Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Bonus
Autor : bigsuck - 2016-09-13
Citita de 6255 ori - Nota 5.59 (59 voturi)
Ceea ce urmeaza s-a petrecut in realitate

Alergi dupa pula pe-aiurea, cand ea te asteapta chiar langa tine! Pe scara cu mine locuieste o vaduva (de fapt sunt vreo patru), care are un baiat si o fata. Locuiesc toti in acelasi apartament cu trei camere (doua dormitoare si un living), fata fiind casatorita si avand si un copil. Deci in total acolo locuiesc cinci persoane. Baiatul, Adrian nu e casatorit, a avut cateva tentative, dar esuate, probabil din cauza ca nora nu s-a inteles cu soacra. Dealtfel pe doua dintre ele le-am vazut, erau tot timpul cu tigara-n gura si cred ca nu prea era nimic de capul lor.
Ginerele Andrei, e un zdrahon din ala de la tara, bine dezvoltat si care nu se da indarat de la munca, dar cu cateva incercari pe la firmele de constructii, a ales sa plece in Italia. A stat vreun an si ceva pe acolo, iar acum l-am vazut din nou acasa.
In afara de saluturile de rigoare, nu am prea discutat cu el, insa intr-o zi l-am vazut suparat si fumand tigare dupa tigare.
M-am asezat langa el pe banca si l-am intrebat de ce e asa catranit.
- Eehh nea Dane, greutati barbatesti! Dumneata n-ai avut treaba cu asa ceva, nefiind casatorit. Ai zburat din floare-n floare si-ai facut ce ti-a placut!
- Mai Andrei, poate asa o fi, cum zici tu, dar daca am avut necazuri, le-am impartasit si eu cuiva sa ma mai usurez! Asa ca ia zi, ce te framanta? Poate ca te pot ajuta in vreun fel!
Il vedeam ca statea la indoiala, sa-mi spuna... sa nu-mi spuna... intr-un final isi ia inima-n dinti si incepe:
- Pai am necazuri si cu faptul ca nu-mi gasesc de lucru, si cu femeia...
- Cu lucrul, te inteleg, dar cu femeia ce ai, ca va vad impreuna si sunteti destul de apropiati, nu vad urma de ranchiuna intre voi!
- Asta e problema, ca de inteles ne intelegem bine, dar cand vine momentul sa traim si noi ca barbatul cu femeia, atunci vine durerea!
Facu o pauza si se uita in ochii mei cu pribirea aceea albastra care ma sageta pana-n inima. Andrei e un barbat frumos, solid, blond, care ar inebuni orice femeie.
- Zi mai baiete, ce se intampla?
- Vezi si matale ca noi suntem destui in apartamentul ala, iar Mariana nu mai vrea sa ramana insarcinata si cand vine momentul sa-mi dau drumul, ma pune s-o scot afara si-i variez pe burta. Pentru mine e o situatie destul de nasoala, ca atunci cand ma simt mai bine, trebuie s-o scot!
- Pai de ce nu folosesti prezervativ?
- Mi-e jena sa-ti spun...
- Hai zi, nu te rusina, doar suntem barbati!
- Pula mea nu suporta prezervativ. Daca incerc sa-i pun, mi se inmoaie imediat!
- Atunci ajungeti la o conventie, fute-o in cur sau in gura!
- Am incercat s-o conving, nu vrea! Dealtfel numai curvele fac asta, cel putin asa cred eu!
- Si atunci te chinui asa?
- Pai ce sa fac?
- Cat ai fost in Italia ce-ai facut? Doar n-ai stat cu pula uscata? Sau ai facut laba?
- Ba sa-ti spun drept am mai recurs si la asta, dar ca sa ma fut cu tarfe de-alea care fac trotuarul, pur si simplu mi-a fost frica. Ce stiu eu cat de sanatoase sunt? Asta pana cand mi-a facut cunostinta un coleg italian cu tat-su care mi-o si sugea si il futeam si-n cur. Dealtfel si el futea la tat-su. Mosu era cel mai fericit cand avea o pula-n cur si una-n gura. De-atunci m-am mutat la ei si avea mosul grije de noi ca de ochii din cap. Ma alinta cu "piu grande cazzo romena". Fara sa stie fii-su imi mai scapa si cate 20-50 de euro. Insa de cand m-am intors, sufar ca naiba!
- Sa inteleg ca te-ai invatat cu gaoaza de barbat?
- Da ce pula mea, pe femeie o apuca alea odata pe luna, ba o doare ici, ba colo... Pe cand pe mos nu l-am auzit sa se planga de ceva!
- Dar cati ani avea mosul?
- Aproape optzeci de ani, dar stii ce se misca in pula? Mi-o storcea, nu alta!
Eu il mai vazusem pe Andrei si de multe ori ma gandeam cum o fi aratand dezbracat. In gand o invidiam pe Mariana pentru asa armasar. In minte , incepusem sa fac fel de fel de scenarii si nu stiam cum sa abordez problema.
Mi-am luat curaj si intorcandu-ma catre el, l-am privit in adancul ochilor lui albastri si i-am zis:
- Andrei, iti fac o propunere: avand in vedere ca ai mai futut barbat, mi-ar placea daca intre noi doi s-ar lega o relatie de acelasi fel ca in Italia!
Tresarind, ma prinse cu mainile de umeri si strapungandu-ma cu privirea aceea zise:
- Nea Dane, ai vrea sa ma scoti din necazul asta?
- Dupa cum ai auzit! Esti un barbat frumos si m-ai facut curios de cand ai zis ca...



    Login