Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Daniel - Ep.18 Gigi (1)
Autor : bigsuck - 2014-11-30
Citita de 3415 ori - Nota 5.79 (38 voturi)
Cum inca nu era fixat programul (orarul), tov. pedagog George Pop, vazandu-ma cam adormit, ma ia de mana si ma duce la el in camera sa ma odihnesc. N-am asteptat alta invitatie si imediat m-am culcat, el intorcandu-se inapoi in scoala.
Cand m-am desteptat din somn, am inceput sa gandesc mai limpede si m-am intrebat ce l-o fi apucat pe tov. pedagog sa fie asa dragut cu mine, mai ales ca nu ne cunosteam, el fiind nou venit in scoala. Era un tip de statura mijlocie, saten spre blond, cu o mustacioara care-l facea atragator, ochi caprui si un par usor ondulat, ce mai arata super tipul.
Nici nu stiam eu cata pula aveam sa inghit de la el, nici acum nu-mi dau seama cum pusese ochii pe mine, probabil prin telepatie emiteam niste semnale cum ca-mi place pula.
Dupa ce-am mancat, ne-am adunat la careu in curtea scolii unde ni s-a comunicat programul si repartitia la camine.
Ca un facut, clasa mea a fost repartizata in caminul din cladirea scolii, avandu-l ca pedagog chiar pe tov. Pop.
Ne-am ocupat fiecare paturile si dulapurile pentru obiecte personale, fiecare organizandu-se cum credea ca e mai bine.
Camera lui tov. Pop era tocmai in capatul coridorului, avand baia si wc-ul separate de ale noastre.
Dormitorul nostru fiind situat chiar langa camera pedagogului, incercam sa facem cat mai putin zgomot posibil.
Incepusem scoala, eram anul doi, aveam teme de facut pe care le faceam la camin intr-o sala de studiu sub supravegherea pedagogului Cum eu nu prea excelam la matematica, ii mai ceream ajutorul pedagogului, care ma ajuta si nu numai pe mine.
Intr-o dupa amiaza cand terminasem de facut temele, tov. pedagog ma cheama deoparte si-mi spune ca dupa ce servim masa de seara, sa ma duc la el in camera, ca are sa-mi arate ceva. I-am promis ca ma duc, ceea ce am si facut.
Cand am intrat in camera, el era numai intr-un halat grena de matase, care lasa sa se vada un piept impodobit de in par cret si niste picioare destul de paroase. Imediat mi s-a aprins becul de alarma si ma si intrebam cum o fi aratand pe sub halat.
- Hai Corban (asta eram eu), apropie-te ca nu te mananc!
Si ma ia pe dupa umeri si ma duce spre pat. Mie, deja incepuse sa mi se scoale pula cand m-a luat pe dupa umeri, pentru ca rmana un miros de parfum barbatesc (era pe atunci un parfum care se chema "Tabac"), amestecat cu trupul de mascul tanar (cred ca avea vreo treizeci de ani), ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca nu ies de acolo nefutut.
- Uite de ce te-am chemat: am vazut ca nu stai prea bine cu matematica si m-am gandit sa-ti dau niste lectii suplimentara, asta, bineinteles daca si tu ai sa fii dragut cu mine!
- Tov. pedagog, dar eu n-am bani sa va platesc, parintii mei sunt saraci, de la tara, nu stiu daca am sa va pot plati orele suplimentare!
- A vorbit cineva de plata, de bani? Nu-ti fie frica, nu-ti cer nici un ban, vreau numai sa fii dragut cu mine de cate ori te chem!
- Si ce-as putea face eu pentru dumneavoastra, incep eu sa fac pe nevinovatul.
Incepeam sa pricep ce vrea sa spuna, dar faceam pe niznaiul.
- Uite, pentru inceput te intreb: iti place de mine?
- Da-a, sunteti un barbat frumos...
- Atunci crezi ca m-ai putea iubi?
- Adica, cum ca va iubesc, fac eu pe nestiutorul, in continuare.
- Adica sa te culci cu mine, sa te joci cu ceea ce am eu aici!
Si isi desface halatul, dand la iveala o frumoasa pula semierecta, impodobita de o multime de floci care se intindeau pana la buric.
- Da, o s-o fac, zic eu si intind mana si-mi plimb degetele printre floci.
- Iti place sa te joci cu ei? Nu vrei sa te dezbraci si tu sa-mi arati ce ai?
Si incep imediat sa ma dezbrac. Cand am ramas numai in chiloti, a vazut cortul facut de pula. Mangaindu-l, imi zice:
- Smechere, era sa ma faci sa cred ca nu vrei sa ne iubim!
- Ba da tov. pedagog, imi place de dumneavoastra!
- Uite, sa ne intelrgem: cand suntem numai intre noi, imi zici Gigi, iar in prezenta altor persoane ma apelezi oficial.
- Da Gigi, vreau sa fiu iubitul tau, si-l sarut pe mustata ce-i umbrea buza superioara.
Atunci el isi leapada halatul, imi trage si mie chilotii de pe mine, ramanand amandoi in costumul lui Adam, dupa care ma lipeste strans de trupul lui, intre noi frematand doar pulile erecte.
Ne sarutam reciproc, cu infrigurare, pe unde apucam, de parca n-aveam timp, ne pipaiam prin locurile intime, dupa care, eu am coborat cu sarutarile pe pieptul lui, ii inconjuram mameloanele cu limba, el imi impingea capul in jos, ii sarutam buricul, cercetandu-l cu limba, apoi m-a infundat cu fata in tufa de floci de pe burta, de la pula, pe care am luat-o imediat in gura, capul fiind deja umed de la dulcile picaturi de miere. Ii lingeam frenul, coboram la coaie, ma indesa cu gura in ele, le luam pe rand in gura si le sugeam, aspiram mirosul de pula, il lingeam in jurul ei si nu ma mai saturam de iubit. Trecuse doar vreo trei saptamani de cand supsesem ultima pula, a lui Sandu, cel cu pula mare de la han.
- Danut, esti minunat, ma mangaia Gigi pe cap. Asa scumpule, iubeste-o, e toata a ta, asta-i bucuria ta de-acum!
- Da Gigi, e minunata, e dulce, o iubes cum n-am iubit altceva pe lume! Te iubesc, vreau sa fiu al tau, ia-ma, iubeste-ma adanc Gigi, dragostea mea!
- Danut scumpule, vrei sa zici ca vrei sa te fut in cur, sa-ti sparg rozeta?
- Da iubitul meu, fa-mi tot ce vrei tu, fute-ma unde vrei tu, numai iubeste-ma!
- Bine dragostea mea dulce, vreau sa te fut mai intai in gurita, sa-ti dau tot ce am mai bun in coaiele alea pe care nu te mai saturi sa le sugi si te asigur ca o sa fii sclavul pulii mele dupa ce ai sa-i simti gustul!
El era in picioare, iar eu eram in genunchi intre picioarele lui departate. Ma ia in brate, ma ridica si ma saruta apasat pe gura, mustata imi mangaia pe buze excitandu-ma si mai mult, apoi ma culca in pat si vine cu pula la gura mea si mi-o indeasa in gura. Ma prinde cu mainile de cap si incepe sa dea din cur, practic futandu-ma in gura. Eu ii strangeam pula cu buzele marind frecarea, coaiele imi jucau pe barba, iar nasul aspira mirosul de pula prin floci. Era ceva de vis, nu alta!
Cam dupa zece minute de futai oral, imi indeasa pula-n gat si incepe sa ejaculeze valuri de lichid cleios pe care abia-l simteam la gust ca se ducea de la sine pe gat in jos.
Dupa ce a terminat, a scos-o si ma mangaia cu ea flasca pe fata, lasand inca dare de sperma pe obraji, frunte si pleoape.
S-a aplecat, m-a mai sarutat odata pe gura si mi-a bagat limba aproape sa-mi ajunga in gat, facand cercuri prin toata gura.
- Ai inghitit-o toata, n-ai mai lasat nimic si pentru mine, lacomule!
- Ce sa las, ca nici eu nu i-am simtit prea bine gustul, ca mi-ai indesat pula-n gat, de n-a mai ramas nimic in gura!
- Dar tot o sa am si eu, ca vad ca pula ta sta par si trebuie sa te descarci si tu!
Si se intoarce, imi pune coaiele pe gura si imi ia pula la frecat si supt. Eu in timpul asta ii admiram perineul si gaozul plin de floci si nu puteam sa ajung la ele, ca el statea cu curul in sus si-si facea treba la pula mea.
N-a durat mult si draga mea pula care incepuse sa fie impodobita si ea cu floci, si-a eliberat povara in gura mustacioasa a iubitului meu Gigi, care inghitea cu pofta. S-a intors catre mine, mi-a pus o ventuza pe gura si a eliberat o parte din ceea ce ejaculasem eu, in gura mea.
- Uite ca eu sunt mai darnic, iti dau si tie din ce-am primit! Iti place?
- Da, e buna! E prima data cand imi gust propria sperma!
- Cum, n-ai avut niciodata curiozitatea sa ti-o gusti? Sa nu zici ca nu te-ai labarit niciodata ca nu te cred!
- Ba m-am labarit, dar nu-mi venea niciodata s-o gust. Imi era oarecum scarba.
- Daca de tine iti era scarba, cum de-ai inghitit-o pe-a mea?
- Pi mai aveam loc de intors cu ea in gat? Si sa stii ca mai degraba sunt atras de trupul altei persoane decat de-al meu!
- Da, chestie de optica si de gust! Acum hai sa gustam ceva si ne mai odihnim, ca pe urma vreau sa-ti sparg rozeta, vreau sa te fac femeia mea. Ai vrea sa fii femeia mea?
- Da, mi-ar placea, dar vezi tu, eu sunt baiat nu fata si in loc de pizda iti ofer gaoz!
- Ai sa ai pula mea la dispozitie cat vei fi in scoala asta!
- Multumesc Gigi! Esti asa dulce!
- Simt ca incepi sa ma iubesti cu-adevarat! Asa e?
- Da, asa e! N-as mai vrea sa plec de la pula ta!
- Daca s-ar putea, te-as lua sa stai cu mine in camera, dar trebuie sa salvam aparentele, sa avem grije de imaginea noastra. De cand esti aici, nu ti-a placut de vreun coleg de-al tau? Doar la dusuri vezi care-i mai dotat. Nu te-a tentat sa-i sugi pula la niciunul?
- Sunt vreo cativa, dar cred ca nu sunt homo, ma fac de ras, la naiba! E unul Chervan, il stii, e tziganul acela inalt, are o pula, asa sta tot timpul cu ea in gura, asa de mult imi place, dar ti-am zis ca daca nu accepta, ma fac de ras in toata scoala.
- Nu dispera, nu se stie niciodata, poate ti-l aduc pe tava si ne delectam amandoi cu pula lui!
- Macar de-ar fi asa!
Nici nu stiam cat de curand o sa ni se implineasca visul!
- Ia vezi ce vrea dumneaei, si ma impinge cu gura la pula ce incepea sa se...



    Login