Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 19 (Bonus)
Autor : bigsuck - 2014-11-30
Citita de 3881 ori - Nota 6.63 (38 voturi)
Aceasta povestire s-ar incadra sigur la incest, dar intrucat vreau ca acest serial sa aiba continuitate, am incadrat-o tot aici.
Intr-o sambata seara a venit fratele meu pe la mine si ma ia sa mergem acasa sa-i mai vedem pe ceilalti, intrucat venise si celalalt frate care era ofiter (capitan) in armata.
Tot umbland prin oras sa cumparam ba una ba alta, s-a facut tarziu, iar cand am ajuns la gara , nu mai aveam tren decat dupa mizul noptii. Era un personal care oprea cum se zice la toate portile si facea pana la statia de destinatie aproape doua ore..
Ne urcam noi in tren, gasim un compartiment gol, trenul fiind prea putin accesat la acea ora.
Dupa ce trece controlorul, frate-miu stinge lumina si ma ia la intrebari:
- Ia spune-mi tu Danut, de cand esti prieten cu Nicu?
Cand am auzit intrebarea, inima mi s-a ridicat la gat si mi-am zis: " Dane, ai sfeclit-o! Sa vezi ca a aflat de aventurile mele cu Nicu la han si ma bate asta de ma omoara!"
- Ce vrei sa zici, incep eu s-o dau cotita. Pe Nicu il cunosc de cand vin la tine la camin.
- Dar ce e intre voi?
- Ce sa fie? Nimic!
- Ia nu mi indruga tu mie nimicuri, spune drept ca nu-ti fac nimic. Era intr-o seara beat si noroc ca eram numai eu cu el ca mi-a zis ca te-a avut ca pe o femeie.
Noroc ca era lumina stinsa in compartiment si perdelele erau trase, ca ar fi vazut ca faceam fete,fete.
- Nuu, nu-i adevarat, poate se lauda el asaa...
- Nu te cred, orice mi-ai zice! Ia vino incoace!
Si cum el statea culcat pe canapeaua din fata mea, ma trage de mana si aproape ma culca peste el. Mi e imi treceau tot felul de ganduri prin minte, dar unul staruia ma tare: cand eram mai mici, dormeam impreuna in acelasi pat, el avea cred vreo 14 ani, eu avand doar 8 ani si el imi lua mana si mi-o punea la pula lui care era sculata, iar el imi manevra putza mea. Mie nu mi se scula, poate pentru ca era fratele meu sau poate pentru ca nu avea asa de multi floci la pula cat aveau cei trei pularai (Viorel, Dinel si Jenel) care ma incepusera si de care inca eram indragostit iremediabil.
Dar acuma cand m-a tras peste el, i-am simtit pula sculata si ma gandeam ca poate nu eu eram motivul.
Dar de unde:
- Nu te mai ascunde, pentru ca Nicu mi-a povestit tot ce i-ai facut si ce ti-a facut si vreau sa -mi faci si mie ce i-ai facut lui!
Acuma nu ma mai gandeam ca-mi era frate, mai ales cand am simtit ce cotolan gros se zbatea sub mine si mi-am zis: "tot o pula e si mai ales cat o simt ca e de mare, nu mai conteaza a cui e!"
Si incep sa-l sarut pe Corin, ma saruta si el apoi imi impinge capul catre cureaua pantalonilor care acum facusera un cort destul de proeminent. In timp ce-i decheiam cureaua, ii sarutam cortul care se zbatea sub asaltul gurii mele, de atata nerabdare nu mai nimeream nasturii de la prohab, dar in final i-am descheiat, iar chilotii incepusera sa se zbata sub mangaierea buzelor mele. Am lins locul umed de pe chiloti unde se raspandise picatura de miere, avea mirosul inconfundabil de sperma, apoi am tras si chilotii in jos, pula izbindu-ma sub barbie.
Am luat-o in mana, era decalotata, capul mare si umed, era mai lunga si mai groasa decat a lui Nicu si parca-mi parea rau pe de-oparte ca nu dadusem mai din timp peste frumusetea de pula a lui frate-meu., dar pe de alta parte ma bucuram ca datorita lui Nicu, aveam sa ma bucur de asa bunatate de pula.
Mi-am afundat fata in padurea de floci care se intindea pana spre buric, ii sarutam si-i lingeam cu buzele, ii frecam pula cu mana, apoi i-am luat cate-un coi in gura si-l sugeam, ii lingeam capul pulii, iar Corin, dulcele meu frate gemea si ma indesa cu gura sa-i iau toata pula in gura. Am aspirat-o aproape toata ca-mi ajunsese in gat, ii mangaiam coaiele care se ridicasera la cotorul pulii si ma jucam cu limba pe fren cand am simtit ca mi se umple gura de sperma fratelui meu. Am inghitit-o pe toata, i-am mai luat odata coaiele-n gura apoi m-a sarutat, s-a imbracat zicandu-mi:
- Crezi c-ai scapat numai cu atat? Pe drum de la gara pana acasa, sunt opt kilometri de mers pe jos, vreau sa-ti fut si gaozul, ca mi-a zis Nicu, ce bun esti cand joci in pula!
- Acuma, dupa frica trasa ca ai sa ma omori in bataie, n-am decat sa-i multumesc lui Nicu pentru ca s-a scapat si ti-a zis. Ah, Corine, ce pula buna ai, de ce n-am dat mai repede peste ea?
- Cand eram acasa si iti luam mana si ti-o puneam pe pula mea, nu reactionai deloc. De-atunci as fi vrut sa te fut!
- Da, dar atunci mi se parea prea de copil si nici floci prea multi n-aveai, coaiele erau netede, fara fir de par.
Si ma apuc si-i povestesc aventurile cu cei trei.
- Ahaaa, deci dupa pula matura alergai tu, de dispareai toata ziua de acasa. Pai daca stiam eu, iti indesam pula mea pe gat si nu mai faceam laba aproape zilnic. Dar acum ce zici? Iti place pula mea?
- Sigur ca-mi place, as sta toata ziua cu ea in gura! Si ce coaie flocoase ai! Imi plac toate zonele cu floci!
- Da? Foarte bine, sa vezi ce floci am la gaoz! Ai sa ai ce linge!
Si tot gratulandu-l si laudandu-se, ajungem la statia de destinatie si coboram.
Am pornit catre sat printre vii si dealuri, iar cand am ajuns intr-o poiana, ne-am oprit, ne-am asezat pe iarba si am inceput sa ne mozolim. Era luna plina, se vedea ca-n palma, era liniste in jur si am vazut cum iar fac pantalonii cort. I-am dat pantalonii si chilotii jos, l-am luat iar la lins si pupat in zonele dragi mie, l-am asezat cu curu-n sus si am inceput sa-mi bag limba printre flocii dintre buci pana am ajuns la anus pe care am inceput sa-l penetrez cu limba.
Dupa ce mi s-a strepezit limba printre atatia floci, am coborat pe perineu spre coaie si ma delectam cu asa dotari ce le avea fratele meu. Pula ii era teapana asa ca mi-am dat si eu pantalonii si chilotii jos si m-am asezat in coate si genunchi. Corin a venit peste mine si parca ar fi futut numai gaoaze, imediat l-am simtit in mine, tinandu-ma de sub burta si dand din cur. M-a frecat vreo cinci minute si mi-a si umplut curul cu sperma. Cand a terminat, si-a scos pula, a sters-o cu o batista, mi-a sters si mie gaozul, apoi dupa sarutarile de rigoare, ne-am imbracat si-am plecat mai departe catre casa.
Mergand catre casa, ma intreaba:
- De Victor ce zici, ai vrea sa te futa si el?
Victor era fratele ai mare care era ofiter.
- Pe Victor l-am dorit demult, de cand era elev la Liceul Militar. Cand venea in vacanta si facea baie, ma chema sa-l spal pe spate si de atunci am vazut ce frumusete de pula are si ce flocos era. M-as fute cu voi amandoi, asa de mult va iubesc!
- Ne iubesti ca frati sau ca barbati?
- Nu stiu, sentimentele sunt amestecate...
- Pai cine stie, poate o sa te luam la pula amandoi!
N-am mai zis nimic, sa nu-mi mai fac sperante si sa nu se-ntample.
Si am ajuns acasa, era foarte tarziu, asa ca ne-am culcat, eu bineinteles cu Corin, intr-o camaruta sa nu-i deranjam pe ceilalti.
A doua zi ne-am sculat odata cu ceilalti, ca la tara lumea se scoala de dimineata si forfoteste toata ziua.
Ziua a trecut cu discutii, cu mancare, bautura, apoi seara noi baietii ne-am culcat toti trei in asa zisa camera matimoniala unde era un pat mare in care incapeau patru persoane, eu imediat gandindu-ma cum au sa ma faca sandwich fratii mei.
De parca erau intelesi, Corin si Victor s-au dezbracat la pielea goala, etalandu-mi frumusetile de pule, una mai groasa ca cealalta.
- Hai Danut, ce mai astepti, treci si iubeste-le, amandoua sunt ale tale, ma invita Victor., aratand spre pulile lor care erau deja belite si asteptau numai gura mea sa vina sa le ostoiasca.
Eu, surprins:
- Dar tu de unde stii...?
- Pai mi-a zis Corin si apoi mi-am amintit cu ce curiozitate careia acum i-as zice pofta te uitai la pula mea cand ma spalai pe spate cand veneam in vacanta.
N-am mai zis nimic, m-am asezat in genunchi si le pupam pe rand si nu stiam pe care s-o iubesc mai intai, pentru ca imi iubeam amandoi fratii. Victor m-a luat m-a trantit pe pat, apoi s-a asezat cu coaiele paroase pe gura mea zicand:
- Ia-le in gura, si suge-le ca am sa-ti dau din ele ce ti-ai dorit tu mai mult de la mine!
Si ma apuc si-i iau coaiele la mozolit, de parca nu mai gustasem ceva mai bun.
Corin rea deja cu pula intre bucile mele si tot impingea colosul lui sa intre, ceea ce a si reusit pan-la urma.
Victor isi impingea si el colosul lui in gura mea si eu ma sileam sa cuprind cat mai multa. As fi vrut sa am toata pula in gura si coaiele sa-mi joace pe barba, dar era prea mare si era jumatate in gura, jumatate afara, eu frecand-o la radacina si gadiland coaiele, ca sa-si verse mai repede seva, pe care nu o gustasem inca.
N-am mai facut multe manevre cu pula lui Victor ca a si inceput sa verse efluvii de sperma calda si placut mirositoare. Inghiteam cu sughituri si nu ma puteam opri, asa de buna mi se parea, poate unde in subconstient, l-am dorit mult.
Corin imi umplea si el curul cu sperma , astfel ca eram alimentat pe doua guri cu cea mai dulce samanta, a fratilor mei.
Dupa ce a iesit din mine, Corin si-a sters pula cu un prosop, apoi a venit cu ea la gura mea sa i-o iubesc, in timp ce Victor, caruia i se sculase pula imediat, s-a bagat intre picioarele mele si mi-a infipt pula lui in gaoz, simtindu-i flocii pe buci. Era fericit ca avea toata pula intr-o gaura fierbinte, ca orice s-ar zice, eram fierbinte, asa eram de dornic sa fiu futut.
Victor ma pompa in plin, iar gura mea pupa pula si coaiele lui Corin, pula care deja incepea iar sa se scoale.
Ceea ce imi faceau cei doi, poate in alte ipostaze mi-s-ar fi parut un chin sau bataie de joc, dar pentru ca erau fratii mei iubiti, eram in stare sa suport orice de la ei.
In sfarsit, Corin isi fixase pula in gura mea, eu o sugeam ca pe cea mai dulce acadea, el mormaia multumit, asemenea si Victor la curul meu.
Ca un facut, parca ar fi fost intelesi, amandoi si-au dat drumul odata in mine, gura si curul inghitind ofranda acelor coaie atat de dragi.
Dupa ce au terminat, multumiti fiind toti trei de acele prestatii, zice Victor:
- Hai sa nu-l lasam p-asta micu cu samanta-n coaie si sa-l multumim si pe el!
- Pai ce sa-i facem, sa i-o luam la laba, intreaba Corin.
- Dar ce el ne-a labarit pe noi? Sa i-o sugem, cum ne-a supt-o si el noua!
- Dar eu n-am mai facut-o pana acum si cred ca n-as putea, raspunde Corin.
- Nu-i nimic, o fac eu ca am mai facut asa ceva, zice Victor.
- Cum, unde?
- Prima data am facut-o in Liceul Militar, intre noi elevii si uneori cu ofiterii profesori care practicau sportul asta. Si acum o fac curent cu tinerii militari care-si fac stagiul militar. Au unii niste seva asa buna, mai ales cei de la tara, care au trait in natura, nu ca cei de la oras.
Apoi catre mine:
- Hai Danut, faci un 69 cu mine?
- Ah Victore, iubitul si doritul meu fratior, ce mult mi-as dori!
Si ne asezam amandoi in acea pozitie atat de hulita de hetero-lingepizda si incepem sa ne mozolim pulile reciproc.
Corin ne privea fascinat. Eu ma afundasem cu capul intre picioarele lui Victor si-i sugeam temeinic pula, el asijderea mie, pana cand mi s-a ridicat un val de caldura printre picioare, la radacina pulii, apoi tremurand din tot corpul si strangand din buci, eliberam jeturi de sperma in gura lui Victor, acesta inghitind-o pe loc. Eu termi...



    Login