Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep. 10 Vacanta de vis (8)
Autor : bigsuck - 2014-11-16
Citita de 3486 ori - Nota 7.59 (32 voturi)
Dupa plecarea lui nea Georgel la T. ziua a decurs normal, dar seara nu ne-m mai dus in fanarie ci am mers in dormitorul matrimonial unde patul era foarte incapator si unde se mai vedeau urmele iubirii descatusate dintre mine si nea Georgel.
Intr-un colt erau aruncate izmenele scurte ale lui nea Georgel pe care le lepadase inainte de inceperea noptii noastre furtunoase.
Cum le vede, Nelu le si ia si isi baga nasul in ele aspirand mirosul din locul care adapostise magnificile coaie ale lui nea Georgel.
- Ce faci ma, il intreaba Mircea, ti-e dor de pula tatii? Treci aici la pula mea si miroase-o pana ti-or curge bale din gura!
Si-i arata o pula semierecta, cu capul pe jumatate decalotat.
Mie, deja mi se sculase pula cand l-am vazut pe Nelu mirosind izmenele lui tat-su, asa ca m-am dus la Mircea, i-am luat pula pe jumatate belita in mana, am inceput sa-i ling capul si pielea incretita din jurul lui care promitea lungimea considerabila pe care trebuia s-o aiba in final. Simteam cum se intareste in mana mea si cum ii iese capul complet decalotat si rosu, vedeam cum se deschide crapatura canalului aducator de fericire si apare picatura de miere pe care m-am grabit s-o ling ca pe cea mai de pret ofranda. Vinele de pe acel drug incepusera sa-si arate grosimea si culoarea albastrie, iar coaiele incepusera sa se sumeteasca spre cotorul pulii si sa-si zburleasca flocusorii care le impodobeau. La asa priveliste n-am rezistat si am inceput sa le iau in gura pe rand, imbaindu-le in gura mea avida.
Mircea era in extaz cu capul dat pe spate si ochii inchisi, iar cu mainile ma tragea tot mai mult cu capul intre picioarele lui.
Pe la spatele meu, Nelu imi trasese pantalonii si cu o mana imi indesa pula-ntre buci, iar cu cealalta imi freca pula.
- Stati asa copii, zice Micea., hai toti trei in pat ca mie mise-nmoaie picioarele si acolo ne desfasuram in voie.
Ne dezbracam toti trei complet, , Mircea se aseaza rezemat, cu piciorele desfacute sa am acces la pula lui belita, eu ma asez in patru labe, pe coate si-i expun curul lui Nelu, care in genunchi la spatele meu imi departeaza bucile, scuipa intre ele si cu degetul imi baga saliva in gaoz.
Eu ii luasem pula lui Mircea in gura si cu buzele stranse i-o frecam lasand-o sa-mi patrunda pana-n gat, acesta ofta si ma mangaia pe cap, iar Nelu imi tot mangaia rozeta cu capul pulii lui.
Din cand in cand imi mai dadeam cate-o labageala ca sa nu las pula sa mi se blegeasca. La un moment dat simt ca Nelu patrunde in mine fortand intrarea si cu mainile prinzandu-ma de solduri, incepe jocul dragostei. Nici eu n-am ezitat si ma-npingeam in pula lui cat puteam, iar cu mainile ii cercetam gaozul flocos al lui Mircea, incercand sa-i bag un deget inauntru, ceea ce intr-un tarziu am reusit printre gemetele si tresaririle posesorului acelei gauri.. Tot rotindu-mi degetul prin gaozul lui, i-am decalansat un val de contre pe care mi le dadea cu pula-n gat, ca am si simtit cum se duc pe gat in jos valuri de sperma.
Pe la spatele meu, Nelu isi incetinise si el miscarile si cam aproape in acelasi timp, mi-a inundat si Nelu gaozul si din cauza frecarii pulii, simteam cum mi se prelinge pe coaie si pulpe sperma cleioasa a lui Nelu. Dupa ce si-au scos amandoi pulile din mine, m-am intors cu fata in sus, cu capul intre picioarele lui Mircea care-si revarsase coaiele si pula peste fata mea, iar Nelu, intre picioarele mele, isi mangaia oaiele si pula semierecta, eu trecand la labarit pula, sa ma descarc si eu.
Dupa ce-a tasnit smakul din mine, il vad pe Nelu ca il culege cu degetel,si-l baga-n gura, il plimba cu limba apoi il inghite. Mircea se uita catraznit la el, apoi il vad si pe el ca ia cu degetele ultimile picaturi de pe piept si le gusta.
- Hai ca-mi place, zic eu. Incep sa cred ca o sa va dau si eu pula la supt. Ei, cum e? Va place, am gust bun?
- Cred ca de-acum cat mai stai pe-aici, o sa dormim fiecare cu cate-o pula-n gura, zice Mircea.
- Foarte bine, numai sa nu va bateti pe pula mea ca n-am atata smantana sa va satur pe-amandoi, zic eu. Dar ce zic eu pe-amandoi, pe amantrei, pentru ca si nea Georgel s-a molipsit la smantanica mea, ma ia pe mine gura pe dinainte.
- Hai ca asta n-o cred, zice Mircea.
- Vrei sa zici ca l-ai futut pe tata-n gura, intreaba Nelu.
- L-am futut in gura ca si pe voi, tot asa a cules si el slobozul de pe mine, dar gaozul lui imi e mai cunoscut decat ale voastre, pentru ca pe-al lui l-am si lins, dar l-am si futut, marsez eu.
- Hai nu te mai lauda atata, mi-o intoarce Nelu. Singurul gaoz futut de tine e al meu.
- Ma gandesc ce trio o sa fim noi trei dupa ce pleaca Daniel, continua Mircea.
- N-o sa fim un trio complet daca tu nu i-ai gustat slobozul tatii, i-o intoarce Nelu.
- Nu vad de ce al lui tata ar putea fi mai rau ca al lui Daniel, asa ca n-o sa pierd ocazia, raspunde Mircea.
Si obositi de-atata "munca" ne-am culcat, eu bineinteles cu capul intr pulile celor doi frati care pasisera de-abinelea in lumea incestului.
A doua zi fiind duminica, ne-am dus la rau la scaldat unde aveam sa vad toate calibrele de pule, unele mai flocoase ca altele, dar pentru mine nu contau decat cele trei care ma alimentau cu sloboz de prima calitate.
Mai la vale pe rau, ascunse de tufisuri de arin, se scaldau femeile si fetele. Deja ma si gandeam cum arata o pizda de muiere, ca auzisem eu ca muierile, mai ales cele vaduve sau cele "rele de musca", sunt mai usor de convins sa dea pizda la futut.
Zilele pe care le-am petrecut pana au venit nea Georgel si tanti Jana, le-am petrecut intr-un desfrau total: ne dadeam la supt pulile unii altora, ne futeam in cur reciproc, era orgie curata intre un copil, un adolescent si un matur.
Nea Georgel si tanti Jana au venit cam pe la vreo miercuri, dar n-au gasit nimic in dezordine, ca aveam grije sa facem toate treburile gospodariei.
Fiind o zi innabusitoare, extrem de cald, am plecat cu toti la rau sa ne racorim. Noi barbatii - eh, eram si eu barbat - in zona in care se scaldau barbatii, iar tanti Jana, in zona rezervata femeilor. Ajunsi acolo, ne dezbracam iar eu de dorul pulii lui nea Georgel, nu-mi mai luam ochii de la ea. Nea Georgel m-a vazut ca ma uitam cu jind si deja bucuria vietii mele incepea sa se trezeasca la viata., dar nea Georgel a intrat repede in apa sa-i inmoaie cerbicia. Mircea, care ma vazuse si el, trece repede pe langa mine si ma plezneste in joaca cu pula peste gura, apoi intra in apa. Eu inca nu stiam sa inot asa ca nea Georgel ma ia de mana si ma trege la apa mai adanca sa ma invete. Eu, cum n-am mai simtit pamant sub talpi, m-am agatat cu bratele de gatul lui, el in acelasi timp lipindu-ma strans de pieptul lui. Atunci am simtit cu genunchii cum se intarea madularul lui nea Georgel.
Sub pretextul ca ma invata sa inot, ma ia asa strans lipit de el si ne indepartam amandoi spre o zona mai retrasa unde cresteau tufe de arini care nu lasau sa se vada nimic ce se petrecea in spatele lor. Ne afundam in lastaris pana intr-un loc mai lber pavat cu iarba proaspata care te-ndemna sa te tavalesti pe ea. Ajunsi acolo, nu mai am rabdare si ma las in genunchi cu gura la pula lui nea Georgel, care iar isi sumetea capul pe care l-am decalotat cu buzele si am inceput sa-l ling imprejur de tot ce se adunase acolo in cele cateva zile in care imi lipsise. Cat il curatam eu asa, auzim din partea opusa un chicotit de muiere ce parea gadilata de cineva. Atunci nea Georgel isi trage pula din gura mea si se indreapta spre zona de unde se auzea chicoteala.. Eu, dupa el ca mielutul dupa oaie, numai ca oaia mea era dita-mai berbecul, care cu pula inca erecta pasea incet, fara zgomot, sa vada ce se petrece acolo.
Acolo ne-a fost dat sa vedem o muiere tanara careia abia-i plecase barbatul in armata si ea ii gasise inlocuitor intr-un baiat scutit de armata din cauza platfussului, dar care avea in schimb o pula zdravana, belita, inconjurata de o padure de floci si cu niste coaie respectabile. Tanarul respectiv o tot batea cu pula in erectie peste buci pe tanara femeie care nu apucase sa se indestuleze deplin din podoabele sotului si-i mangaia sanii care erau inca micuti, dar plini de dorinte. S-au asezat pe iarba incepand sa se sarute si sa se mangaie reciproc in zonele care prevesteau urmarea unor evenimente aducatoare de olaceri nebune. Nea Georgel avea pula teapana din cauza a ceea ce vedea, eu asemenea, dar asta din cauza celor doua pule erecte, a lui nea Georgel si a tanarului care era pe cale sa-si implineasca visul. Cat se mangaiau si se giugiuleau cei doi, nea Georgel inainteaza urmat de mine pana in spatele celor doi care habar nu aveau ca au asistenta. Probabil ca intr-un moment careva dintre cei doi a vazut umbrele noastre, ca imediat au sarit gata s-o ia la fuga, dar nea Georgel i-a pus mana pe umar fetei si a linistit-o, in timp ce tanarul incerca sa ingaime ceva.
- Stati linistiti copii, ca nu va face nimeni nimic, e firesc sa va potoliti dorintele, doar sunteti tineri! Fata asta are si ea nevoie de barbat si fara sa ne mai ascundem, mi-ar face si mie placere sa ma bucur de pizda ei dornica de pula, iar noi ca doi barbati ce suntem ii vom indeplini toate poftele.
- Vaai nea Georgel, zice tanara case se numea Dorica (probabil de la Tudora), eu n-am nimic impotriva, dar trimite pustiul asta de aici ca nu se cade sa vada asa ceva!
- Lasa Dorico, n-avea tu grija lui, doar e baiat, trebuie sa stie si el d-astea si daca s-a ivit ocazia, de ce sa nu vada si el cum se fute o femeie!
- Daa nene, dar mi-e rusine!
- Nimic din ce-i lasat de la Dumnezeu nu-i rusine fata tatii si lasa vorbaria ca nu-i bina la nimic! Hai vino si pune mana si pe pula mea ca nu te musca!
- Vai nene, doar n-o sa ma regulati amandoi odata, mi- frica!
- N-a zis nimeni ca-ti intra amandoua pulele odata-n pizda, cu toate ca ai merita ca-ti inseli barbatul, dar eu sunt bun si ti-o dau s-o sugi, iar Trandafir (asa-l chema pe tanar), o sa-ti umple pizda, ca vad ca are cu ce!
- Nene, dar n-am bagat niciodata o pula-n gura, mi-e scarba!
- Poate la-nceput o sa-ti fie, dar o sa-ti invingi scarba si-o sa vezi ce-o sa-ti mai placa! Hai da-te cu craci-n sus, sa treac Trandafir la treaba, iar eu o sa-ti tin capu-ntre picioare si-am sa ti-o dau s-o sugi si fara mofturi, ai sa-mi sugi si coaiele!
Iar tu Daniel du-te-n spatele lui Trandafir si uita-te printre piciorele lui cum o fute!
Dorica, fara o vorba s-a rasturnat imediat cu fata-n sus ( ce mai curva de muiere!), si-a indoit piciorele departandu-le, iar Trandafir a intrat in genunchi intre ele, cu pula par. Nea Georgel s-a asezat la capul Doricai, in genunchii indoiti si si-a pus pula semi erecta pe nasul Doricai care tot misca din cap, semn ca nu vrea s-o ia sus. Eu asezat in spatele lui Trandafir, ma uitam cum acesta i-a deprtat mai mult picioarele muierii si a inceput sa-si plimbe capul pulii printre flocii de la pizda, indepartandu-i si dand la iveala o deschizatura roz-inchis, unde se zbatea un viermisor (lindicul), ce astepta mangaierea pulii.
Ma uitam si la lindicul jucaus, dar ma uitam si la coaiele paroase ale lui Trandafir, si la flocii creti din zonele inghinale ale acestuia care se prelungeau pana-ntre buci, acoperind gaozul tanarului Trandafir. Ma uitam cum pula acestuia intra din ce in ce mai adanc in gura hamesita a pizdii si prin miscarile de du-te/vino, perechea de coaie se balanganea, ajungand in final sa bata bucile Doricai, care acum gemea a protest cu pula lui nea Georgel in gura si cu coaiele acestuia pe nas. Eu nemai avand ce vadea decat coaiele lui Trandafir zbatandu-se de bucile muierii si excitat de toate zonele paroase ale lui Trandafir, mi-am bagat capul intre picioarele lui si am inceput sa-i ling coaiele care se ridicasera sus la radacina pulii si continuand pana-ntre buci unde printre flocii dintre ele am gasit gaozul pe care-l lingeam incercand sa-l patrund cu limba.
Excitat de linsul coaielor si al gaozului, il vad pe Trandafir ca se opintedte icnind, se-ncordeaza strangand convulsiv din buci, a varsat o multime de sloboz pe care l-am vazut prelingandu-se din pizda si naclaind flocii de pe coaiele lui Trandafir. Ne vrand sa scap asa bunatate i-am luat pe rand cate un coi in gura si-l sugeam, curatindu-i podoabele . Slobosul supt de pe coaie avea un gust excelent de bun, dar nu stiu cauza: ori ca era din niste coaie pe care nu le mai gustasem, ori ca era amestecat cu sucurile din pizda Doricai, cert e ca dupa ce si-a scos Trandafir pula si i-am curatat-o cu limba, m-am asezat cu gura la buzele pizdii si lingeam si sorbeam tot slobozul varsat de Trandafir in pizda ei. Indepartand buzele pisdii, am vazut lindicul care era inecat in sloboz stand lesinat intr-o parte. Atingandu-l cu limba de cateva ori, acesta a prins iar viata si sub miscarile lui tremurande am bagat limba mai adanc in pizda lingand tot ce se gasea pe-acolo. Sub asalturile limbii mele o simt pe Dorica ca se zbate, cutrmurandu-se si din pizda ma inunda cateva valuri de lichid incolor pe care am inceput sa-l inghit, gasindu-l foarte gustos. Dorica avusese orgasm provocat de limba mea jucausa. Ca lesinat se abandonase cu totul , iar acum nu mai misca parand extenuata. Excitat fiind si eu, cu pula par, coaiele-n dureri, am zis sa profit de ocazie si mi-am bagat...



    Login