Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 25 La munca (1)
Autor : bigsuck - 2014-12-16
Citita de 3437 ori - Nota 7.39 (23 voturi)
In orasul G. unde am fost repartizat, mai erau si alti angajati absolventi ai unei scoli similare ca profil a celei absolvite de mine.
Am fost rewparizati sa locuim in niste camine pentru nefamilisti situate in colonia de la intrarea in fabrica.
Stateam cate patru in camera, eu nimerind cu trei baieti care absolvise caealalta scoala. Erau Ionita, Toader si Manole.
Ionita era in tip scurtut, dar cu par pe piept si pe picioare, de-mi lasa gura zoaie, cum s-ar zice.
Toader, era un baiat inalt, slabut dar avea o particularitate de care aveam sa ma bucur in urmatorii ani, pana la plecarea in armata: avea o pula normal de groasa, dar lunga, care imi amintea de a lui Sandu, cel roscat de la Hanul din Pl.
Manole era un tip tot scurtut ca si Ionita, dar care avea un par cret si niste ochi negri de te baga in boale (cel putin pe mine care eram inebunit dupa baieti).
In perioada cat am stat la acel camin, am avut relatii sexuale cu Ionita si cu Manole.
Avea Ionita o putere in picioare, ca avea obiceiul cand ne mai harjoneam ca baietii, sa ma prinda intre picioare de mijloc si sa ma stranga de ma facea sa urlu.
Intr-o zi cand eram doar noi doi in camera, ceilalti doi fiind la serviciu sau in oras, m-a prins tot asa intre picioare si a inceput sa ma stranga. Era doar in chiloti pentru ca venise de la dus si avea chef de harjoana. Cum m-a prins intre picioare aproape de subbrate, venisem cu gura pe burta lui si ca sa scap, l-am muscat de burta, dar probabil nu indeajuns de tare ca sa-l doara si sa-mi dea drumul, ca el a interpretat-o altfel, ca i-am simtit pula ca se zbate in chiloti la gatul meu.
- Iti dau drumul daca pupi locul in care m-ai muscat!
Eu, ca sa scap am facut ceea ce mi-a cerut, dar parsivul, fara sa-mi dea drumul, marseaza:
- Mergi cu pupatul pe dunga de par in jos, si-ti dau drumul!
Eram la cheremul lui, dar ma si incita pula aceea care se zbatea sa rupa chilotul, asa ca am continuat pupatul, tragandu-i chilotul in jos si inaintand spre flocii de la pula, pana cand aceasta scapand din stransoarea chilotului, s-a proptit belita sub barbia mea, eu oprindu-ma in acest timp.
- Daca tot ai ajuns pana aici, fa-ma fericit si ia-o in gura!
- Dar ce crezi ca-s nebun?
- Nu esti nebun, dar crezi ca eu nu te-am vazut cu ce pofta te uitai altadata cand cracul chilotului lasa sa mi se vada coaiele sau pula? Numai ca nu-ti curgeau balele!
Da, asa era, dar nu credeam ca o sa ma observe, iar acum am cazut prada poftelor mele.
- Bine, dar nu mai spui la nimeni!
- Ce-s prost, ca pe urma sa ma lasi pe mine sa te duci la altul? Vreau sa te am numai pentru pula mea, si hai lasa vorba si ia-o-n gura si suge pana-mi dau drumul.
Si ma apuc temeinic de treaba, ii dau chilotul jos complet, il las in pula goala si ma apuc sa-l sarut pe pieptul paros, sa-l ling sub brate, i-am bagat limba in buric, ceea ce l-a facut sa se gadile, impingandu-ma cu gura la pula pe care i-am luat-o la pupat si lins in jurul capului. I-am luat apoi coaiele in gura, sugandu-i-le, Ionita zbatabdu-se a placere:
- Ah bagami-as pula-n gatul tau, ce bine o faci! Abia astept sa variez in gura ta sa te vad cum imi inghiti malahia!
Eu ma ocupam acum de perineu, muscandu-l usor cu buzele si inaintam catre santul dintre cele doua emisfere, care se vedea promitator, fiind din abundenta acoperit de par. I-am gasit anusul in abundenta aceea de floci si am inceput sa-l penetrez cu limba.
Ah, ce gust bun avea, era curat si parca se astepta ca o sa fie vizitat, ca era bine spalat si in interior.
- Danut, ma inebunesti, treci mai repede la pula, ca veau sa te fut in gura, daca nu vrei sa-mi dau drumul in capul tau!
Auzind pericolul ca o sa pierd bunatate de sloboz, imediat i-am luat pula in gura, iar el a inceput sa dea frenetic din cur, tinandu-ma de cap si imediat am simtit jeturile fierbinti de sloboz cum imi umple gura, eu inghitind totul pe loc, sa nu pierd nimic.
Dupa ce i-am curatat pula, sugand tot de pe canal, Ionita m-a tras in sus strangandu-ma la piept si sarutandu-ma pe cap, iar eu i-am intors sarutarile pe pieptul paros pe care-l adoram in momentul acela. De atunci, Ionita nu pierdea nici un prilej sa mi-o dea la muie, cand ramaneam singuri.
Cu Manole altfel s-a intamplat. Tot asa cand eram singuri in camera, l-am vazut cum si-o lua la laba sub patura.
- Manole, zic eu, nu-i pacat sa o freci atata si sa ai o satisfactie de cateva secunde? Mai bine vin eu langa tine si incercam sa ne labarim reciproc, satisfactia fiind alta.
- Daca vrei... Eu nu am indraznit sa-ti propun si nu m-am gandit ca o sa observi ce fac.
Si nu stau mult la vorba si ma bag langa el in pat, imi dau si eu chilotul jos si incepem labareala.
Cand a ejaculat, a sarit slobozul pe piept, burta si floci, deasemenea si pe mana mea, pe care am inceput s-o ling, apoi i-am cules tot slobozul din floci, de pe burta si de pe piept, dupa care i-am luat si pula in gura si am supt-o.
N-a zis nimic referitor la gestul facut de mine, doar ca atunci cand ramaneam singuri amandoi, imi facea semn si eu eram cu pula lui in gura.
Cat am locuit impreuna, ma alimentau amandoi cu sloboz, fara sa stie unul de celalalt, eu neavand nici un motiv sa ma laud ca sug de la doua oi, pardon, de la doi berbeci!
La modul general, grija noastra ca tineri cu serviciu, era sa ne tinem de munca si sa avem hainele curate.
Pentru hrana eram asigurati cu abonament la cantina fabrici, dar cu spalatul rufelor, apelam ca toti ceilalti la femeile de serviciu care faceau curatenie in camin, prin aceasta mai castigau si ele cate ceva in plus fata de salariu.
Fiind tineri, ne placea sa fim imbracati curat si elegant, pentru ca ieseam in oras la plimbari, intalniri si baluri.
Numai ca iesirile noastre in oras erau conditionate de faptul ca lucram in ture si fiecare iesea cand avea timp liber mai mult.
Ne impacasem cu sistemul acesta de viata, dar fiind tineri, trupurile noastre isi cereau dreptul la sex. Chiar si eu simteam nevoia sa fut ceva si cum gustasem din pizda, voiam neaparat sa am una la dispozitie, ca sa nu dau de banuit ca as fi pe invers.
Nici chiar Ionita si Manole n-ar fi incercat sa zica ceva in sensul acesta, crezand ca chestia cu suptul pulii, era asa, o solutie de compromis, in special pentru ei.
Intalnirile cu fetele era o chestie de labageala, ca astea nu dadeau pizda decat maritate, asa ca recurgeam la femeile de serviciu care mai toate erau divortate, iar acelea casatorite nu refuzau o tavaleala cu niste tineri arzoi, acasa avand probabil cate un talamb de barbat care se culca pe pula ca boul pe coada.
Eu eram de felul meu mai cumintel, mai retras fata de cum erau ceilalti, asa ca Maria, una din femeile de serviciu careia ii dadeam si rufele la spalat, a profitat de ocazie si intr-una din zile imi zice sa ma duc sa iau rufele ca sunt spalate si calcate, dar sa vin seara, ca ea in timpul zilei nu-i acasa, lucarand ca femeie in casa la familia unui inginer din fabrica.
Ii urmez sfatul si ma duc seara, era sptembrie, timpul era frumos. Ma invita in casa, eu astepatandu-ma sa mai fie cineva cu ea, un barat, un copil, dar de unde?... ea era divortata, statea singura si avea nevoie de [pula tanara.
Normal ca am ajuns calare peste ea in pat.
Era o femeie ca la vreo treizeci de ani (eu aveam saptesprezece ani), blonda, plinuta dar nu grasa, avand cu ce te delecta la trupul ei: tzatze, tzatze! burta, burta! cur, cur! si avea o pizda bulbucata, grasulie, acoperita de nuste floci blonzi, creti, iar dintre buzele grase ale pizdii se ivea lindicul, vorba zicalei: "limba cocostarcului in mijlocul targului"!
Am inceput sa ma joc cu tzatzele, sa le musc de sfarcuri, sa-i umblu cu degetele-n pizda, iar Maria numai ofta si se framanta, tinand ochii inchisi.
- Ce-i cu tine Marie, de ce tii ochii inchisi?
- Vaai Daniel, nu ma mai intreba si tu! Mi-e rusine, femeie in toata firea sa-si faca de cap cu un copil!
- Stii ce? Nu mai face pe nevinovata, altfel nu ma chemai sa vin seara, e prima data cand ma chemi sa iau rufele pe care dealtfel le aduceai tu. Crezi ca nu m-am prins ca vrei fututa? Hai, deschide ochii, uita-te ce-o sa intre in tine, pune mana pe ea, joaca-te cu ea, ca si mie imi place sa ma joc cu pasarica ta!
Si deschide Maria ochii mai cu teama si cu jena ma prinde cu mana de sub coaie, incepe sa le mangaie, prinde pula in mana, incepe s-o frece, o ridica de pe burta si-i da drumul, parca era cu mana pe mansa ca la aviatia utilitara!
- Asa Marie, joaca-te cu ea, de cand n-ai mai avut o pula-n tine?
- Ehei Daniel, e grea viata de femeie divortata! Crezi ca daca am divortat, umblu din pula-n pula? Eu is femeie crescuta la tara, cu alte idei. Daca prostalaul de fost barbat ma batea fara sa fiu vinovata, banuindu-mi ca ma culc cu altii, nici amu ca-s libera, nu-mi permit sa umblu din barbat in barbat. Am un baiet pe care-l creste mamuca si pe care in vacanta il ieu sa steie cu mine, ca sa nu ma uite ca sunt mama-sa. De-aia mai spal rufele la baieti, mai fac menajul la don inginer, sa mai timat un ban mamucai ca are grija de plodu mieu!
In timpul acestei discutii, normal ca pula mi s-a blegit, parca nu mai aveam nici-un chef de...



    Login