Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am fost dezvirginat in armata (2)
Autor : trestian28 - 2012-09-28
Citita de 9650 ori - Nota 8.09 (205 voturi)
George a continuat sa-mi mangaie buzele cu pula sa minunata apoi privindu-ma isistent, m-a rugat din ochi sa o iau la supt, iar eu, fara sa-i mai raspund, am luat-o in gura usor si am inceput sa o sug cu multa delicatete. Pula lui lunga si tare care luneca printre buzele mele umede m-a adus de indata in al noualea cer. Incantat, George gemea usor in timp ce se mangaia singur pe piept, ravasindu-si blanita maronie, usor transpirata, insistand imprejurul sfarcurilor brune si intarite.

- Trebuie neaparat sa gasesc niste jucarii, ceva parsiv de bagat in curul asta superb! Ma duc sa caut!

Mihai a parasit cabinetul si am ramas numai noi doi. George a iesit din din gura mea si m-a imbratisat cu pasiune, sarutandu-mi fruntea, ochii, obrajii, sfarsind cu gura in care a intrat lacom cu toata limba lui catifelata. Tinandu-mi fata in palmele sale primitoare, a pornit un lung sarut dragastos, iar ochii sai verzi ma ardeau patimas.

- Te doresc atat de mult!
- Sunt al tau cu tot sufletul si cu toata fiinta mea!
- Dar nu numai al meu...
- Si iti doresti sa fiu numai al tau?
- Tu ce crezi, pui mic ?

Buzele lui dulci si catifelate sau lipit din nou de buzele mele insetate de iubire. Ochii sai luceau ca doua smaralde, avand doua margele in colturi, extrem de expresive. Emotia lui profunda se exprima prin toti porii. Baiatul asta extraordinar nu imi dorea numai fundul. El voia totul: si trup si suflet... George era atat de seducator cu trupul sau frumos si viril si cu privirea sa aprinsa de pasiune!

- O sa ti-o traga ... si nu cred ca voi suporta asta! Stiu ca Mihai te excita teribil, in fond, la fel si pe mine, maniera dura in care el incearca sa te subjuge. Are talent de cuceritor. Dar vreau sa stii ca ideea sa-l vad cum te trage in pula ca pe tarfa, nu imi place de loc!
- Si daca ti-as spune ca totusi asta imi face placere...
- De fapt, ce te atrage pe tine, este faptul de a fi supus, de a fi la cheremul nostru: al unui aventurier, unui cuceritor, gata de orice pentru a-si satisface propria placere si a unui amant tandru si dragastos, adica subsemnatul. Tu crezi ca eu n-as fi instare sa-ti fac exact exact ce iti face el, sa-ti ofer acele trairi animalice? Crezi ca eu n-as pute sa vad in tine decat un cur de futut, o curva ordinara?
- Dar, tu...
- Daca chiar vrei, as putea face asta pentru tine, de si nu mi-o doresc. Sa te leg, sa-ti bag un calus in gura, sa te sechestrez. Dupa care sa te trag in pula, mai lent la inceput, apoi cu toata puterea si forta mea, sa intru cu pula in tine pana la refuz... Sa iti framant trupul avid de mangaieri cu toata puterea palmelor mele, ca pe o coca de paine si sa-ti musc bucile si sfarcurile pana la sanga...Sa te fortez sa-mi inghiti pula pana la coaie si apoi sa-ti fut gatul ca pe o pizda de femeie, pana vei face spume la gura. As putea face toate astea, as putea sa fiu masculu tau dur, dar... la fel de bine as putea fi amatul tau, iubitul tau, protectorul tau si chiar... sclavul tau supus...
- George, dar eu...
- Mai bine nu spune nimic...

Mihai a reaparut victorios, tinand in mana un speculum rectal de inox.

- Nu e ce mi-am dorit, dar in lipsa de alt ceva, e bun si asta. O sa vad acum tot ce ai tu sa-mi oferi! Treci la loc, in patru labe, curva nefututa!

George tacea fara sa zica nimic. M-a ajutat sa ma asez cum mi-a cerut Mihai, cu spatele cambrat, fundul in sus si picioarele indepartate. Acesta m-a pus sa scuip saliva si sa ling scula de otel ca sa o lubrifiez, iar apoi mi-a bagat-o in fund. Simteam cum scula rece de metal inainta incet in curul meu si imi stapaneam cu greu strigatele de durere. Mihai nu ma menaja de loc, fiind incantat de suferinta mea. Scula aceea oribila si dureroasa, mai degraba ma deranja decat ma excita. George imi mangaia spatele tandru si imi saruta delicat ceafa, facand sa uit supliciul la care eram supus, doar pentru placerea sadica a lui Mihai.

- Vreau eu sa fiu primul care il fute! i-a cerut George lui Mihai pe un ton imperativ.
- Wow, te-ai dezmortit, barbate! Daca vrei sa fi tu primul care il sparge, liber de la mine ca de la imparat!
- Vreau sa te mai rog ceva...
- La dispozitia ta!
- Vreau sa fiu singurul care il fute!

Mihai l-a privit pe George cu un aer banuitor. Apoi m-a fixat cu privirea sa dura pe mine.

- Cred ca am inteles, mai baietasi! OK, daca asta va e dorinta, pula mea nu o sa mai intre in curul lui! Dar am pretentia sa ma pot juca un pic cu el. O ora, doua, trei, pana o sa ma satur, apoi o sa fie al tau. Ce zici? E un targ cinstit!

George a aprobat din cap. Mihai a zambit ironic si viclean si m-a pleznit cu sete peste fund. Apoi s-a apucat sa imi “lucreze” corpul. Deoarece curul meu i-a scapat, de ciuda el a marit intensitatea “actiunilor” sale. A inceput sa-mi lucreze sfarcurile cu atata convingere, ca era sa imi dau drumul. Si totusi nu era prea dur cu mine, nu incerca sa ma faca sa sufar, doar sa ma excit si sa gem de dorinta.

- Ia vezi in buzunarul de la pantaloni, am acolo o sticluta cu poppers, i-a spus Mihai lui George, care prin mangaieri dragastoase incerca sa-mi alunge incordarea si stresul. Ia-o si dai pe la nas!

In timp ce Mihai ma mangaia cu o mana pe burta, iar cu alta imi strivea un sfarc, George mi-a pus la nas sticluta si inspirand profund am incepu sa plutesc usor...Nici urma de durere sau suferinta, multa usurare, o imensa si dulce placere...Cei doi isi vorbeau, dar cuvintele lor treceau pe langa mine fara sa ma atinga...Dupa o vreme, am simtit ca ceva dur ma impungea, incercand sa-si faca loc intre fesele mele. Am avut o miscare instinctiva de retragere si mi-am contractat fesele. Bine, dar el a promis ca nu...Am intors capul si l-am vazut pe George, cu chipul transfigurat de excitare, ca incerca sa ma traga in pula. Totul s-a desfasurat foarte repede. M-a patruns cu putere, apoi a avansat in mine lent, ca sa ma obisnuiesc cu pula lui mare si dura, dupa care a inceput sa ma pompeze din ce in ce mai iute si mai tare. Traiam niste momente unice, incendiare si aveam niste stari noi, necunoscute inca, dar extrem de placute si de intense. Baiatul meu dulce ma futea cu spor, beat de fericire. In sfarsit isi atinsese telul! Eram numai al lui! Mihai ne privea avid, frecandu-si pula de zor. O pula frumoasa si strasnica, de armasar! Eram ca niste animale in calduri, gata sa dam drumul la seva, cand usa cabinetului s-a deschis brusc...

- Buna seara! Vad ca va distrati de minune!

Era doctorul unitatii, un tip foarte sexy si viril, de cam 40 de ani, neinsurat, care locuia in incinta unitatii, in blocul ofiterilor celibatari. Speriati, ne-am intrerupt brusc din activitate, ramanad inlemniti. Intrand si aprinzand toate luminile, acesta nu a parut surprins si deranjat de faptul ca ne futeam in cabinetul sau. Din contra! Vazand speculumul sau stand intre picioarele mele, si-a slabit nodul de la cravata si s-a indreptat spre un dulapior, pe care l-a deschis cu una din cheile pe care le tinea in mana...

- Am aici o serie de lucruri dragute, care poate v-ar interesa, mai baieti...

Deschizand larg usa dulapiorului, doctorul ne-a prezentat o serie de obiecte ciudate, dar extrem de excitante: dildo-uri, butt-plug-uri, bile, inele si tot felul de alte jucarii sexuale, un mini sex-shop. Dandu-si jos camasa si raman...



    Login