Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep.11 Vacanta de vis (9)
Autor : bigsuck - 2014-11-19
Citita de 3884 ori - Nota 7.52 (29 voturi)
Viata mea era de vis in clanul Posestilor unde aveam parte de cate trei pule in fiecare noapte, pentru ca si nea Georgel sr alaturase noua motivandu-i lui tanti Jana "ca e prea cald in casa si ma duc in fabarie sa dorm cu baietii!"
Tanti Jana, pe care n=o mai interesa viata sexuala (ma intreb de ce, pentru ca am intalnit femei si de 80 de ani carora le place pula,,, ar manca-o, nu alta!). n-a avut nimic impotriva si ne futeam in deval masie de nu mai stiam care si a cui pula intra in mine.
Nu mai spun ca de-acum sugea si nea Georgel pule si le lua in cur cu mare placere, asemenea si Mircea se abonase la pula lui tat-su si o sugea ca pe o acadea, dar nu acceptase cu nici-un chip sa fie futut in cur, ca tare mi-ar fi facut placere sa-mi las slobozul si in curul lui. Imi placea in special sa-l ling pe nea Georgel in cur dupa ce era futut de Mircea, pentru ca ma alegeam si cu un gaoz drag mie la lins din cauza padurii de floci cu care era dotat, dar si cu o portie zdravana de sloboz de-al lui Mircea plimbat prin interiorul lui nea Georgel. Adevarul e ca iubeam toti trei acesti barbati care ma faceau fericit, de nu mai incapea sentimentul de scarba si-mi plimbam limba prin gaoazele lor cu mare placere.
Intr-o zi, ducandu-ma la moara, sperand sa dau peste iubirea vietii mele nea Georgel,, ma intalnesc prin crivina (zona semiimpadurita pe malul unui rau) care era tot in proprietatea lui nea Georgel, cu Trandafir, cel caruia ii curatasem pula dupa ce o futuse pe Dorica.
- Ce faci Daniel, und-te duci?
- Ma duc la moara sa-l caut pe nea Georgel!
- De ce, nu te-a saturat de pula azi noapte? Nu te mai duce, ca am trecut eu pe acolo si nu era nimeni. Daca tot vrei pula, nu vrei sa vii acum acasa la mine sa-ti dau pula cata vrei? Ia uite ce am aici, si-si da pantalonii jos si-mi arata o belita de pula semi erecta de toata frumusetea.
Gandindu-ma ca s-ar putea sa aiba dreptate si bat drumul de pomana, m-am gandit ca mai castigat as fi sa profit de asemenea ocazie si sa merg cu Trandafir, mai ales ca-mi placuse pula, coaiele si gaozul lui, atunci in lunca.
- Da Trandafire. merg cu tine, dar stai departe?
- Nu chiar departe, mai asa catre capatul satului.
- Doar nu stai langa aia doi futalai carora li s-a dus vestea!
El zambind raspunde:
- Dar de ce? Ti-e frica sa nu te ia la pula?
- Aa, nuu, zic eu, dar ma gandeam si eu asaa...
- Auzi Daniel, dar pan-ajungem acasa la mine, nu vrei s-o iei putin la dezmierdat, ca am vazut data trecuta ca nu te mai saturai lingand-o si pupand-o
Si cum eram in drepyul unor tufisuri, ma trage in dosul lor si isi da pantalonii sub genunchi, aratandumi-o in toata splendoarea ei. Eu, fara mofturi, m-am lasat in genunchi si am luat-o imediat l pupat, afundandu-mi fata in cladaraia de floci de la pula. Se vedea ca nu se spalase la pula prea de curand, pentru ca mirosea a sucuri stranse de ceva timp, dar pentru mine nu mai conta, asa ca am inceput sa-l spal eu cu limba, cum s-ar zice, lingandu-l in zonele inghinale luandu-i coaiele-n gura si decalotandu-i complet pula, am curatat gatul pulii de smegma care se stransese. Incepuse sa-mi placa acel miros usor iute de pula nespalata, dar care era atat de mare si frumoasa in acceptiunea mea.
- Cum e Daniel, iti place?
Printre mormaituri de lins si supt de floci, pula si coaie, i-am raspuns:
- Da Trandafire, dar numai ca n-ai spalat-o de ceva timp!
- Asta-i adevaratul miros si gust de pula Daniel si inca n-am lasat-o sa faca branza in jurul gatului, atunci sa vezi ce gust are cand iese si slobozul! Dac-ai sta cu mine, numai pula de-asta ti-as da, de i-ai uita pe Posesti
- Incep sa ma obisnuiesc cu gustul ei Trandafire si chiar incepe sa-mi placa!
- Bravo, asa te vreau! Ia incepe si freac-o cu buzele sa-ti dea nen-tu Trandafir sloboz prima-ntai!
Si incepe Trandafir un adevarat futai in gura mea, iar eu ii frecam pula cu buzele si totodata sugeam, incepeam sa simt deja gustul de sloboz, o luam cat puteam de adanc in gat, Trandafir ma apucase de urechi si ma tragea in pula si nu m-a slabit pana nu a terminat de ejaculat tot slobozul. Eu inghiteam cu sughituri, dar n-as fi renuntat. Dupa proba asta de futai i-am mai luat odata la lins si pupat coaiele.
- Asa Daniel, pupa-le ca ele iti dau slobozul care-ti place atata de mult! Iubeste-le ca merita!
M-am ridicat apoi, m-am sters la gura unde-mi ramasese niste floci, el si-a tras pantalonii pe el si am plecat spre casa lui.
Am ajuns intrand intr-o curte ce parea mai mult livada iar in fundul livezii se vedea o casa destul de ingrijita, in care am intrat. Trandafit m-a dus intr-o camera in care era un pat din scanduri pe capriori, cum erau demult in casele de la tara, peste care erau niste blani de oaie si cateva prosoape mari. Trandafir s-a dezbracat in pula goala zicandu-mi si mie sa fac la fel, ceea ce am si facut. M-a luat in brate, m-a sarutat, eu i-am luat coaiele in mana, iar pula i s-a intarit pe data. Cat eram eu cu gura si limba pe sub bratele lui flocoase si transpirate, el ma ia si ma impinge cu capul la pula sa i-o iau iarasi in gura. In timp ce eu mozoleam coaiele si pula lui Trandafir, aud zgomot de pasi si voci vesele in alta camera ceea ce m-a facut sa ma opresc din supt.
- Stai cuminte, imi zice Trandafir, ca sunt fratii mei si o sa te luam la pula toti trei. Chiar mi-a venit sa rad cand m-ai intrebat de cei doi futalai ! Afla ca noi suntem si suntem trei, ca a venit si frati-mio din puscarie si are un chef nebun sa futa ceva iar eu m-am gandit la tine sa i te fac cadou de bun venit!
Cred ca m-am schimbat la fata, pentru ca sa ma linisteasca, Trandafir m-a luat in brate, m-a sarutat si m-a asezat in pat, mangaindu-ma si spunandu-mi sa fiu cuminte si ca o sa-mi placa de toti trei si ca se vor purta frumos cu mine.
Pe usa au intrat doi zdrahoni de barbati ca la vreo 30 - 35 de ani, bine facuti, goi pusca, cu niste trupuri paroase, avand o padure de floci de la gat pana la pula.
- El e Tudor, cel mai mare care a venit ieri de la facultate, imi zice Trandafir, prezentandumi-l pe cel mai inaltsi cu niste ochi albastri de ma bagau in boale, nu alta. Iar el e Ghiocel, mijlociul mi-l prezinta Trandafir pe cel de-al doi-lea, un tip la fel de solid ca celalalt dar cu ochii verzi si cu un par castaniu-roscat, Tudor fiind brunet ca si Trandafir.
Vin amandoi in pat langa mine, ma strange fiecare la piepturile lor flocoase, mie incepe sa-mi dispara frica si incep sa-i sarut pe acele piepturi care-mi placeau atat de mult. Spre deosebire de Trandafit, acestia fusesera la raul care trecae prin spatele casei lor si se spalasera, fiindu-mi drag sa-mi afund nasul si gura in blana lor. Ca si Trandafir, erau foarte bine dotati, avand niste pule cam de aceiasi marime ca a lui, doar ca erau foarte groase. Eram fascinat de ei ca prada de ochii sarpelui si nu-mi puteam lua ochi de la flocii roscati ai lui Ghiocel, gandindu-ma ce gust o avea pula lui. Dar Tudor nu m-a mai lasat in contemplatie si m-a bagat cu capul direct intre picioarele lui, zicand:
- Ia treci copile si suge-aici, ca am auzit ca-ti place pula la nebunie. Goleste-mi coaiele astea ca sunt pline de sloboz si cred c-o sa-ti placa, e vechi cam de vreo doua luni, ca-n ultimele doua luni m-au tinut izolat fata de ceilalti, la regim special in vederea eliberarii, asa ca n-am avut nici gura nici cur in care sa-mi desert frumusetile astea de coaie. Asa-i ca-ti plac?
Eu eram chiar cu gura pe ele si le sugem pe rand cate unul, pula lui ma batea in cap si cautam sa patrund mai departe sub coaie, unde padurea de floci dintre buci era o adevarata promisiune.
- Ah, uitasem ca-ti place sa bagi limba-n gaoz! Mi-a zis Treandafir ca ai o limba tare jucausa. Hai bag-o li linge tot ce gasesti acolo!
Si isi salta Tudor curul sprijinit de maini si imi etaleaza doua buci paroase pe care incep sa le sarut inaintand spre santul dintre ele, departandu-le si lingand flocii dintre ele. Am ajuns la anus pe care-l penetram cu degetul sa-l deschid mai mult ca sa-mi pot baga limba, Tudor gemea si ma indesa cu gura cat putea de mult intre bucile lui, eu lingeam anusul si aspiram saliva intrata in el, iar cu o mana ii frecam drugul de pula care era ca de piatra si isi marise grosimea.
- Gata, treci la pula, ca vreau sa te fut in gura acum, iar tu Ghiocel umfla-i partzul cu pula ta, ca sa fie uns cand o sa i-l fut eu.
Si ma trage iar cu gura la pula care abia imi incapea in gura.
Ma apucase de urechi si ma tragea si ma scotea cu gura din pula, eu abia mai respiram, imi curgeau balele din gura in timp ce Ghiocel ma scodolea cu pula printre buci Deodata am simtit o durere crancena-ntre buci de-am tipat chiar daca in gura era cotolanul lui Tudor. Degeaba insa ca Ghiocel era stapan pe curul meu si incepuse cursele, mie imi curgeau lacrimile care se amestecau cu balele, iar Tudor triumfa:
- Ah, ce-mi plac mie curvele care-mi plang in pula! Sa vezi ce-o sa plangi cand o sa-ti umflu eu partzul, ai sa ma rogi sa te iert, dar nu scot pula din tine pana nu -ti umplu gaozul cu sloboz! Dai-o Ghiocel, arde-l la gaoz sa ne tina minte!
- Dar ce gaoz fierbinte are, sa-l tot futi, ii raspunde Ghiocel.
- Achhrrr, imi vineee! Ia si-nghitee curva pulii mele!
Si Tudor imi umple gura cu sloboz fierbinte si cleios pompat continuu in cantitate uriasa. Eu nu vreau sa pierd nimic si inghit cu sughituri savurand slobozul pe care-l stransese Tudor doua luni, parca anume pentru mine.
In acest timp Ghiocel pompa in curul meu, plesnindu-ma cu palmele peste buci, durerea imi trecuse si ma simteam bine.
N-a mai durat mult si ma prinde si Ghiocel cu mainile de pulpe, ma trage adanc in pula si icnind si tremurand din tot corpul, strange din buci si-mi umple gaozul cu sloboz.
Trandafir, care in timpul asta statuse si si-o frecase sa fie pregatita, il da la o parte pe Ghiocel si isi infige si el pula in gaozul meu din care se scurgea pe pulpe si pe coaie slobozul lui Ghiocel. Pe langa pula ce-mi sfartecase gaozul mai inainte, a lui Trandafir era balsam. In timp ce Trandafir mi-o tragea de zor, Ghiocel mi-a dat pula in gura sa i-o curat, ceea ce am si facut. Tudor se trasese la o parte si se stergea cu un prosop de balele lasate de mine in floci si pe coaie, pula fiindu-i inca destul de batoasa. Ghiocel se aseaza in locul lui Tudor si ma trage cu gura la coaie cerandu-mi sa i le iau in gura sa ile sug. Cat le sugeam eu de zor imi zice:
- Treci si linge-ma-n gaoz!
Se aseaza cu gaozu-n sus, iar eu imi bag limba printre flocii roscati dintre buci si incep sa-i patrund cu limba anusul care pulsa la atingerea limbii mele. La curul meu Trandafir e apucat de spasme si gemand isi varsa si el slobozul in gaozul meu primitor.
- Ia da-te Trandafire, zice Tudor, sa-i umplu si eu gaozu!
Si in timp ce eu eram cu limba in gaozul lui Ghiocel, Tudor isi infige drugul lui cel gros in gaozul meu, care cu toate ca era lubrefiat de cele doua slobozuri, parca m-a sagetat o durere atroce in anus.
- Auu-hu-huuuu! Ma doareee, hu,huuu!
Chiar plangeam cu gura intre bucile lui Ghiocel care ma tinea de umeri sa nu ma zbat, iar Tudor ma tinea cu mainile pe sub burta mea sa nu-i scap din pula si tot impingea salamul ala gros in mine. Nu s-a oprit decat cand i-am simtit flocii care-mi gadilau bucile. A stat putin apoi incet, incet a inceput sa-si scoata si sa-si bage pula in gaozul meu care parca avea un fier inrosit in el
- Asaaa, asa imi plac curvele, sa-mi planga in pula, facea Tudor. Vreau sa tii minte futaiul asta si te-asigur ca ai sa ma cauti sa-ti dau pula!
Eu nu mai ziceam nimic, doar suspinam si el isi continua lucrarea la gaozul meu. Ghiocel m-a tras de la gaozul lui pe care i-l udasem cu lacrimi si-mi baga pula-n gura:
- Ia de-aici acadeaua asta dulce de la nen-tu Ghiocel si nu mai suspina, ca de pula lui Tudor nu scapi ca de moarte!
Si incep sa-i sug pula cu pofta, indesand-o cat puteam sa stau cu nasul in flocii cei roscati. Ii mangaiam coaiele, le mai pupam , iar Ghiocel ma tot tragea cu gura-n pula.
Tudor intetise ritmul la curul meu, parca amortisem ca nu mai simteam nici-o durere, pula lui Ghiocel isi marise si ea volumul si ma pregateam sa primesc in acelasi timp slobozurile celor doi frati pe ambale guri, ceea ce s-a si intamplat.
Slobozul lui Ghiocel imi umpluse deja gura cand in acelasi timp am simtit si lava fierbinte a lui Tudor ca ma inunda inauntrul meu. Pe pulpe si coaie incepuse iar sa se prelinga sloboz cleios, sub mine era o balta se sloboz, iar Tudor ma strangea la pieptul lui paros, si-mi mai alina din suparare. M-au pus apoi sa ling toata balta de sloboz de pe pat si am facut-o gandindu-ma ca daca refuz, mai iau si vreo bataie. Apoi asa naclaiti ne-am culcat eu intre cei doi frati mai mari, acoperindu-ma cu piepturile lor paroase si pana am adormit nu mai stiam pe...



    Login