Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Eo. 13 Pula de prof (2)
Autor : bigsuck - 2014-11-22
Citita de 4944 ori - Nota 6.26 (27 voturi)
Vara era pe la jumatate si intr-una din zilele de "meditatie", dupa ce luasem a doua portie de sloboz la bord, ii sarutam podoabele lui Nelu, cand am auzit zgomot pe coridor si soapte rastite.
In aceeasi cladire avea camera de locuit si Manescu, proful de sport si cred ca astia doi, Nelu si Manescu isi imprumutau capturile unul celuilalt, daca nu cumva le aveau amandoi odata ( intamplari de acest fel nu ne spusese la orele de dirigentie) Nu dupa mult timp auzim tipete mici de muiere si injuraturile porcoase ale lui Manescu, apoi usi trantite si... liniste!
Linistea n-a tinut mult, cand am auzit niste batai in usa lui Nelu.
Acesta isi ridica coaiele de pe fata mea, isi trage un slip pe el si se duce sa deschida. La usa era Manescu.
- Ce pula mea ai ma, ce erau zgomotele alea pe coridor, intreaba Nelu.
- Pula ta! Pula mea, va avea ocazia sa ia blanita proaspata in cap si mi-a scapat din pula proasta cand a vazut ce-o sa intre in ea! Sunt nervos acum si am venit la tine sa bem ceva, sa-mi treaca supararea!
Patul lui Nelu era in dosul unei perdele, iar eu gol complet ca un vitel abia fatat, urmaream printr-o crapatura pe cei doi confrati discutand problemele lor arzatoare.
Manescu era numai intr-un sort rosu care avea un cort proeminent, semn ca era inca pula sculata si nu stia cum s-o potoleasca. Razand, Nelu ii da o palma in joaca peste cort si-i zice:
- Nu te mai framanta, ca i-am gasit eu leac monstrului tau ca sa-si borasca smantana!
- Ce pula mea, doar nu vrei sa mi-o iei la laba...!
- A trecut vremea cand ne labaream, cand abia veniseram la post si nu cunosteam pe nimeni aici! Am ceva specialitate in dosul perdelei si dac-ai s-o gusti, o dai dracului de pizda, ca n-o sa-ti mai trebuiasca in veci!
- Ce pula mea ai acolo mai futangiule?
Si dintr-odata Manescu da perdeaua la o parte si ma vede pe mine gol-golut, parca asteptandu-l chiar pe el.
- Mai Nelule, ai inebunit? Te dai acum la copii si inca la propriul tau elev? Daca afla parintii si inspectoratul, ai pus-o de mamaliga, adio profesorat!
- Navea tu grija asta, n-o sa afle nimeni nimic. Daniel e un maestru in ceea ce face, nici cea mai versata curva nu face ce face el! Si ii povesteste mai pe larg antecedentele mele in ale sexului cu barbati.
- Si demult il iei la pula?
- Cam de pe la-nceputul verii. A venit la mine sa-i dau meditatii si am sfarsit prin a-i da pula.
- Zi asa Daniel, meditatii, ai? Nu vrei meditatii si de la mine? Ia uite ce-am aici, iti place?
Si isi da sortul jos si-mi arata o minunatie de pula de vreo douazeci de centimetri, dar de o grosime impresionanta si mi-o plimba prin fata.
Eu n-am mai rabdat, m-am ridicat in sezut, i-am cuprins cu ambele maini pulpele si mi-am afundat fata in padurea de floci ce-i inconjura pula, aspirandu-i mirosul de barbat tanar si viril.
- Ah, ce meserias esti Daniel! Simt deja ca o sa avem toti trei o viata de huzur. Ti-ar placea s-o facem in trei?
- Da dom profesor, demult va doresc!
- I-auzi la el! Si de cand ai pus tu ochii pe mine? Si nu-mi mai zice dom profesor ca nu suntem la scoal, zi-mi Nica, pentru ca de-acum o sa fim foarte intimi, extraordinar de intimi!
- Da Nica, te-am dorit de cand te-am vazut la prele de sport in maieu si sort. De-atunci tot timpul m-am gandit cat de placut trebuie sa fie intre picioarele tale. Cand ma apropiam de tine, iti aspiram mirosul de transpiratie ca pe cel mai suav parfum!
- Ia uite la el, imi face o adevarata decalaratie de dragoste! Ce zici Nelule, il facem fetita noastra?
- Ti-am mai spus, e fetita mea de la-nceputul verii si de-atunci mi-a sugerat ca ar vrea sa-l ai si tu, eu promitandu-i ca am sa fac tot posibilul sa se intample. Iata ca acum s-a ivit ocazia spre fericirea amandorura, si a ta si a lui!
- Atunci ia treci si demonstreaza-ti abilitatile, fa-ma fericit si nu numai pa mine, cred ca Nelu abia asteapta sa te ia din nou la pula!
- Il las sa se desfasoare acum numai cu tine, mie mi-a golit coaiele de trei ori pana acum, asa ca ti-l las tie. Fa-i ce vrei ca accepta orice, n-am vazut asa talent sexual nici la cea mai versata curva. Eu o sa ies sa caut ceva de mancat si de baut, voi desfasurati-va in voie!
Dupa ce-a iesit Nelu, Nica s-a asezat langa mine in pat cu fata-n sus, cu mainile sub cap, asteptand alinturile mele care n-au intarziat sa fie puse in aplicare.
Nica era un zdrahon de barbat de la munte de pe valea raului B. dintr-un sat in apropierea satului lui nea Georgel. Nu stiu de ce dar in mintea mea a ramas mult timp ideea ca barbatii de pe valea B....lui erau mari in pula, fapt intarit si mai tarziu la scoala profesionala pe care am urmat-o, unde am intalnit baieti din acea zona care aveau niste daraburi de pule, de parca erau ei crescuti din pula, nu pula din ei.
Reiau descrierea lui Nica: avea aproape doi metri inaltime, era brunet, un brunet placut care arata sanatate, nasul drept, bine proportionat cu restul fetei, ochii de un albastru inchis ca al lacurilor de munte, sprancenele stufoase, dar bine trasate, genele lungi si natural arcuite, iar urechile bine lipite de craniu, inconjurate de niste perciuni desi. Parul de pe cap era negru si usor ondulat, ce mai vorba, arata ca un zeu!
I-am sarutat buzele usor,proeminente, aproape sangerii, care si le-a deschis scotandu-si limba pe care a introdus-o intre buzele mele care au primit-o infometate, sorbindu-i saliva minunata de pe ea, aceasta incepand sa cerceteze toate cotloanele gurii mele. In acelasi timp m-a cuprins cu bratele, apasandu-mi capul meu peste al lui, astfel ca abia mai aveam cum respira. M-am smuls apoi din gura lui incepand sa-l sarut pe gat, pe pieptul acoperit din abundenta cu un par cret care lasa numai mameloanele la vedere, altfel unindu-se cu cel de sub brate de unde venea mirosul care ma aducea in stare de paroxism. Dupa ce mi-am afundat nasul si gura in causul subbratelor, aspirand si lingand picaturile de sudoare stranse, eram parca in transa, mi se parea cel mai bun gust si miros si n-as mai fi vrut sa plec din acel loc, dar nu puteam rata locul care pentru mine reprezinta cel mai dulce loc al unui barbat: perineul, asa ca m-am deplasat cu sarutarile si cu linsul pe abdomenul paros al carui buric abia se vedea din par, mi-am bagat limba in el de unde am cules si de acolo picaturile sarate de sudoare.
Pula era sculat la maxim, deja o simteam la gat in timp ce-i sarutam flocii de la pula, trecandu-i printre buze.
Am luat pula in mana, am inconjurat-o cu sarutari la baza, apoi lingand si sarutand zonele inghinale, am ajuns la coaiele care erau adapostite intr-un saculet fin impodobit cu fire crete de par, pe care le-am sarutat si lins. Am luat apoi la lins drugul acel de pula, de la coaie pana la fren si inapoi, o simteam pulsand in mana mea, se auzeau numai oftataurile si gemetele lui Nica, iar eu nu mai slabeam din sarutat si lins minunatia aceea de pula.
Cand am luat cam a treia oara capul acela imens al pulii in gura, Nica m-a tras cu gura pan-l radacina pulii, aceasta proptindumi-se in gat, ca nu mai aveam aer. Am pus ambele maini pe pula, una deasupra celeilalte, dar gatul imi era inca astupat de capul acela imens cam cat o inima de miel.
Am horcait, m-am smuls din pula ca sa respir, dar cu oarecare regret, apoi am luat pula la frecat cu ambele maini, iar cu buzele lingeam capul rosu-vinetiu, care-si eliberase demult picatura de miere. Dupa cam trei minute de astfel de manevre, l-am auzit pe Nica, gemand, oftand, a icnit odata apasandu-ma cu nasul in floci, iar gura mi-a fost inundata de un suvoi de sperma pe care n-am izbutit sa-l inghit in totalitate, asa de bogat era., restul suvoaielor prelingandu-se pe pula si raspandindu-se in padurea de floci de desupra pulii. N-am pregetat si am cules cu limba si buzele spuma alba a dragostei care mi se parea a avea un gust sublim, ramanand sa ma odihnesc cu nasul in flocii pe care tocmai ii linsesem si care pastrau acum mirosul specific de sperma care pentru mine insemna totul.
Nica ma mangaia pe cap, imi mai baga cate-un deget in gura pe care i-l sugeam si asa a trecut timpul pana cand a venit Nelu cu mancarea si bautura.
De-acum se intunecase, n-avea rost sa ma mai duc acasa, asa ca s-a nimerit tocmai ce-mi doream: sa ma desfat cu cele doua pule pe care le aveam la dispozitie.
Dupa ce ne-am spalat, am mancat, cei doi iubiti ai mei cautand sa-mi dea bucatile cele mai bune.
Ei au baut cate doua pahare cu vin, mie mi-au dat doar unul, spunandu-mi ca daca ma vreau vin, pot sa-l beau numai din gura lor, ceea ce eu am acceptat si asta nu pentru ca as fi fost ahtiat dupa vin, ci voiam sa simt gustul vinului plimbat prin gura lor Au luat fiecare cate o gura de vin si mi l-au plasat printre buze in jeturi, ceea ce mi-a placut enorm, insa atat a fost, zicand ca nu vor sa-si bata joc de mine, sa ma imbete, ca ei au nevoie de mine sa fiu constient, sa simt tot ce-mi vor face, nu sa stau ca o vaca nesimtita. Ne-am urcat toti trei in pat care era destul de mare incat sa incapem in voie, s-a dezbracat si Nelu in pula goala, noi doi, Nica si cu mine fiind dezbracati dinainte de a manca. Aadus Nelu o cutie de "Nivea" si i-a dat-o lui Nica sa-mi faca lubrefierea gaozului, avand in vedere dimensiunule monstrului sau. Cat timp Nica ma ungea pe mine la cur, eu il lingeam pe el sub coaie, pentru ca se asezase cu curul pe capul mei si simteam cum i se intareste pula. Dupa ce mi-a plimbat-o prin gura de cateva ori, ca devenise ca de piatra, si-a uns-o si si-a proptit capul pulii la gaozul meu tot tatonand si incercand sa patrunda. Ca sa-i usurez cat de cat intrarea, m-am apucat cu mainile de buci si le-am departat cat am putut. Am simtit cum capul monstrului forteaza anusul care se desch...



    Login