Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DANIEL - Bonus (3)
Autor : bigsuck - 2016-10-10
Citita de 3613 ori - Nota 3.13 (48 voturi)
Eram fericit ca gasisem asa pula buna chiar la mine pe scara si deja ma gandeam si la Adrian, cum vine si ma fute in toate gaurile (vorba francezului: "tous les deux").
L vreo doua zile dupa aventura cu Andrei, mergeam pe strada si ma claxoneaza cineva scurt. ma uit, era Adrian care se ducea undeva sa ia niste comenzi (e comis-voiajor la o firma si aduna comenzi de la magazine pt. marfuri). Opreste si imi face semn sa ma urc langa el.
- Ce faci nea Dane, unde-ai plecat?
- Ma duceam pana la Telekom, am niste nelamuriri cu ei!
- Si e urgent? Hai cu mine, facem o plimbare pana trebuie sa ajung eu la Popesti sa iau niste comenzi, le mai fac si niste oferte...
- Nu-i urgent, abia mai ies si eu in natura!
Am iesit din oras si am luat-o spre munti. Dupa ce am trecut barajul de la Bicaz, dupa discutii sterile, ma intreaba:
- Ai cumva o oferta si pentru mine? Asa mi-a zis cumnatul meu!
Atunci mi-a picat fisa de ce a fost asa galant sa ma ia la plimbare, cand deobicei, trecea de multe ori cu masina pe langa mine fara sa ma bage in seama, singura relatie fiind salutul cand ne intalneam.
Am zambit si i-am raspuns cu o intrebare:
- Si cam ce ti-a mai zis Andrei?
- Eei, si matale acum! Normal ca mi-a zis tot ce-ati facut si a zis ca eu ti-as fi o buna pereche pentru noptile de iarna cand e mai frig. Intr-un cuvant a zis ca ti-ar placea sa-mi sugi si mie pula si sa te fut in cur!
Vazand cat e de direct, n-am avut loc s-o mai lungesc si i-am raspuns:
- Da mai Ady, de ce sa ma ascund, imi plac barbatii si ca sa-ti dezvalui un secret, demult, de cand erai pustan si te-a prins tat-tu, fie iertat in pod cu fata aia, ma gandeam ce pula buna trebuie sa ai!
- Ha,ha,ha! Dar nu stii ca pe urma tata o chema in subsolul bisericii la centrala si o ardea! Acolo m-a chemat si pe mine si-o futeam amandoi. Ce fata, era o boarfa, dar o lua in toate gaurile, ca ni se alaturase si dascalul, stii Doru ala voinicul, si avea toate gaurile ocupate. Ahh, ce mi s-a sculat pula! Hai ca intram pe drumeagul asta in padure si ti-o dau sa mi-o sugi!
A intrat pe un drumeag ce cobora la vale la capatul careia era o cladire ce parea parasita.
A lasat scaunul pe spate si s-a descheiat la blugi, lasandu-i in jos pana la genunchi impreuna cu chilotii. Pula, de marime medie, cam 17, 18 cm, i s-a si culcat batoasa pe burta, acoperind sirul de flocusori care plecau de sub buric. Coaiele erau ferme la radacina pulii care se zbatea dornica de a fi iubita.
M-am aplecat peste burta lui Ady si am inceput sa-i ling pula de la coaie pana la cap, alternand linsul cu pupatul. Din cand in cand mai dadeam o limba si pe coaie, iar Ady gemea. Degetele mainii imi umblau prin flocii de sub coaie, inaintand catre anus.
- Hai, ia-o odata-n gura si nu ma mai fierbe, s-a zborsit Ady catre mine.
Am apucat-o-n gura si am tras-o pana in gat, limba frecand canalul gros ce se intinde de la coaie pe subpula catre cap.Ady m-a prins cu ambele maini de cap si imi facea miscari in sus si-n jos pe pula lui. In acest timp ma "alinta" cu vorbe icnite:
- Asa-a, ia-o-o, pa-ha-na-n gha-at! Su-hu-ge-o, vhrea-au sa-mi ingh-hiti vlaga-a!
Si tot asa, pana cand m-a tras cu nasul in floci si pula a inceput sa improaste jeturi groase de sperma care se duceau pe gat in jos.
Cu ochii inlacrimati de efort, ca nu mai aveam aer, m-am ridicat de la pula lui, am respirat adanc si apoi m-am aplecat iar si am inceput sa-i sug din pula ultimele resturi de sperma. Ady gemea cu ochii inchisi si ma mangaia pe cap.S-a ridicat mai apoi si imbratisandu-ma, zise:
- Nea Dane iti multumesc pentru asa lucrare, esti bun!
- Mai Ady, nu crezi ca dupa ceea ce s-a intamplat intre noi, n-ar mai trebui sa existe formule de politete? Zi-mi simplu, Dan!
- Bine, cum vrei tu, dar asta doar cand suntem doar noi doi si binenteles Andrei, ca dca aud vecinii ca-ti zic pe nume, mai stii, poate intra la banuieli si nu vreau sa-ti fac nici tie, dar nici mie rau.
Si-a tras chilotii si pantalonii pe el a ridicat scaunul si am pornit catre Popesti. Acolo, dupa ce a luat comenzile, ne-am urcat in masina si inapoi catre Piatra.
M-a lasat la sediul Telekom si el a plecat mai departe.
Seara pe la 7, Ady a sunat la usa si cu o sticla de sampanie in mana, a intrat si a zis:
- Dane, in noaptea asta dorm la tine!
- Dar nu ti-ai adus nici pijamale...!
- Dar ce ne trebuie pijamale? La pula goala, ca in noaptea asta te fut, sa-mi vars toata vlaga stransa de trei saptamani.!
- Dar ti-ai varsat-o azi!
- Hmm, coaiele sunt inca pline. Vreau sa te fut in draci, sa ma descarc, ca nu mai pot! Uite, pula iar e piatra!
Intr-adevar, blugii dadeau sa se rupa de presiunea pe care o facea pula.
- Ai mancat, l-am intrebat.
- Da, am mancat acasa. De baut ai sa bei doar tu, ca eu nu pot din cauza sofatului.
Eu mai ciugulisem cate ceva mai devreme, asa ca nu mi-a mai trebuit mancare si am trecut direct la sex. L-am descheiat la blugi, i-am tras de pe el si cand m-am uitat la chiloti, erau manjiti de sperma uscata. I-am apucat pula cu gura asa peste petele acelea de sperma, in timp ce Ady protesta:
- Stai, ce fac...



    Login