Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am fost dezvirginat in armata (3)
Autor : trestian28 - 2012-10-05
Citita de 9688 ori - Nota 8.09 (213 voturi)
- OK, barbate! a zis Mihai. Dar vrem sa asistam si noi si sa vedem totul... cum il pompezi si-i umpli curul pana la refuz, cu pula asta teapana si groasa. Vrem show-ul intreg...

George nu a zis nimic si preocupat, si-a vazut de treaba, pregatindu-se sa ma futa. Ne-am dus la canapeaua de consultatie, unde m-a pus pe spate cu picioarele in sus si apoi s-a pozitionat deasupra, intre coapsele mele. Si-a proptit scula lunga si dura intre fesele mele, inrosite de muncile anterioare, mi-a apucat gambele cu cele doua maini, si a inceput sa impinga cu putere. Glandul lui umectat in prealabil cu saliva, s-a strecurat printre fesele mele epilate si lustruite, a trecut de rozeta mea ramolita, ajungand repede in mine. Apoi a inceput sa impinga usor si cu toate ca simteam oarecare jena, placerea mea depasea orice asteptare. Ochii mei nu se mai saturau sa admire fata lui transfigurata de fericire si luminata de un suras dulce si cuceritor. George a impins pistonul pana la capat, trecand peste prostata mea care a zvacnit parca curentata, pana cand coaiele lui intarite s-au sprijinit de fesele mele infierbantate. Ma simteam atat de bine! Il dorem cu diperare, eram fericit ca pula lui era toata in mine!

Mihai ne privea tacut, cu ochii cascati de placere, iar doctorul inghitea repede saliva care-i umplea gura. Amandoi se masturbau de zor, atatati de spactacol. George a mai stat putin cu toata pula lui in mine, ca sa ma obisnuiesc cu grosimea si duritatea ei. Apoi s-a aplecat usor peste mine si mi-a sarutat amuzat nasul, dupa care, zambindu-mi dumnezeieste, m-a intrebat:

- Pot sa incep?
- Daaa!!! Te doresc asa de tare! George, nu uita! Esti barbatul care imi termina virginitatea si sunt bucuros ca acela esti chiar tu!

Mihai s-a strambat deranjat de declaratia mea cam patetica si siropoasa, in schimb doctorul, mai sentimental, a suspinat profund, privindu-ma aprobator, cu ochii umeziti de emotie. George, bucuros si mandru ca el era barbatul care mi-a rapit fecioria, s-a aplecat mai mult peste mine, sarutandu-mi patimas buzele. Apoi masculul din el a prins viata. Stand aplecat peste mine, sprijinit in maini, ca sa ma poata privi si saruta cat mai usor, a inceput sa dea din cur si sa ma pompeze din ce in ce mai repede si mai tare. Curul meu a fost cuprins de flacari, pistonul lui de peste 20 de cm. dur si fierbinte facea un du-te-vino regulat, care ma innebunise. La fiecare trecere peste prostata mea umflata si extrem de sensibila, se descarcau in trupul meu mii de volti si fara jena, urlam de placere ca o curva ordinara, provocandu-i si mai mult pe cei trei masculi de langa mine...Fericirea si placerea mea nu poate fi descrisa in cuvinte. Eram excitat la culme, ma dureau pula si coaiele si eram pe punctul sa explodez, sa ma golesc de seva, fara macar sa-mi fi atins cineva jucaria. Era pentru prima oara cand se intampla asta. Simteam ca si George ajunsese la capat si asteptam descarcarea. Voiam sa ma sincronizez cu el!

Dar nu, el nu dorea asta, voia sa prelungeasca cat mai mult placerea noastra colosala. Incapusem pe mana unui barbat experimentat, care desi era atat de tanar, era un maestru al futaiului si care mi-a oferit o lectie de viata, pe care nu am uitat-o! Cand futi, placerea ta sporeste din placerea partenerului tau! Cu cat mai mult intarzii descarcarea iar partenerul tau innebuneste de placere, cu atat mai mare va fi placerea pentru amandoi la final!

Asadar, George se tinea tare si rezista, cu toate ca fata si corpul sau erau rosii ca jarul, iar de pe el se prelingeau peste trupul meu, la fel de infierbantat, o ploaie de picaturi fierbinti si sarate. Pistonarea lui continua inversunata, dar parca avea un dop in pula, care nu-i permitea sa se goleasca.

La randul meu, am invatat sa ma fut! Am inceput sa-mi sincronizez miscarile din bazin cu ritmul curselor lui George si sa-l mangai dragastos pe spatele transpirat si pe fesele paroase, in timp ce el imi saruta patimas fata, ochii si gura. Eram atat de beat de fericire incat am inceput sa-mi strig bucuria, fara sa-mi pese de cei doi spectatori, care ne priveau hipnotizati fara sa se mai masturbeze. Era de prisos!

- Da! Da! Asa! Fute-ma cu putere! Dragul meu George, acuma sunt numai al tau! Poti sa faci cu mine orice vrei! Sunt nebun dupa trupul tau minunat si dupa pula asta fantastica, care ma trimite in paradis! George, dragule, sunt un simplu obiect in mainile tale! Foloseste-te de mine, cum iti place! Acuma esti stapanul meu, iar eu supusul tau devotat ! Sunt jucaria ta sexuala, obiectul placerilor tale, sunt o curva disperata dupa pula ta! Da ! Da! Fute-ma cu putere si goleste-ti samanta ta in mine! O vreau! Sunt disperat sa o simt in curul asta largit de voi toti!

In fata celor doi barbati sedusi de spectacolul oferit, ma simteam ca o imensa gaura cascata, gata sa primeasca si sa inghita orice-mi putea oferi amantul meu, care statea peste mine si ma subjuga cu multa pasiune. Imi doream din toata inima sa-i excit foarte tare, sa-i innebunesc, sa le arat cat de mult puteam sa ma abandonez poftelor si dorintelor unui barbat, barbatului ales de mine, daca eu insumi voiam asta. Doream cu tarie ca George sa fie mandru ca ma poseda si ma futea in fata lor, ca putea sa le arate lor ca reusise sa faca din mine un sclav, un simplu obiect la dispozitia placerilor sale, ca putea sa faca cu mine orice ar fi vrut fara nici o opreliste din partea mea, ca eram innebunit cum ma futea si ma subjuga...As fi vrut sa le strig toate astea, sa-i umilesc, dar aveam o retinere, nestiind care ar fi fost reactia lui George. Am continuat sa ma unduiesc sub George si sa gem de placere, dandu-i de inteles cat de mult imi placea cum ma futea si ca putea sa o tina asa, atata timp cat il mai tineau si pe el puterile.

- Vad ca e buna rau, fetita ta si te baga in boala! a comentat Mihai cu vocea ragusita de excitare. Si vad ca e innebunita dupa tine si dupa pula ta! Ai facut din ea o carpa de sters pe picioare! Bravo! M-ai intrecut!
- Vazand cu cata inversunare si pasiune il trage in pula pe baiatul asta, mai ca imi vine sa ma bag in locu lui! a adaugat doctorul, coplesit de excitare si de dorinta.

Nici unul din ei nu a indraznit insa sa vina si sa se ocupe din nou de mine, desi o doreau cu disperare! Eram fetita lui George, numai el avea dreptul sa ma futa si ei respectau asta, ca niste barbati de onoare. Apoi cei doi, excitati la maximum de spectacolul oferit, s-au imbratisat si au inceput sa se sarute. Dupa un timp, cand m-am mai uitat din nou la ei, Mihai il calarea si-l pompa pe la spate ca un armasar, pe doctorul in calduri.

Am invatat inca o miscare, sa dau contre, iar cand am inceput sa fac asta George a inceput si el sa geama si sa urle de placere, fiind gata sa explodeze in mine. Trecuse mai mult de o jumatate de ora de cand George ma futea cu inversunare iar energia lui ajunsese la capat. Contrele mele au pus capac. Sangele clocotea in venele sale. A inceput un pompat rapid si puternic, apoi s-a infipt cu putere in mine si urland ca un animal si-a dat drumul cu toata puterea. Am simtit ceva cald care urca in mine cu repeziciune si ma invaluia. Inima mi-a luat-o razna, nu mai aveam aer de atata placere. Epuizat George s-a pravalit peste mine, continuand sa ma pompeze in gol, iar eu imbratisandu-l strans, am explodat ca un vulcan, varsand lava fierbinte peste trupurile noastre inlantuite. Am stat asa minute bune ca sa ne revenim, cu George peste mine si cu pula lui infipta in curul meu. Trupurile noastre transpirate si maculate de sperma, degajau un miros de sex de o senzualitate extrema care ma innebunea.

Asadar, asta insemna fututul! Asa se intampla cand erai futut! Era extraordinar si imi parea nespus de rau ca nu am incercat-o mult mai devreme. Eram atat de fericit, o fericire imensa si calma care imi cuprinsese tot corpul, imbratisat inca cu putere de George. Barbatul care ma scapase de povara virginitatii si care mi-a adus atata fericire, statea peste mine, cu capul culcat pe pieptul meu si respira profund si regulat. Bietul de el, adormise epuizat de efort!

- Hei, batrane! Ce dracu faci acolo? Ai adormit cu pula-n gaoaza curvei, ori te-a secatuit de vlaga si nu te mai poti tine pe picioare? a comentat Mihai ironic si rautacios, in timp ce il pompa cu indarjire pe doctorul de sub el. Poate vrei sa-ti dau putin poppers, ca sa-ti revii!
- Mai taca-ti fleanca si vezi mai bine ce faci cu Domnu’ Doctor, ca s-a racit si tu inca nu te-ai golit! i-a raspuns amantul meu cu mult sarcasm. Cred ca tu ai nevoie!

George a iesit din curul meu si s-a intins langa mine, dar cand a vazut ca sperma pe care o pompase in mine cu atata generozitate, a inceput sa iasa si sa se scuga, a colectat-o cu doua degete, apoi mi le-a dat sa le ling! Nu mai facusem asta niciodata, dar surprinzator nu-mi era sila deloc, iar cand am inceput sa le ling am simtit un gust extraordinar de senzual. Sperma lui avea un gust placut si ma excitasem din nou. George a continuat asa, pana cand toata sperma lui a fost curatata, iar fundul meu era iarasi curat, apoi mi-a aratat pula lui inca manjita si am inteles care era jobul meu. Am luat-o la lins si am curatat-o de resturile de sperma iar la sfarsit am supt-o putin, pentru propria mea placere. Imediat aceasta s-a trezit la viata, inaltandu-se cu putere in sus!

George m-a luat in brate si m-a sarutata cu multa caldura, multumit de treaba facuta de mine. Limbile noastre s-a impletit din nou incantate, iar cu mainile ne mangaiam reciproc cu multa pasiune. Am intrat amandoi din nou intr-o erectie puternica, simturile si emotiile s-au incins, iar dorinta crestea si pulsa in noi. M-am urcat peste el si cuprins de pasiune si dorinta am inceput si sa-i sarut si sa-i ling corpul sau bronzat si paros, atat de frumos si de viril. Cand am inceput sa-i sug si sa-i musc in joaca sfarcurile intarite George a inceput sa geama coplesit de placere. La fel cand am ajuns la buricul sau acoperit de carliontii moi si maronii, ca o blanita. In timp ce limba si buzele mele isi vedeau de treaba, cu mainile am inceput sa-i mangai interiorul coapselor si coaiele dure, acoperite de par.

- Asa, asa! Acuma ia-le in gura si suge-le!

M-am supus dorintelor sale si am inceput mai intai sa le ling, apoi sa le iau in gura pe rand si sa le sug cu multa pasiune. Dupa aceea m-am concentrat asupra pulii sale, care devenise din nou mare si puternica, luandu-o la lins si la supt. George coplesit de excitare a inceput sa dea din cur ca si cum ar fi vrut sa ma futa din nou. Ca sa-i ofer o motivatie si o ocazie, l-am rugat:

- George, te doresc din nou! Te vreu din nou in mine!
- La fel si eu! Nu mai pot de dorinta si de placere! Esti o fetita fantastica! mi-a raspuns apoi m-a privit lung si mi-a zambit misterios...

M-a apucat de subsuori si m-a tras in sus, aducandu-mi fata in dreptul buzelor sale senzuale si lacome, care imediat au inceput sa ma sarute. Era superb, simteam ca ma topesc de placere in bratele lui:

- Iti place?
- Da, la nebunie!
- Ei bine, atunci hai sa-mi satisfaci si ultima dorinta, mi-a soptit George. Sa te fut in gat! Sa nu-ti fie teama, ca am sa fiu atent si grijuliu cu tine! Tu trebuie numai sa ma asculti si sa faci exact ce am sa-ti cer! Vei vedea ca pana la urma o sa-ti placa si tie! Iti promit senzatii colosale, pe care nu le-ai mai trait!
- De-abia astept!

M-am asezat asa cum a vrut Geoerge si i-am urmat intocmai indicatiile. M-a intins pe spate pe canapeaua de consultatie, cu capul lasat sa atarne in jos la capatul ei. George in picioare mi-a luat capul intre picioarele sale si s-a aplecat usor peste mine, sprijinindu-se in maini. Pula lui era perpendiculara peste buzele mele.

- Casaca gura mare, inspira adanc numai pe nas si incearca sa o inghiti pe toata! Nu te grabi, te poti opri sa respiri, dar nu o scoate din gat, ca o sa te ineci si o sa vomiti. Comanda la mine! Saliva daca nu o poti inghiti, lasa-o sa-ti curga afara din gura! Nici o problema! Imi place cand curva face spume la gura, cu pula mea in ea!

Incet, incet, am inghitit acel baton de carne fierbinte, care mi-a umput tot gatul, ca aproape nu mai puteam sa respir! George impingea incet, apoi ma lasa sa respir. Dar era prea lunga si prea groasa pula lui cea minunata!
- Mai mult! Mai mult! Inghite-o pe toata! Pana la coaie! Fa-i placerea pana la capat, prietenului meu! ma indemna, Mihai gata sa se goleasca in curul bombat al doctorului, care facea ca toti dracii.

M-am agatat de George, imbratisandu-i fesele puternice si musculoase, iar acesta a inceput sa ma pompeze usor, cu multe pauze, pentru respiratie. Desi la inceput ma cam sufocasem, de cum m...



    Login