Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep.12 Pula de prof (1)
Autor : bigsuck - 2014-11-20
Citita de 5823 ori - Nota 7.57 (28 voturi)
Vreo cateva zile tot izbucneam in plans, ca pana la urma, mama m-a luat la intrebari:
- Ce-ai ma, de ce plangi? S-au purtat rau cu tine? Te-au batut?
- Nhu-huu, mi-e dor de eei, nea Georgel a fost cel mai bun cu mine, am raspuns eu printre sughituri de plans.
- Hai, lasa, nu mai plange ca te trimitem si vara viitoare acolo, ma linisteste tata.
Cum am auzit eu asta, mi-a pierit plansul ca prin farmec si am inceput eu cu intrebarile sa aflu ce s-a mai petrecut prin sat in lipsa mea.
Se apropia scoala, asa ca a trebuit sa-mi iau gandul de la nea Georgel si baietii lui si de la pulile lor. Treceam in clasa a cincea, n-o mai aveam invatatoare pe doamna Lohr, urma sa avem profesor la fiecare ora de curs.
La matematica aveam un profesor tanar, abia iesit din facultate, la fel si la educatia fizica (sport).
Cel de matematica era un tanar de statura medie, saten spre blond, cu o mustacioara subtire deasupra buzei superioare, de baga toate muierile-n boale.
Cel de sport era un zdrahon de barbat brunet, cu o pilozitate abundenta, care deasemenea innebuneau muierile dupa el. Acesta era de loc dintr-un sat in apropierea satului lui nea Georgel.
In primele ore de matematica am facut cunostinta cu proful, acesta avand obiceiul sa ne mangaie pe sub barbie si pe obraji, sa ne spuna ca matematica nu-i grea daca ne dam silinta s-o intelegem, sa nu fim inhibati. Nu stiu altii ce-au simtit la mangaierile profului, dar eu cand am simtit mana aceea fina ca ma alinta, imediat am simtit furnicaturi pe dub burta, luand-o ca pe o invitatie la sex. Credeti ca s-a lipit matematica de mine? Aiurea! Eu il dezbracam pe prof din priviri, ma gandeam cum o fi aratand pula lui, coaiele lui, cat de flocos e intre buci...
Mai spre sfarsitul anului scolar isi facuse un obicei ca la orele de dirigentie sa ne povesteasca aventurile lui sexuale, semn ca nu statea cu pula uscata.
Cum rezultatele mele la matematica erau dezastruoase, am hotarat cu de la mine putere ca pe vara sa-i cer meditatii la matematica., insa planul meu era sa ajung la pula lui.
Dupa primele ore, cu chiu, cu vai, am inceput sa pricep ceva, dar era vara, cald, iar el umbla in niste pantaloni scurti care-i puneau in evidenta picioarele albe cu putin par pe ele, dar care de sub genunchi spre buci, pilozitatea era mai evidenta.
Imi dadea exercitii si probleme ca sa le rezolv, iar cand nu stiam, venea pe la spatele meu, se apleca peste mine sa-mi arate, iar eu ii simteam mirosul de transpiratie de sub brate, miros care ma excita si-mi zbura gandul de la ecuatii si teoreme..
El a observat ca ma inroseam, ma zapaceam cand se apropia de mine, iar de atata excitatie am indraznit sa-i iau mana si sa i-o sarut pana la cot. Atunci cred ca si-a dat el seama de motivul pentru care ma-nroseam si a inceput sa ma mangaie pe piept, lipindu-se cu trupul de spatele meu si simtind cum i se intareste pula.
- Daniel, spune drept, ce simti tu pentru mine?
- Dom profesor, cu toata rusinea, simt ca va iubesc!
- Daniel, si tu imi placi si daca simti ceea ce spui pentru mine, e cazul sa nu-mi mai spui dom profesor si sa-mi zici pe nume: Nelu!
- Da... Nelu! Inca nu-mi venea sa-i zic pe nume.
- Si cum l-ai iubi tu pe Nelu-al tau?
Atunci n-am mai zis nimic, m-am intors spre el, prohabul pantalonilor care era umflat la maxim era in dreptul gurii mele si am inceput sa sarut si sa ling cortul acela. Atunci el isi da tricoul jos si am vazut un piept alb, intre mameloane avand par castaniu spre blond, iar de la buric fire de par de aceeasi culoare coborau su pantaloni. N-am mai avut rabdare si i-am descheiat pantalonii, iar pe masura ce-i descheiam, lingeam dunga aceea de par care se latea, pana in final cand pula lui erecta m-a lovit peste nas, lipindu-se de burta. I-am cuprins pula cu ambele maini, cu toate ca nu avea dimensiuni iesite din comun, dar pentru mine nu mai conta, pula sculata sa fie. Ii aparuse picatura de miere in crapatura din capul pulii pe care am sorbit-o imediat.
Vazand cum se petrec lucrurile, Nelu si-a dat pantalonii jos, ramanand in costumul lui Adam, mi-a dat si mie jos hainele de pe mine (tot un tricou si pantaloni scurti), m-a luat in brate si m-a dus in pat. venind apoi cu pula la gura mea, eu incepand s-o sug.
- Ah Daniel, n-am stiut ca iti doresti asa ceva, ca te luam la pula mai demult!
- Te inteleg Nelule, dar pula ta n-a dus lipsa de nimic, judecand dupa cele ce ne povesteai la orele de dirigentie.
- Nici nu se compara ceea ce-mi faci tu cu niste pizde largite de muieri, unele avand si cate trei, patru nasteri la activ. Si-apoi nici-o muiere nu vrea sa suga pula, motivand ca le e scarba.
- Sunt niste proaste! Nici nu stiu ele ca slobozul barbatului e incomparabil la gust cu orice pe lumea asta.
- Da, ...si practici demult "sportul" asta?
- Da!
Si i-am povestit pe scurt cam ce v-am povestit si voua pana acum.
- Inseamna ca-mi dai si curisorul la futut!
- Da, dar mai intai fute-mi gura ca e dornica de pula si simt ca slobozul tau are un gust minunat.
N-a durat mult, ca m-a si prins de cap, m-a tras in pula de-am simtit-o in gat, dupa care au urmat salvele de sperma care avea un gust intr-adevar, minunat.
- Daca zici ca ai experienta, ia treci si mozoleste-mi si coaiele, apoi treci si la gaoz, sa vad ce stii sa-i faci.! Si m-am apucat de mozolit la coaie, care n-aveau par pe ele, dar ce mai conta... Am lins zonele inghinale care erau umede avand flocii dintre ele lipiti de pulpe si coaie, m-am bagat sub coaie la perineu unde erau si acolo cativa floci blonzi pe care i-am luat la lins cu buzele. Nelu gemea si ma mangaia pe cap, iar eu m-am bagat la lins intre buci, unde am descoperit anusul inconjurat de floci blonzi, pe care l-am lins si l-am penetrat cu limba, aducandu-l pe Nelu intr-o stare de maxima excitare. Pula fiindu-i ca de piatra, m-a asezat cu curu-n sus, mi-a desfacut bucile, mi-a tras un scuipat intre ele si a inceput sa-l intinda cu pula, sa fie patrunderea mai u...



    Login