Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDANIEL - Ep. 1 Violat
Autor : bigsuck - 2014-11-03
Citita de 8797 ori - Nota 7.73 (41 voturi)
Aceste fantezii au fost publicate in alt site si incerc sa le redau aici, poate cu mici modificari, daca socotesc ca este cazul. Fiind doar fantezii, orice potrivire de nume cu persoane din viata reala este absolut intamplatoare.
Sunt Daniel si de la o varsta frageda am simtit atractie catre barbati, dar fara sa stiu ce repercursiuni poate avea o asemenea atractie. Locuiam impreuna cu familia, destul de numeroasa (parinti, frati, surori) intr-o localitate, statiune balneara din judetul Bz. Vara era plin sezon in care veneau persoane varstnice la bai, dar veneau si multi tineri din Bz si din localitatile apropiate. Undeva in padure (e o zona de deal), sunt gropi din care se scoate namol cu care se ung cei reumatici. Normal ca acolo si barbatii si femeile se dezbracau la pielea goala, zonele fiind delimitate de arbusti desi iar totul inconjurat de copaci. Majoritatea copiilor din zona aceea de sat, ne duceam in padure sa privim trupurile goale care stateau expuse la soare sa se usuce namolul pe ele. Majoritatea se uitau la femei, dar eu , cu toate ca eram impreuna cu ei, trageam cu ochiul mai mult la trupurile barbatilor la care admiram pulele , coaiele, flocii, ceea ce are mai frumos un barbat (in conceptia mea). Nu departe, tot in pedure, era si un izvor cu apa dulce (potabila), unde se spalau de sarea depusa pe corpurile lor, cei care veneau sa se scalde in apele foarte sarate din bazinele special amenajate. Cum majoritatea erau tineri care n-aveau treaba cu bolile reumatice, eu imi facusem un obicei de ma ascundeam singur in tufisuri si urmaream cum se spalau acestia de sare, admirand frumusetea trupurilor frumos sculptate de munca, nu de fitnes ca acum. Vedeam pule de toate formele si marimile, flocoase, dar cu atat mai frumoase in opinia mea. Aveam vreo 6 - 7 ani cand mi s-a intamplat "bucuria". Din tot noianul acela de tineri, ochisem eu vreo trei care veneau mai tarziu decat restul sa se spele. Aveau vreo 17 - 20 de ani si se spalau in voie harjonindu-se, iar eu stateam ca pe ace, cu putzica sculata, in mare admiratie! Intr-o zi, stand si minunandu-ma de "podoabele" lor, imi amortise picioarele si m-am miscat sa-mi schimb pozitia, dar tot odata facand si zgomot prin fosnetul frunzelor. Cum ei stateau intinsi pe iarba sa se zbiceasca apa de pe ei, au auzit fosnetul, iar doi din ei in cativa pasi a si fost langa mine, unul din ei prinzandu-ma de ceafa, iar celalalt de maini si m-au scos in luminis in fata celui de al treilea.
- Ce faci aici drace? Ne pandesti?
- Nu nene, eu aveam alta reaba in padure!
- Ce spui tu, crezi ca nu te-am mai vazut si-n alte zile cum te uitai la noi? Acum ia spune, iti place de noi?
Eu, si cu frica, dar si curios de ce ar avea sa urmeze, am zis un "da", ingaimat.
- Ia sa vedem ce-ai tu aici si ma apuca de putza care era sculata.
- Ete-tee, tie chiar iti place de noi! Ia zi, ai supt vreodata o pula?
- Nuu, nene, dar ce crezi ca eu sunt de-aia?
- Ia nu mai face tu pe nevinovatul, ca nu degeaba ti s-a sculat! Ia zi-i repede, pe-a cui vrei s-o sugi mai intai: pe-a lui Viorel (care avea o mataranga sculata par), pe-a lui Dinel (acesta avea o blana pe piept care nu se oprea pana la pula) sau pe-a mea? (Acesta se numea Jenel si nici pula lui nu era mai prejos decat ale celorlalti doi).
Eu ce sa mai zic, am preferat-o pe a lui Viorel ca mise parea cea mai mare dintre toate si in conceptia mea era si cea mai buna. Dealtfel si acum merg pe principiul acesta, cu toate ca uneori e gresit. Si ma impinge Jenel cu fata in tufa de floci a lui Viorel. Imi placea ca avea miros de trup ars de soare, de barbat tanar, viril, dar parca si acum simt in nari acel miros si simt mangaierea flocilor pe fata. Cu fata ingropata in floci, am inceput sa-l sarut si sa-l ling in jurul pulii, in zonele inghinale acoperite de floci, m-am dus cu gura sub coaie si am inceput sa-i ling coaiele, simteam pe limba asprimea flocilor si am inaintat pe sub pula pana am ajuns la gland, am inconjurat cu limba capul pulii care deja scosese prima lacrima si m-am oprit pentru ca nu stiam ce sa fac, s-o ling sau s-o ocolesc.
- Ooo, dar vede meserie asta micu! Sa nu spui ca n-ai mai luat-o-n gura niciodata ca nu te credem. Cred ca ai luat-o si-n gaoz. Ia spune, cine ti-a spart rozeta! Te-a durut?
- Nu nene, n-am mai facut-o niciodata. Ofac mai mult de frica!
- Ce frica drace, cand ti-e frica nu ti se scoala putzulica! Acum o sa te facem gagica noastra, o sa-ti dam pula pe saturate!
- Hai Viorele umple-i gura de sloboz, ca sigur ii place zice Dinel.
- I deschide gurita sa-ti dea nenea Viorel, sa nu-l uiti niciodata si pentru ca m-ai ales pe mine primul, tot nenea Viorel o sa te dezvirgineze, daca tot zici ca esti neinceput!
- Au, nene, nu vreau, ma doare!
- Nu-ti fie frica, o sa te doara la inceput, dar ca sa-ti alinam durerea, Dinel si cu Jenel or sa te futa in gura si pe urma ai sa ne rogi sa-ti dam pula si noi n-o sa vrem...
Jenel m-a apucat de buci, mi le-a desfacut si dupa ce mi-a scuipat intre ele a inceput sa-si bage cate-un deget in gaozul meu, eu am inceput sa misc din cur ca sa nu-mi forteze gaura, Viorel a venit si el sa ma tina, iar Dinel cu toata flocaraia lui, m-a luat de cap si ma freca cu gura de la gat pana la coaie, sa-mi inabuse suspinele si plansetul in padurea de floci.
Jenel s-a dat intr-o parte tinandu-mi bucile departate, iar Viorel isi tot plimba capul pulii intre bucile mele, mai dadea cate-un scuipat sa lubrefieze gaozul si impingea capul pulii in el.
M-a tot frecat asa vreo cinci minute, dupa care dintr-odata se opinteste cu capul pulii, patrunde, sfincterul paraie si parca ia foc iar eu cu lacrimile siroind, fara sa scot vreun sunet, stateam cu gura cascata in flocii lui Dinel.
- Gata papusel, ce-a fost mai greu a trecut, o sa te obisnuiesti si mai tarziu ai sa plangi de dorul pulii mele!
Simt ca pula lui Viorel ma umple din ce in ce mai mult pana cand ii simt flocii ca-mi mangaie bucile, iar coaiele lui se bateau cu ale mele. In acest timp Dinel imi tot indesa pula in gura ca ma innecam cu capul pulii in gat si nu intrase decat pe jumatate.
Jenel ma tot batea cu pula peste cap, si-o plimba pe fruntea si obrajii mei, iar Viorel facea curse de du-te, vino in curul meu care parca incepuse sa se obisnuiasca sa fie plin. Cred ca a mai durat vreo cinci minute si simt ca pula din mine capata dimensiuni uriase, il aud pe Viorel cum geme si grohaie si simt cum se revarsa in mine suvoaie calde de sloboz cu fiecare pulsare a pulii. Viorel mi-a facut botezul de intrare in randul gay-lor L a capul meu, Dinel si Jenel imi invadau pe rand gira cu pulile si coaiele lor, pana cand il aud pe Dinel:
- Ia si-nghite!
N-am realizat ce se-ntampla pana cand cura mi-a fost umpluta cu ceva cleios si cald, cu gust salciu si miros de bureti. Mie, cum imi plac buretii, am inghitit pe loc. Imediat il aud si pe Jenel :
- Ia de-aici!
Si ma trezesc cu pula lui in gat si cu o sarja de sloboz fierbinte ca se duce pe gat in jos la care nici n-am apucat sa-i simt gustul.
- Ei, cum a fost, ma-ntreaba Viorel. Ti-a placut?
Eu, cum inca ma durea curul, zic:
- Ma mai doare curul, dar spre sfarsit parca a fost mai bine! Dar mi-a placut gustul slobozului lui nenea Dinel, ca pe-al lui nenea Jenel, n-am apucat sa-l gust, pentru ca s-a dus pe gat in jos.
- Sa vezi ce gust are al meu, dar acum lasam pe alta data ca ne-am golit coaiele!
- N-am inteles, cum adica v-ati gollit coaielw?
- Hai ca-i simpatic putza! Pai tot slobozul pe care-l ai in tine, din coaie vine, de-ai trebuie sa teporti drumos cu ele, sa le iubesti, sa le iei in gura si sa le lingi!
- N-am stiut!
- Ai sa-nveti multe de la noi. Din toate "podoabele " pe care le-avem noi barbatii, ce-ti place mai mult?
- Imi place pula, imi plac si coaiele, dar cel mai mult imi plac flocii. As sta tot timpul cu gura-n floci!
- Aaaa, pai stai asa! Pai floci avem si la cur, gaoazele noastre, ale barbatilor sunt inconjurate de floci. Iti plac si astia?
- Nu stiu, n-am vazut!
- Pai nu crezi ca e momentul sa te convingi? Hai baieti, hai cu craci-n sus sa dea putza o proba de lins flocii din gaoaze!
Si-i vad cum se dau pe spate, cu craci-n sus, cel mai flocos fiind al lui Dinel, dar nici ale celorlati doi nu erau mai prejos.
- Hai, ce stai Trec...



    Login