Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 23 Adio Scoala (2)
Autor : bigsuck - 2014-12-09
Citita de 3114 ori - Nota 6.90 (31 voturi)
In zilele urmatoare, joi si vineri, in afara de slobozul inghitit la serviciu ( caci pot spune ca eram ca la serviciu, pe post de secretar(a)), acasa aveam parte de niste partide de futai, as spune crancene, dar incepeam sa-l iubesc din ce in ce mai mult, il simteam ca pe barbatul vietii mele si socoteam ca asa trebuie sa rabde o sotie,toate asalturile sexuale ale sotului sau. ( Nu va ascund ca si acum, la ora actuala tot asa suport asalturile sexuale ale "sotului" meu, care are pe jumatatea varstei mele).
Eu asteptam ca de a doua zi, joi sa am parte si de pula lui Marian, locatarul de la parter, dar de unde?
Ma lua Mihai la pula, de patru ori pe zi (un oral la serviciu, unul acasa si inca doua anale acasa), de credeam ca asa va decurge restul vietii mele, la pula lui! Si ce credeti ca as fi refuzat sa traiesc alaturi de el, dupa vorbele de la cununiile americane "pana cand moartea va va desparti"? In ciuda varstei inaintate si a aerului lui de barbat sobru, serios, era un tip fermecator!
Dar destul cu elogiile la adresa lui, ca n-am avut parte de asemenea fericire!
Vineri deasemenea am avut parte de asalturile lui sexuale, dar probabil, ca sa nu ma simt eu prea exploatat sexual, m-a dus la un croitor, unde isi comanda si el hainele si mi-a comandat un costum, elegant, ca pentru varsta mea, cu camasa, cravata, etc.
Dupa ce le-am imbracat aratam ca un tanar dandy, lucru ce l-a multumit si pe el si mai ales pe mine.
La scoala ma prezentam tot in uniforma scolii, asta ca sa nu dau nastere la cine stie ce vorbe, mai ales din partea lui Gigi si Costica.
Abia miercurea urmatoare, dupa ce am ajuns acasa si am luat primul futai anal, Mihai ma intreaba:
- Crezi ca esti in stare sa mai suporti o pula?
Eu, neintelegand intrebarea si crezand ca se refera la inca un futai de-al lui, normal ca am raspuns afirmativ.
Atunci , se duce la telefon, formeaza un numar si:
- Noroc Marian, poti veni pana sus?
Acela, probabil ca i-a raspuns ca sa astepte pana se imbraca, pentru ca replica lui Mihai a fost:
- Nu, nu, nu, vino asa cum esti, e foarte bine asa!
Atunci am inteles intrebarea cu suportatul altei puli.
"Nu-i nimic Daniel, tot doreai tu sa-l cunosti si pe Marian, acum s-a ivit ocazia", mi-a zis eu.
Dupa nici un minut se aude un ciocanit la usa si intra in holul apartamentului, unde Mihai ma futuse pe un fotoliu, un tip ca la vreo douazecicinci-douazecisisapte de ani, blond, cu ochii verzi, de statura medie si tot subtirel numai intr-un halat pufos, vargat cu niste dungi multicolore. Poate pe unii va plictisesc cu descrierile, dar poate se gandeste careva sa faca un serial filmat si are nevoie de precizari si poate ma cheama si pe mine ca si co-scenarist, asa poate mai gust ceva pule proaspete.
Cum l-am vazut, am si tresarit, pentru ca eu il mai vazusem pe tip prin oras si ma gandeam cum ar fi o partida de sex cu el, pentru ca il placusem.
El vine la mine cu mana intinsa prezentandu-se:
- Marian!
Eu:
- Daniel! Imi pare bine de cunostinta!
Dar cand a intins mana, i s-a desfacut putin halatul in fata si am putut vedea ce frumusete de pula avea: cam cincisprezece centimetri flasca, destul de grosuta, cap pe jumatate decalotat, semn ca avea multe la activ, asta a fost aprecierea la o singura privire.
- Marian, ii zice Mihai, in noaptea asta stai aici sa te bucuri si tu de "bunaciunea" asta de Daniel, sa vezi ce e in stare sa-ti faca!
- Chiar? E asa maestru la varsta asta?
- Si eu m-am mirat, dar se pare ca practica acest "sport" de la varsta frageda!
- Ia vino scumpete si vezi daca-ti place ce am aici, ma cheama Marian si isi da halatul jos.
Cat timp a vorbit cu Mihai si apoi mi s-a adresat mie, pula lui capatase proportii, capul era complet decalotat si se avanta catre burta acoperita pana spre buric de floci blonzi, coaiele fiind si ele acoperite de aceeasi pilozitate.
L-am tras spre mine imbratisindu-l in jurul bucilor si mi-am afundat fata in focii lui blonzi, sarutandu-i cu buzele si coborand spre pula care nu mai avea rabdare si ma batea sub barba.
- Asa, scumpule, asa, iubeste-o, ia-o in gurita si suge, ca acusi iti da taticul tau laptic de super calitate!
Eu, coborand cu sarutatul printre pulpe si pula spre coaie, il excitam pe Marian care ma mangaia pe cap:
- Da iubire, asaa, linge, suge goaiele ca acolo-i bunatatea! Ai sa ai doi tatici in noaptea asta care sa te futa sa tii minte, sa-ti fie dor de pulile lor.!
Mie nici nu-mi mai trebuia indemnuri, caci imi stiam menirea, dar imi facea placere sa aud cum se excita si acum ii luasem pula in gura si i-o sugeam de mama focului, dand cercuri cu limba in jurul capului. Marian ma tragea de cap, pula lui imi ajunsese-n gat, ma futea in gura, gura mea era plina de saliva care se scurgea in floci, cand ajungeam cu gura la ei, sorbeam saliva si zgomotul acesta probabil l-a stimulat asa de mult pe Marian, ca a si dat drumul la slobozul mult asteptat de gura mea. Il sorbeam, amestecat cu saliva, iar Marian gemea si injura:
- Ah, curva pulii mele, ce bine-o sugi, futeti-as gatul de taratura, bagami-as pula in tine si-n tot neamul tau! In noaptea asta te rup in pula, sa vezi ce-ti fac!
Mie nu-mi pasa de injuraturile lui, auzisem altele si mai si, din contra, ma bucuram ca e satisfacut, dar nu ma asteptam sa mi se intample ceea ce s-a intamplat in acea noapte.
Mihai era, cred ca pe la baie, bucatarie, nu stiu exact unde, asa ca el nu auzise "alintaturile" pe care mi le adresa Marian si ma gandeam ca poate el l-ar mai tempera in privinta asta.
Tot oralul ala s-a petrecut in hol, eu stand pe fotoliu, iar Marian in picioare, asa ca l-am invitat sa se aseze pe fotoliu cu picioarele ridicate pe bratele lui, expunandu-mi astfel gaozul acoperit de floci blonzi. Mi-am bagat imediat fata intre bucile lui pe care i le-am departat cu mainile si am inceput sa-i caut anusul cu limba printre floci. Aveam aceeasi senzatie pe care o aveam cand ii faceam acelasi lucru lui Nicu si el fiind tot blond. Drar cand am inceput sa patrund cu limba in anus, Marian m-a prins cu mainile de cap si ma impingea intre buci, miscandu-mi capul, poate in felul acesta i-as fi lins toate cotloanele anusului care , sa vezi minune, se deschisese larg si limba mea aduna toate sucurile din el, gura aspirandu-le, iar Marian ma "alinta":
- Asa, suge-mi gaozul curva mea, linge-l bine, asaaa, fute-ma cu limba-n cur! Aaaah, ce bine o faci! Nimeni nu mi-a mai facut asa ceva, dhaa, ashaaa, linge-ma bine, ah, Danut, esti minunat, te-as tine toata noapte sa ma lingi in cu-huu-ur!
Dupa ce m-am saturat de gaozul lui, l-am mai pupat odata pe coaie si i-am zis:
- Mariane, nu mi-o lua in nume de rau, dar dupa cum ti s-a deschis gaozul si dupa cata placere ai avut simtind ceva in cur, cred ca ai suporta foarte bine sa fii futut in cur, ce zici?
- Mai drac de copil, doar nu vrei sa zici ca ai vrea sa ma futi in cur! Gandeste-te ca eu am venit sa-ti sparg gaozul, nu tu mie!
- Nu m-am gandit la mine, dar stiind ce pula buna are Mihai, cred ca nu l-ai refuza daca ti-ar propune asa ceva. Cu toate ca nici eu n-as refuza!
- Mai, tie iti umbla numai dracii prin bila aceea? Nu-ti ascund totusi, ca am fost tentat, cand am vazut ce pula are Mihai, dar mi-a fost rusine!
- Nu-i nimic, pe un plan departe, am sa-i bat eu apropo-ul si s-ar putea sa fii futut si tu in noaptea asta nu numai eu.
Acestea fiind zise, ne-am ridicat si ne-am dus in sufragerie, unde Mihai pregatise masa pentru toti trei. Am mancat, am baut si cate-un pahar cu vin, apoi ne-am retras in dormitor, unde patul era pregatit cu prosoape.
Luminile erau aprinse ca sa vedem toate locurile ascunse in toata splendoarea.
Ne-am dezbracat toti trei la pielea goala, nu mai aveam nici-o jena cunoscandu-mi partenerii in "profunzime". M-au bagat intre ei pipaindu-ma, ciupindu-ma, mangaindu-ma, sarutandu-ma, acelasi lucru facand si eu cu trupurile lor, fiind fericit ca puteam sa pun mana pe ce voiam si pe unde voiam, dar mai ales pipaiam cu gura toate "lucrurile interzise".
In final, Mihai s-a asezat calare pe gatul meu cu pula par batandu-ma peste buze, iar Marian mi-a saltat picioarele peste soldurile lui si desfacandu-mi bucile, imi mangaia anusul cu pula intarita peste poate.
Anusul meu pulsa in asteptarea oaspetelui dorit, iar Mihai isi freca deja pula intre buzele mele, alternand miscarile scurte cu miscarile lungi cand pula imi ajingea in gat si nasul in floci.
Marian a inceput sa impinga, capul pulii facandu-si loc, eu am inceput sa misc din solduri, facandu-i loc pulii sa intre cat mai mult, ceea ce Marian a finalizat, bagand-o toata pana-n coaie. moment in care m-am simtit implinit.
Acum cei doi faceau cursele de rigoare, eu fiind futut in gura si in cur si timp de circa zece minute cele doua guri ale mele erau ocupate cu ceea ce iubeam mai mult pe lumea asta.
Ca un facut, amandoi si-au dat drumul cam in acelasi timp, ejacularile fiind insotite de gemete, oftaturi si "dulci alinturi" din partea lui Marian, la care Mihai n-a avut nimic de reprosat, semn ca isi cunostea partenerul de chiolhanuri sexuale.
Dupa partida asta, cei doi au mai baut ceva stand de vorba, eu gustand cateva dulciuri.
La vreo ora, dupa alte mangaieri si jucaturi ale mele asupra podoabelor lor, ce doi, probabil intelesi pe cand beau vinul, eu nefiind atent la ce discutau, Il vad pe Mihai ca se aseaza cu fata-n sus in pat, cu pula sculata si-mi zice sa ma infig cu curu-n ea ca intr-o tepuse. N-am ezitat, m-am infipt in ea si am inceput sa-i joc in pula, apoi el m-a tras culcat pe spate peste pieptul lui, dar fara a iesi din pula, iar Marian, cu pula belita cum prca nu o mai vazusem niciodat, dupa ce mi-a dat-o pe la gura si-am lins-o, a inceput s-o impinga in gaozul meu pe langa pula lui Mihai.
- Aa-a-a-au-hu-huu, ma doareeee, ma vaitam eu, dar Mrian, cu un ranset de satir pe fata ma "alinta":
- Asaaa, stai la pula curva parsiva, acum te saturam de pula, bagami-as pula in tine si-n neamul tau de curva ordinara!
Era de-acum cu toata pula in mine si ma freca, pula lui frecand-o si pe-a lui Mihai care ma strangea in brate.
Nu puteam sa fac nici-o miscare, eram supus la un supliciu care pe timp ce inainta in timp, incepea sa devina placut si simteam cum cele doua pule din mine pulsau la fiecare frecare, astfel ca n-a durat mult si au inceput amandoua sa ejaculeze, interiorul meu simtind seva calda, iar anusul care fusese fortat si plin de usturime la inceput, acum era imbalsamat cu acea spuma alba care iese prelingandu-se pe bucile mele, pe pulpele lui Mihai, ajungand pe prosopul care era sub noi.
Dupa ce si-a scos pula din mine, Marian si-a sters-o cu un prosop, eu m-am ridicat din pula lui Mihai stregandu-ma si eu, apoi am vrut sa-l sterg si pe Mhai, dar acesta mi-a adresat o rugaminte pe care n-am refuzat-o:
- Scumpule, as vrea sa ma cureti cu limba!
Si m-am aplecat si am cules cu limba si buzele toata sperma de pe pulpele paroase ale lui Mihai, acesta strangandu-ma la piept si sarutandu-ma dupa ce am terminat.
- Oof Mihai, ati fost rai, cel putin puteati sa-mi spuneti si mie, nu sa ma luati asa pe nepregatite!
- Lasa Danut, ca nu-ti strica sa ai si experienta asta, ca in viata pe care o ai de trait, poate ai sa te intalnesti si cu astfel de experiente!
Si cata dreptate avea! Ce pule in patru muchii de ciobani avea sa inghita curul meu pe plaiurile Vasluiului. Dar asta o sa fie povestita peste multe alte episoade. Aveti numai rabdare!
Avenit apoi si Marian, m-a strans in brate, m-a pupat si si-a cerut si iertare pentru "alintaturile" din timpul actelor sexuale:
- Iarta-ma Danut, dar nu ma pot stapani, ma simt mai bine cand injur si spun vorbe porcoase!
- Bine ca nu dai si palme, ca am auzit ca sunt si din astia, i-am replicat eu.
- Nu ti-as dori sa dai peste de-astia, ca astia nu se multumesc numai cu datul palmelor, te bate de te umple de sange si asa te fute, altfel nu li se scoala, raspunde Marian.
Am plecat apoi la baie. ne-am spalat, m-am jucat cu pulile lor, si ne-am intors in pat, Mihai schimband prosoapele.
- O sa vada Teodora ca ne-am futut si o sa se intrebe ce curva am avut aici, zice Marian.
- Nu-i nimic, o s-o invitam si pe ea intr-o noapte, s-o futa si Danut, zice Mihai.
- Chiar, nu e o idee rea, o s-o trecem din pula-n pula, tot ii place ei sa fie luata la rand, cand de unul, cand de altul, Uite, lui Danut i s-a si ridicat nivelul cand a auzit, zice Marian
- Hai sa-l satisfacem si pe el zice Mihai. Il labarim amandoi!
Si ma intind in pat, iar cei doi, intr-o parte si in alta, s-au apucat sa-mi frece pula, care oricum era destul de mare pentru varsta mea. Cind am inceput sa improsc, cativa stropi le-au sarit si lor pe buze. M-am uitat special sa-i vad cum reactioneaza.
Mihai s-a sters cu mana, dar marian i-a sters cu limba si a inghitit.
- Cum e Marian, e buna, il intreb eu.
Nemaiavand cum s-o dreaga, a recunoscut:
- Da trebuie sa recunosc ca nu e rea, dealtfel am avut curiozitatea si am gustat-o si pe-a mea.
- Atunci vrei sa-mi faci placerea si s-o lingi de pe mine?
Si fara nici-un cuvant, Marian se apuca si linge tot slobozul de pe mine, ba inca imi ia si pula in gura si o suge, ceea ce m-a facut sa-l trag cu nasul in flocii mei.
- Bravo Marian, zice Mihai, in lipsa lui Danut pot apela la tine!
- Mihai, de-acum ce s-o mai dau la intors, dar de cand o futem amandoi pe Teodora, cand ti-am vazut pula, mi-am dorit sa ti-o sug!
- Mai Marian al pulii mele, ia treci si ia-o-n gura!
Si il trage pe Marian la pula lui, acesta fara nici-o ezitare, ii ia pula lui Mihai in gura si incepe s-o suga.
- Ah, nebunule, ce bine o sugi, da-i inainte, ca s-o mai gasi ceva laptisor in coaie si pentru gurita ta!
Si vad cum pula lui Mihai prinde viata, acesta lasandu-s...



    Login