Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 2. Violul (asumat) continua
Autor : bigsuck - 2014-11-04
Citita de 5440 ori - Nota 6.31 (36 voturi)
Cand am ajuns seara acasa eram asa obosit, ca nici mancare nu mi-a trebuit.Ce mancare sa-mi mai trebuiasca daca eu aveam stomacul plin cu proteinele oferite cu atata generozitate de Viorel, Dinel si Jenel.
A doua zi nu m-am dus nicaieri, am stat acasa sa mi se repare curul facut vraiste de mataranga lui Viorel. M-am urcat in podul caseiunde erau depozitate niste carti vechi din colecyia "Romanul celor 15 lei" (vorbeau ai mei ca chiar atat costa o carte -15 lei- suma infima in periada interbelica), unde citeam "Femei si calugari", roman care ma tinea cu putza sculata pentru ca descria violuri facute de calugari tineri si vanjosi, asupra unor enoriase tinere si bogate care probabil asta cautau, toate acestea petrecandu-se pe timpul cand Rasputin taia si spanzura in Rusia tzarista. In sinea mea, ma inchipuiam in locul acelor domnisoare si cautam sa inteleg tot ceea ce simteau ele cand erau patrunse de pulele dornice de pizda ale acelor calugari si deja incepeam sa simt furnicaturi in cur gandindu-ma la pulile pe care le linsesem doar cu o zi in urma. Abia asteptam ziua urmatoare sa dau piept (gura si cur) cu pulile celor trei zdrahoni.
Ca fapt divers, trebuie sa va spun ca eu la varsta de 5 ani citeam, dovedindu-ma un copil precoce. Dar pofta mea de pula arata ca eram precoce si in materie de sex in categoria gay.
Oricum, ziua a trecut ca pe ghimpi prntru ca nu-mi gaseam locul. In sfarsit, a venit si ziua urmatoare in care trebuia sa ma intalnesc cu cei trei pularai. Pana dimineata cand trebuia sa ma intalnesc, mi-am facut de lucru: am mai smuls niste buruiana pentru porci, am adus apa pentru udat zarzavaturile din gradina, intr-un cuvant mi-am vazut de yreaba sa nu se ia ai mei de mine arunci cand voi disparea ca magaru-n ceata.
A venit si timpul sa plec, furisandu-ma sa nu ma vada nimeni. Cand am ajuns la locul respectiv, barbatii mei nu sosisera inca. I-am auzit intr-un tarziu venind veseli nevoie mare. Cand m-qu vazut ca ii asteptam, au inceput sa rada, iar Jrnel zice:
- Ia uite bai, zceati ca nevestica noastra nu mai vine ca s-a speriat, dar uite-o, e dornica de pula!
Si ma si apuca si ma indeasa cu gura intre picioarele lui peste slipul care incepea sa capete proportii. Inca erau cu sarea cristalizata pe ei, nu se spalasera cu apa curata inca, slipul era inca umed si simteam mirosul de iod.
- A zi gaozul tau e al nostru, zice Dinel. Azi stai cu gura numai in pula lui Viorel, ai sa-nghiti la sloboz de n-o sa-ti mai trebuiasca mancare!
- Dar ce, credeti ca ieri seara mi-a trebuit?
- Pai nu crezi ca ar trebui sa ne platesti pentru drlicatesele pe care ti le dam, intreaba Viorel.
- Dar ce, gaozul meu n-a fost delicatesa pentru voi, ii raspund eu.
- Ia uite, putza a prins glas, zice Jenel. Care gaoz, ca noi nici nu ne-am bucurat de el. Smecherul de Viorel s-a lafait in gaozul tau, mai ales ca ti-a si spart rozeta. Lasa c-o sa-yi ia gaozul foc astazi, ai sa treci din pula-n pula!
- Si gura mea ramane uscata, sar eu ca ars.
- Ba, deloc! Uite-o ca abia asteapta sa-si verse slobozul in gurita ta primitoare, si-mi arata mataranga sculat, cu capul rosu-vinetiu belit, care isi etala picatura limpede si vascoasa ce precede actul sexual. N-am pierdut nici-o clipa si am si cules-o cu limba.
- Ia uite ca nu mai are rabdare nesatululasta mic, zice Viorel.
- Nici nu ne-am spalat de sare, vrei sa ne speli tu cu limba? Ia uiye ce de sare am in floci, imi arata Jenel padurea de floci albi de sarea care cristalizase in ei.
I-am lins putin, dar erau prea sarati si am refuzat sa-i spal cu limba; nu ca nu mi-ar fi placut din moment ce le linsesem gaoazele la toti trei, ce-ar mai fi contat sa-i ling pe tot cotpul...
S-au dus si s-au spalat de sare si cu toate ca apa era rece, au venit tot cu pulile belite si in pozitie de atac. Si acum ma gandesc ce inseamna sa fii tanar! Oricum, la baietii aceia ma gandesc si acum cu drag, pentru ca ei au fost primii care mi-au deschis viitorul, cum se zice. Ne-am asezat toti pe iarba, dezbracandu-ma si eu sa fiu gata de asalt.
- Ia vino-ncoace, ma cheama la el Viorel.
Ma duc langa el, ma ia in brate si ma intreaba daca stiu sa sarut. Eu, bineinteles, i-am zis ca stiu, doar le-am pupat pulile si coaiele.
- Nu copile, sarutul nu e totuna cu pupatul! Sarutul e pe gura, iar puparul e pe oriunde, si pe pula, cum ai facut tu alaltaieri. Hai sa-ti arat cum e sarutul!
Si isi lipeste buzele de ale mele, iar cu limba isi face loc printre ele in gura mea. A inceput sa-mi umble cu limba prin toata gura, eu neputand sa fac nici o miscare, ca ma tinea de cap. La inceput aveam o senzatie de scarba, dar dupa un timp a inceput sa-mi placa si am bagat si eu limba in gura lui, impleticindu-ne limbile. In acest timp, Jenel si cu Dinel imi scotoceau printre buci cu degetele umezite in saliva, ca sa pregateasca gaozul pentru pula. Chiar daca simteam inca jena la introducerea degetelor, rabdam gandindu-ma la placerea ce va uema. Viorel s-a culcat pe spate, m-a tras pe mine peste el cu curul expus atacului ce urma sa vina.L-am simtit pe Dinel ca se aseaza peste mine, nu-l vedeam dar mi-am dat seama dupa parul de pe piept si de pe burta si a inceput sa-si frece blana de spatele meu si pula ca parul inyre bucile mele. Eram facut sandwich. In timpul asta mainile lui Jenel imi departau bucile, sa-i faca loc pulii lui Dinel sa intre in mine. Am simtit capul pulii lui Dinel cum se opintea in gaozul meu, apoi cu un icnet am simtit cum paraie iar sfincterul si pula lui Dinel a intrat triumfatoare in locasul stramt al curului meu. Mie iar imi dadusera lacrimile de durere, dar Viorel le culegea cu limba si imi tinea gura ocupata cu saruturi, sa nu plang. Dinel a stat putin numai cu capul pulii infipt in gaoz, apai a impins putin cate putin pana cand am simtit claia de floci pe bucile mele, semn ca era cu toata pula in mine. Ainceput sa faca curse lente si lungi pana cand pula a inceput sa culiseze mai usor, iar durerea incapuse sa cedeze pe cale sa faca loc placerii. Dinel si-a intensificat cursele , am simtit cum gaozul se incalzeste, dand nastere la furnicaturi placute in interiorul meu.
N- durat mult si am simtit cum capul pulii lui Dinel se bulbuca in mine si un jet fierbinte de sperma ma inunda in interior, producandu-i atat lui Dinel cat si mie un cutremur corporal. Dupa ce si-a varsat preaplinul de sloboz in mine, pula lui Dinel nu dadea semne de oboseala si a continuat cursele, facand sa iasa cu fiecare retragere, slobozul varsat in mine din belsug. Simteam cum mi se naclaiesc coaiele de spuma alba a dragostei, iar Dinel, sfarsit de puteri se lasa cu toata greutatea peste mine si Viorel care eram inclestati intr-un sarut salbatic. Dupa ce s-a ridicat Dinel de pe mine, mai mult cazand pe o parte epuizat, Jenel facea incalzirea pulii lui in gura mea, smulgandu-ma la propriu din gura lui Viorel si indesand-mi pula in gat, eu respirand pe nas prin flocii lui. Dar n-a durat mult acest inceput de de futai in gat, ca Jenel a fost smuls de la gura mea si Dinel a venit cu pula semierecta la gura mea zicand:
_ Spal-o!
N-am avut incotro si i-am luat-o la lins pe toata lungimea facand-o curata, cu toate ca era manjita numai de sperma, dar ca sa-mi fac si placerea mea i-am luat si coaiele la spalat, ajungand in flocaraia dintre buci unde mi-am bagat limba cat am putut de adanc in gaozul lui. In tot acest timp Viorel isi tinea capul intr-o parte, eu fiind tot peste el, dar ii simteam pula sculata. Fiind naclait de sloboz, nu numai eu dar si Viorel, am plecat toti la izvor sa ne spalam.
Dupa ce ne-am spalat si zbicit la soare, Viorel si cu Jenel imi spun sa ma achit si de ei. Eu abia asteptam sa simt nu una ci doua pule in mine, asa ca m-am trasa intre picioarele lui Viorel si am inceput sa-l ling sub coaie. Zona era inca umeda de la spalat si simteam flocii cum mi se lipeau de fata. Am luat coaiele in gura, unul cate unul care si asa imi incapeau cu greu in gura, le-am mozolit nine, dupa care am inaintat cu limba pe sub pula pana la fren pe care-l lingeam, vedam cum pula se invartoseaza, venele devin mai proeminente, capul se umfla si se face tot mai vinetiu. Am luat-o in gura, dar numai pe sfert ca deja imi mangaia omusorul din gat si am inceput sa-mi invartesc limba in jurul ei. Cu o mana ii gadilam coaiele, iar cu cealalta ii cautam sfincterul sa-mi bag degetele in el. Am introdus un singur deget pe care am inceput sa-l rotesc, iar Viorel gemea si ma apasa mai tare cu capul in pula, sa-mi intre pula mai adanc in gat.
Deja simteam ca nu mai aveam aer, ma sufocam, iar Jenel care in timpul asta nu statuse degeaba si ma freca cu pula beton in gaoz, imi zice sa respir pe nas. Incercam eu, dar parca nu era destul, horcaiam, imi curgeau balele din gura, dar tot nu as fi renuntat la asa bunatate de pula. Mi-a mai scos-o putin din gat sa respir, apoi iar ma indesam eu de data asta sa apuc cat mai mult din ea. In clipele acelea as fi vrut sa am si pula si coaiele lui Viorel in gura. Deodata il aud cum grohaie, pula capata dimensiuni uriase si toata gura imi e inundata de sperma. Am luat mana de la coaie si am dus-o la gura, pentru ca incepuse sa iasa sperma pe la colturile gurii si nu voiam sa pierd nici-o picatura. Atunci, in momentul acela il iubeam pe Viorel cu toata fiinta mea, as fi vrut sa fie in mine, sa fiu in el, sa merg cu el pan-la capatul lumii, era totul pentru mine! Inghiteam cat de mult puteam, tineam sper...



    Login