Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCumnatul meu (1)
Autor : topboy - 2015-02-06
Citita de 12005 ori - Nota 7.88 (173 voturi)
Eram in camera de hotel pe care o imparteam cu Cezar, viitorul meu cumnat, in micuta statiune montana, unde el si sora mea aranjasera sa-si faca nunta.

Cezar era un barbat foarte bine, inalt, cu un corp altletic intretinut cu grija, si era asa de frumos, ca nu mai puteam sa-mi iau ochii de la el. Mirela, sora mea, a avut intotdeauna gusturi bune si a stiut sa-si aleaga prietenii, dar Cezar era cu mult peste toti fostii ei iubiti. Era prima oara cand il vedeam pe Cezar. Cand Mirela l-a adus pe Cezar acasa, ca sa le faca cunostiinta a lor mei cu viitorul ei sot, eu eram deja in armata, iar pentru nunta ei mi-am luat o permisie. Fiecare dintre noi eram putin stanjeniti, pentru ca ne cunosteam de putina vreme si trebuia sa impartim aceeasi camera si acelasi pat. Hotelul nu era prea mare, iar invitatii la nunta erau destui, asa ca a trebuit sa acceptam acel compromis. Parintii mei erau de moda veche, cu convingeri religioase solide si nu au acceptat ca mirele si mireasa sa doarma in acelasi pat inainte de ziua nuntii. Asa ca noi, cei doi viitori cumnati, eram nevoiti sa dormim impreuna.

Pentru ca se facuse destul de tarziu, iar cea doua zi se anunta grea si incarcata, am decis sa ne pregatim de culcare. Eu am inceput sa ma dezbrac, iar Cezar mi-a urmat exemplul. Mi-am dat jos tricoul si ma gandeam daca as putea sa dorm dezbracat, asa cum imi placea mie, pentru ca in camera era destul de cald.

- N-am mai dormit cu cineva in pat de cand eram copil.
- Bine ca mi-ai spus ca nu esti obisnit! Dar fii linistit! E numai pentru noaptea asta. Inca ceva, mie imi place sa dorm dezbracat. Sper ca asta nu te deranjaza ?
- Sa ma deranjeze? Din contra, va fi mai interesant! – a spus Cezar razand.

Speram ca el sa spuna adevarul. Asta, daca el s-ar fi dezbracat de tot! Din fericire, Cezar a facut-o. Cand s-a ridicat in picioare, mi-a fost greu sa-mi ascund surpriza, vazand ditamai pula, care atarna imensa intre picioarele lui solide.

- Wow! Mirela a vazut-o vreodata?
- Adica? Ce anume?!
- Chestia aia! - am zis eu, aratand cu mana catre pula lui. Mirela a vazut-o vreodata intreaga, adica sculata?
- Ei bine, ... , stii tu, ..., cred ca o cunosti mai bine pe sora ta si conceptiile ei! Ca sa nu mai vorbesc despre ai tai!
- Banuiam eu! Va fi o imensa surpriza pentru ea maine noapte, cand se va consuma casatoria voastra! Sper sa-i faca fata si sa reziste!

O cunosteam bine pe sora mea si stiam ambitia ei de a ramane virgina pentru viitorul ei sot, dar fiind totusi o fata de gasca, dezinhibata, fara multe prejudecati, banuiam ca macar si-a vazut viitorul barbat in intimitate, ca sa nu mai vorbim de faptul ca puteau sa practice alte forme de sex, oral de exemplu. Imi era destul de greu sa gandesc rational, fiind cu ochii lipti de pula aceea colosala si ma simteam oarecum stanjenit, ca vorbeam despre ea.

- Ma studiezi cu preocupare de cateva minute, de parca as fi o ciudatenie!
- Nu, nicidecum! Numai ca, ... , vezi tu, ..., e asa de MARE !!!
- Constat ca esti foarte ingrijorat pentru soarta surorii tale! Tii foarte mult la ea, nu-i asa?!
- Da, dar nu e vorba de asta! Ma gandeam mai degraba la mine, - am spus eu pe un ton glumet si am inceput sa rad, ca sa acopar gafa facuta, iar Cezar sa nu se prinda de porumbelul care mi-a scapat involuntar din gura. Daca nu te superi, cat de mare o ai cand e sculata bine?
- Nu stiu, ca n-am masurat-o! Dar nesculata are 22 de cm in lungime si 3.5 in diametru. Asa au constatat medicii la controlul facut inainte sa ma ia in armata. De ce? Ti se pare mare?!
- Oho, si inca cum! 22 de cm nesculata! Asta da, pula! De armasar!
- Dar a ta cum e?
- Mult mai mica decat e a ta!

Ma simteam oarecum jenat de turnura pe care a luat-o discutia noastra, dar si de gandurile mele perverse si ascunse pe care, credeam eu ca Cezar, in naivitatea lui, nici macar nu le banuia.

- Scuza-ma, Cezar! Cred ca am depasit limitele! Ma simt oarecum prost!
- E OK! Nu te mai scuza atata! Vorbim sincer, ca intre barbati, ca intre doi frati de cununie.
- Bine. Pe care parte vrei sa dormi? Aici sau dincolo, catre fereastra?
- As prefera catre fereasatra.

M-am dezbracat complet si m-am bagat sub cuvertura dubla, asteptandu-l pe Cezar langa mine.

- Sa stii ca voi incerca sa dorm numai pe partea mea, dar nu grantez ca pana dimineta voi ramane acolo! Nu sunt obisnuit sa impart patul cu alt cineva.
- Nu-ti fa griji! Voi avea eu grija de asta! – i-am raspuns eu lui Cezar chicotind, in timp ce el se strecura sub patura langa mine.

Jenati, stateam spate in spate, incercand sa nu ne atingem, desi eu ardeam de dorinta sa-l simt cat mai aproape de mine, sa-i simt trupul acela musculos si superb. Imi doream enorm sa-i ating trupul, sa-l mangai, dar aveam o retinere stiind ca era viitorul sot al surorii mele. Nici Cezar nu era in apele lui, se tot foia cautandu-si locul si din cand in cand, miscandu-se ma atingea cu trupul lui musculos si cald. Desi patul era dublu, suficient de spatios, totusi era neimcapator pentru doi barbati masivi, aasa cum eram noi. Era inevitabil sa ne atingem, sa luam contact unul cu celalat. Cezar nu a mai rezista si s-a sculat, indreptandu-se catre fereastra.

- E ca naiba! Nu pot sa dorm cu altcineva!
- E numai pentru noaptea asta! Fii linistit! Nu va fi pentru o vesnicie!
- Tie ti-e usor! Esti soldat si esti mereu impreuna cu baieti de varsta ta. Sunt convins ca la baie si la dormitor esti mereu inconjurat de barbati ca lumea.
- Da’ de ce crezi tu asta? Nu toti soldatii sunt superi masculi, gen Brad Pitt, George Clooney sau Pierce Brosnan. Si in plus, nici unul din colegii mei, nu au de gand sa se insoare cu sora mea. Capisci?!
- Esti dur! As vrea sa-ti spun mai multe, ca vad ca nu mai esti un pusti! Dar mi-e greu, pentru ca ne cunoastem de putin timp.
- Sa stii ca sunt in stare sa pricep si sa suport orice!
- Da, sunt convins de asta!

Mi-a disparut somnul, stateam culcat pe o parte admirand fascinat trupul lui minunat, care se decupa in cadrul ferestrei slab luminate de luna. Nu ma mai saturam sa privesc acel trup extraordinar, care statea ganditor, fara sa scoata un sunet, ca o statuie antica de zeu grec. Treceau minutele, iar in camera era o tacere apasatoare.

- Hei, Cezar! Esti OK? Nu ti-e frig sa stai la fereastra descult si in pielea goala?

M-am ridicat din pat si m-am apropiat de el, stand in spatele lui, destul de aproape, ca sa-i simt caldura trupului de barbat tanar si in putere, iar el sa-mi simta corpul incins, arzand de dorinta

- Nu vreau sa te bat la cap, dar daca ai nevoie de cineva ca sa ti- descarci sufletul, sa te racoresti, sa stii ca iti stau la dispozitie! Nu stiu daca sunt persoana potrivita, nu am experienta ta, sunt mult mai tanar decat tine, am numai 19 ani, dar mi-ar place tare mult sa-ti fiu de ajutor!
- Multumesc, Costy! Esti un dulce!

Apoi, Cezar m-a luat prin surprindere. S-a intors catre mine si m-a luat in brate, stangandu-ma cu multa caldura. Nu stiam cum sa o iau, dar totusi am considerat-o ca o imbratisara frateasca intre doi cumnati.

- Ce minunat poate fi sa ai un frate mai mare. Cezar, tu stii ca eu avand doua surori, mi-am dorit mereu un frate! Am tanjit dupa asta tot timpul! Ma bucur ca de maine o sa fii si fratele meu!

Ne-am imbratisat amical, ca doi colegi de echipa la vestiare, bucurosi de realizarile noastre. Nimic premeditat, nimic indecent, nimic condamnabil, cu toate ca eram amandoi dezbracati. Insa stransoarea atat de ferma a bratelor sale puternice, caldura degajata de trupul sau masiv, senzatia fantastica a pielii sale catifelate lipita de pielea mea, mirosul acela specific de barbat tanar si in putere, m-au coplesit. Apasare placuta si calda a pulii sale imense, intrata usor in erectie mi-au produs un fior de placere. Imi treceau mii de curenti prin coloana vertebrala in timp ce el imi mangaia cu tandrete spatele incordat. Apoi, spre disperarea mea, Cezar s-a desprins din imbratisare, dar a facut-o pentru binele ambilor si l-am inteles. Maturitatea lui isi spunea cuvantul.

Stateam amandoi, umar langa umar, privind tacuti pe fereastra in intunericul de afara, fiecare cu gandurile lui. Ma simteam atat de bine langa el, foate apropiat si intim, ca langa un frate mai mare. Eram fericit. Dar il doream cu disperare. Stiam ca acela era momentul cel mai potrivit. O imensa oportunitate, pe care trebuia cumva sa o fructific, altfel probabil ca as fi ratat ocazia si l-as fi pierdut pe Cezar definitiv. Dar nu eram sigur, nici de el si nici de mine! Nu stiam cum ar fi reactionat el! Nu stiam daca nu l-as fi enervat sau deranjat, iar el m-ar fi dat afara din camera, apoi ar fi spus totul surorii mele! Poate si parintilor mei! O astfel de perspectiva era de neconceput! Ar fi fost catastrofala pentru mine. Cred ca as fi murit de rusine. Intre timp Cezar s-a strecurat din nou sub plapuma, iar eu l-am urmat. Dar gandurile mele ramasesera tot la el. Cezar s-a intins pe spate cu mainile sub cap, incapabil sa adoarma, stiind ca nici eu nu puteam.

- Stii ce mi-a zis sora-ta intr-o zi, cand eram foarte incins si o doream cu disperare?
- Ce?
- Mi-a zis, ca a observat in cele cateva luni de cand eram impreuna, ca eu aveam mare nevoie sa fac sex, fiind obisnuit cu asta inainte de a fi cu ea si ca ma intelegea ca barbat. Doar ca ea avea o convingere si o hotarare, sa ramana virgina pana la casatorie. Dar, imi permitea, din cand in cand, sa ma descarc si sa fac sex cu altcineva, cu conditia sa nu fie cunostiinte de ale ei. Ca n-ar suporta sa stie ca-i fut prietenele.
- Cred ca iti dai sea...



    Login