Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 22 Adio Scoala (1)
Autor : bigsuck - 2014-12-08
Citita de 2139 ori - Nota 7.18 (17 voturi)
Intr-una din zilele de practica, cum Costica era ocupat si eu voiam sa-i sug pula, m-am dus la locul nostru retras si am inceput sa-mi frec pula.
Cum o frecam eu cu ciuda, dodata aud in spatele meu un glas:
- Ce faci aici elev? De ce nu esti la locul tau de munca? Ia intoarce-te sa vad ce faci acolo!
Eu, cu pula moarta-n mana, m-am intors cu fata catre Mihai Oprescu, seful sectiei, caci el era cel care ma prinsese in flagrant.
- Aa, ti-o iei la laba! Ia vino cu mine in birou sa stam putin de vorba si ia-ti si caietul de practica sa vad daca esti cu temele la zi!
M-am dus la locul de munca, mi-am luat caietul si l-am insotit pe inginerul Oprescu in birou. Ajunsi acolo, inchide usa si o incuie cu yala. "Am incurcat-o, mi-am zis in sinea mea. Ma bate asta de-mi suna apa-n cap, ba ma mai si raporteaza la conducerea scolii"
Dupa ce se uita in caietul meu, care era ce-i drept la zi, si nu ca ma laud, dar aveam un scris ca de masina, desenele parca facute fiind de un proiesctant, vine la mine, ma apuca cu mana de sub barbie, mangaindu-ma si-mi zice:
- Vad ca ai un caiet frumos, iti place sa-ti faci temele, de ce te tii de prostii?
- Domn Inginer, va rog sa ma iertati, n-am sa mai fac, dar nu ma raportati la conducerea scolii! Va roog!
- Bine, despre asta mai ramane de discutat, dar pentru ca vad ca ai un scris impecabil, am sa te tin aici cu mine in birou sa-mi faci niste lucrari care vor fi vazute de conducerea intreprinderii, iti arat eu ce sa faci! Cat despre practica, am sa-ti dau eu notiunile care trebuiesc si-ti dau si nota maxima daca o sa fii cooperant!
Si ma mai mangaie odata pe obraz, frica mea topindu-se de tot.
A doua zi m-am prezentat la Sef in birou, sa ma tin de promisiune. Dupa ce mi-a dat niste rapoarte de productie scrise de el, mi-a zis ca trebuie refacute cu scrisul meu, ca sa apara frumos la sefii lui. Eu m-am apucat de treaba, iar el a plecat prin sectie in control. Dupa vreo jumatate de ora se intoarce si se apuca de alte lucrari ce le avea de facut, eu vazandu-mi in continuare de treaba mea. Stand aplecat asupra a ceea ce lucra, amortisem si m-am ridicat sa-mi dezmortesc oasele.
Cand vede ca ma ridic, seful se duce la usa, o incuie, trage perdeaua si vine la mine si incepe sa-mi maseze spatele.
Tot masandu-ma, incepe sa ma ia in brate pe la spate, se lipeste de mine si i-am simtit pula tare ca betonul lipita de bucile mele. Mi-am dat seama ca vrea sa ma futa, asa ca am inceput sa ma frec cu curul de pula lui, moment in care incepe sa ma sarute pe ceafa, dupa care ma intoarce cu fata si ma saruta pe gura, apoi ma lipeste cu fata de pieptul lui, imbratisandu-ma. L-am imbratisat si eu, iar el mi-a luat o mana si mi-a pus-o peste pula care se zbatea in pantaloni.
- Iti place ce am aici? Vrei sa fii dragut cu mine si sa fci ce-ti cer?
Eu, care nu mai aveam inhibitii in astfel de momente, i-am raspuns:
- Da domn inginer, fac orice-mi cereti!
- Bine Danut, dar in astfel de momente nu mai sunt domn inginer, sunt Mihai, asa-mi spui cand suntem numai noi doi.
- Am inteles Mihai, o sa-ti fac orice pofta, ca vad ca ma asteapta ceva frumos aici, si-i frec cu mana prin pantaloni drugul proeminent care se zbatea sa iasa.
El, atunci incepe sa-si dea pantalonii jos, ramanand in niste izmene scurte, bleu, prin al caror prohab a iesit o minunatie de pula neagra, belita, cu un cap rosu in a carui crapatura se si ivise picatura de miere.
- Ia ia-o putin in gura si linge-o si spune-mi daca-ti place!
Fara sa ma invite a doua oara, ma aplec, ling picatura de miere, apoi ii iau capul in gura si incep sa-l sug ca pe o acadea.
Mihai a inceput sa geama si sa ma indese cu capul in deschizatura prohabului. Eu ii deschei nasturele izmenelor, le trag in jos si las la vedere o cladaraie de floci asupra carora m-am repezit, luandu-i toata pula in gura, de-mi ajunsese-n gat, dar de dragul de a simti flocii pe fata, am suportat-o.
Mihai, vazandu-se cu toata pula in gura mea, a inceput sa ma futa in gura, eu apucandu-l cu mainile de bucile curului si miscandu-mi capul intr-o parte si-n alta,, facand ca pula lui sa-mi mangaie fundul gurii, frecandu-se de omusor.
N-a durat mult si am simtit jeturile de sperma ca-mi inunda gura, Mihai tinandu-ma strans de cap, cu fata afundata-n floci.
Cand a terminat de ejaculat, i-am supt ultimile picaturi de pe canalul seminal, ceea ce i-a smuls cateva oftaturi, apoi am inceput sa-i pup pula, coaiele, flocii de se minuna ce noroc a dat peste el.
M-a ridicat, m-a sarutat, apoi m-a batut cu palma peste fund, zicandu-mi:
- Trebuie sa te iai acasa la mine pentru ca vreau sa te fut su-n cur si vad ca stii ce sa faci cu pula!
- Da Mihai, as vrea sa vin, dar cum motivez absentele mele de la camin?
- Nu-ti face griji, vorbesc eu cu directorul sa stie ca atunci cand nu esti la camin, esti la mine sa ma ajuti la niste lucrari si atunci o sa te tin numa-n pula. Cred ca-ti place aranjamentul, da?
- Fara doar si poate ca-mi place!
- Acum hai sa terminam ce-avem de facut, ca portia de pula pe ziua de azi s-a terminat. Sper ca saptamana viitoare, pe miercuri si joi sa te am la mine in pat la pula.
Asta se intampla intr-o vineri, sambata aveam cursuri la scoala, asa ca nu ma mai intalneam cu Mihai decat miercuri, joi si vineri, cand aveam practica.
Acum trebuia sa ma gandesc cum sa ma impart intre Gigi si Costica, pentru ca acesta din urma nu prea mai voia sa ma lase la pula lui Gigi, devenise cam posesiv tziganul, ceea ce mie nu-mi placea, pentru ca putea sa starneasca cine stie ce animozitati care puteau duce la descoperirea relatiilor nepotrivite dintre noi trei.
Pana la urma, am dus munca de lamurire cu Costica, s-o lase mai moale cu gelozia, ca in definitiv nu sunt proprietatea nimanui si pune in pericol situatia noastra scolara si morala.
A ramas ca nu ma poate avea decat in compania lui Gigi, la practica eu fiind pe post de secretar in biroul lui Oprescu, nu ma mai putea lua la pula. Nu le-am spus niciodata nici lui Costica, nici lui Gigi ca eu eram "metresa" lui Oprescu.
Venind si ziua de miercuri, aluat si portia de smantana de la Mihai, iar cand s-a terminat ziua de practica, toti colegii mei au plecat la cantina scolii sa manance, eu ramanand cu Mihai pana la ora 16 cand termina el programul, dupa aceea sa merg cu el acasa. Pentru ca nu m-am putut duce la masa cu colegii, m-a luat cu el la masa la cantina intreprinderii, unde mancau toti sefii, in salonul de protocol.
La ora 16 am plecat spre locuinta lui. Statea intr-o vila pe o stradela paralela cu bulevardul principal din Pl, la etaj, parterul fiind ocupat de un alt inginer de la aceeasi intreprindere, tot holtei, dar mai tanar.
Ajunsi acasa, mi-a zis sa ma fac comod, adica sa ma dezbrac, sa fac dus, acelasi lucru facandu-l si el. Nu va ascund ca la baie m-am bucurat jucandu-ma cu bijuteriile lui, astfel ca de la dus am trecut direct in pat unde mi-a si dat a doua portie de smantana pe care am inghitit-o cu placere. Apoi ne-am culcat, eu cu nasul in blana de pe pieptul lui, el tinandu-ma in brate.
Cand ne-am sculat, dupa cateva sarutari, intre care au fost cateva si la pula, ne-am asezat la masa (era seara), avand mancare pregatita de femeia care facea menajul la ambele apartamente.
Stand de vorba in timp ce mancam, am aflat ca femeia respectiva era angajata ca salariata a intreprinderii sa faca curatenie in apartamentele lor, partea cu bucatareala suportand-o cei doi locatari. Ei erau multum...



    Login