Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 86 La lemne
Autor : bigsuck - 2015-10-01
Citita de 4206 ori - Nota 5.09 (65 voturi)
Intors acasa dupa vizitarea rudelor, am hotarat sa-mi caut alt job si am gasit in presa locala anunt ca se angajeaza muncitori in prelucrarea lemnului intr-o localitate din apropierea orasului.
M-am dus la locatia indicata care era in niste foste grajduri ale unui fost C.A.P. (Cooperativa Agricola de Productie pt. cine nu stie) si am vorbit cu patronul intreprinderii respective.
Am fost angajat si dupa un scurt instructaj, am fost dat pe o masina dedebitat scanduri la anumite dimensiuni, unde lucram cu un alt amarat ca si mine. Scandurile plecate de la noi treceau prin alte faze de productie ajungand in final usi, baloti pentru materiale, lazi, cutii si alte obiecte.
Erau multi baieti tineri, in special de la tara, din localitatile din jur. Erau cativa carora merita sa le dau atentie, pentru ca erau foarte frumosi.
Cand era cazul, mai faceam si alte munci, asa ca aveam contact cu mai toti cei care munceau acolo.
Erau doi baieti carora imi placea sa le atrag atentia intr-un fel asupra mea: Adrian, un baiat saten cu niste ochi frumosi de-mi venea sa sar pe el si sa-l sarut si Nicu, un baiat blond, solid si la fel de frumos, care era si cumnatul patronului.
In timp m-am apropiat de cei doi si devenisem prieteni, in sensul ca la masa mancam impreuna si incet, incet avansam si la alte masini, gratie celor doi care erau foarte binevoitori, vazand ca sunt interesat de ceea ce se facea acolo.
Intr-o zi m-am dus cu Adrian la uscator, unde se usca materialul pentru a fi prelucrat mai usor, ca sa vedem starea scandurilor puse la uscat. Erau stive inalte, astfel ca trebuia sa se intinda ca sa ajunga sus. Intinzandu-se, tricoul care era cam scurt, i-a iesit din pantaloni, iar acestia coborasera mult sub buric, oferindu-mi o priveliste foarte draga mie. De sub buric, suvitele de par porneau int-un sir subtire, latindu-se pe masura ce coborau in jos intr-o padure deasa de floci care lasau sa se vada si un inceput de pula groasa care era ascunsa de pantalonii de salopeta stransi cu un elastic.
Eu ma inrosisem, dar nu de rusine ci de dorinta de a pune macar mana pe ceea ce-mi inchipuiam ca se ascunde in pantaloni.
Cand a revenit jos, Adrian m-a vazut rosu la fata si m-a intrebat ce am de sunt asa rosu la fata.
Gandindu-se ca mi s-a facut rau de la caldura, m-a luat de brate si m-a scos afara, ducandu-ma in dosul uscatoarelor si intinzandu-ma pe niste scanduri care uramau sa fie introduse la uscat. Ca sa nu stau cu capul pe scandura tare, s-a asezat si mi-a pus capul pe picioarele lui, exact in zona pe care o vazusem mai devreme. Eu m-am intors pe o parte ca sa nu stau cu gatul prea indoit, umarul fiind un suport pentru o pozitie comoda, insa m-am intors cu fata catre burta lui care ramasese in parte descoperita, eu avand la nas firele de par care precedau flocii de la pula. De la pula venea un miros exact asa cum imi placea mie, un miros de pula tanara, care e gata oricand sa-si verse surplusul coaielor. Adrian avea 26 de ani si din alte vorbe cu el, intelesesem ca fusese pe cale sa se insoare, dar ca se certase cu iubita si se stricase tot planul.
Intelesesem ca era dorit sa-si descarce coaiele si ma gandeam ca acum era momentul cel mai bun sa incerc sa ajung la pula lui.
Deja simteam ca pula ii creste sub capul meu si oftand, am inspirat mai mult mirosul pulii care incepea sa se intareasca.
- Ti-e mai bine Dane, ma intreaba Adrian.
- Da, dar mi-e bine aici la tine!
- Da, dar scuza-ma, incepe sa se intarate carnatul si nu am cum sa-l linistesc, asa ca mai bine te ridici, ca altfel, cine stie ce se-ntampla!
Trebuie sa spun, ca si aici ca si in alte situatii, le-am cerut colegilor mei sa-mi spuna pe nume, iar cu cei doi, Adrian si Nicu, ne permiteam si glume mai deochiate, de aceea Adrian mi s-a adresat in felul asta.
Continuand jocul, i-am raspuns:
- Si ce paguba ar fi? Abia ti-ai descarca si tu povara coaielor!
- Hm, Nu glumi cu asa ceva Dane, ca chiar mi s-a sculat si mai ca ti-as face pocinogul!
Vazand ca e pe cale de a mi se implini dorinta, am marsat:
- Pentru prietenia ce ne leaga, sa stii ca n-as refuza, daca m-as trezi cu bijuteria ta in gura!
- Dane nu zice de doua ori ca chiar ti-o pun intre buze!
Sub capul meu pula se zbatea sa capete putina atentie, asa ca i-am tras pantalonii mai jos si descoperind din pula cam tot atat cat vazusem in uscator, i-am dat un pupic la radacina, acolo unde iesea dintre floci.
- Uuh! Tu ai vrut-o!
Gemand excitat, Adrian isi trase pantalonii sub genunchi eu m-am intors cu fata in jos si am luat capul pulii in gura, care inca nu era decalotat. Rezemat intr-un cot, cu o mana am prins de trunchiul pulii si am tras in jos, capul decalotandu-se in gura mea, iar limba a inceput sa culeaga smegma care se stransese sub preput pe gatul pulii. Nu ma mai ingretosa asa ceva de cand cu experienta cu tiganii de la caramidarie din Iasi, chiar incepuse sa-mi placa umorile pulii depozitate sub preput. Adrian se rezemase de stiva de scanduri din spatele lui si salta din cur frecandu-si pula de buzele mele. Ii inghitisem toata pula in gura, aceasta nefiind prea lunga, in schimb fiind foarte groasa, gura fiindu-mi plina cu pula.
Dupa vreo trei-patru minute, in gura a inceput sa se raspandeasca sperma fierbinte a lui Adrian pe care o inghiteam cu lacomie.
Dupa ce si-a tras pantalonii pe el, Adrian m-a intrebat:
- Chiar ai facut-o din prietenie, sau eestii...
Ma uitam la el ca ii era jena sa spuna cuvantul care pana si acum incrimineaza o categorie de oameni care iubesc altfel decat majoritatea.
- Da Adrian, sunt ceea ce vrei tu sa zici, dar asta nu inseamna ca ma reped cu gura in pula fiecarui barbat pe care-l intalnesc. Tie ti-am facut asta si din prietenie si pentru ca imi placi!
- Iti multumesc Dane si sa stii ca nu am nimic impotriva celor ca tine, numai sa nu atenteze la curul meu, ca asta n-o fac! Mi-a placut ce mi-ai facut si n-as refuza daca mi-ai face si alta data serviciul asta.
- Sa stii Adrian ca sunteti doar doi in multimea asta de barbati carora le-as face ceea ce ti-am facut tie: tu si Nicu!
- L-ai fericit si pe el?
- Nuu, nici macar nu stie ca-mi place de el asa cum imi place si de tine!
- Vrei sa-i zic eu?
- Nuu! Cine stie ce parere-si face despre mine si nu vreau sa pierd prietenia lui!
- Nu-ti face griji, ca din cate mi-a povestit el, am impresia ca a mai trecut prin experiente de felul asta si se pare ca i-a placut!
- Atunci las la aprecierea ta! Dar lasa-ma sa mai pup odata bunatatea ta dintre picioare!
Tragandu-si iar pantalonii jos, Adrian imi arata de data asta pula in toata splendoarea ei, cu coaiele invelite in scrotul incretit, inspicat cu fire rare de par. I-am belit pula, am pupat-o pe cap, apoi i-am luat coaiele-n gura si i le-am supt.
- Au, lasa-ma, ca acusi te pun cu craci-n sus si ti-o trag la gaoaza!
- De parca m-as supara!
- Stai singur?
- Da! De ce intrebi?
- As vrea sa-ti imping o vizita! As face si eu o baie ca lumea, ca stii ca la ara oricat te-ai spala, tot nu te simti curat. Si cred ca nu ti-am facut o impresie prea placuta, in felul in care mi-ai gasit pula. O mai spal eu, dar oricat, nu-i ca la oras!
- Ba, sa stii ca chiar mi-er...



    Login