Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Daniel - Ep.21 (Bonus)
Autor : bigsuck - 2014-12-07
Citita de 3477 ori - Nota 7.50 (28 voturi)
Intre timp, avand nevoie de bani, si singura sursa fiind fratele meu Corin, ma mai duceam sambata pe la el sa ma mai finanteze, ba de-un film, ba de-o prajitura, nevoi de copil inca.
Stiind intr-un fel turele de lucru, ma duceam cand era liber. Intr-o sambata fiind m-am dus si era doar el in camera. M-am bucurat ca poate ma mai alegeam si cu "altceva".
Gand la gand cu bucurie! Abia iesise din baie si se pregatea sa iasa in oras. Era in pula goala si cauta in sifonier, haine cu care sa se imbrace. Cand m-a vazut, pula a inceput sa se ridice vazand cu ochii.
- Ti-era dor de putina smantana de-a mea, ma intreaba Corin.
- Eei, si tuu... Aveam si eu nevoie de ceva bani, de-aia am venit!
- Da, dar pentru banii astia trebuie sa "muncesti"! Uite-o cum asteapta sa fie gustata! Hai ca suntem singuri, te fut si-n gura si-n cur si-ti dau o suta de lei daca ramai cu mine la noapte/
- Cum sa raman cu tine? Sa ma futi in prezenta celorlalti?
- Ca nu ti-o placea! Ai uitat orgiile pe care le-ai facut la Han? Ai noroc ca Andrei si Simion sunt in concediu, iar Nicu e plecat acasa si vine abia maine, asa ca toata noaptea esti al pulii mele.
- Da, asa mai merge! Nu ca mi-ar fi fost frica de pulile celorlalti, dar as avea oarecare jena sa ma futa frate-meu, in prezenta altora.
- N-avea grija ca Andrei si Simion nu sunt homo, doar de pula lui Nicu ai fi avut parte in plus, asa ca lasa vorba si treci la supt!
Imediat m-am dezbracat si eu in costumul lui Adam, Corin a incuiat usa si a venit peste mine in pat si s-a asezat cu pula, coaie, floci pe fata mea. Eram asa fericit ca respiram prin flocii lui, ca am inceput sa-i pup pula care-si cauta loc in gura mea, eu primind-o cu nespusa bucurie. Simteam gustul spermei in timp ce-o sugeam, era asa bine, iar Corin pompa de zor in gatul meu care nu opunea nici-o rezistenta, coaiele imi bateau in barba si dupa cateva minute am simtit balsamul cald al fratelui meu ca imi inunda cavitatea bucala, iar eu il strangeam de buci in brate nevrand sa-i mai dau drumul sa iasa.
- Dar dorit ai mai fost frate, de ma strangi asa! Ia spune, de cand n-ai mai supt o pula?
- Nu asa de demult, doar ieri i-am supt pula tziganului, la practica, a fost una scurta, ca acolo-i riscant sa te prinda. Dar mi-era dor de gustul tau, sloboz ca al tau asa gustos, numai pe la alde Posescu la tara am mai avut parte.
- Atunci stai acolo si suge-o, pup-o, linge-o cat vrei, pana maine dimineata numai la pula te tin.
Si am inceput sa-i pup pula, coaiele, mi-am bagat limba in gaozul lui, iar el se lasa alintat de mine, ma mangaia, ma saruta, eram fericiti!
Dupa vre-o ora de lingusit la pula lui, aceasta s-a intarit din nou si atunci Corin m-a pus cu picioarele pe umeri si a infipt pilugul acela infierbantat in gaura mea dornica de sex. M-am agatat cu mainile de gatul lui, el stand in genunchi in pat, iar eu infipt in pula lui saltam si ma frecam ca sa vina mai repede slobozul acela care parca imi dadea viata, asa de bine ma simteam dupa ce eram futut. In acelasi timp ne sarutam, trupurile noastre erau transpirate de efort, dar pentru noi nu mai exista timp si spatiu, eram doua trupuri in neant, care traiau unul prin altul. In acest dolce far niente am simtit cum dragul meu Corin isi da drumul izvoarelor balsamice pe care interiorul meu le aspira avid de asa elixir.
Am sfarsit prabusiti unul peste celalalt, unul in celalalt, de nu ne mai induram sa ne desclestam asa de bine ne simteam.
Il iubeam! Imi iubeam fratele cu altfel de dragoste decat cea de frate, as fi vrut sa fac orice pentru el, sa fiu orice vrea el, dar numai sa raman cu el, pentru el si nimeni altcineva.
Am adormit asa imbratisati aspirandu-ne respiratiile si mirosurile de trupuri transpirate.
Cand ne-am trezit, se facuse seara, ne-am dus la baie si ne-am spalat, dupa care ne-am imbracat si am plecat la un local din colonia fabricii stil "impinge tava" unde am mancat.
Dupa o plimbare scurta prin parcul din fata fabricii, ne-am intors la camin unde stateam linistiti sa se odihneasca mancarea.
Cum stateam noi asa, vedem ca se deschide usa si intra Nicu, incarcat cu bagaje.
- Ce-i ma cu tine, parca ziceai ca vii maine seara, il ia Corin la intrebari
- Nu, mai Corine, am plecat ca m-am certat cu cumnatu-meu si ca sa nu ajungem la bataie, am preferat sa plec.
- Ma rog, astea sunt treburi de familie, nu ma bag, raspunde Corin.
- Dar cu Daniel ce-i aici, i s-a facut dor de pula? Chiar as avea nevoie sa ma iubeasca cineva ca sa uit de suparare!
- Si te-ai gandit ca eu as fi numai bun de luat la pula, nu-i asa, ii intorc eu vorba.
Corin imi da replica imediat:
- Lasa si tu de la tine, poti fi dragut cu el, nu-l vezi ce suparat e? Doar el te-a luat la pula inaintea mea si dupa cate stiu erai incantat de el, ba pot zice ca erai indragostit de el.
- Nu pot sa zic ca acum nu-mi mai place de el, dar putea fi si el putin mai diplomat, nu sa se repeada ca neciplitii, raspund eu.
- Hai Danut, nu fi rau cu mine, ma ia Nicu la periat. Doar stii cat ne iubeam amandoi, stateai toata noaptea cu pula mea in gura si acum fata de Corin o dai ocolita? Uite ma duc acum sa fac baie si cand vin sa te gasesc in patul meu, asteptandu-ma ca mireasa pe mire.
Apoi catre Corin:
- Sper ca nu te superi daca-l iau si eu la pula, ca imi inchipui ca voi doi deja ati facut-o deja.
- Da, am facut-o si o s-o mai facem si cat timp tu prestezi la o gaura, eu o sa fiu la cealalta, ii raspunde Corin.
N-am avut nimic de zis pentru ca erau doua pule pe care le iubeam, asa ca in timp ce Nicu s-a dus la baie, eu si Corin ne-am dezbracat si-l asteptam pe Nicu, sa vedem care gaura prefera s-o futa intai. In acest timp ma jucam cu buzele in flocii lui Corin care ma mangaia uso...



    Login