Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am inceput sexul anal
Autor : catalin_gi - 2018-07-29
Citita de 14007 ori - Nota 6.66 (56 voturi)
buna seara
Incep mica mea poveste sper sa nu fie nici ultima prin descrierea primei intalniri cu pula.
aveam 16 ani si eram elev la liceu in clasa a11 a inca nu facusem sex cu nimeni deci eram virgin dar in loc sa am un inceput cu o fata a venit ziua cand un vecin ma invitat la ziua lui.
El avea 21 de ani si eram vecini de palier in anii 80 stand amandoi la parter ,dar sa trecem peste introducere si sa intram in actiune:
eleste D eu C:
ma suna intro zi si imi spune daca vreau sa vin la petrecere .
Eu bine inteles ca nu refuz si accept ptr ca imi placeau petrecerile.
Seara ma infiintez la el in apartament dar surpriza nu erau decat 2 fete si 7 baieti.
am inceput sa bem si sa dansam care cum puteam iar D imi turna incontinuu in pahar sa beau ,.La un moment dat ma ametisem si am simtit cum cineva ma mangaie pe cur si danseaza in spatele meu lipinduse cu pula de mine.Eram putin surprins dar D mia facut semn ca este in regula si sa nu imi fac griji.
Dansam baietii intre noi si ne pupam ca la bautura ,nu pe gura pe obraji sim ai chiuiam si ne dezbracasem la maieu si unii dintre ei chiar la bustul gol.Cand am vazut barbatii aia la bustul gol parca ma trecuse un for dar nu stiam de ce ,era un lucru pe care avea s ail aflu mai tarziu.
Am stat pana au plecat toti invitatii sa il ajut sa debaraseze iar dupa ce am facut curat a venit la mne si ma rugat sa ii fac un masaj dupa ce face un dus.
A venit de la baie si sa pus pe pat gol cu fata in jos sa il masez,si ii faceam masaj pe corp si ajunsesem la cur si nu stiu cum din curiozitate am inceput sa ii masez bucile paroase moment in care am simtit ca mi se scoala pula.Era o reactie pe care nu o mai avusesem pana atunci si ma simteam disconfortant,el prinsese faza asta si ma intrebat daca nu vreau sa ma fac si eu comod.De rusine nu am vrut dar el a apucat cureaua si mia desfacuto si ma dezbracat de tot.Sa intors cu fata in sus si iam vazut pula intarita si ridicata ca un catarg cu o picatura care se prelingea din varful pulii.
Eu am ramas surprins ca sa pus cu fata in sus si atunci a inceput sa isi frece pula singur si sa prinda marime,o avea cam de 17 cm si capul belit si rosu.
Era prima oara cand vedeam o pula straina de aproape .mia zis ca daca vreau pot sa pun mana sa vad cum este si in momentul ala l-am apuca de pula si am inceput sa o frec usor .
La un moment dat ma rugat sa il mangai si pe coaie si pe pula .Mia zis daca vreau si eu sa fiu mangaiat la pula de el ,si am acceptat imediat.
Fiind dezbracat in pelea goala mam lasat frecat la pula de el ,dar surpriza avenit cand mia luato in gura si a inceput sa o suga de imi venea sa urlu de placere.
Dupa vreo 5 min am inceput sa gem si miem dat drumul in gura lui ,el sugandumi si ultima picatura de sperma.
Era prima oara cand imi facea cineva sex oral si mia placut chiar daca era barbatDupa ce neam linistit ma rugat daca vreau si eu sa io sug .Imi era rusine sa il refuz ptr ca el mio supsese si atunci am acceptat sa il sug si eu incet bagand cate putin din pula pina cand am luato pe toata facanduma sa gem de placere.
atunci cand ma simteam si eu mai bine ma luat pe sus si am intrat in 69 super tare dar care era un inceput in alta directie .
El a inceput sa ma linga pe coaie in timp ce eu ii lingeam pula si incet ,incet a inceput sa ma linga si pe anus bagand limba in gaurica mea.
Din cauza excitarii mele nu am dat importanta ca el era cu limba in curul meu incercan sa largeasca orificiul acela care credeam eu pana atunci ca este numai ptr alte lucruri dar aveam numai putin sa aflu ca acel loc poate crea senzatii infinite.
In pragul euforiei mele ma intors pe burta si a inceput sa se suie peste mine si a bagat pula sculata maxim si lubrefiata de gura mea, intre bucile curului si incercand sa imi infiga acea pula de 17 cm in curuletul virgin si cu niste buci de adolescent fara par pe ele care cred ca il excitau la maxim incepand sa largeasca sfincterul acela strimt.
In momentul acela am dat sa ma retrag si sa refuz dar imediat ma luat la saruturi pe sira spinarii si ma destins incercand sa ma patrunda incet,incet pana aintrat jumate.
A stat un timp pana mam obisnuit cu pula intrata jumate in mine si in momentul in care am impins curul in spate el a inteles ca poate sa continue.
Era o senzatie pe care nu o sa o uit niciodata placut dureroasa si parca implinit.Cand a vazut ca a intrat toata a inceput sa dea in forta pana a scuipat toata sperma in mine .
Sa ridicat si mia bagat pula in gura sa o sug pana nu mai ramane nimic.Atunci mia zic ca de mult vroia sa imi futa curuletul asta frumos si ridicat in sus parca era facut in ciuda pulii si intradevar cand am ajuns acasa si mam uitat in oglinda am vazut un baietel cu un cur de fetita fara par si din :fericire" gaurit de o pula frumoasa.
In perioada urmatoare am inceput sa ma imbrac cu ciorapii de matase ai mamei si sa defilez prin casa ca o fetita.
Mergeam la vecinul meu imbracat cu ciorapi de matase si incepea prin ami suge pula si dupa ce ma excita ma lingea la gaura curului si ma perfora in toate pozitiile.Asta a durat cam 1 an si ceva in care ma futut aproape de doua ori pe saptamana si a culminat cu o seara cand a venit cu 2 prieteni de la carciuma putin afumati .
Eu stateam la scara blocului cu alti baieti spunand bancuri.Atunci au venit ei de la carciuma si au inceput sa rada ca ar vrea sa futa ceva proaspat.Am inghetat cand i-am auzit fiind sigur ca de mine este vorba dar imi era frica sa nu se prinda baietii din cartier.
Dupa circa 10 minute ma striga D si imi spune daca vreau sa ma duc sa le iau ceva de baut de la alimentara ca imi da 25 lei.Cand am auzut de bani mam dus imadiat dar in momentul cand am intrat in casa la ei a inchis usa si nu ma mai lasat sa ies din casa facand semn sa trec sa ma dezbrac si sa ma ocup de prietenii lui.
Eu mam speriat si am vrut sa fug dar mia spus ca daca ies pe usa le spune baietilor din cartier ca ma fut in cur si o iau la muie.
In acel moment mam dezbracat si baietii din casa au inceput sa se dezbrace si ei si sa ma plezneasca peste buci pana sa inrosit curul si unul din ei a inceput sa ma linga in cur si sa lase multa saliva acol.
D a venit si sia bagat pula in gura mea si am inceput sa o sug cu pofta iar unul din colegii lui a inceput sa bage pula usor in cur incercand sa largeasca gaura curului sa se obisnuiasca cu o dimensiune destul de mare cam 19 cm dar groasa.A scoso puti si ascuipat si iar abagato pana mia infipto pe toata pana la coaie.
Dadea ca nebunul pana a ejaculat in curul meu si a iesit cu viteza sarind sperma si pe spatele meu.Imediat a intrat altul care din cauza bauturii a futut la curul meu cam 30 de min de ma ustura gaura dar nu aveam cu cine sa ma inteleg el futea fara sa ma menajeze.
La un moment dat au terminat toti si mau lasat sa plec,dar alta surpriza ma astepta afara cand am iesit din apartament era un baiat din cartier care cred ca sa prins si a vrut sa vada cum ies de acolo.
Eu eram ravasit plin de sperma pe corp si pe cur dar imbracat in hainele cu care intrasem.Totus miroseam a sperma ca dracu si obosit,asa ca colegul meu din cartier sia dat seama ca sa intamplat ceva si ma luat la intrbari.
Intr-un final iam spus ce am patit...



    Login