Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Ep, 16 La (sex)Han 2
Autor : bigsuck - 2014-11-26
Citita de 3522 ori - Nota 6.50 (26 voturi)
Am ramas un timp singur, pentru ca Tudor plecase acasa (era insurat nenorocitul), iar Nicu se dusese la bar dupa tigari.
Vad ca se deschide usa si apare un tip cu o tava plina cu de-ale mancarii, ce o tinea in josul burtii. Era receptionerul care fusese noaptea de serviciu si care acum venise sa-si ia dreptul la sex cu bietul meu trup (imi mai plangeam si de mila). Eu stateam gol in sezut pe pat, iar el se opreste in picioare in fata mea:
- Buna dimineata! Numele meu este Constantin, dar toti colegii si prietenii mei imi spun Tica, iar pentru inceputul prieteniei noastre, baga mana sub tava!
Eu, inca sub efectul surprizei, dar si al oboselii de a te lupta cu patru pule o noapte intreaga, am bagat mana sub tava, sperand sa-i strang mana, dar nu mica mi-a fost mirarea cand am dat peste un carnat gros de pula fierbinte pe care am luat-o la pipait sa-mi dau seama de lungimea si grosimea ei, de aceste dimensiuni fiind interesat.
El, zambind, lasa tava langa mine pe pat si zice:
- Acum ca am facut cunostinta, ia si mananca sa prinzi puteri, apoi ai sa te ocupi si de mine ca abia astept sa intru-n tine. Mi-a zis Tudor ca esti de milioane!
- Dar el unde e?
- A plecat acasa la nevasta si la copii. E familist convins, si incepe sa rada.
- Daa? De-aia m-a futut aseara in toate gaurile, ca e familist convins? Nenorocitu! Dar las-ca mi-am golit si eu coaiele in curul lui, sa ma racoresc! Dar te pomenesti ca si tu esti familist convins si ai venit sa-ti versi focu-n mine, ca sa te duci acasa sa-ti iei nevasta la poceala, ca nu stiu ce nu-ti convine...
- Nu, eu nu sunt insurat, sau mai precis sunt divortat, pentru ca dupa sapte luni de casnicie mi-am dat seama ca-mi plac mai mult barbatii decat femeile. Si cum inca n-am avut nici un copil impreuna, despartirea a fost usoara, asa ca iata-ma aici, gata sa-mi vars focul in tine, cum zici tu. Si apoi, ce atata suparare sau morala, cand ai venit cu Nicu la pula ca vitelul dupa vaca...?
N-am mai zis nimic, am inceput sa mananc, alaturandumi-se si Nicu, care se intorsese de la bar.
Eu fiind deja gol ( nu mai aveam nici o jena, din moment ce vanisem pentru ce venisem), Tica incepe sa se dezbrace, ramanand intr-un slip care mai mult ii scotea in evidenta dotarea, decat i-o ascundea. Avea o blanita castanie intre cele doua mameloane, iar de sub buric pornea o dara de par care se latea cu cat avansa sub slip. Pulpele ii erau acoperite cu un par rar, care lasa sa se vada albeata pielii. Avea o fata ovala cu un nas putin acvilin, iar ochii caprui erau umbriti de niste gene lungi, cum rar vezi la barbati. Intr-un cuvant era un tip bine cu care mi-a facut placere sa fac amor.
Tica s-a apropiat cu slipul de gura mea, pe care am inceput sa-l miros. Avea un miros de pula belita, ceea ce m-a excitat foarte tare, ca am inceput sa-i ling si sa-i pup pula prin slip, facandu-l pe Tica sa ma apese cu capul pe podoaba lui. In timpul asta si Nicu s-a dezbracat la pula goala si mi-am dat seama ca ma astepta iar o munca atata de placuta mie. Cand i-am dat jos slipul lui Tica, pe care il tot miroseam si-l faceam mototol in gura, mi-au aparut in fata o pula mare, belita ce s-a ridicat imediat pe burta si niste coaie mari umflate care pareau pline cu ceea ce-mi placea mie mult.
- Hai, lasa slipul ala, ca esti in stare sa-l mananci, treci mai degraba si dezmiarda coaiele astea, ca abia asteapta sa ti se goleasca in gura., ma taxeaza Tica.
- Imi place cum miroase si gustul lui usor acru si usor sarat, ii raspund eu.
- Normal, ca e acru si sarat de la coaiele astea care-au transpirat in el si de la picaturile de urina scurse din pula dupa ce m-am pisat. Dac-ti place asa mult ce zici, nu vrei sa gusti putin pisat de-al meu? S-ar putea sa-ti placa!
- Nu stiu, n-am incercat niciodata!
- Hai Nicule sa-i facem un dus cu pisat si poate si bea din el.
Apoi catre mine:
- Hai la baie, te lungesti in cada si noi ne pisam pe tine, sa vezi cum te simti. Daca-ti place, ti-l dam si-n gura!
Si am intrat toti trei in cada, eu jos lungit - iar ei doi, unul la cap (Nicu) si unul la picioare (Tica). Cum pulile le erau tepene, jeturile de pisat ale lui Tica ma improscau pe cap, iar ale lui Nicu ma improscau la picioare. Am deschis gura si am primit un jet de-al lui Tica in gura pe care l-am inghitit, apoi si Nicu si-a fixat tirul in gura mea, inghitind si de la el o gura de pisat. Dupa ce au terminat de urinat pe mine, m-am ridicat si m-am spalat imediat. Intorsi in pat, Tica ma intreaba:
- Cum a fost, al cui pisat ti-a placut mai mult?
- Lasa-ma, ca am facut-o mai mult din curiozitate, dar n-as mai repeta-o, nu-mi place urina, e mult mai buna sperma!
- Normal ca sperma e mai buna, ea e esenta vietii, noi iti dam viata din viata noastra, raspunde Nicu.
- Atunci ia treceti si dat-mi din viata voastra, le raspund eu.
Si cum eu eram lungit in pat incadrat de cei doi, Tica Se ridica, ma incaleca peste umeri si-mi plimba pula pe la gura:
- Ia ia-o in gurita si invata-te cu gustul ei!
Si se apleaca cu burta peste mine, imi propteste pula in gat iar nasul meu respira prin padurea de floci de la pula. Ii lingeam pula cat puteam, ea fiind toata in gura, sugeam din ea, iar el nu facea decat sa miste din cur in cercuri sa simta maxim de senzatii.
In acest timp, Nicu mi-a ridicat picioarele pe umeri si fara nici un preludiu si-a infipt pula in gaozul meu si a inceput sa ma futa zdravan. Pentru mine era fericirea suprema cu o pula-n gura si una-n cur. "Pizda" mea fiind rodata de la futaiurile din noaptea trecuta, nu ma mai durea deloc si suportam cu stoicism pula blonda a lui Nicu, dar si carnatul lui Tica, ce nu se mai satura sa-mi tina gura infundata, coaiele lui jucandu-mi pe barba. Tot fortandu-mi gatlejul, imi provoca senzatii de voma, asa ca a scos-o frecandu-si numai capul pulii intre buzele mele. Si-a tot frecat-o intre buze pana cand l-am auzit mugind ca un taur si impingand-o inapoi in gat, mi-a umplut gatlejul cu sperma calda care aluneca in jos spre stomac. Cand si-a tras-o, i-am supt ultimile urme de pe canalul seminal ce l-a facut sa urle de placere. Apoi mi-a dat sa-i ling coaiele pe care le-am luat cate unul in gura si-l sugeam, Tica mormaind de placere. Dupa aceea mi-am afundat limba in flocaraia din jurul anusului, pana cand am dat cu limba de muschii acestuia ce pulsau sub asaltul limbii mele, Tica frecandu-se cu bucile de fata mea gemand.
- Fir-as al naibii, nimeni nu mi-a mai facut asa ceva! Mai Dane, esti grozav, unde naiba te-ai invatat sa lingi in cur, ca te-as tine sa-mi dai tot timpul limbi in gaoz!
- Probabil asta-i preludiul la futaiul in cur, zic eu. Sa nu zici ca n-ai fost futut niciodata-n cur, ca nu te cred. Mi-a zis Tudor ca pe toti v-au luat la pula securistii, asa ca nu tine sa zici ca nu!
- Da, asa e, dar acum n-am nici-o pula la dispozitie, zice Tica.
- Nicule, zic eu, vad ca tot ma futi fara sa se-ntample nimic! Ia-l la pula pe Tica si poate te termini in el, ca pe mine m-ai frecat destul in zadar.
- Hai Tica, etaleaza-ti gaozul, ii zice Nicu.
Tica se aseaza cu curu-n sus, Nicu se smulge din mine si se propteste imediat in gaozul lui Tica, acesta icnind cand l-a patruns brusc.
- Tica, zic, eu ti-am facut onoarea de a-ti suge pula, adica mai mult m-ai futut tu in gura, nu crezi ca ar merita si pula mea sa se joace in gura ta?
Si ma pozitionez cu pula la gura lui Tica. Acesta nu are incotro si incepe sa-mi linga pula si sa-mi suga coaiele, de mi sa-ntarit imediat. Nu dupa multe curse in gura lui, am ssimtit ca-mi vine si l-am tras pe Tica cu capul in pula mea de i-am umplut gura cu sperma, pe care a inghitit-o imediat, fara sa mai zica nimic. Cam in acelasi timp l-am auzit si pe Nicu gemand si infigandu-se adanc in gaozul lui Tica, dadea repede din cur si s-a golit si el in gaozul primitor al acestuia.
Dupa ce a iesit din Tica, am mers toti trei la baie sa ne spalam. In timp ce mergeam, Tica nu pierde ocazia si batandu-ma cu pula peste buci, imi zice:
- Imi esti dator Dane cu un futai! Vreau sa-ti rup gaozul!
- Ce mai conteaza o pula-n plus sau in minus dupa cate pule a inghitit curul meu noaptea trecuta! Ai toata libertatea sa te desfasori cum si cat vrei tu!
Ne-am dusit, ne-am sarutat, ne-am labarit in joaca, apoi am revenit in pat. Tica fiind obosit de la seviciu, s-a culcat si a adormit imediat. Eu cu Nicu ne-am mai luat la mangaiat, la sarutat si carnatul lui Nicu a inceput sa prinda viata din nou. Ca sa-l potolesc, l-am luat la lins si la pupat si n-a durat mult pana am primit iar o portie de smantana. Dupa ce am inghitit-o si i-am spalat pula cu limba, ne-am sarutat si ne-am culcat, bineinteles, eu cu capul intre cele doua pule, una blonda si una satena, fiecare emanand mirosul ei. Niciodata doua pule nu pot avea acelasi miros, dar daca le iubesti (ca mine), iti plac amandoua.
Era spre pranz cand m-am trezit cu ambele pule erecte ca-mi fortau intrarea in gura, asa ca le-am primit pe amandoua cu placere, acestea incepand sa-si lase picaturile de miere pe limba mea care le degusta ca pe o ofranda. Cand si le-au luat la frecat, au ejaculat amandoi odata de nu mai faceam fata la inghitit smantana care se scurgea pe la colturile gurii, dar pe care o dirijam cu degetele inapoi in gura, sa nu pierd nici-o picatura.
Dupa ce le-am curatat pulile, Tica s-a imbracat si a plecat sa aduca masa de pranz. A sosit cam dupa cinci minute cu o tava incarcata cu boluri cu supa si alte mici gustari. Dupa ce-am terminat totul de mancat, ne-am asezat sa ne facem siesta, Nicu aprinzandu-si tigare, iar eu cu Tica incepand sa ne giugiulim. Deodata il vad pe Tica ridicandu-se si se intoarce cu o sticla cu vin si trei pahare de la bar.
- Ai de gand sa ma-mbeti, il intreb eu.
- Tu bei mai putin ca esti inca minor. Asta este pentru mine si pentru Nicu sa te tinem mai mult in pula. Nu uita ca inca n-am intrat in tine si vreau sa te fac sa urli in pula, asa mult vreau sa te fut.
- Iar ma iei si tu ca-s minor? Asa mi-au mai zis si cei doi securisti noaptea trecuta, dar nu eram minor cand ma luau la pula in toate pozitiile, atunci eram "fetita" lor!
- Lasa, nu te mai supara si tu pentru atata lucru. Am glumit cand am zis ca vreau sa-mi urli in pula, ai sa vezi ca o sa fiu grijuliu cu tine, zice Tica.
A turnat vin in pahare, am baut fiecare, apoi Tica s-a dezbracat din nou la pula goala, cum erm eu si Nicu, Si m-a tras cu fata in flocii lui pe care am inceput sa-i ling cu buzele. Pula i s-a facut pe ata beton si m-a trantit pe pat cu fta-n sus. Mi-a luat picioarele pe umeri, mi-a scuipat intre buci, dar scuipatul a nimerit in perineu de unde se scurgea spre anus, unde a inceput sa-l imprastie cu capul pulii, fortand intrarea. Cand a crezut ca e destul de lubrefiat, s-a ifipt dintr-odata in sfincter de am crezut ca o sa iasa prin stomac in gura, asa crancen s-a opintit. A ajuns cu coaiele acelea mari pe bucile mele, a stat putin, apoi a inceput futaiul i toata legea, de am crezut ca ma demoleaza.
In acelasi timp, Nicu n-a stat degeaba: a venit cu pula belita la capul meu, ma batea cu ea peste obraji, frunte si mi-o freca de buze. apoi cand a inceput Tica futaiul adanc, Nicu si-a departat bucile cu mainile, s-a asezat cu gaozul si flocii cei blonzi pe gura mea, cerandu-mi sa i-l penetrez cu limba. Tica ma futea pe mine-n cur cu pula, iar eu il futeam pe Nicu-n cur cu limba. Cand i-a venit dracii lui Nicu, mi-a infipt pula in gura si mi-a mai dat o portie de smantana gustoasa.In tot acest timp Tica nu ma slabea deloc, ma futea in draci, nu alta. Nici nu mai simteam gaozul de-atata frecare, trecusem de faza de foc, intrasem intr-o amorteala, poate de la vin, nu stiu, dar cred ca a durat vreo jumatate d ora de futai pana cand l-am simtit pe Tica tremurand in curul meu, iar pula lui lasa valuri de sperma in mine, care ieseau pe langa pula lui cu fiecare cursa. Ca lesinat s-a prabusit peste mine, iar eu nu ma mai puteam opri din sarutat. A iesit incet-incet din mine, lasand sa se scurga valurile de sperma din anus, ce formau o balta cleioasa pe cear ceaf. Am plecat iar la dus si ne-am spalat, unde Tica nemaiputandu-se stapani, ma lua iar la strans in brate si la sarutat, lucru ce l-a enervat pe Nicu:
- Mai potoliti-va odata nesatulilor ca mai aveti timp! Doar tu Tica nu te duci nicaieri, aveti timp toata noaptea sa va lingeti, apoi dupa cate am inteles, deseara vine si Sandu (era cel care era atunci de serviciu la receptie) si ai sa ai trei pule la dispozitie Dane! Acum hai sa terminam vinul, ca aduce Sandu altul deseara cand vine si cu mancarea!
Am baut vinul, mie dandumi-l sa-l beau scurs pe pulile lor, ceea ce nu mi-a displacut. Apoi iar ne-am odihnit, giugiulindu-ne, eu nemaisaturandu-ma sa-i sarut peste tot, nelasand nic un loc de pe trupurile lor nesarutat. Iar iubeam!
Pe la sapte si jumatate seara, intra pe usa cu o tava incarcata cu mancare, Sandu, un tip inalt, blond, cu ochii negri care te strpungea cu privirea lor.
- Tica, nu mai sta ca mireasa asteptand la pula, imbraca-te si adu si tu restul, e pregatit totul la bar!
Apoi catre mine:
- Salut Dane! Eu sunt Sandu si sunt sigur ca ai sa ma placi! Pe cati i-am futut, toti au ramas indragostiti de mine!
- Lauda-ma gura, c-o sa-ti dau frptura! Ia nu te mai lauda atata, lasa-l pe el sa decida daca o sa-i placi sau nu, il apostrofeaza Tica, nervos ca a fost deranjat.
- Ce te superi, recunoaste ca si tie iti place de mine!
- Normal, cine nu s-ar indragosti de monstrul tau dintre picioare? Pana si Genutu ti l-a pupat ( Eugen Chiaru, locotenentul de la securitate din noaptea precedenta), asa a fost de fascinat de el!
- Hai du-te, ca acusi pun monstrul pe tine!
Si intr-adevar cred ca era un monstru dupa dimebsiunile care se intrezareau prin uniforma, era o forma care era plasata pe piciorul stang si al carei capat era spre genunchi. Data fiind si inaltimea lui Sandu, era ceva de speriat. Oare cum scap eu din aceasta incercare?
Dupa ce a iesit Tica, Sandu se apropie de mine, imi ia o mana si mi-o pune intre picioare, acolo de unde incepea monstrul, plimbandumi-o pe toata lungimea lui, ceea ce m-a convins cu ce aveam de-aface.
- Si cum fac eu cu ceea ce ai tu aici Sandule, il intreb eu.
- Las-ca te descurci tu intr-un fel Danut. S-au mai speriat si altii si pe urma nu se mai indurau sa se desparta de ea!
- Esti insurat?
- Care femeie crezi ca rezista la asa ceva? N-am gasit nici-o pizda sa vrea s-o fut cu asta, cum o vedeau, fugeau ca muscate de sarpe, asa ca m-am axat pe barbati.
- Si ce, barbatii rezista la aa ceva?
- Sa stii ca barbatii sunt mai intelegatori. Si fie din solidaritate barbateasca, fie din curiozitate, nu m-a lasat niciunul nesatisfacut, au cautat sa se simta si ei bine si sa ma simt si eu, ceea ce cred ca o sa se intample si intre noi. Cu toate ca esti un copil, mi-au spus tipii de la securitate ca faci fata la un regiment, asa esti de versat.
- Asta urmeaza sa vedem noaptea asta cum o sa ma descurc cu tei pule, dintre care a ta e cea mai cea...
Vine si tica cu doua sticle cu vin pe langa alte gustari, apoi cei doi, Tica si Sandu incep sa se dezbrace. Eu eram cu ochii tinta la dotarea lui Sandu. Cand am vazut-o ca era legata de picior si ca batea spre 30 de centimetri, am zis ca pan-aici mi-a fost, mi-e dat sa mor in pula si alta nu... Tot odata eram si fascinat sa pun mana pe ea. Era roscata cu vene albastrii proeminente, un cap rosu inchis care intrecea mult in grosime restul pulii, niste coaie care pareau mici in comparatie cu pula, dar comparandu-le cu ale lui Tica, aveau aceeasi marime, floci creti roscati imbracau burta pana la pula, pe picioare avea deasemenea par roscat, intr-un cuvant, era un barbat bine!
Ne-am asezat la masa, am mancat, am baut, eu mai putin, apoi am trecut in pat, Sandu punand imediat mana pe mine si ddirijandu-mi capul spre pula lui. pe care am inceput s-o pup de la floci pana la capul bulbucat si inapoi.
I-a dat drumul din capestre si imediat a sarit pe burta, trecand mult deasupra buricului. Cred ca si-o putea suge singur fara efort.
Am continuat s-o ling de la coaie pana la cap si inapoi, ma mai opream cu buzele prin acei floci roscati, iar o lingeam, intram cu limba prin zonele inghinale pana sub coaie, pe acestea le lingeam cate unul, apoi nu m-am mai putut stapani si am intrat cu limba in flocii dintre buci pana am dat cu limba de anusul rosu care la atingerea limbii mele a inceput sa pulseze, invitandu-ma sa-l patrund cu limba, ceea ce am si facut. Ii tineam bucile departate cu ambele maini, eram fascinat de anusul acela rosu, de flocii roscati care-l inconjurau, nu ma mai puteam satura, avea un gust deosebit, probabil unde nu mai intalnisem un barbat cu asa culoare de floci. In timpul asta Sandu isi freca madularul acela urias si nu stiam unde sa ma mai opresc. As fi vrut sa -l am pe Sandu in gura mea cu totul: pula, coaie, floci, gaoz si sperma sa le inghit pe toate. Sandu ma privea fascinat de placerea cu care-i devoram gaozul, gemand usor
In timpul asta nici ceilalt doi nu stateau degeaba. Nicu era infipt cu pula si coaie in gura lui Tica (oare cum de...



    Login