Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 30 (Bonus)
Autor : bigsuck - 2014-12-23
Citita de 2913 ori - Nota 6.72 (29 voturi)
Dar sa nu credeti ca stateam numai in G.
In primul concediu pe care l-am avut, normal ca m-am dus acasa in satul meu sa-mi vad parintii, fratii si surorile.
Toate surorile mele erau maritate si erau raspandite prin tara, dupa cum au gasit de munca. Dar mai multa afectiune aveam pentru una din ele, care semana cu mine si care locuia in Bz.
Era casatorita cu un tip care lucra la Uzina Electrica, dar tipul era mare pizdar. Futea tot ce prindea. Inca se mai si lauda acasa ca a futut una asa, alta pe dincolo, n-avea individul nici-o jena. Si sa nu credeti ca doar se lauda, chiar le rupea in pula, nu alta.
Eram tare curios sa-i vad pula cu care se lauda ca satisface atatea muieri. ntr-o zi ramasesem doar noi doi acasa, sora-mea fiind de serviciu dupa amiaza.
El fusese de dimineata la serviciu si cand venise pe la trei si jumatate acasa, dupa ce a mancat, s-a bagat in baie sa faca dus, dupa care s-a culcat un pic. Era vara, cald si s-a trantit pe pat numai intr-o pereche de chiloti, un fel de boxeri cu prohab, sau mai pe scurt, niste izmene scurte. Era un tip solid, brunet, cu pieptul acoperit cu un par cret, ca-mi lasa gura zoaie cum mi-as mai fi bagat gura prin el.
Virgil a adormit, iar eu citeam o carte.
Cand m-am mai uitat la el, nasturele de la izmene se descheiase si ma uitam la flocii si pula lui cu pofta.
Eram fascinat de ceea ce vedeam si nu stiam ce sa fac. Sa-l trezesc si sa-i zic sa se incheie la izmene, nu ma induram pentru ca privelistea era prea atractiva. Sa-l invelesc cu un cearsaf, iar ma lipseam de asemenea vedere.
Ma simteam atras de locul acela , ca sarpele de prada.
M-am apropiat sa vad frumusetea aceea de pula mai de aproape si nu m-am putut stapani sa nu mangai flocii aceia usor, ca sa nu simta, dar de parca ar fi fost niste senzori, parca a pus in actiune pula, care incepea sa se ingroase si capul pulii s-a decalotat complet. Incepea sa ma ia cu tremurat de atata incordare de a ma stapani sa nu pun mana pe ea.
M-am aplecat sa o miros si ... mmmm, ce bine mirosea ca imi venea s-o iau pe loc in gura.
Cred c-a durat vreo cincisprezeca minute de cand ma tot invarteam eu pe langa pula lui Virgil si cred ca el era treaz de vreo cinci minute ca hotul ma privea printre gene cum ma framantam eu, crezand ca doarme.
- Hmm, iti place, ai?
Eu am sarit ca ars, si speriat si rusinat, dar el, zambind, zice:
- Hai de-acuma, nu te mai ascunde ca vad ca-ti place pula mea! Iti dau voie sa vad ce faci cu ea.
- Dar nu Virgile, nu e ce crezi tu, eu voiam sa te inchei, ca tise descheiase nasturele...
- Hai Dane nu te mai ascunde, crezi ca nu mi s-a mai supt pula? Am vreo doi la serviciu care le place asta, unul din ei fiind chiar seful meu. Dimineata, dupa ce repartizeaza zonele de lucru. ma duc la el in birou si i-o dau s-o suga si mamaaa, ce bine o face! Chiar vreau sa vad cat de bine te pricepi la asta. Hai, ca asta ramane intre noi, nu-i spun sora-ti.
Vazand ca-mi da asigurari ca nu osa stie nimeni, capat curaj si-i trag izmenele de pe el, lasandu-l in pula goala si incep sa-l sarut pe piept, pe la subbrate, ii ling buricul care era si el inconjurat de par.
- Mmmm, vad ca-ti plac partile paroase, pai am din asteaa, sa te-ngrop in floci. Ia vezi ce coaie flocoase am! Vreau sa le iei in gura si sa le sugi!
Si ma bag intre pulpele lui paroase si ii iau coaiele la supt.
- Aaiii, bagati-as pula-n cur, deci esti meserias! Am sa te iau la servici intr-o zi, sa-i arati sefului meu cum se dragalesc coaiele.
Eu in timpul asta ma bagasem sub coaie si aspiram mirosul inconfundabil al perineului, cand Virgil ma indeamna:
- Danut, daca ma lingi in cur, jur ca-ti dau o suta de lei si iti mai fac si-un cadou!
Parca mie de suta lui de lei imi pasa, cu toate ca erau bani multi la timpul ala, dar daca s-a ivit ocazia, nu i-am zis ca-mi place la nebunie sa-mi bag limba in gaoaze, asa ca l-am intors in coate si genunchi si i-am departat bucile, sa-mi bag limba prin padurea de floci dintre buci. Cand a simtit limba ca-i intra in gaoz, Virgil a inceput sa faca cercuri cu curul, ca sa nu-i las vreun locsor nelins, indemnandu-ma:
- Asaaa Danut, baga limba si linge-adanc, asa scumpule, aaahhh, ce bine eeee!
Dupa ce mi s-a strepezit limba de atata frecat printre floci, m-am retras si m-am bagat intre picioarele lui luandu-i pula in gura.
Simtind cum i se freaca pula de buzele mele, Virgil s-a lasat pe gura mea, pula lui ajungand in gatul meu, iar nasul meu in flocii de la pula lui si a inceput sa dea din cur, futandu-ma in gura.
Cred ca-l adusesem intr-o stare de excitatie maxima ca mi-a si umplut gura cu sloboz. L-am inghitit cu placere, fiind de la unul din cei mau frumosi cumnati ai mei.
- Ei, cum a fost? Asa-i ca am sloboz bun? Sora-ta e inebunita dupa el, ca daca am apucat sa ma scap, poti sa stii ca o fut in toate gaurile, ca tare-i mai place pula!
- Da Virgil, ai un sloboz foarte bun, as mai vrea odata!
- Hoo, nu fi lacom, lasa-i si sora-ti, ca sigur la noapte o sa fie cu gura la pula mea!
- Tare-as vre sa vad si eu cum o futi!
- Chiar? Pai am sa-i zic sa vad ce zice! Poate vrei s-o si futi! Eu iti dau voie, daca si ea vrea. Cred ca n-o sa refuze doua pule, chiar daca una-i a lui frate-su.
Mie mi se sculase pula gandindu-ma cum o sa intru-n pizda sora-mi.
Seara, cand a venit Rodica de la munca, dupa ce am stat la masa, Virgil ii zice:
- Ce zici Rodico sa ai doua pule in noaptea asta?
- Care doua, intreaba ea.
Amea si a lui Danut! I s-a facut pofta de pizda si singura de aici fiind a ta...
- Pai el mai ramasese sa ma futa, ca Victor si Corin m-au futut amandoi!
- Daaa, intreb eu uimit. Si eu de ce n-am stiut?
- Dar ce voiai sa bata toba, raspunde Rodica. Hai ca ma duc sa fac baie si sa va gasesc in pat cu pulele bat!
- A mea deja e sculata, si-i iau mana si i-o pun pe cortul pantalonilor.
- Las-ca vin eu si scot smantana din amandoua, zice Rodica.
Si pleaca repede vesela la baie. Pana a venit ea, eu ii mai mozolisem coaiele lui Virgil odata, asa ca avea pula par cand a venit nevasta-sa din baie.
Patul era unul mare, matrimonial, asa ca aveam unde ne desfasura.
- Ia sa vad fratelo, cu ce te lauzi! Ohoo, dar si tu esti mare-n pula ca si ceilalti doi, ma gratuleaza Rodica.
- Ia faceti voi doi un 69, zice Virgil catre noi, si pe langa limba care ti-o baga Danut in pizda, bag si eu pula si ai sa ai niste senzatii nevasta , de o sa mai doresti sa vina Danut pe la noi.
Si se aseaza Rodica peste mine, luandu-mi pula-n gura, iar eu pe sub ea mi-am bagat capul intre bulanele ei si am inceput s-o ling intre buzele pizdii.
Virgil vine pe la spatele ei si isi infige pula in pizda ei pe langa limba mea, astfel ca eu lingeam in acelasi timp si pizda si pula.
Din cand in cand, Virgil mai baga pula si in gura mea de o lingeam de toate sucurile culese de pe peretii pizdei. Avea pizda gustoasa Rodica, nu pentru ca era sor-mea, dar fiecare pizda are gustul ei.
Se muncea de ceva vreme intre noi, cand cu cateva limbi meseriase trase de Rodica pe coaiele mele, m-a facut sa ejaculez si i-am umplut gura. Probabil excitata de ejacularea mea, a avut si ea orgasm ca a si venit un val cald de lichid din strafundurile pizdei, moment in care si Virgil si-a dat drumul, eu fiind cel mai in castig, sorbind esentele amandorura.
- Ah fratelo, ce samanta buna ai, nu te dezminti, e la fel de buna ca si a celorlalti doi.
Nu i-am zis ca gustasem si eu samanta celor doi frati ai mei, plus a lui Virgil.
Am mai stat, ne-am mai odihnit cand pula mea iar a ridicat capul. Ma gandeam cum o sa intru in pizda sor-mii si ce o sa ma lafai eu in pizda ei.
- Dar arzoi mai esti frate, se mira Rodica.
- Cum sa nu fiu, cand ma gandesc ce-o sa ma mai frec eu in pizda ta!
In timpul asta si pula lui Virgil era pe pozitie.
- Ia treci femeie si ia-o in gura, sa-ti dau smanatana de calitate, ii zice acesta Rodicai.
Se aseaza Rodica cu fata-n sus, cu picioarele indoite din genunchi, dar departate, sa-mi faca loc mie sa intru-n ea, iar Virgil se aseaza in genunchi, calre peste gatul ei si ii baga pula-n gura.
Eu cand am vazut gaura dintre buzele pizdii ca o sa fie numai a mea, mi-am bagat capul intre picioarele ei si am bagat limba in pizda, iar cu gura lipita de buzele pizdii, sugeam si inca mai simteam urme din slobozul lui Virgil. Acesta ii dadea contre cu pula in gura nevesti-si, iar eu vedeam prin spate doar coaiele flocoase si flocii dintre buci. M-am excitat la vederea gaozului flocos ca mi-a mai crescut pula fata de cat era si am bagat-o in culcuul cald al pizdii, incepand sa dau din cur.
Dand din cur, m-am aplecat peste trupul Rodicai si am inceput sa ling coaiele lui Virgil, sa-l ling intre buci, iar pula mea era gata sa-si dea obolul:
- Ah, ce pizda buna ai, vreau sa te fut mereu, aaaahhh! Aiii, Rodico, acum esti a pulii mele, vreau sa te las gravida, vreau sa-mi faci copii!
Rodica avand gura ocupata cu pula lui Virgil, nu putea sa zica nimic. Deodata il vad si pe Virgil ca o prinde de cap pe Rodica si o trage cu capu-n pula, ejaculand in gura hamesita a nevasti-sii.
Dupa ce ne-am linistit si ne-am dus la baie si ne-am spalat, in pat Rodica ma intreaba:
- Ce ziceai tu cand iti bora pula-n mie? Ca vrei sa ma lasi gravida? Cred ca as fi avut o gradinita-ntreaga de copii pan-acum, cat m-au futut Victor si Corin si Virgil cat sloboz a bagat in mineee, oho! Sa tot fi cacat la copii! Dar mi-a stricat pizda unchiu Andrei cand aveam vreo zece ani. Pe deoparte si eu am fost de vina ca il pandeam cand se ducea sa faca baie sa-l vad in pula goala. Odata m-a vazut si a doua zi m-a chemat la el, zice-se sa-l ajut la ceva. El cum era holtei, traia singur in casa lui si m-a chemat in casa si mi-a dat niste pere zemoase, ca stia ca-mi plac. Pe urma m-a luat in brate, a inceput sa ma mangaie, sa ma pupe, ma mangaia pe piept. Pe mine incepuse sa ma furnice prin stomac si parca mai jos. Atunci m-a intrebat:
- Ia spune puiule, ce voiai sa vezi ieri la mine?
- Aa, nimic unchiule, doar treceam asa pe-acolo...
- Stiu ce voiai sa vezi si iti arat eu acum!

Si il vad ca-si da camasa jos si incepe sa-si dea si pantalonii, ramanand asa cum il vazusem cu o zi inainte la baie la izvor.
Era un barbat frumos, bine facut si era foarte dotat.
- Hai, vino si pune mana pe ea!
Si imi ia mana si mi-o pune pe madularul acela gros, care cum l-am atins, parca a inviat, asa s-a ridicat in sis si i s-a invinetit capul.
- Hai joaca-te cu ea, pup-o!
Si ma ia de cap si ma indeasa cu fata in floci. Nu-mi dadea drumuldeloc, ma tinea cu fata in floci si-mi zicea sa-i pup pula, ca daca n-o fac, ii spune mamei ca il pandesc cand face baie.
De frica, am inceput s-o pup timid si vedeam cum din cap incepe sa-i curga ceva limpede. Atunci el mi-a zis sa deschid gura mare, iar cand am deschis-o, mi-a bagat capul pulii in gura si mi-a zis sa sug. Nu mi s-a parut rau la gust, asa ca am inceput sa sug, iar el isi freca pula cu o mana, iar cu alta ma tinea de cap. Nu stiu cat a durat, dar m-am trezit ca ieseau jeturi de ceva cald si cleios din pula, pe care mi-a zis s-o inghit ca e medicament. Nu era rea la gust, parca mancam ciulama de ciuperci.
Dupa asta mi-a dat ro chita si chiloteii jos si a inceput sa se joce cu putza mea, tot o desfacea, baga degetul in ea si mie incepea sa-mi placa, asa ca l-am pupat pe pieptul plin de par. El cand a vazut ca m-am ai linistit si cooperez la viitorul meu viol, mi-a zis sa-i pup iar pula si s-o iau in gura cat incape. I-am luat-o-n gura si mi-a zis sa-i mangai coaiele. Avea niste coaie mari pe car...



    Login