Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep. 64 Spre mare
Autor : bigsuck - 2015-06-07
Citita de 3402 ori - Nota 7.77 (22 voturi)
In timp ce "marjajul " meu cu Lili era in plina desfasurare, primesc scrisoare de la Sergiu ca isi ia concediu in august. Era prin aprilie si concediile deja se fixasera din decembrie, anul precedent, asa ca a trebuit sa fac un compromis cu Petrica, prostalaul caruia ii futusem nevasta (fara stirea lui).
Nu stiu de unde pana unde aflase tipul ca mie imi plac barbatii, iar el avand femeia gravida, aceasta facea mofturi si nu prea ii mai dadea pizda, asa ca ce s-a gandit, daca eu ii cer sa facem schimb de concedii, atunci sa mi-o traga si el la buci.
Ca sucita, ca-nvartita, ca are informatii gresite, pana la urma am acceptat, ca nu voiam sa renunt la doua saptamani de vis cu Sergiu la mare.
- Bine, fie, dar sper ca n-o ai mare, fac eu pe speriatul.
Discutia avea loc in camera depozitului de reactivi, unde luasem prima data contact cu pula lui Nicu.
- Hai ca nu-i mare, si isi lasa talambul pantalonii si izmenele jos.
N u era mare,in conceptia lui, dar oricum o intrecea pe a mea si v-am spus in alte episoade ca aveam cu ce ma lauda.
Ramasesem cu gura cascata cand am vazut ce frumusete avea prostalaul. Din tufa bogata de floci atarna un carnat destul de gros cam de 20 de centimetri, peste doua coaie cam cat ouale de curca.
Vazandu-ma ca ma uitam uimit la bogatia lui, zice:
- Ce-ai ramas asa? Nu-i asa ca nu-i mare?
N-am mai zis nimic, m-am lasat in genunchi si bagand degetele pe sub coaie intre flocii de la perineu, am saltat in sus complexul acelasexual si l-am mirosit, aspirand cu nesat mirosul acela de pula de taran transpirata, apoi i-am luat capul pulii in gura decalotandu-l cu buzele, iar cu limba curatind smegma stransa in jurul gatului si inghitind-o.
Normal ca dracia s-a si intarit imediat si Petrica a inceput sa dea din cur, tinandu-ma cu mana de cap si gemand de placere. Nici placerea mea nu era mai mica simtind madularul acela gros care-mi luase gura in stapanire. Fiind dorit de pizda, gura mea suplinind-o cu succes, mi-a umplut gura imediat cu seva lui savuroasa de taran.
Dupa ce-am inghitit toata smantana aceea, i-am luat coaiele in gura di le-am supt, in timp ce el slabit de placerea sexului oral se lasase peste mine sprijinit in maini, eu fiind cu capul prins sub el, intre picioare.
Cand am terminat de spalat coaiele acelea mari in gura, s-a ridicat anevoie, ca ametit.
- Ah Dane, ce mi-ai facut...!
Ma uitam la el cam speriat vazandu-l in starea in care era si il intreb:
- Ce ai, ti-e rau?
- Sa-mi bag pula...! Dupa asa treaba, merita sa-ti bati femeia si copiii!
Ma uitam la el mirat, gandindu-ma: "Conceptii de taran! De ce sa-ti bati femeia si copiii dupa o treaba asa placuta?", asa ca-l intreb:
- Nu ti-a placut?
Luandu-ma de gat si astupandu-mi gura cu gura lui in ceea ce s-ar numi un sarut, imi zise apoi:
- Te-as fute in gura mereu, asa de bine a fost, dar sa nu crezi ca scapi numai de data asta! De-acum trebuie sa gasim ocazii sa te am mai des la pula!
- Mai Petrica, dar asta a fost asaa... pentru ca am facut schimbul asta de concedii, dar asta nu inseamna ca eu fac de-astea, incerc eu sa par ceea ce nu eram.
- Sa zicem ca m-as fi inselat cat ti-am futut gura, dar dupa ce mi-ai supt si coaiele, m-am lamurit ca iti place pula, de-ai fi in stare s-o mananci, asa ca nu incerca sa ma duci cu presul, ca nu tine!
Nu era prost taranoiul, cu toate ca noi asa il categoriseam.
Partea proasta era ca in lacomia mea, ma dadusem de gol, luandu-i coaiele la supt, dar cum sa las sa-mi scape asa mandrete de coaie?
In definitiv era un fel de compensatie (undeva in constiinta mea) ca ii futusem nevasta si ce, inca o pula - si ce pula! - strica in palmaresul meu?
N-am zis nimic, am iesit de acolo si mi-am vazut de treaba, dar in mintea mea, oferta era de nerefuzat.
I-am scris lui Sergiu ca mi-am fixat si eu concediul in aceeasi perioada cu al lui, urmand sa ne intalnim la Constanta.
Cand i-am zis lui Lili de concediul la mare cu Sergiu, a luat foc:
- Cum pula mea pleci cu altul si pe mine ma lasi ca prostul acasa?
- Stii ce? Cand am fost de acord cu "mariajul" nostru, ai fost de acord ca mai pot primi si pe altii in afara de tine, si slava Domnului ca in afara de Teo si Nicu, n-au mai fost altii si n-am zis niciodata nu, cand toti trei erati in acelasi timp calare pe mine, de nu mai puteam respira de la atata pula, coaie, floci si sperma ce ma invadau! Asa ca vreau si eu sa mai respir!
- Si eu ce fut in timpul asta? Un cacat de-a coasta?
- Hai nu mai face pe victima, ca te-am vazut de cateva ori cand ieseai din camera balantelor din Laborator aranjandu-ti pantalonii si Maricica isi netezea fusta si halatul.
Se fute bine asa-i?
- Bagami-as pula-n gatul tau, nu-ti scapa nimic! Da se fute bine! Dac-ai vedea cum se freaca-n pula, ti-ar bora pula pe loc!
- Atunci poti sa-ti faci de cap cu ea si poate si cu altele pe care nu la stiu, in lipsa mea!
- Da, dar o sa-mi lipseasca gura ta, ca nici-o muiere nu vrea sa suga pula!
- Lasa ca trec repede doua saptamani!
Nu i-am mai zis si de compromisul facut cu Petrica. Daca-i mai spuneam si de asta, cred ca luam si cateva palme, ca era frumos Lili, dar si iute la manie.
- Cand ai sa te intorci, ai sa ai un morman de rufe de spalat!
Trebuie sa spun ca intr-adevar, de cand il aveam pe Lili, ma comportam ca o femeie cu el, eu facand mancare, spalam rufe, doar la curatenie ma ajuta, in rest era maria sa barbatul care venea, se aseza cu hreanu-n sus in fotoliu la televizor, iar "Daniela" ii satisfacea toate poftele. Ma simteam minunat in aceasta postura, mai ales ca nu-mi lipsea pula niciodata, totdeauna fiind gata sa ma futa.
- Ar fi cazul ca macar chilotii sa i-i dai sa ti-i spele, daca tot se bucura de pula ta, ii raspund eu, referindu-ma la legatura lui cu Maricica.
In noaptea aceea cand a avut loc discutia, m-a futut cum nu m-a mai futut niciodata: incrancenat, dusmanos, pervers, dar am rabdat si parca imi facea oarecare placere vazandu-l asa.
Cu doua saptamani inainte, m-am dus la Agentia TAROM sa-mi iau bilet de avion, urmand sa plec cu avionul de la Bacau la Constanta..
Cat am asteptat eu la rand, langa casiera era un ofiter de aviatie care privea nepasator pe fereastra larga a agentiei si fuma. Cand am ajuns eu la rand si am cerut bilet pentru data respectiva, si-a aruncat privirea catre mine, m-a fixat un timp, apoi dupa ce-am iesit, ma trezesc cu el langa mine, abordandu-ma direct:
- Domnule Corban, pot sa va rapesc putin din timp?
Nu mai stiu cum e acum, dar pe atunci biletele de avion se vindeau nominal, asa ca tipul auzise cum ma numesc.
- Poftim, d-le ofiter, ii rasund eu.
- Ma numesc Iulian Bercea, capitan de aviatie si intamplator eu pilotez cursa pentru care ati luat bilet! Mi-ar facea placere daca am putea sa ne cunoastem mai bine. Sunt necasatorit, bisexual si as vrea daca sunteti de acord sa avem o relatie mai personala!
Sfinti din cer si de pe pamant! Ori era provocator de pe la Securitate, ori niste ingeri isi aruncasera sagetile aurii spre mine ca sa-mi mai faca rost de-o pula!
Sigur ca iar emanasem fara sa vreau niste semnale, cum ca-mi plac barbatii!
Abia dupa aceasta abordare l-am privit mai atent sa citesc cumva pe chipul lui, daca nu e vreo manipulare voita sa ma dea de gol referitor la deviatia mea sexuala.
Dar tipul ma privea cu un zambet asa fermecator, ca-mi venea sa-l sarut acolo pe loc. Oricum, cred ca ma inrosisem, ca tipul ca sa ma linisteasca, ma atinse cu mana pe brat, aproape de umar si zise:
- Nu va speriati, nu-i nici-o provocare, daca la asta v-ati gandit. Prin natura profesiei, noi avem legaturi de serviciu si cu serviciul Securutatii, unde m-am imprietenit cu un maior Eugen Chiaru, acum fiind iesit la pensie, dar tot prieteni am ramas. El mi-a povestit de un baiat cu numele dvs si m-am gandit ca s-ar putea ca dvs sa fiti acela, de aceea v-am luat asa direct!
Dragul de Genutu! Inca se mai gandea la dragutul lui Daniel si datorita lui mai aveam ocazia sa gust alta pula!
Revenindu-mi, zambesc si eu si-i confirm ca eu sunt acela si ca mi-ar face placere sa-l intalnesc iar pe Genutu.
- Atunci sper ca accepti sa fim prieteni si daca se poate mai mult de-atat! Daca e da, atunci poti sa-mi zici pe nume, Iulian, Iulica, cum iti vine mai usor!
- Da Iulica, sunt de acord si deasemenea poti sa-mi zici Daniel, Dan, Danut, cum vrei!
- Foarte bine! Daca tot am facut cunostinta, n-ai vrea sa vii cu mine sa ne cunoastem intim, pentru ca am camera la Ceahlau (era vorba de Hotelul "Ceahlau"). Sper ca nu te sustrag de la vreo treaba importanta!
- In momentul asta, treaba mai importanta decat ceea ce-mi propui tu, nu exista, i-am raspuns eu.
Dupa ce-a luat cheia de la receptie, am urcat amandoi in lift si am ajuns in camera 816, unde si-a dat vestonul jos, l-a pus pe un umeras in sifonier, ramanand doar in pantaloni si camasa aceea frumoasa, azurie ca cerul pe maneca avand brodat emblema TAROM-ului.
A pus mana pe telefon, a comandat niste aperitive cu o sticla de sampanie, intre timp stand de vorba.
I-am mai povestit cate ceva despre mine, mi-a mai spus si el despre el, ca nu-i casatorit, ca e din zona Ploiestilor (dragul de Ploiesti, unde ma lansasem in lumea mare a homosexualilor).
Dupa cum arata, mi-am dat seama ca nu-i trebuia sa se lege la cap cu o nevasta, pizda venindu-i la futut, ca pe banda.
Intre timp a venit si comanda asa ca am degustat cate ceva.
- Ei, ce zici facem intai un dus?
- Normal, zic eu.
Am inceput sa ne dezbracam, eu nedezlipindu-mi ochii de la el. El a vazut cum stau cu privirea lipita de el si zice:
- Esti nerabdator s-o vezi, asa-i?
- Abia astept s-o iubesc!
- Mi-a zis Eugen ca iti place pula la nebunie!
- Asta-i sensul vietii mele, simt ca nu pot trai fara pula!
- Ia uite ce-am aici! Iti place?
Ce frumusete de barbat nud aveam in fata ochilor! Atunci am vazut prima data un barbat, in acceptiunea de azi ingrijit.
Era ras sub brate, dar nu de curand, ca avusese timp sa creasca parul axilar cat de cat, parul de pe piept era neatins, nefiind prea mare, in schimb, ca si la axile, de sub buric pana la pula parul era tuns, insa nu de tot, avand ce sa ling, inebunit cum eram eu dupa floci. Bucile frumoase ca de atlet, erau acoperite cu fire de par care se indeseau pe masura ce inaintau intre ele. Acolo probabil ca nu se tunsese.
Iulica era de inaltime medie catre inalt, saten, ochii de un albastru intens, de parca te strapungeau, gura frumos desenata pe fata ovala, cu buze bune de sarutat.
Era un Adonis!
Pula era belita, chiar daca era flasca, ceea ce m-a dus cu gandul ca era circumcis, avand cam 20 de cm, coaiele marisoare, aveau fire de par pe ele, pulpele ferme, puternice, aveau si ele pilozitate medie.
Fiind goi amndoi, a deschis bratele, invitandu-ma sa ma arunc intre ele, ceea ce am si facut, gurile uninduni-e instantaneu, intr-un sarut profund cu limbi impletite.
- Iulica, mor de dragul tau, i-am zis eu dupa ce gurile ni s-au desclestat din sarut.
- Sa nu mori, ca pula mea are nevoie de tine, mi-a zis el, luandu-mi o mana si ducandumi-o la pula care acum era aproape sculata.
Am coborat cu sarutarile pe gat, pe piept si simtind mirosul de transpiratie de sub brate, mi-am bagat gura in causul paros, lingand umezeala din el.
- Mhmmm, acum tu vrei sa ma omori, nu stiam ca-ti place zona asta asa transpirata!
- Inaintand in varsta am descoperit si alte placeri, unele fortat, dar m-am adaptat!
Inaitand cu sarutarile mai in jos, am ajuns la buric, incercuindu-l cu limba, si trantindu-l cu fata-n sus pe pat.
- Nu mai vrei sa mergem la baie?
- Vreau sa-ti simt gustul tau natural, cu toate secretiile pielii, toate sucurile tale intime, sa nu ramana nimic necunoscut mie din tine!
-Asaa? Atunci treci la pula si linge-o, linge-ma intre pulpe si coaie ca am multa transpiratie si acolo, apoi daca-ti place asa mult mirosul de barbat, te bagi sub coaie si intre buci, imi zice Iulica, impingandu-mi capul in jos, ghidandu-ma prin locurile indicate.
In timp ce-l lingeam si pupam intre coaie si pulpe, pula i se sculase, era imensa acum in fata ochilor care admirau venele proeminente cu care era infasurata, pulsatiile din vene facand sa-i tresalte pula, batandu-se de burta.
Am luat-o imediat in gura, incepand sa-i sug capatana in forma de ciuperca, Iulica impingandu-mi capul, ca s-o primesc toata in gura.
Miscarile din ce in ce mai dese in sus si-n jos cu capul si cu gura stransa pe maciuca aceea vanoasa, i-au produs o ejaculare puternica, simtind forta jeturilor in fundul gurii, silindu-ma sa inghit totul, sa nu pierd nimic din bunatatea ce se revarsa in gura mea.
In acest timp mana mea era pe coaiele lui pe care le strangea usor, ritmic, sa elibereze tot ce aveau mai bun in ele.
Terminand de supt tot ce era pe canalul pulii, in gemetele spasmice ale lui Iulica, am coborat sa continui explorarea zonele intime cele mai ascunse ale iubitului meu.
I-am departat picioarele ridicandu-i-le in sus, incepand sa explorez cu limba jungla neatinsa dintre buci, umeda, prin care a...



    Login