Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep. 17 La (sex)Han 3
Autor : bigsuck - 2014-11-27
Citita de 2737 ori - Nota 6.91 (23 voturi)
Ne-am sculat cam pe la 8, ne-am imbracat si am mers sa luam micul dejun. Cand am trecut pe langa receptie, Tudor care era de serviciu la receptie statea de vorba cu Gabi, cel care fusese de noapte. Gabi era un tip indesat, cu niste ochi verzi care-i jucau in cap, cu un par castaniu, usor ondulat, atat am remarcat din trecere, insa n-a pierdut ocazia sa-mi faca cu ochiul. Tudor doar a zambit, iar Sandu ma tinea strans langa el, semn ca inca ii apartineam.
Dupa ce-am mancat, unul din baietii care ne-a sevit la masa, m-a atins in treacat cu palma peste cur, si se apleaca si-i sopteste ceva lui Sandu la ureche, acesta dand aprobator din cap zambind.
L-am intrebat din ochi pe Sandu ce voia baiatul, la care Sandu imi raspunde ca Grig (Grigore) ar vrea sa ma ia si el la pula.
- Dar ce fratilor, aici s-au adunat toti homosexualii?
- Nu, ca Grig e bisexual, ii plac si femeile si barbatii, fute tot ce prinde!
- Si i s-a sculat pula sa ma futa pe mine?
- Daca nu vrei, nu te sileste nimeni, dar ar fi pacat sa renunti la o portie de sloboz, stiind ca-ti place atat de mult!
Acum, daca pentru asta eram acolo, mi-am zis: unde merge mia, merge si suta, ce mai conteaza o pula-n plus... si-i zic lui Sandu ca ma invoiesc. Acesta ii face semn din cap lui Grig ca sunt de acord, care Grig, zambind, se duce in fuga la seful de sala sa se invoiasca doua ore.
Noi intre timp ne-am dus in camera unde ramasesem numai cu Nicu si Sandu, Tica plecase acasa.
Nu dupa mult timp vine si Gabi cu Grig care aducea o tava cu gustari si pahare, Gabi avand in mana doua sticle cu vin.
Am incurcat-o iar, mi-am zis, iar o sa am patru pule la curul meu. Fara sa mai pierdem timpul, ne-am dezbracat si am inceput giugiuleala. Chestia tare era ca toti patru erau pe mine, fiecare ma apucase de cate o parte a corpului si ma mangaiau, ma sarutau, eu deasemenea nu stiam pe care si pe unde sa-l mai sarut.
Finalul acestor giugiuleli a fost ca eram cu patru pule erecte la gura si nu stiam pe care s-o iau la supt mai intai, asa ca le luam pa rand, pierzand timp cu monstrul lui Sandu pe care trebuia sa-l ling pe toata lungimea. Gabi si Grig aveau niste pule normale (17 - 18 cm), dar foarte vesele, inconjurate de niste floci negri si creti, coaie flocoase pe masura, ce mai, aveam niste pule superbe la dispozitir si nu stiam cu care sa incep mai intai.
I-am zis lui Sandu sa se ocupe de gaozul meu, ca tot era calibrat pe masura monstrului sau, iar eu urma sa ma ocup de cele doua pule noi pe care nu le gustasem inca.
Nicu deja se postase la curul lui Gabi si-i masa gaozul, iar acesta ma batea cu pula peste fata, in timp ce Grig o avea deja in gura mea. Eu fiind culcat cu fata-n sus, eram complet la dispozitia lor. Sandu a adus iar lubrefiantul-minune care mi-a racorit gaozul, s-a bagat intre picioarele mele si a inceput sa-si introduca monstrul, care nu ma mai speria, ci chiar il doream in mine. N-a durat mult si am simtit flocii lui Sandu ca-mi mangaiau bucile, iar Grig imi umpluse gura la refuz cu pula si simteam ca parca voia sa-si bage si coaiele in gura, asa de dorit era sa-si verse focul!
Simteam ca nu mai aveam aer, pula lui Grig imi ocupase gatul, Sandu ma pompa vartos, iar desupra ochilor mei se balanganeau coaiele lui Gabi care se sprijinea cu mainile de umerii lui Grig, in timp ce gaozul ii era prizonier al pulii lui Nicu.
Dupa circa zece minute, il aud pe Nicu cum geme, se infige pana in coaie in gaozul lui Gabi, si simt cum pe frunte mi se prelinge slobozul lui Nicu care iesea din Gabi. Sub asaltul pulelor, n-am mai gandit decat ca se pierdea bunatate de sloboz si am inceput s-o culeg cu degetele si s-o bag in gura, fara sa ma mai gandesc din ce gaura iesea. Gustul nu mi s-a parut schimbat, asa ca am cules cat am putut. Cat timp ma delectam eu, pula lui Grig, unsa cu sloboz din gaozul lui Gabi, a inceput sa lase jeturi de sloboz mai gros, pe care nu ma mai saturam sa-l inghit. La curul meu si Sandu dadea semne ca ii vine si dintr-odat sa insurubeaza in gaosul meu, ejaculand din greu sloboz care iesea pe langa monstrul lui, manjindu-mi perineul si bicile.
Dupa ce a scos-o din mine mi-a dat-o s-o ling, iar Gabi care mai avea pula sculata s-a si repezit la gaozul meu deschis si a inceput sa pompeze peste slobozul lui Sandu, lasandu-si si el samanta in mine. Gabi a venit si el cu pula sa i-o curat, in gura aveam un melanj din cele doua sperme, al carui gust era sublim.
Am plecat la baie unde l-am gasit pe Grig sugandu-i pula lui Nicu. Ne-am bagat si noi trei la dus, Sandu, Gabi si cu mine, unde n-am pierdut ocazia sa ma joc cu pulele celor doi in timp ce ne spalam. Tot acolo l-am intrebat pe Grig de ce avea slobozul asa gros.
- Pai acolo-i sloboz de-o luna! De ce, ti-a placut?
- Da, avea un gust mai deosebit, dar mi-a placut!
- Nevasta-mea-i gravida in ultimele luni si nu-mi mai da pizda, baba aceea de bucatareasa nu mai vrea sa dea pizda decat pe bani, eu n-am platit niciodata ca sa fut ceva, iar alte ocazii nu s-au ivit, asa ca ai avut tu parte de niste racituri de prima clasa.
- Mmmm, chiar ca-au fost bune, zic eu.
- Atunci cand ti-e dor de sloboz bun, vii si ma cauti ca sunt oricand gata sa te servesc, racituri a la Grig!
- In pula mea futaciosule, sare Gabi ca ars. Dar noi de la receptie, ne-am saturat sa ne futem si sa ne sugem intre noi, puteai sa vii la noi, ca te goleam imediat!
- Pe voi n-am cand sa va prind, pentru ca eu am program numai ziua, iar voi va futeti noaptea!
In disputa lor, intervine Sandu:
- Grig, vezi ca cearceaful de pe pat e plin de sloboz, fa bine si du-twe si-l schimba, iar tu Gabi, nu uita ca e randul tau sa te iau la pula!
- Gata boss, gaozul meu apartine monstrului tau, raspunde Gabi.
- Si eu ce fac, il intreb pe Sandu.
- Nu te plange, mai ai doua pule libere, iar daca nu, gaozul meu trebuie lins, vreau sa ma futi cu limba-n cur ca stiu ca-ti place, raspunde Sandu.
Cand am ajuns noi in camera, lenjeria de pat era schimbata, iar Grig se dezbraca, semn ca el facuse oficiul de camerista.
Nicu fuma o tigare si-si mangaia coaiele si pula care incepuse sa se scoale:
- Dane, vezi ca pula asta vrea ceva! Nu cumva gurita ta?
- Dar nu ti-a ajuns cat l-ai futut pe Gabi-n cur si pe Grig in gura? Mai ai sloboz in coaie? Nu vreau sa-ti frec pula-n sec, numai sa-ti fac tie cheful!
- Fa pizda pulii mele! Nu uita ca datorita mie ai avut parte de atatea pule. Si nu face gat, ca te spun lui frate-tu si ce ti-o face ala, n-ai s-o pti duce! Hai, treci la pula mea si ia-o-n gura, ca uite, deja a inceput sa planga!
Si intr-adevar, din capul pulii, a inceput sa se prelinga mierea cea prevestitoare de placerea futaiului. M-am repezit, i-am luat capul in gura pe care am inceput sa-l smocotesc ca un copil sanul mamei. Incet, incet, i-au venit dracii lui Nicu, care a inceput sa ma pompeze in gura, de-mi ajungea capul pulii in gat, dupa circa cinci minute umplandu-mi gura cu lichidul cald si vascos, datator de viata. Grig, venise si el pe la spatele meu si-mi bagase doua degete in gaoz si le rsucea, pregatindu-ma de ...



    Login