Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep. 15 La (sex)Han 1.
Autor : bigsuck - 2014-11-25
Citita de 3959 ori - Nota 7.64 (22 voturi)
Dupa vacanta care a trecut destul de repede, relatiile sexuale constand in cateva aventuri pasagere neimportante de a fi relatate, m-am intors la scoala unde asteptam sa iau contact cu alte pule de alte calibre.
Ocazia n-a intarziat sa apara, pentru ca ducandu-ma la fratele meu care locuia intr-un camin de nefamilisti in colonia fabricii in care lucra, aveam sa dau pesteun coleg de camera de-al lui pe care pusesem ochii mai demult, dar cum eu eram "cuplat" in timpul acela cu rusul (Vlady), nu-mi trebuia alta pula.
Acum, ca nu-l mai aveam pe rus, trebuia sa gasesc alt debuseu si acesta s-a ivit in persoana lui Nicu Cimpoesu, unul din colegii de camera ai fratelui meu.
Ei erau patru in camera si cel mai atragator (pentru mine), era acest Nicu, un tip potrivit de statura, blond, dar cu o pilozitate pronuntata (asta m-a atras la el), ochii albastri ca cicoarea si parul ondulat natural, numai inele.
Dupa ce frate-miu mi-a pasat lovelele, el a plecat la serviciu, fiind schimbul 2. Eu am mai ramas in camera pentru ca mai era timp pana cand venea alt autobuz care sa ma duca inapoi in Pl. Ceilalti colegi credeam ca sunt plecati in oras sau la lucru si crezand ca sunt singur, m-am trantit pe un pat si cred ca am adormit. Am fost trezit de ceva ce-mi umbla pe la buze si cand am deschis ochii, privelistea consta dintr-o padure de floci blonzi su creti si o pula belita cu un cap rosu care mi se plimba pe buze. Era Nicu, care cat am stat eu acolo, fusese la baie si acum se intorsese, gasindu-si patul ocupat.
- Mai Nicule, esti nebun, ce-mi dai pula pe la gura, ma otarasc eu la el/
- Asta-i pedeapsa celor care-mi ocupa patul si daca nu te ridici, pedeapsa o sa continuie!
Eu, presimtind ca o sa ma aleg cu un futai in gura tocmai de la tipul pe care-l simpatizam, am facut pe nesimtitul sa vad ce se-ntampla.
- Si ma rog, cum o sa continuie, intreb eu.
- O sa ti-o indes pe gat!
- N-ai curaj, zic eu, chiar dorind sa-si puna amenintarea in aplicare.
- Daa? Atunci ia si-nghite!
Si isi impinge pula, care era ca de piatra, printre buzele mele care n-au opus nici-o rezistenta, trezindu-ma cu pula-n gat si coaiele batandu-mi barba.
Vazand ca n-am opus nici-o rezistenta, Nicu incepe sa pompeze in gatul meu, pana si-a dat drumul jeturilor de sperma care mi-au umplut gura. Am inghitit pe data acea seva alba si spumoasa de care-mi era atata dor.
Cand a vazut ca n-am protestat, ba am mai si inghitit ceea ce-mi borase pula lui, ma intreaba:
- N-ai nimic de zis, ti-a placut?
- Ceea ce pot sa zic, e multumesc, a fost buna, chiar imi doream sa se intample!
- Futu-te-n gura de ciochist! Iti place pula, ai? Pai de-acum vii la mine sa te fut! In cur o iei?
- Da, peste tot pe unde vrei sa mi-o dai!
- Frate-tu stie?
- Nu, de ce trebuie sa stie?
- Nuu, ma gandeam ca te fute si el. N-a incercat niciodata?
- Nici vorba, daca afla, ma omoara in bataie!
- Atunci daca vrei sa nu-i spun, vii si saptamana viitoare sa te iau la pula. Vreau sa ti-o trag si-n cur!
- Bine, vin, dar in ce zi?
Face el socoteala turelor in gand, apoi zice:
- Vii sambata ca am trei zile liber. Mergem undeva, iau o camera si te fut trei zile de te rup!
- Am sa vin sambata, dar ce fac luni, ca nu vreau sa lipsesc de la scoala?
- Las- ca vin eu la tine la scoala si te motivez, zic ca sunt frate-tu!
- Asa sa fie, zic eu.
Abia asteptam sa vina sambata.
Sambata il vad pe Nicu venind la scoala (eram in pauza), intra la secretariat si dupa ce iese imi face semn sa-l urmez, ca a aranjat totul. Am plecat impreuna la un fel de hotel, han, nici eu nustiu cum sa-i zic, in afara orasului, situat intr-o padure. Ajunsi acolo, a vorbit cu un tip de la receptie, care m-a privit zambind, lingabdu-si buzele. I-a dat o cheie lui Nicu care m-a luat de mana si am intrat intr-o camera. Ajunsi acolo, Nicu m-a intrebat:
- Cum ti se pare tipul de la receptie? Iti place?
Era un tip mai in varsta decat Nicu, dar brunetel, cu niste ochi verzi sagalnici, a caror privire te ungea pe suflet.
- Da, e frumusel, imi place!
- Ti-ar placea sa te futa si el?
- Da, de ce nu, dar el e ocupat!
- Deseara la 7 cand iese din tura, vine aici si ramane cu noi, asa ca sa te pregatesti de doua pule, nu una.
Am o intelegere cu el, cand am ceva de tras in pula, imi da o camera, dar cu conditia sa futa si el ceea ce aduc.
- Pai cum? Hai ca tu m-ai prins in plasa pe mine, dar si el fute baieti?
- Ca si mine si el fute numai baieti si toti receptionerii de aici fut numai baieti, asemenea baietii de la securitate care vin in control fut, tot baieti fut, asa ca poti fi fericit ca ai intrat intr-un club select. Daca ai cumva vreun necaz, apelezi la unul din ei si te scoate din rahat, numai sa-i stai la pula. Asa ca n-ar fi de mirare sa ai patru pule la noapte in loc de doua. Ce zici, rezisti?
- Acum ca am intrat in hora, am sa joc cum mi se canta, n-am incotro!
Eheei, ma socoteam mare de-acum, aveam 15 ani, eram in anul doi, aveam relatii la secu, cine mai era ca mine! Vise de copil cu mintea zburata!
Ne-am facut noi comozi, ne-am spalat, ne-am giugiulit, mi-a mai plimbat pula prin gura, sa nu-i uit gustul, zicea.
A venit timpul sa mancam, am mers la restaurantul hanului, am mancat cava, eu nu prea mai aveam pofta de mancare gandindu-ma la noianul de pule ce aveau sa vina peste mine.
Nicu a luat ceva de baut in camera si trecand pe langa receptie, Nicu a dat din cap afirmativ catre receptioner, acesta a venit la mine, mi-a luat mana si cu un deget m-a gadilat in palma. Cand am ajuns in camera, l-am intrebat pe Nicu, ce semn era asta cu degetul in palma. Acesta a inceput sa rada si mi-a spus ca Tudor (acesta era numele receptionerului), o sa ma futa sigur la noapte, asa ca pana la masa de seara, o sa ma futa el (Nicu) in cur, apoi sa dorm ca la noapte o sa umblu din pula-n pula, daca vor veni si securistii.
Ne-am bagat la dus, iar in timpul dusului, Nicu n-am mai avut rabdare si cu pula sculata fie de la caldura apei, fie de la vederea curului meu care cerea pula, m-a futut acolo sub dus, lucru ce mi-a placut foarte mult, astfel ca in pat am ajuns curati, eu culcandu-ma cu capul la pula lui Nicu, sa simt miros de pula in timpul somnului, aceasta facandu-mi somnul mai odihnitor.
Cand m-am trezit, la gura mea era o mataranga de pula neagra, toata belita, cu un cap vanat care se plimba pe buzele mele. Am vazut-o printre gene, m-am prefacut ca dorm, dar am intredeschis buzele sa-i fac loc sa intre, ceea ce n-a intarziat sa faca, umplandu-mi gura imediat. Flocii negri, creti si sarmosi imi mangaiay nasul care aspira alt miros, diferit de al lui Nicu, dar tot la fel de placut. Tudor, caci a lui era pula aceea neagra, a inceput sa ma futa incet in gura grezand ca inca dorm, dar pe masura ce se infirebanta, accelera ritmul, pula devenea tot mai fierbinte, astfel ca n-a durat mult si un suvoi de sperma calda mi-a umplut gura inghitind-o pe loc, ceea ce l-a facut pr Tudor sa-si dea seama ca eram treaz. A inceput sa rada, apoi mi-a dat coaiele prin gura pe care le-am supt cu pofta si-i zice lui Nicu, care era la fereastra si fuma:
- Asta micu o sa fie febletea capitanului Martin, care are o placere deosebita sa i se linga coaiele, apoi daca l-o si linge-n cur, s-a ales cu protectie pe viata.
Apoi catre mine:
- Auzi Dane ce viitor luminos te asteapta: lustruiestele cu limba gaoazele tovi-lor de la secu si esti omul lor.
- Da de unde stii tu Tudore ca acelui capitan ii place sa i se linga coaiele, il intreb eu. Nu cumva ai dat si tu cu limba pe-acolo?
- N-am de ce sa ma feresc, toti receptionerii am fost fututi si-n gura si-n cur de securisti. Altfel crezi ca mai ramaneam in acest serviciu? Daca vrei sa-ti fie bine, faci si astfel de sacrificii. De-aia, cand se iveste cate-o prospatura cum esti tu,ii anuntam si vin amandoi sa dea la buci, asa ca pregateste-te sufleteste si trupeste, ca astia nu te slabesc toata noaptea, te fut continuu, chiar daca nu le mai iese nimic din pule.
- Asa Nicule, astia vin doar cateodata in control, ai?
- Lasa-l, zice Tudor, ca nu stia nici el ca noi avem obligatia sa-i anuntam de fiecare data cand se iveste ocazia!
- Eu o sa rezist, nu mi-e teama, dar bine mi-ar parea Nicule, sa-ti sparga si tie astia rozeta, sa vezi cum e prima dat, ca te ustura a inima nu alta!
- Hai, nu mai fi asa ranchiunos, de unde era sa stiu ca dracii astia au obligatia sa anunte toate miscarile, zice Nicu. Daca esti cuminte si rabdator, jur ca iti cumpar ce vrei tu, numai fa-le toate poftele astora, sa n-aiba chef sa se dea la mine.
- Am sa rabd de dragul pulii tale care-mi place la nebunie, n-am nevoie de cadoul tau, asta ar insemna ca sunt curva ordinara, ma vand pe bani. N-am ajuns inca pana acolo!
- Lasa Nicule, zice Tudor, ca o sa-mi pun si eu curul la bataie, sa n-aiba timp astia sa le vina chef si de curul tau. Acum eu ma duc sa aduc ceva de mancare de la bucatarie, ca i-o fi foame lui Dan si trebuie sa faca fata noptii asteia albe pe care-o s-o aiba.
Nu dureaza mult si apare Tudor cu o tava mare plina cu gustari reci, butelii cu apa minerala langa care tronau si doua sticle cu sampanie.
- Aaaa, simt ca o sa fac fata si la un regiment daca e si sampanie, zic eu.
- Ba pune-ti pofta-n cui, astea sunt pentru cei doi securisti, tu esti minor, bei doar apa, zice Tudor.
- Bagami-as pula-n gatul tau Tudore! Cand i-ai sunat pe-aia nu eram minor? Adica pentru stat la pula sunt major, iar pentr-un gat de sampanie sunt minor?
- Ce sa-ti fac Dane, nu sunt regulile mele, sunt ale lor. Nici nu stiu ce mi-ar face daca te-ar gasi beat! Ei vor sa fii treaz, sa simti tot ce-ti vor face, sa participi total la actul sexual!
- Ce-or sa pateasca ei in noaptea asta, n-or sa uite toata viata! Am sa-i fac sa se urce pe pereti, zic eu.
- Treaba ta! Tu stii ce faci, raspunde Tudor.
Dupa ce am mancat si am baut apa, m-am intins in pat in asteptarea a ce avea sa vina. Eram gol-pusca, deasemenea Tudor care ma tot pipaia printre buci, vrand sa ma futa pentru ca avea pula par din nou. Nicu, numai in chiloti statea pe un scaun la geam si fuma o tigare. Se vedea ca era nervos.
Eu ma-ntorc catre Tudor:
- Tudore, pune-ti pofta-n cui si tu! Nu futi nimica, cel mult sora lu stanga. De mine nu te-atingi! Eu apartin securistilor! Nu puteai sa mai amani ca sa ma futa astia maine seara? Acum m-ati fi calarit amandoi, si tu si Nicu, cum ati fi vrut.
- Dane, chiar daca nu raportam eu, raporta schimbul meu si cadeam si eu rau.
- Da, si-mi inchpui ca schimbul tau vine maine dimineata cu pula par sa ma futa si el, asa-i?
- Pai, cam asa-i regula, isi cere si el dreptul!
- Si dreptul meu care-i? Sa stau la pula la toti? Las-ca va fac eu sa faceti scurta la mana de cata laba o sa faceti!
In timp ce ne ciondaneam noi, se deschide usa si intra doi insi in civil: unul de statura medie, cu tamplele usor grizonate, dar care nu-si arata de fel varsta (am aflat mai apoi ca avea 45 de ani), iar cel de al doi-lea era subtirel, inalt, mult mai tanar decat primul, tuns scurt, saten si caruia abia ii dadeai 25 de ani, in realitate avand 35.
- Immmm, asata-i "fetita"? Buna bucatica! Ma prezint capitan Martin, iar el e locotenentul Chiaru, dar cum o sa avem toti trei relatii intime, iti propun sa ne zici pe nume: mie Aurel, iar lui Genutu.
Apoi se intoarce catre insotitorul lui:
- Hai locotenente, dezechiparea, ca pana maine dimineata, papusica asta o sa ne faca toate placerile!
- Baieti, stie "fetita" meserie, adreseaza Aurel intrebarea catre Nicu si Tudor. Nu stati asa timorati, trebuie sa participati la orgie, sa stie papusica sata ca-i fututa!
Si au inceput sa se dezbrace. Cand a ramas doar in chiloti, capitanul a venit cu ei la gura mea si a poruncit:
- Linge-i!
N-am protestat, doar pentru asta eram adus aici, asa ca am inceput sa-i ling pe conturul carnatului gros care se marea vazand cu ochii. A venit si locotenentul cu alt carnat, dar fara chiloti si ma batea cu el peste fata. Cat timp si-a dat capitanul chilotii jos, eu am luat carnatul locotenentului in gura si-i sugeam capul. A venit Aurel cu carnatul erect, mi l-a bagat in gura astfel ca fiecare imi luase cate o falca-n pula si-mi masa obrajii prin interior. Il vad apoi pe Aurel ca se tranteste pe pat cu fata-n sus, ma trage din pula lui Genutu cu gura in flocii de la pula lui si iar imi porunceste:
- Linge toate zonele cu floci!
Si am inceput de la buric in care mi-am bagat limba, am coborat in flocii de la pula, in jurul pulii, zonele inghinale care incepusera sa transpire, coaiele imense impodobite cu floci creti, perineul deasemenea flocos si ezitam daca sa merg mai deparete intre buci, avand in vedere ca incepuse sa transpire, dar mi-a impins capul intre buci unde era o adevarata jungla (noroc ca era curata) de nu i se vedea anusul dintre floci:
- Baga limba si linge! Impinge-ti limba inauntru cat poti de mult! Fute-ma cu limba-n cur si nu te opri pana nu-ti zic eu!
M-am conformat si-i tot lingeam gaozul, iar el gemea de placere. In timpul asta Genutu i-a zis lui Tudor sa-mi desfaca bucile cat se poate de mult si sa-mi pregateasca gaozul pentru futut. Tudor si-a uns degetele mainii nu stiu cu ce si a inceput sa-mi maseze sfincterul cu un deget, apoi cu doua, cu trei, ca incepusem sa cred ca vrea sa-si bage toata mana in mine (fisting), dupa care am simtit capul pulii lui Genutu ca patrunde vertiginos pana cand i-am simtit coaiele ca le bat pe ale mele.
Nu m-a slabit deloc, facand curse rapide, de cum a intrat.
Simteam ca imi ia curul foc de atata frecat rapid, dar nu puteam protesta , eu fiind afundat cu gura in gaozul lui Aurel, caruia ii bagam sliva cu limba in anus, apoi o sorbeam si o inghiteam, fapt ce-l facea pe acesta sa miste din sezut si cu mainile sa ma tina imobilizat cu gura intre bucile lui. Imi facea placere sa ling gaura aceea paroasa, as fi vrut sa intru cu totul acolo, incepeam sa-l iubesc pe Aurel, vroiam sa fac parte din organismul lui, asa de bine ma simteam intre acele emisfere paroase. L curul meu Genutu ma calarea cu spor, cand s-a infipt deodata in mine, de m-a impins intre bucile lui Aurel ca nu mai aveam aer, a-nceput sa tremure din cur si gemand mi-a umplut colonul cu efluvii de lava fierbinte care imi racorea fierbinteala pricinuita de frecusul carnatului sau.
Imediat l-am auzit si pe Aurel gemand, ma trage de par in sus dintre bucile lui, ii ling in trecere coaiele si-mi propteste carnatul in gura, umpland-o cu jeturi de seva calda si gustoasa. Am inghitit-o cu placere, dupa care s-au ridicat amandoi si s-au dus la baie sa se spele, nu inainte ca Aurel sa le zica lui Nicu si lui Tudor:
- Baieti, treceti si-o futeti, n-o lasati! Luati-o ca-i calda si vrea pula!
Acestia nu stau sa li se zica de doua ori, ca se si grabesc amandoi cu pulile sculate la gura mea, care nu stia pe care s-o suga mai intai. Dupa ce i-am supt-o putin pe-a lui Nicu, acesta se posteaza la curul meu si-si infige pula parca cu ciuda in mine. Noroc ca gaozul era uns cu sperma lui Genutu, asa ca a intrat usor, dar tot am simtit-o de prca-mi intrase in stomac.
N-a durat mult si si-a varsat si Nicu focul in mine, eu simtindu-ma foarte bine, numai ca nu-mi placea ca eram tot naclait la cur si pe pulpe. Tudor, isi tot freca capul pulii intre buzele mele, pana cand i-a venit si lui dracii de mi-a infipt-o-n gat si mi-a umplut si el gura cu sperma.
Cand au iesit cei doi din baie, Nicu si Tudor terminasera treaba cu mine, asa ca am mers toti trei la baie unde ne-am spalat reciproc, eu fiind fericit sa le spal pulile celor doi, dupa care nu ma mai saturam sa le pup ca li se sculasera iar, hotarati sa mi-o traga din nou acolo in baie. Tudor si-a proptit-o in curul meu, iar Nicu ii tinea contra cu pula in gura mea, primind in scurt timp cate o portie gustoasa de smantana de la cei doi tineri. Dupa inca o spalatura, ne-am intors in camera unde Aurel si Genutu se ospatau si beau sampanie.
Ne-am asezat si noi trei sa mancam, dupa care Aurel mi-a dat o gura de sampanie din gura lui. Nu l-am refuzat, asa ca prima data cand am gustat sampanie, a fost din gura lui Aurel.
- Cum e, iti place, m-a intrebat Aurel.
- Da, e buna!
- Mai vrei?
- Da, mai vreau!
- Atunci ai s-o bei altfel!
Si-l vad ca ia sticla cu sampanie, se stropeste sub bratele paroase, dupa care ma pune sa-l ling, apoi ma pune sa ma asez cu gura sub coaiele lui, isi toarna sampanie pe sira spinarii care trecea printre buci, anus, prinei si de pe coaie o culegeam eu cu limba.
- E buna?
- Da!
- Ia trci Genutu sa bea si din coaiele tale!
Iar eeu ma asez sub coaiele lui Genutu, repetand scena pe care am facut-o cu Aurel.
- Ti-a placut?
- Daa, a fost foarte buna!
Apoi aceeasi scena am repetat-o cu Nicu si Tudor.
Eram ametit de-acum, asa ca m-am dus in pat, dar n-am fost iertat. A venit Aurel, mi-a ridicat picioarele pe umeri, apoi fara nici-o pregatire si-a infipt pula aceea groasa in curul meu de mi-au dat lacrimile.
Cu cat vedea ca-mi curg la crimile mai tare, cu atat se inversuna si ma freca mai tare si mai adanc.
Devenise sadic, poate din cauza bauturii, ca m-a frecat vreo douazeci de minute, daca nu mai mult, pana si-a dat drumul si mi-a umplut gaozul cu sperma. Noroc ca seva asta are proprietatea sa aline toata durerea si usturimea provocate de-un monstru de pula.
In tot acest timp, Genutu ma batea cu pula peste fata, imi imprastia lacrimile de pe fata cu ea, iar cand a terminat Aurel, a inceput el sa ma futa in gura. S-a asezat cu pula in gura mea, coaiele jucandu-mi pe barba,m-a acoperit cu burta, astfel ca nasul imi era in flocii de la pula si ma pompa in gura cat putea de adanc, uneori simtind pula-n gat. Eu i-am cuprins pulpele si bucile cu bratele, ii mangaiam anusul cu degetele, imi placea sa-mi plimbdegetele prin flocii din jurul anusului, fapt ce i-a declansat ejacul...



    Login