Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep.24 Adio Scoala (3)
Autor : bigsuck - 2014-12-10
Citita de 2968 ori - Nota 4.97 (37 voturi)
Viata mea cu cei doi holtei continua intr-un mod placut si alert, Marian era deosebit de inventuv in a-mi face viata cat mai placuta, ba participa si el la cheltuielile cu gaderoba mea, lucru ce s-a transmis ca un microb, pentru ca dupa ce am inceput munca mea pentru care eram scolit, o mare parte din salariu se ducea pe imbaracaminte. Imi placea sa ma imbrac bine, sa arat ca in jurnalele de moda si nu ca ma laud, dar eram deosebit de frumusel, probabil de aceea am avut parte de barbati care m-au impulat zdravan.
Noroc ca pe atunci mancarea era ieftina si de buna calitate, ceea ce s-ar chema in zilele de azi mancare-bio.
Intr-una din zilele in care eram "metresa" de serviciu la pulele celor doi ingineri, Mihai ma anunta ca sa-mi pregatesc pula pentru futut pizda, ca a chemat-o pe Teodora sa ramana in noaptea aceea cu noi.
Mie, imediat mi-a sarit pula-n cap cum se zice, si cum Marian era la el jos, am inceput sa mi-o frec peste pantaloni.
- De ce te necajesti atata, ma linisteste MihaI, il sun pe Marian sa vina sus sa faceti un 69, iar eu o sa vad al cui gaoz il nimeresc. Hai dezbraca-te, ca-l sun sa urce!
El deja se dezbracase si fiin numai cu camasa pe el, pula ii salta pe sub camasa in timp ce se indrepta spre telefon.
- Salut Marian! Vino sus ca lui Danut ii vine-a fute, mie deasemenea si hai sa ne-o tragem, ca pana deseara cand vine Toeodora, avem timp sa ne refacem!
Imediat usa se deschide, de parca ar fi asteptat la usa, si apare Marian in costumul lui Adam zicand ca un fel de scuza:
- Cand ai sunat tocmai iesisem din baie! Mai, dar ce puli batoase aveti, nici nu stiu pe care s-o iau mai intai, se mira Marian uitandu-se la pulile noastre erecte.
- Ia-o pe care vrei, numai n-alege, incearca o gluma Mihai.
Si acolo, pe canapeaua din hol, pe care aruncase Mihai un prosop, ma impinge Marian cu fata-n sus, se arunca peste mine invers si incepem sa ne mozolim pulile, eu din cand in cand mai dand cateva limbi si printre buci.
- Asa Danut, pregateste terenul, imi zice Mihai, care vazuse ca inspectez gaozul lui Marian.
Si vine cu pula teapana la curul lui Marian, pentru aceasta asezandu-se in genunchi peste capul meu, avand deasupra ochilor mei privelistea celor duoa coaie mari si flocoase ale lui Mihai.
Vazand asa frmusete de coaie, nu m-am putut stapani si le-am luat in gura cate unul, apoi si pula belita care mangaia bucile lui Marian. In alternanta sugeam cand pula si coaiele lui Marian, cand pula si coaiele lui Mihai.
Mihai deja bagase pula pana-n coaie in gaozul lui Marian, dar cand o scotea, mi-o dadea mie s-o ling de sucurile interioare ale acestuia. Imi place, avea un gust placut, avand un usor miros de sloboz si ma excitasem asa mult ca pula mi-a explodat valuri de sloboz in gura lui Marian, pe care acesta le inghitea cu nesat.
As fi vrut sa ma aflu in capul pulii lui Mihai, sa ma bage si pe mine in gaura aceea calda a lui Marian sa ma imbat de tot ceea ce gustam de pe peretii gaurii.,
Aproape ca lasasem pula lui Marian si eram concentrat numai asupra celei a lui Mihai, care era din ce in ce mai batoasa si-mi dadea ce scotea din gaozul lui Marian. Nu era murdara cu fecale, cum v-ati astepta unii, avea o mazga albicioasa care imi dadea niste senzatii nebune.
De la atata frecat cand in curul lui Marian, cand in gura mea, Mihai a ejaculat o cantitate imensa de sloboz, care o parte s-a scurs pe coaiele lui Marian in gura mea, cealalta parte urmand s-o culeg eu, sorbind-o din gaura aceea care ma fascina.
Dupa ce i-am curatat gaozul lui Marian de slobozul lasat acolo de Mihai, acesta, Marian, s-a intors, s-a suit pe gatul meu si mi-a proptit pula-n gat:
- Curva ordinara si nesatula, stai acum sa te fut eu in gura, ca nu te mai saturai de slobozul din gaozul meu. Acuma ia sloboz din pula mea sa te satur!
Si incepe Marian sa ma futa in gura, adanc si crancen ca nu mai aveam aer. Nu m-a lasat pana nu si-a dat drumul in gatul meu, de abia mai aveam timp sa inghit.
- Na, acum te-ai saturat? Ti-a placut?
- Marian cred ca n-o sa ma satur niciodata de sloboz. zece insi de si-ar goli coaiele in gura mea si cred ca tot n-ar fi de ajuns, asa de mult imi place seva barbateasca. Daca mi-a placut? Cu toate ca a fost cam brutal, as minti sa zic ca nu mi-a placut, e o senzatie nemapomenita sa ai o pula in gura!
Ne-am dus apoi la baie, ne-am spalat, apoi ne-am retras in sufragerie la un asa-zis un pahar de vorba.
Pe atunci nu existau televizoare la persoane particulare, sau chiar daca unii aveau, trebuie ca erau mari bossi. Era inceputurile televiziunii romane, cand totul era live, erau experimente si doar cluburile intreprinderilor aveau cate-un televizor. Primele televizoare erau alb/negru, "Rubin", sovietice (rusesti).
A trecut timpul si auzim un ciocanit in usa si intra o femeie scunda, brunetica, plinuta ca la vreo treisecisicinci de ani. Noi eram numai cu niste halate pe noi, iar ea fiind cum s-ar zice de-a casei, nu ne-am formalizat.
Adusese cu ea si o sticla de o jumatate de litru cu lichior de cafea, facut de ea.
- Buna seara domnilor, bucurosi de oaspeti?
- Buna, Teodora, bucurosi si inca cum, dar nu te mai prosti si ne domni atata. Cand te luam la pula nu mai suntem domni, suntem barbatii tai.
- Eei, am vrut sa fac si eu pe civilizata, dar daca o dam de-a dreptul, da sunteti barbatii mei si vad ca "haremul" s-a marit, ca mai am unul pretendent la "pisicuta" mea!
- El e Daniel si ea e Teodora, face Mihai prezentarile.
- Imi pare bine, zice Teodora si imi intinde mana, pe care i-o strang usor.
Eu eram usor timorat, dar pula era par, numai la gandul ca o s-o calaresc pe muierea asta fasneata.
Teodora a plecat la baie de unde dupa vreo douazeci de minute a venit si ea tot numai intr-un halat si s-a asezat cu noi la masa si am baut cate-un paharel cu lichior adus de ea, care era ce-i drept, grozav de bun, nici pana azi n-am intalnit lichior mai bun.
Glumind si razand, am mers toti patru in dormitor, unde fara nici-o jena, Teodora si-a dat jos halatul ramanand in pizda goala, dovada ca era familiarizata cu locatia si locatarii.
Acelasi lucru l-am facut si noi si toti aveam pulile sculate.
- Au,au,au! Ce ma fac eu cu voi mai baieti, cum sa va impac pe toti odata?
- Acum vrei sa faci pe fecioara neprihanita... zice Marian. Doar toate gaurile ti-au fost cercetate de pulile noastre nu ma face pe virgina. Ai trei gauri, ai si trei pule la dispozitie, pune-le pe toate la bataie!
- Si ca sa fie treaba in regula, Daniel o sa-ti futa "pisicuta", eu iti sparg gaozul si Marian te fute in gura, zice Mihai.
Si intr-adevar era "pisicuta" pizda Teodorei, ca asa cum ea state cracita in pat, din crapatura rosie acoperita cu o blanita matasoasa neagra, iesea o limba ca de pisica lesinata. Era lindicul (clitorisul in limbaj stiintific), care dadea de inteles ca Teodorei ii place pula, ca pisicii smantana.
Cei doi, de o parte si de alta, au inceput s-o sarute, s-o mameleasca, Teodora departase picioarele intre care m-am bagat si-am inceput sa-i mangai "pisicuta", o mai pupam pe blanita, imi bagam cate-un deget in ea, o simteam ca incepe sa se umezeasca, gustam degetele umede din pizda ei, apoi i-am desfacut buzele mari si am inceput s-o ling intre ele, Teodora incepea sa se framante, i-am deschis mai mult buzele cu trei degete, o frecam cu ele, apoi le lingeam.
Deja ma uitam in pizda ei, ma fascina, bagam limba, era gustoasa, as fi vrut sa intru cu capul inauntru s-o ling toata.
Mihai o luase deja in brate si era cu pula pana-n coaie bagata in gaozul ei. Cand bagam degetele si le invarteam inauntrul pizdii, simteam prin pereti pula lui Mihai cum o freca, lucru care m-a excitat teribil, ca imediat m-am asezat intre cracii ei pe care i-aluat pe sub brate si mi-am infipt pula in jaraticul fierbinte al pizdii.
Imi frecam pula de a lui Mihai prin peretii despartitori, lindicul juca sub pula, as fi vrut sa-mi bag si coaiele, asa de calda si buna era pizda.
Teodora nu mai putea sa zica nimic, gura fiindu-i ocupata de pula lui Marian, coaiele acestuia batand barbia Teodorei.
Eu fiind mai slab, mi-am dat drumul foarte repede, ca i-am inecat lindicul in sloboz, dar de parca mi-ar fi fost mila de el, am pus imediat cura la urdinis, sorbind propriumul sloboz Cum dadeam eu limbi in ceasca si sugeam din cand in cand lindicul, Teodora a inceput sa salte de cur in sus mugind in pula lui Marian si un val de lichid mi-a inundat gura, Teodora avand primul orgasm din seara aceea. Imi era ciuda ca nu avusese orgasmul cand eram cu pula in ea, in mintea mea necoapta inca, ma gandeam ca as fi vrut s-o las gravida, daca ne slobozeam in acelasi timp.
Probabil din cauza zbaterilor ei, Mihai si-a dat si el drumul in ea, pentru ca vedeam cum se scurge sloboz pe langa pula lui la fiecare cursa.
Marian, si el si-a dat drumul in acelasi timp, ca Teodora n-avea timp probabil sa inghita cat ii dadea pula lui si i se scurgea slobozul pe la colturile gurii.
Inceputul fusese facut, eu asteptand acum, ca la urmatoarele futaiuri sa culeg slobozul iubitilor mei din pizda Teodorei.
Am mers la baie toti patru si am ajutat-o toti pe Teodora sa se spele, aceasta vaitandu-se ca nu-i place s-o ia la gaoz si daca a facut-o acum, a fost pentru ca trebuia sa ne usuram toti trei, dar nu mai accepta alta pula in cur.
Imbracati numai in halate, ne-am retras in sufragerie, Teodora ducandu-se in bucatarie sa incalzeasca mancarea si sa serveasca masa de seara.
Dupa ce am mancat toti patru, am mai stat la povesti, dupa care Teodora s-a dus in dormitor sa schimbe lengeria de pe pat, care era toata naclaita de sucurile orgasmice.
Cand le-am zis lui Mihai si Marian conceptia mea de a o lasa gravida pe Teodora, au inceput astia sa rada de nu se mai puteau opri.
- Vezi sa nu ramai tu gravid, ca ai inghitit si de-al tau si de-al Teodorei, ma tachineaza Marian.
- Ar fi ramas Teodora gravida, de-ar fi facut o turma de copii, de cand o futem noi, zice Mihai, dar ii e stricata jucaria inauntru si nu ramane, in schimb se fute-n draci!
Ne-am retras in dormitor, unde am gasit-o pe Teodora asteptandu-ne. Ne-am asezat, eu si Mihai langa ea, iar Marian s-a bagat intre picioarele ei si a inceput s-o linga in pizda. Era un spectacol interesant capul acela blond langa blanita neagra a Teodorei. Mihai si cu mine o sarutam pe Teodora pe fata, pe sani si linsa si de Marian jos, ii venise iar chef de pula.
Atunci Mihai se ridica si vine cu pula la gura Teodorei, dar si gura mea fiind tot acolo. Am inceput sa-i pupam pula, coaiele flocii, mai mult eu decat Teodora, in final aceasta lasandu-ma numai pe mine sa ma ocup de pula lui Mihai.
Vazand cum stau lucrurile, m-am intins langa Teodora care era sub Marian acum, si Mihai s-a asezat cu pula pe gura mea, incepand sa ma futa in gura.
A durat cam jumatate de ora pana cand si Mihai si Marian, ne-au facut fericiti pe Teodora si pe mine.
Dar cum Mihai imi umpluse gura cam cu cinci minute mai devreme decat i-a venit orgasmul Teodorei, eu m-am dus la curul lui Marian si am inceput sa-i ling coaiele si perineul, acesta infigandu-se cat mai adanc in pizda si pompand sloboz.
Cand s-a retras din pizda Teodorei, eu mi-am si bagat capul intre picioarele ei si n-am lasat sa se piarda nici-o picatura de sloboz, inghitind totul pe loc.
Obositi fiind, ne-am culcat toti patru, patul fiind mare am incaput destul de bine, eu cu Teodora fiind la mijloc, Mihai fiind langa mine, iar Marian langa Teodora.
Peste noapte m-am trezit cu pula teapana, avand iar pofta de futut. Cum Teodora era langa mine, am inceput s-o mangai la pizda, ea desfacand piciorele cat putea, dat fiind ca era langa Marian care dormea. Mihai deasemenea dormea si el. Teodora a intins mana si cand a vazut ca am pula teapana, m-a tras...



    Login