Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep. 20 Gigi (2)
Autor : bigsuck - 2014-12-07
Citita de 3031 ori - Nota 7.76 (25 voturi)
Am tinut cat am putut ascunsa relatia noastra, Gigi si cu mine facandu-ne de cap in special duminicile cand caminul era gol, colegii mei abia asteptand sa iasa in oras.
Intr-una din zile (era tot duminica), Gigi ma anunta ca o sa mai avem un partener de sex si o s-o facem in trei. Dupa vreo zece minute auzim un ciocanit in usa si Gigi se repede si deschide usa, facandu-i loc sa intre lui Costica Chervan, colegul meu tziganos, cel cu pula mare.
Cand da cu ochii de mine, da sa iasa, dar Gigi, mai iute, il prinde de de mana, il trage inauntru si incuie usa.
- Intra Costica, nu te speria! Danut e aici pentru aceeasi treaba pentru care te-am chemat si pe tine.
Eu ma uitam nedumerit cand la unul, cand la celalalt, intrebandu-ma cam ce i-a spus Gigi despre relatia noastra.
Acesta vazand ca ma uit cam incurcat, imi spune ca l-a surprins in baie pe Costica labarindu-se, motiv ca sa-l convinga sa vina la el sa discute problema.
- Si pe tine te-a prins facand laba, ma intreaba in soapta Costica.
- Nuu, el e pentru ceva mult mai serios, ii raspunde Gigi. Te-am chemat pentru ca am vazut ca ai o scula de toata frumusetea si esti la varsta cand corpul isi cere dreptul la sex.
Asa ca eu iti propun, spre binele tau, sa-ti poti satisface nevoile sexuale intr-un mod mai placut decat a te auto stimula. Daca nu esti de acord cu ceea ce-ti propun, o sa-i raportez maine tovarasului Director administrativ si o sa ia el masurile care se impun.
- Si ce sa fac tov pedagog?
- Sfatul meu e sa avem toti trei o relatie intima, adica sa facem sex impreuna, asa ca o sa fie si mai placut decat laba si o sa scapi si de raport la Director. Totul ramane intre noi! Ei, ce zici, nu e bine, il intreaba Gigi pe Costica.
- Da, dar nu stiu ce sa fac, raspunde Costica.
- Pentru inceput dezbraca-te la pula goala, asa cum te-a facut ma-ta, ca uite, acelasi lucru il facem si noi ca sa n-ai de ce te jena.
Si incepem sa ne dezbracam, eu cu Gigi in pas mai alert, Costica, mai alene. Gigi avea deja pula semierecta, eu deasemenea, dar a lui Costica ataena bleaga, dar tot pe jumatate decalotata, aratandu-si capul roscat cu crapatura din cap usor intredeschisa.
- Danut, treci si-l stimuleaza pe Costica, e inca timorat, fa-l sa se destinda, imi zice Gigi.
Eu ma apropii de Costica, il iau pe dupa mijloc, ii mangai fesele care aveau un inceput de pilozitate, semn ca la maturitate vor fi acoperite cu par din abundenta, il mangai pe abdomen si cobor cu mana spre tufa de floci negri. sarmosi, rasfirandu-i cu degetele.
Costica era rosu tot, iar pula incepea sa dea semne de viata, inaltandu-si capul spre burta si decalotandu-se vazand cu ochii.
L-am sarutat pe piept, sub gat (pana acolo ajungeam, el fiind cu un cap mai inalt decat mine), apoi am coborat cu saruturi marunte (pupici) pe burta, i-am lins buricul, in acest timp pula izbindu-ma peste obraz, fiind sculata la maxim. Drept multumire i-am sarutat capul si am lins crapatura pe unde mai tarziu avea sa iasa sperma. Costica a lasat toata rusinea deoparte si m-a prins cu mana de ceafa, indesandu-ma cu gura in flocii de la pula.
N-am asteptat sa ma mai impinga inc-odata si am inceput sa-i ling pula pe toata lungimea ei, insistand mult la santul din jurul capului, care acum devenise stacojiu spre vanat si incepea sa elibereze lichidul straveziu care precede actul sexual.
Gigi s-a apropiat si el mangaindu-i fesele, strecurand degetele printre ele si cercetand anusul paros. Costica strangea din buci sise misca jenat de ceea ce-i facea Gigi.
- Tov pedagog, va rog, nu reau sa fiu futut in cur, fac orce altceva, numai sa nu ma futeti in cur!
- Nu te fute nimeni in cur daca nu vrei tu Costica, dar am vrut sa vad si eu cat de flocos e gaozul tau. De futut in cur se fute Danut, mai ceva ca o muiere, asa ca o sa-l futem amandoi, dar in gura tot vreau sa te fut! Si sa stabilim o problema de la inceput: imi zici tov pedagog de fata cu altii, dar aici intre noi, vorbim la per tu. Imi spui pur si simplu Gigi.
In timpul asta, eu ii luam coaiele lui Costica in gura, le sigeam pe rand, apoi mi-am bagat capul intre picioare facandu-l sa le departeze ca sa-i ling perineul flocos, cu gandul sa ajung la gaoz sa-l penetrez cu limba.
N-am mai apucat, ca Gigi l-a dus pe Costica in pat, s-a suit calare pe gatul lui si a inceput sa-l mangaie cu pula pe buze.
Acesta tinea buzele stranse, dar Gigi l-a strans pe Costica de nas silindu-l pe Costica sa deschida gura si proptindu-i pula in gat.
- Lasa Costica, ai sa te-nveti sa sugi pula, nu-i asa greu, si-i tot freca pula pe buze.
Neavand incotro, Costica inceput sa coopereze, in sensul ca inconjurase cu buzele circumferinta pulii lui Gigi, iar acesta il futea in gura. Eu ma ocupam acum de pula si coaiele lui Costica, acestea fiind la dispozitia mea si le sugeam si le frecam ca sa obtin sucul dulce al caoaielor.
Stimulat inca de cand era in picioare, dar mai mult de cand era la orizontala, Costica salta din cur sa accelereze frecarea pulii sale de buzele mele ca sa-si eliberze samanta, ceea ce s-a si intamplat, ca a saltat odata din cur si asa a ramas, pula lui ejacula jeturi de sperma in gura mea, care a inceput sa suga avida de elixirul dulce al coaielor.
Inghiteam cu zgomot, Costica scotea sunete infundate fiind cu pula lui Gigi in gura, iar acesta, probabil stimulat de tot ceea ce se intampla, a mugit scurt si a dat drumul salvelor de sperma in gura lui Costica. Acesta, voind sa scuipe samanta ce-i invadase gura, Gigi a fost nevoit sa-l stranga de nas ca sa- inghita productia din coaie. Dupa ce s-a golit complet, Gigi a scos pula din gura lui Costica, l-a batut cu ea peste obraji si l-a intrebat:
- Cum a fost slobozul Costica? Ti-a placut?
- Mai Gigi, prima data credeam ca o sa vars, dar dupa ce s-a dis prima inghititura pe gat in jos, parca mi-a trecut toata greata.
- Ti-am zis ca o sa te-nveti si ca sa fie tacamul complet, ia si coaiele in gura si mozoleste-le, sa vezi ca o sa-ti placa!
Si se apuca Costica de mozolit coaiele lui Gigi, de credeai ca asta a facut de cand e el.
- Si nu te opri numai la coaie, treci mai departe si linge-ma si-n gaoz!
- Ba, asta n-am s-o fac, chiar ca o sa-mi vars si matele din mine daca ma silesti sa fac asta!
- Treaba ta, dar sa stii ca lui Danut ii place foarte mult sa faca asta. E artist la linsul curului!
- Daca lui ii place, n-are decat, eu n-o fac!
- Ia treci Danut si arata-i lui Costica ce meserias esti la lins in cur, imi zice Gigi.
- Pai cu al cui vrei sa incep, cu al tau sau cu al lui Costica?
- Cu care-ti face placere si cu al cui iti este mai la indemana, raspunde Gigi.
- La indemana sunt amandoua, dar o sa incep cu al lui Costica, sa simta si el ce placut e sa fii lins in gaoz!
Gigi descaleca de pe gatul lui Costica si vine la spatele meu, iar eu il salt pe Costica de cur un sus ca sa-mi expuna gaozul.
- Costica, apuca-te cu mainile de buci si departeaza-le, ca sa am eu camp de actiune, ii zic eu.
Si-si desface Costica bucile paroase si-mi expune un sant negru de par care abia lasa sa se vada anusul vanat-maroniu.
Mi-am strecurat limba printre floci si am inceput sa dau limbi in sus si-n jos, incercand sa patrund cu varful limbii prin inelul musculos care se inchidea si deschidea la atingerea limbii mele.
Am prins un moment cand era in pozitia deschis si mi-am infipt limba care intrase aproape jumatate in anus si nu mi-am retras-o incepand s-o rotesc, ceea ce ii smulgea lui Costica niste gemete miorlaite, semn ca se simtea grozav de bine.
Dupa ce l-am miorlait pe Costica vreo cinci minute, l-am lasat pentru ca Gigi imi pregatea anusul meu pentru a fi patruns cu pula, nu cu limba.
- Vino Costica si asista la futaiul curului lui Danut, zice Gigi.
Costica nu a asteptat sa-i zica de doua ori, ca s-a si infiintat langa Gigi la curul meu sa vada cum sunt patruns.
Dupa ce mi-a masat anusul cu licoarea aceea miraculoas, Gigi isi unge si pula lui care era beton si mi-o infige dintr-odata de a intrat pana-n coaie, apoi fara pauza incepe frecusul care pe masura ce-l accelera, imi infierbanta gaozul. Dupa vreo sase-sapte minute, Gigi isi elibereaza slobozul in mine, ce iesea pe langa pula lui, manjindu-ma pe pulpe.
La vederea spectacolului, Costica era asa de excitat, ca nici n-a apucat Gigi sa iasa bine din mine, ca i-a si luat locul infigandu-si pulanul in mine.
L-am simtit ca avea pula si mai groasa si mai lunga decat a lui Gigi si parca-mi intrase in stomac, de am gemut cand si-a bagat-o.
Nu m-a slabit nici el deloc, ma prinsese cu mainile de solduri si ma pompa zdravan, astfel ca nici la el n-a duat mult si mi-a umplut gaozul cu sloboz, ceea ce a imbogatit zeama cleioasa ce mi se scurgea pe pulpe. Se murdarise cearsaful si-l intreb pe Gigi:
- Ce faci cu cearsaful, cum ai sa dormi?
- Nu-i nimic, pun un prosop, iar maine o chem pe Mariana sa -mi schimbe lengeria.
- Si n-o sa zica nimic cand o vedea asa?
- Nu zice nimic, pentru ca stie ca vine s-o fut si tace, ca-i place pula cum iti place si tie!
N-am mai zis numic, dar mi-am amintit de prima pizda fututa (cea a Doricai, din sat cu nea Georgel) si mi-as fi dorit sa fiu si eu de fata cand o fute, poate mai fut si eu o pizda, plus ca mi-ar fi placut sa sorb slobozul lui Gigi din pizda Marianei amestecat cu lichidul orgasmic al ei.
Am mers apoi toti trei la baie unde ne-am spalat, eu ne pierzand ocazia sa ma mai joc cu pulile celor doi armasari ai mei.
Dupa ce ne-am imbracat, Costica si cu mine am plecat sa luam masa de seara.
Pe drum spre cantina, imi zice Costica:
- Acum inteleg eu unde tot dispareai tu, de nu te vedeam nicaieri duminica! Apareai dupa miezul noptii, fara sa spui o vorba. Tu jucai toata duminica in pula lui Pop. De-acum o sa facem in asa fel sa te fut si eu, in afara de datile cand ne intalnim la el!
- De cand asteptam eu sa pun gura pe pula ta, ii raspund eu. De cate ori te vedeam la dus mi se scula pula. Faceam in asa fel sa plec odata cu tine ca sa ti-o vad!
- Si de ce pula mea nu mi-ai dat de inteles? ,Acum te futeam numai eu, fara sa mai stie si Pop. Asa sunt nevoit sa stau sa ma futa in gura.
- Lasa nu dispera, ii place si lui sa suga pula! Mie mi-a supt-o, asa ca nu cred ca o sa piarda ocazia sa ti-o suga si tie, si cine stie poate se lasa si cu futai. Nu cred ca o dsa te refuze daca ii ceri sa-l futi in cur!
- Mi-a ramas in minte faza cu Mariana. Tare-as mai fute-o si eu, e buna muierea!
In timp ce Costica isi exprima dorinta s-o futa pe Mariana, mie imi sunau in cap versurile improvizate cantate pe o melodie la moda care sunau asa: "Oo, Mariana!
Futeti-as blana,
Sa-ti sparg membrana
Sa curga zeama!"
Zambind, l-am intrebat:
- Ai mai futut femei pana acum?
- Da, e una in sat la mine care se fute cu oricine. Pe aia am pus pula pri...



    Login