Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep. 14 Ruskaya khuya
Autor : bigsuck - 2014-11-22
Citita de 2951 ori - Nota 7.74 (23 voturi)
Dupa cum cred ca v-ati dat seama, "meditatiile" mele cu Nelu si Nica, nu m-au ajutat sa asimilez matematicamai mult decat stiam inainte, in schimb am asimilat sloboz la greu, asa ca nici nu se punea problema sa intru la un liceu si m-am dus la o scoala profesionala, unde pretentiile erau mai mici. A fost aleasa o scoala din orasul Pl. unde unul din fratii mei avea serviciu. Amdat examen pe care l-am luat (Oare odata cu slobozul lui Nelu imi intrase si matematica in cap? N-as sti sa va spun, dar am fost admis!).
Am fost reprtizati la camine care erau raspandite mai prin tot orasul, frumusetea fiind (cel putin pentru mine), ca in acelasi camin erau repartizatti cu cazarea si elevii a doua clase din anul terminal, astfel ca la baie ii intalneam si erau printre ei cativa adevarati masculi care etalau niste pule demne de dorit (din punctul meu de vedere).
Directorul general al scolii era de origine basarabean si prin relatiile pe care le avea (sa nu uitam ca era in anul 1958, cand inca eram foarte buni prieteni - sclavi - cu marea putere de la rasarit, Uniunea Sovietica), adusese dun Moldova Sovietica un protejat al sau sa invete la aceasta scoala.
Respectivul se numea Naberejnaye Vladimir (ca mai toti romanii basarabeni din Moldova Sovietica, avea numele rusificat, in romaneste cred ca s-ar fi tradus Malureanu). Nimeni nu-i pronunta numele de familie, ci toti il strigau dupa numele de botez, alintat Vlady. Era acest Vlady un barbat in adevarata putere a cuvantului, bine dezvoltat in toate, dar in special in pula.
Era un tip inalt, blond, pielea parca era data cu bronz, la pula pe jumatate decalotata avea o padure de floci blonzi, iar cand mergea la baie, din dormitor pana la sala cu dusuri, facea un adevarat spectacol prin felul in care mergea, pula lovindu-i pulpele, el mergand cu bratele dupa cap, astfel ca-i vedeam si flocii blonzi de sub brate.
Locuind in acelasi camin, normal ca am cautat sa ma apropii de el, fiind atras de ceea ce avea el mai de pret,, dar avand nevoie si de protectia lui, el fiind in anul terminal. Ca peste tot, si acolo cei mari ii terorizau pe cei mici, astfel ca fiecare cauta sa fie protejat de unul mai mare.
Eu v-am spus ca l-am ales pe el nu numai din cauza dotarii, dar si pentru ca era protejatul directorului, asa ca nimeni nu se lega de el. In ciuda faptului ca dispunea de atata protectie, nu profita de ea, ci era de o blandete si o bunatate rara.
Noi cei mici, invatam dimineata, cei mari avand practica tot dimineata, in ultimul an facandu-se eorie mai putina. Dupa amiezile le petreceam mai mult impreuna, asa ca m-am imprietenit cu Vlady si-mi asigurasem protectia impotriva tiraniei colegilor sai. De multe ori ma ajuta la lectii, astfel ca ne apropiaseram si sufleteste foarte mult. Tot ce primeam de acasa, imparteam cu el. Nu ca n-ar fi avut, dar eram in stare sa-i dau tot ce mi-ar fi cerut (cred ca incepusem sa ma indragostesc de el). L dusuri ne balaceam impreuna, spalandu-ne pe spate reciproc. Ma uitam cum i se scoala pula la apa calda, mie mi se scula numai uitandu-ma la el, dar ziceam ca e tot de la apa calda. Cam pe la jumatatea anului scolar se facea dezinfectie in dormitoare (era o regula care nu stiu daca se mai aplica acum, dar era foarte sanatoasa), asa ca a fost nevoie sa dormim cate doi in pat, eu bagandu-ma in patul lui Vlady.
Bucuria mea! Demult doream sa dorm cu el, dupa mine as fi vrut sa ne lase sa dormim impreuna.
Seara, dupa dusul de rigoare, ne-am luat pijamalele si ne-am bagat in pat, el luandu-ma in brate, eu stand cu curul proptit in pula lui care nu dadea nici un semn ca ar dori asa ceva.
Eu abia ma puteam stapani sa nu se observe ca mi se sculase pula si m-am culcat cu capul pe unul din bratela lui, facut covrig in curbura trupului lui Vlady. In momentul acela nu-mi puteam dori mai mult. S-a stins lumina si fiecare se aranja cum putea mai bine. Sa nu credeti ca numai mie imi bazaia a sex prin cap, pularaii cei mari, colegi cu Vlady, abia asteptau sa aiba cate-un puisor de anu-ntai in pat, ca deja se auzeau soapte de proteste si foieli de trupuri in paturile din jur. Vlady al meu nu dadea nici un semn ca i-ar trebui si lui ceva de tras in pula. Am adormit cu gandul la pula lui.
Cred ca era trecut demult de miezul noptii cand m-am trezit cu pantalonii de pijama dati jos complet (nici n-am simtit cand a facut asta), iar pula lui ca piatra se freca intre bucile mele. Si el isi daduse pantalonii de pijama jos. N-am mai rabdat, a fost peste puterile mele de stapanire de sine. M-am intors, mi-am bagat capul in bluza lui de pijama si am inceput sa-i sarut pieptul.
Atunci el imi salta capul in dreptul gurii lui si ma trezesc cu limba lui in gura, sarutandu-ma ca n-aveam aer.
- Dany (asa-mi zicea), ma iubesti oleaca?
- Ah Vlady, de cand astept sa ma iubesti, sa ma faci al tau!
- Ooo, puisor scump, de ce n-ai zis, ca-ti dadea Vlady pula cata vreai! Vaai, cat timp irosit! Arata-i lui Vlady al tau cum vrei sa-l iubesti!
Atunci eu m-am lasat in jos, cu capul intre picioarele lui, mi-am afundat gura in tufa de floci blonzi sarutandu-i, apoi i-am luat capul pulii complet decalotat in gura si am inceput sa-l ling imprejur. El cauta sa se impinga cu toata pula in gura mea, eu i-o tineam cu mainile, dar cum el se tot impingea, rezulta un frecus continuu, asa ca nu dupa multe astfel de manevre, un suvoi de sperma mi-a inundat gura, silindu-ma sa inghit, ca nu cumva sa curga ceva pe de-alaturi si sa se murdareasca cearsaful. Dupa ce i-am curatat pula bine, nu ma induram sa plec de la asa frumusete de pula si ii luam cate-un coi in gura si-l sugeam. M-a ridicat de la pula lui, mi-a bagat iar limba in gura de cateva ori, apoi m-a strans la piept, soptindu-mi:
- Dany, puisorul meu dulce, data viitoare imi dai si curisorul sa ti-l fut?
- Iti dau tot ce vrei tu dragostea mea, i-am soptit eu. Vreau sa fiu al tau cu totul, sa-mi faci ce vrei tu. Vreau sa ma iei cu tine in Basarabia! Vreau pula ta de rus!
- Dany, puisor dulce, cu mine n-am sa te pot lua, nu-i posibil, dar profita de pula mea de rus cum ii zici tu si mananca tot ce-ti da ea, ca vad ca-ti place... si in soapte de dragoste, am adormit cu capul la pieptul lui, aspirand mirosul de transpiratie de sub brat, care mi-a leganat somnul pana dimineata cand s-a dat desteptarea.
Sa nu credeti ca numai noi doi ne trageam pantalonii de pijama pe noi. Majoritatea se futusera mai mult sau mai putin in noaptea aia. Unii colegi ai mei mai aveau urme de sperma uscata pe fata, semn ca ori n-a u vrut, ori s-a gresit tirul, dar nimeni n-a scos un cuvant de dezaprobare sau batjocura.
Seara urmatoare ne-am mutat in dormitoarele dezinfectate, bineinteles tot cate doi in pat si, normal eu tot cu Vlady.
Unii si-au mai schimbat colegul de pat din varii motive, nu stiu eu care, dar eu nu l-as fi cedat pe Vlady nimanui si dupa cate-am inteles, nici el pe mine.
La dus i-am zis lui Vlady ca as vrea sa-i ling gaozul, lucru ce l-a mirat foarte tare:
- Iti place tie sa faci asta? Nu ti-i greata? Doar pe-acolo ma cac, nu-i curat!
- Ba, daca te speli bine-bine, e destul de curat si sa stii ca nu mi-e greata de nimic din ce-ti apartine! Cand iubesti pe cineva, il iubesti in totalitate, nu numai o parte din el!
- Ciudate idei mai ai, dar iti fac pe voie daca vrei sa ma lingi in cur. Doar ca ai sa dai peste multi floci si ai sa te tai la limba!
- Spala-ti tu bine gaozul si flocii, ca de rest am eu grija.
- Cum vrei, dar sa stii ca nu scapi pana nu te fut in cur, sa ma descarc si eu ca lumea!
- Ti-am spus, sunt al tau cu totul!
Si se apuca Vlady si se sapuneste bine intre buci frecand bine locul, dupa care ma invita:
- Uite, baga si tu mana intre bucile mele si vezi daca esti multumit de curatenia ce-am facut-o!
Am bagat doua degete intre bucile lui Vlady si i-am pipait gaozul paros, mai ca-mi venea sa-l ling acolo pe loc, dar mi-era teama ca ne surprinde careva, chiar daca dusurile erau despartite prin pereti ziditi si nu prin sticla ca acum.
Cand am ajuns in dormitor (erau cate zece paturi), unii deja incepusera sa se linga, dar noi ne-am luat pijamalele pe noi si ne-am bagat cuminti in pat.
Unii din colegii lui Vlady, mai nonconformisti, cum s-ar zice azi, ne apostrofeaza:
- Dar tu rusule, nu tragi nimic pe facalet?
- Dar ce, aveti nevoie de spectacol? Chiar daca m-ar interesa, as face-o fara spectatori!
- Hai mai Vlady, vrem sa vedem cum intra mataranga aceea a ta in gaozul lui ala micu, sa-l auzim cum urla si atunci poate ne alaturam si noi sa-l largim de tot, ca prea e cu nasu pe sus de cand l-ai luat sub aripa ta.
Inchipuiti-va cate pule as fi inghitit daca nu ma lua Vlady sub protectia lui (acum cand ma gandesc parca-mi pare rau, ca erau cativa care meritau sa ma ia la pula). Aveam pentru ce-i fi recunoscator, asa ca putea sa ma futa cum voia si cat voia.
- N-aveti voi treaba cu asta micu, e al meu! Asa-i puisor?
Eu n-am raspuns nimic, numai mi-am afundat fata la pieptul lui, spre invidia pularailor care ma doreau.
Dupa stingere, nu mai era nici-o jena, incepusera "lupt...



    Login