Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep 55 Amor gay printre praf si purici
Autor : bigsuck - 2015-04-28
Citita de 4300 ori - Nota 6.41 (22 voturi)
Ceea ce am povestit in episodul anterior a fost pe o perioada foarte lunga, pentru ca nu puteam sa ma intind cu descrierile intalnirilor mele cu Nicu pentru fiecare partida de sex.
In acest timp era in constructie o noua instalatie de purificare a apei pentru care se angajase noi brate de munca.
Si ce brate! Numai prospatura de 18, 19 ani dupa care deja incepuse sa-mi curga balele.
Intre cei nou angajati era si un tiganas de pe vale Bistritei de pe la Borca. Fiind vara si cald, baietii se mai lasau la bustul gol, ceea ce mie imi provoca vertijuri de pofta trupurilor tinere.
Tiganasul, Florin il chema, avea o blana neagra si deasa pe piept care se intindea pe burta in jos si parca era mandru de ceea ce etala, iar pe mine ma treceau apele.
Nu ma puteam expune, pentru ca nu stiam daca s-ar preta la o relatie sexuala intre barbati, asa ca a trecut destul de mult timp pana sa iau taurul de coarne (pula-n brate).
In acest timp ii auzeam cum se cainau ca n-au ce fute, iar eu abia asteptam sa-mi cada vreunul la asternut.
Se lucra si de noapte, in sensul ca se facea de paza pentru a nu disparea materiale din santier
Eram dispusi cate trei pe tura, eu alegandu-i pe tura mea pe Florin si pe Costica, alt tip dupa care mi se scurgea ochii.
Dupa rondurile pe care le faceam, ne retrageam in cladirea in care urma sa fie instalate tabloul de comanda, pompe si partea administrativa (baie, wc, vestiare si birouri).
Era destul praf pe jos si nu stiu de unde (poate de la pisicile vagaboande, ca erau destule), multi purici.
Cand ne lua somnul, asterneam niste pufoaice pe jos si ne culcam, dar somnul ne era "asezonat" cu gadilari si muscaturi de purici, asa ca numai somn nu se putea numi.
Am rabdat eu noptile langa cei doi destul de mult, dar nici macar muscaturile de purici nu ma puteau opri sa ma gandesc cam ce-or avea cei doi colegi ai mei intre picioare.
Din cauza aceasta, lasam dracului amaratul de somn si ieseam sa vedem ce mai e pe santier.
Ii luam la chestionat referitor la sex, de cand n-au mai futut si tot din astea.
Bietii baieti mi se destainuiau ca unuia mai in varsta (aveam aproape treizeci de ani), iar eu ii compatimeam si incercam pe toate caile sa aduc vorba la ceea ce ma interesa pe mine.
- Si ce faceti in lipsa de pizda, ii intreb eu.
- Pai ce sa facem, mai tragem cate-o laba si ne mai racorim, raspund amandoi intr-un glas.
- Nu-i pacat de-atata malastroaca pierduta, fara folos?
- Si ce vrei sa facem, doar nu vrei sa ti-o dam tie! Sau vrei? Am niste coaie pline, stau sa dea pe-afara, zice Florin
In ciuda faptului ca diferenta de varsta dintre noi era destul de mare, eu le cerusem tuturor colegilor mei mai tineri sa vorbim la per-tu, ceea ce ei si adoptasera cauza.
- Ce te face sa crezi ca as vrea asa ceva, parez eu.
- Hai mai Danut, crezi ca n-am vazut cum ma priveai pierdut cand stateam in bustul gol la soare? La ce te gandeai? Cam cum ar fi sati sparg taratarul?
- Te-ai preta la asa ceva?
- Acum as fute-o si pe mama daca ar fi aici!
- Nu cred c-ai face asa ceva, incerc eu sa-l mai temperez.
- Sa stii Danut ca prima pizda pe care-am futut-o, a fost pizda ei!
- Hai, lasa-te de bancuri ca nu cred!
- Ba sa crezi, ca mama a ramas vadana de cand aveam eu sase ani si pe la paisprezece ani cand a vazut ca am sange-n pula (n.a.- sperma-n coaie), intr-o noapte ma trezesc cu ea ca vine-n pat la mine si-mi baga mana la pula. Cat mi-era de mama, dar tot mi s-a sculat pula. Mi-a liat mana si mi-a dus-o la pizda ei, iar cand am dat de flocaraia aia incalcita, i-am bagat mana-n pizda, ca mi s-a umezit imediat. N-am mai stat si imediat i-am dat poalele peste cap, mi-am aruncat chilotii jos si mi-am si bagat pula la gaura aceea umeda si fierbinte. De- atunci venea in fiecare noapte la mine-n pat si-o calaream.
- Si-acum in lipsa ta ce face, intreaba Costica.
- I-am lasat-o lui frate-miu, o trage el in pula-acu!
- Pai maica-ta cati ani are, intreb eu.
- Are treizeci si sase de ani!
- Nebunule, poti s-o lasi bortoasa, zic eu.
- Pai deja mi-a facut un baiat cand aveam 16 ani! Ala deja ma stie de tata. Dar ca sa nu se prinda lumea, mama motiveaza ca el zice tata la amandoi si mie si lui freate-miu!
- Da, si acum stai cu coaiele pline si te golesti labarindu-te, incerc eu sa aduc discutia pe fagasul dorit.
- Pai nu m-ai lamurit, vrei pula sau nu vrei?
- Uite ce e, zic eu, sa nu va aud pliscul, ca la o adica, nu recunosc nimic, ba din contra, o sa va scot vorbe ca va futeti amandoi si eu v-am surprins!
- N-avea grija, zice Florin, din partea mea n-o sa se auda nici musca!
- Nici dintr-a mea, intareste Costica.
- Da, imi plac barbatii si cel mai mult imi place sa fiu futut in gura si sa inghit malastroaca!
- Ahaa, de-ai erai tu ingrijorat ca risipim bunatate de slobozeala, se lamureste Florin. Ia treci aici si vezi cum potolesti nebuna asta dintre picioare.
Si tragandu-ma de gat ma apasa cu fata intre picioarele lui unde am simtit un usor miros de urina, acoperit de mirosul de pula in erectie, acesta fiind cel mai dulce balsam.
Mormaiam de placere, frecandu-mi fata de prohabul pantalonilor lui, simtind cum pula i se zbate sa scape din stransoarea slipului in care era incorsetata.
- Hai Costica nu sta, da-ti si tu pantalonii jos, ca e rost de dragosteala pulii, il indeamna Florin pe colegul sau.
In timpul asta eu mormaiam cu gura la prohabul lui Florin, dar cu mainile il dezbracam de bluza de salopeta, intentionand sa ma bucur de toata flocotenia de par de pe trupul lui.
Cand mi-am ridicat capul dintre picioarele lui Florin, Costica era in pula goala, cu ea erecta iesind dintre flocii maronii-roscati, din capul careia se prelingea lichidul vascos pentru umectarea caii.
Nu l-am lasat sa ajunga jos si l-am prins cu limba, luandu-i capul pulii in gura si sugandu-l ca pe o acadea, Costica prinzandu-ma de falci si tragandu-ma in pula, aceasta ajungandu-mi in gat.
In timpul acesta, Florin s-a dezbracat si el la pula goala, incepand sa-mi dezlege snurul pantalonilor de salopeta, ca sa aiba acces la gaozul meu.
L-am lasat pe Costica si m-am intors catre Florin.
Apucandu-l cu mainile de buci, mi-am afundat fata in flocii de la pula, pupandu-i si lingandu-i, mormaind de placere. Ii lingeam coaiele flocoase si totul emana un miros specific de tigan si coaie transpirate, care fusesera stranse in slip.
Vazandu-se abandonat, Costica a terminat ceea ce incepuse Florin, adica sa-mi dea pantalonii si chilotii jos si ma tot mangaia cu pula printre buci, incercand sa-i faca loc sa intre in gaura curului.
Si-a uns pula cu saliva, mi-a trantit un scuipat bogat intre buci si facandu-si loc printre flocii care se gaseau acolo, am simtit capul pulii cum isi face loc.
In timpul asta, l-am tras pe Florin culcat cu fata-n sus pe pufoaica si stand cu curul in sus la dispozitia pulii lui Costica, am inceput sa-i frec pula lui Florin intre buze, facand curse, astfel ca aceasta era cu capul cand in gat, cand intre buze, sugand continuu din pula aceea neagra si noduroasa.
Aveam o pula-n cur si una-n gura si eram cel mai fericit.
Dar baietii fiind atat de doriti sa le fie pulele stimulate, n-au rezistat mult si m-au umplut de sloboz, Costica stergandu-ma in final intre buci cu bluza lui de salopeta.
In schimb Florin, nu se mai indura sa...



    Login