Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep 67 Gelu
Autor : bigsuck - 2015-06-24
Citita de 4527 ori - Nota 6.56 (45 voturi)
In aceasta perioada , prin oras o mai intalneam pe Dora care isi plimba "nepotii" gemeni intr-un landou dublu, foarte mandra. Erau baiat si fata, baiatul, Alin, fiind de fapt al ei facut cu Alex, iar fata, Daniela, a Marianei al carei tata biologic eram eu.
Cu toate astea Raul, era foarte mandru de progeniturile din ograda sa, pentru ca si Alin era trecut in acte ca fiul sau.
Ma mai intalneam cu el, rar, dar ma intalneam unde faceam una scurta, timp in care imi spunea ca abia asteapta sa creasca fii-sa, sa puna pula pe ea.
- Vezi sa nu ti-o ia Alin inainte, l-am avertizat eu.
- Il omor daca o incepe el pe sor-sa!
- Nu uita ca nu-i sor-s, e mai precis mosul (unchiul) ei, ca Alin e frate de mama cu nevasta-ta si legaturile de sange sunt mai slabe!
- Da, dar eu n-am nici-o legatura sangvina cu Daniela, asa ca eu pot s-o fut fara remuscari!
- O sa vedeti voi cum va descurcati, inchei eu, adunand cu mana stropii de sperma de pe fata si bagandu-i in gura.
Si parc-am fost pocit la gura ca peste ani, cand copiii implinisera doisprezece ani, Raul i-a gasit pe cei doi frati, Alin si Daniela, calarindu-se, pula lui Alin fiind manjita de sange, semn ca atunci o dezverginase.
Poate o sa va intrebati cum un pusti de 12 ani dezverginase pizda unei fete, dar Alin il mostenea pe tat-su, Alex in marimea madularului, asa ca la varsta lui, avea o pula ca a unuia de 17 -18 ani. Dar intamplarea am s-o povestesc la timpul ei.
Intre timp venise noiembrie, si Lili isi facuse transferul la Fabrica de Vigonia din Vaslui, rugandu-se cu cerul si cu pamantul sa ma transfer si eu cu el, ultimele motivatii fiind ca as fi langa Sergiu, dragostea mea maritima si in apropierea ciobanilor de la Danesti.
- Stii ca nu-mi place sa umblu ca tiganul cu cortul, i-am zis. Daca m-am stabilit aici la Piatra Neamt, aici raman! Daca m-o manca in cur de dorul lui Sergiu si al ciobanilor, ii caut eu singur si atunci am sa te vizitez si pe tine!
A plecat insotit de Maricica, cea pe care o vazusem ca ii dadea tarcoale. S-au combinat amandoi, traind in concubinaj, iar Lili care devenise maistru, a lasat o multime de muieri din subordinea sa cu burta la gura, ca nu indraznea niciuna sa zica nu, una pentru ca era seful lor, iar a doua ca era barbat bine! Frumusetea era ca n-a platit la niciuna pensie alimentara, pentru ca avea grije dracul de om sa futa numai femei casatorite, care puneau sarcina in seama sotului.
Ramas cum s-ar zice singur la Piatra Neamt, nu duceam lipsa de pula, pentru ca il aveam pe Nicu, Teo se molipsise si el ca era in stare sa mi-o dea la supt si la serviciu, apoi erau vizitele la Raul care nu ma lasa niciodata cu gura uscata si cand il mai prindeam pe Alex liber, o mai faceam si cu el.
Bineinteles ca vizitele la Raul se soldau si cu descarcarea coaielor mele in pizda Dorei, care nu refuza niciodata un futai, mai ales ca acum trecuse de menopauza si nu mai era riscul de a ramane gravida.
Dar trebuia sa gasesc alte si alte pule, ca parca nu-mi ajungeau cele de care dispuneam.
Intr-o zi, ducandu-ma la baia publica unde era si sauna, in mirosul acela de trupuri de barbati transpirate, imi venise o pofta de pula, ca as fi fost in stare sa ma dau primului venit.
Stateam lungiti pe gratarele de lemn, goi, in nori de abur ca nu-l vedeai bine nici pe cel de langa tine. Dupa mai multa bai alternative in bazinul cu apa rece si urcare sus in norii de abur, am dedus ca totusi nu eram asa multi in sauna, iar eu m-am asezat langa un baiat blond, bine legat care se vedea ca practica un sport, ca avea o musculatura bine dezvoltata.
In abureala aceea, bineinteles ca mai toti aveam pulele erecte, iar cand m-am uitat la a vecinului meu de gratar, am vazut o pula frumoasa, rosie ( de la caldura aburului), belita, inconjurata de floci blonzi-castanii, foarte creti, niste coaie mari, bogate, iar pieptul ii era acoperit de acelasi par blond-castaniu, ca la pula.
A vazut ca faceam ce faceam si-mi aruncam privirea catre podoabele lui, asa ca ma intreaba:
- Iti place?
- Ce?
- Pula me, ca vad ca o mananci din ochi de cand te tot uiti la ea!
Vazand ca ma ia direct, i-am raspuns:
- Normal, cui nu i-ar placea asa frumusete!
- Ai vrea sa te joci cu ea?
- Unde, aici?
- Bineinteles ca nu! Megem la mine acasa si e las sa-i faci ce vrei!
- Wow, ce bine m-ai nimerit! Sigur ca da!
Si coborand treptele pana la bazin, ne-am spalat, ne-am infasurat in prosoape si am iesit sa ne imbracam.
Dupa ce ne-am imbracat l-am privit mai bine: aveam in fata mea un baiat frumos cam la 24 de ani, nu prea inalt, cu niste ochi verzi, care m-a luat de brat si-a zis:
- Hai sa mergem!
Am luat autobuzul pana in cartierul in care locuiam si eu si m-a condus la un bloc, nu departe de al meu unde am intrat intr-o garsoniera.
Facandu-ne comozi, a scos doua pahare mari, le-a umplut cu Brifcor si din discutii am aflat ca absolvise liceul sportiv, ca era in componenta lotului nemtean de lupte libere si ca figureaza ca salariat la Combinatul in care lucram eu.
Am zis figureaza, pentru ca era atunci o moda de stimulare a sportivilor, muzicantilor si alte ansambluri artistice, ca sa fie incadrati in munca la diferite intreprinderi, dar pe unde nu dadeau decat din an in paste, salariile luandu-le de pe urma celor care realmente munceau.
Vazndu-l cat e de frumos si de "bogat", nu-mi parea rau ca il plateam si din munca mea, asa ca i-am si zis.
- Lasa ca ma revansez fata de tine, zice Gelu (asa-l chema), si cred ca o sa-ti placa ce-o sa-ti dau!
Incepand sa se dezbrace, cand a ajuns la chilotii care acopereau doar pula, bucile fiind lasate libere, pula dadea semne de nerabdare, sa iasa afara din banda care o acoperea.
N-am mai rezistat si cazand in genunchi in fata lui, i-am cuprins bucile cu bratele si am inceput sa eliberez pula din stransoarea benzii cu gura si cu limba, care isi facea loc printre flocii ce acopereau zona inghinala.
Am reusit sa eliberez un coi pe care am inceput sa-l sug, moment in care Gelu a inceput sa dea chilotii jos cu o mana, cu cealalta tinandu-ma de cap si indesandu-ma intre picioarele lui. Era un moment sublim, pentru ca excitat fiind, pula incepea sa emane mirosul ei specific erectil.
Eu doar gemeam si sugeam coiul, neindurandu-ma sa-i dau drumul din gura, asa de bun era la gust.
Printre gemete si scapari ale coiului din gura, Gelu a reusit sa ramana complet gol, oferindu-se gurii mele care a inceput sa-l sarute pe tot corpul, insistand in zonele acoperite de par.
Dragul de Gelutu, se lasa intors pe toate partile si nu pregeta sa-mi indice locurile in care trebuia sa insist, locuri care-mi placeau si mie, asta facandu-ma sa ma gandesc ca nu era prima data cand era dezmierdat in acest fel.
Am sfarsit prin a-i lua pula aceea groasa in gura si manevrand-o cu limba, am simtit suvoaiele calde de sperma cum imi inundau gura si gatul, inghitind lacom bogatia coaielor lui Gelutu.
Terminase de ejaculat, dar inca nu ma lasa sa ies, tinandu-mi capul strans intre pulpe, asa cum facea probabil la sportul pe care-l practica.
Dealtfel nici eu nu eram dornic sa ies, placandu-mi mirosul de pula care se descarcase, vrand sa stau in acel miros o vesnicie.
Intr-un tarziu, desfacand picioarele, am ridicat capul si am privit pula flasca ce atarna mareata in splendoarea ei peste coaiele mari ce acopereau perineul.
Padurea de floci de deasupra ei, m-a facut sa-i iaul sarutat cu buzele, rascolindu-i si aspirand mirosul binecunoscut.
- Imm, cum a fost? Ti-a placut, asa-i?
- Off, te ador Gelutu!
- Mi-am dat seama ca ma iubesti de cand te uitai la pula mea la sauna!
- N-as mai vrea sa plec de la asa bunatate!
- Dar cine zice sa pleci? Poti sa ramai cu mine la noapte, sa te bucuri deplin de pula mea!
Cand am auzit, am inceput sa-l sarut din nou pe tot corpul, el com...



    Login