Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am fost prins in pat cu amanta de barbatul ei !
Autor : karmin - 2012-06-16
Citita de 19860 ori - Nota 8.11 (2148 voturi)
Este o fantezie pentru bisexuali, dar cum nu exista sectiunea respectiva cred ca se potriveste la fantezii cu gay sex. Sper sa va placa !
Era o zi frumoasa de mai, cand ma indreptam spre facultate. Eram asa de ingandurat ca ai mei ma anuntasera ca nu prea mai au bani sa isi permita sa imi plateasca chiria de la garsoniera unde locuiam si trebuia sa ma mut la camin. Mergand pe strada, la un moment dat se opreste langa mine un Audi A4 si din el o doamna ma intreaba daca stiu cum ajunge pe la Piata Romana. Pentru ca eram pe la Timpuri Noi nu stiam foarte bine sa-i explic si am zis :
- Imi pare rau, stiu sa ajung la Romana de aici, dar nu stiu exact cum sa va explic.
- Te superi daca te rog sa urci si ma ghidezi pana acolo ?
- Ok, pot sa refuz o doamna asa frumoasa ca dumneavoastra, am spus urcandu-ma in dreapa ei si zambind ca pot si eu sa ma plimb cu un Audi.
- Eu sunt Corina.
- Incantat, eu Karmin.
- Unde mergeai asa de abatut ?
- La facultate, si ma gandeam ca daca tot nu stiu nimic de ce sa pierd si azi vremea pe acolo !
- Lasa, ca mai tarziu , cand o sa lucrezi o sa iti dai seama ce frumos era in studentie. Nici mie cand eram de varsta ta, nu imi placea foarte mult, dar acum as mai vrea sa fiu la facultate.
- Imi cer scuze, dar ce varsta aveti, ca nu pareti ca ati terminat facultatea de mult timp ?
- Eeei, esti un dragut, dar am 35 de ani, asa ca nu mai sunt asa de tanara ca tine...a spus zambind.
Adevarul este ca era o femeie foarte frumoasa care nu arata la mai mult de 25 de ani. Era blonda, cu ochii verzi, avea niste tate frumoase, rotunde si destul de mari, un ten deschis si mirosea foarte frumos.
- Tu cati ani ai, Karmin ?
- 20, am spus, sunt micut dar foarte tare in pat am spus intr-un exces de zel.
Ea a inceput sa rada zgomotos si eu ma gandeam ce m-a apucat sa spun asta. Ma inrosisem si imi venea sa cobor din masina, dar spre surprinderea mea Corina mi-a zis :
- Daca esti asa de bun la pat, ar trebui sa te incerc si eu, ca si-asa sotul meu este foarte mult timp plecat si pana acum o saptamana cand locuiam in Timisoara, mai gaseam eu cate un baiat dragut care sa aiba grija de mine, dar aici in Bucuresti nu cunosc pe nimeni. Dupa cum ai vazut nici sa ajung acasa nu stiu inca bine.
- La Romana locuiti ?
- Da, langa un teatru, nu stiu exact cum ii spune, dar recunosc cand ajung acolo.
- Cred ca la Notara va referiti, si este exact la urmatoarea intersectie, spun eu.
Ajunsi in fata blocului unde spunea ca locuieste ea m-a invitat sus sa beau un suc ca era cald afara, dar mie imi era rusine sa urc.
- Hai Karmin, promit sa nu te mananc !
- OK, dar stau putin sa ajung si pe la facultate.
Urcand in apartament, Corina m-a servit cu o Cola si m-a rugat sa o scuz putin. Peste cateva minute s-a intors in camera unde eram, imbracata intr-un halat de casa transparent pe sub care se vedeau chiloteii minuscului si tatele care acum, nefiind acoperite pareau mult mai mari.
- Mai spui acum ca arat asa tanara ?
- Aratati mai bine chiar decat imi inchipuiam, am spus si cred ca aveam tensiune 20 cu 10.
- Ai vrea sa facem sex ?
Spunand acestea a venit spre mine si mi-a dat un sarut prelungit. Aveam o erectie cum nu mai avusesem pana atunci si m-am hotarat sa ma fut cu ea sa vad daca este adevarat ca femeile mai mari sunt mai bune in pat. Am coborat usor cu buzele spre sanii ei si am inceput sa sug sfarcurile acelea maronii si tari. Sugeam si mamelam tatele alea frumoase iar ea mi-a spus:
- Karmin, vreau sa ma futi bine sa imi ajunga pana cand se intoarce sotul meu acasa. Spunand acestea a dat jos complet halatul de pe ea, si apoi chiloteii aceia minuscului. Avea doua labii maronii care pareau foarte primitoare si un lindic mare ca o micuta putulica. Era complet rasa si m-a imbiat sa-i dau cateva limbi. Incepand eu timid cu limba prin pasarica ei, ea mi-a spus sa ma dezbrac si eu sa vada si ea cu ce ma laud. M-am dezbracat si ea a inceput sa imi suga putin pula. Se juca cu ea intre buze, o lingea, si-o batea de limba si de fata ca la un moment dat am spus :
- Corina, nu mai rezist, vreau sa te fut.
Am plecat in dormitor si ea s-a asezat capra in pat iar eu in doua secunde eram cu pula in pizda ei. Ma simteam asa bine si ma excita foarte tare faptul ca ea gemea destul de tare. Nu a durat mai mult de un minut placerea mea ca la un moment dat am simtit ca ma loveste ceva in cap.....
Cand m-am trezit Corina era goala langa mine, eu tot la fel de gol dar amandoi eram legati cu mainile de tablia de la pat.
- Ce pula mea faci ma cu nevasta mea ? Nu stii ca in pizda ei doar eu am voie sa intru ?
- Imi cer scuze domnule....am incercat eu sa zic si am primit o palma grea peste fata.
- Si tu tarfo, ce faci, eu ma duc dupa bani si tu te futi cu minori ?
- Nu Tiberiu, iubitule, iarta-ma, dar se plangea saracul baiat ca are 20 de ani si este virgin si din mila l-am lasat sa vada cum e cu o femeie. Oricum, iubitul meu, tu nu ai vazut ce putulica mica are, pe langa pula ta pe care o iubesc. Crezi ca ar reusi un alt barbat sa ma satisfaca asa cum o faci tu ?
- Bai puta, asa e, esti virgin la varsta asta ? Da ce pula mea, esti homalau, te futi in cur de nu ai futut fete pana acum ?
- Nu domnule, dar nu am gasit fata potrivita.
- Ce ma, si nevasta-mea era fata potrivita pentru tine ? Ar trebui sa te schilodesc sa tii minte ce patesti cand futi femeia altuia.
- Va rog frumos sa nu mai dati in mine. Stiu ca am gresit si trebuie sa ma pedepsiti dar nu mai dati in mine va rog.
- Si daca nu te bat, ce sa iti fac, sa te fut ?
- Decat sa ma futeti mai bine ma bateti.
- Aaaa, dupa ce ca esti homalau, te dai si fata mare, las ca vezi tu cum iti rup curul azi.
Zicand acestea, s-a dezbracat. Era un barbat cam la 40 si ceva de ani, foarte paros, atletic, tenul destul de inchis si cu chelie. Avea o pula nu foarte mare, dar extrem de groasa pe care a belit-o si a venit peste mine si mi-a bagat-o in gura.
- Ia homalaule, ca stiu eu ca vrei mai mult pula mea decat pizda nevestimi. Sa o sugi bine si sa nu ma musti ca iti rup capul.
Imi baga pula in gura si o scotea cu o furie de nedescris. Culmea e ca mie a inceput sa imi placa foarte mult. Sugeam din pula lui si ma rugam sa dureze cat mai mult. Avea un gust de pula statuta, probabil nu futuse de mult nimic si ma futea in gura ca si cum nimic nu mai conta din jurul nostru.
- Iubitule, incepi sa ma faci geloasa, se vede clar ca suge bine asta mic, de cade transpiratia de pe tine in asa hal.
- Nu e el cel mai expert, dar de azi inainte o sa ma suga in fiecare zi cand sunt in Bucuresti.
Ma batea cu pula peste fata, o impingea cat mai adanc in gatul meu, gemea si o mangaia pe Corina intre labii. La un moment dat a inceput sa imi stranga capul intre picioare si din pula lui au inceput sa curga multe jeturi de sperma. Inghiteam ca nu aveam cum altfel sa nu ma...



    Login