Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am fost dezvirginat (1)
Autor : trestian28 - 2012-09-26
Citita de 17557 ori - Nota 7.99 (221 voturi)
Totul a inceput in primele saptamani de armata. Eram un proaspat racan care inca nu stia cu ce se mananca armata. Desi implinisem 18 ani eram inca virgin si neinceput. Bineinteles ca la fel ca toti tinerii de varsta mea aveam nenumarate fantezii si vise erotice insotite de “hartile” corespunzatoare. Ca mai toti, faceam laba pe ascuns si ma zgaiam la sexul vecinilor la pisoar. Cam atat! Sincer, eram inca o puta! Dar stiam ca eram un baiat bine cladit, dragut, chiar frumusel cum spuneau unii, fiind inzestrat de la natura cu doua fese rotunde, pline, catifelate si lise, ca doi obrajori de copil, iar in fata aveam un tun cu doua ghiulele, de toata frumusetea!

Primele zile nu au fost prea placute, viata din armata mi-a schimbat multe din obisnuintele de acasa. O parte din schimbari au fost atat pozitive cat si negative. Cele negative: haleala, sectoarele (smotru pentru cei care nu au facut armata) si invoirile in oras/permisiile acasa. Cele pozitive: un univers exclusiv masculin si posibilitatea de a admira in voie batalioane intregi de barbati frumosi si in putere, gata de orice! In dormitorul nostru fiecare camarad avea propria colectie de povestiri porcoase si fierbinti: unul avea o amanta frumoasa si iubitoare, dar...cam curva, altul o calarea pe nevasta celui mai bun prieten si tot asa...In orice caz, toti erau cei mai mari futangii de pe pamant, tauri comunali, cei mai virili si mai potenti masculi! Dupa stingere, cand incepeau povestile porcoase si masturbarea generalizata, eram si eu provocat sa povestesc din experienta mea de mascul feroce. Cu toate ca vazusem destule filme porno si aveam suficienta fantezie, ma eschivam de fiecare data...dintr-un motiv intemeiat...

O cearta prosteasca la cantina, in care am intrat fara sa vreau, a fost motivul sa fiu consemnat in cazarma un weekend intreg. George si Mhai, camarazii mei de pluton, consemnati si ei, imi tineau companie in acele trei zile. George era un baiat dragut si simpatic, foarte sexi, care traia numai pentru muzica, fiind un chitarist talentat, pe cand Mihai era prototipul barbatului macho, a carui existenta era legata esclusiv de scula sa, cu care era extrem de mandru si de falos. Acuma, dupa ce s-au scurs cativa ani de atunci, trebuie sa recunosc cu sinceritate si jena, ca am ajuns la fel ca el, cu singura diferenta ca el avea o doaga lipsa si asta il facea uneori periculos!

Dupa ce toata seara am jucat carti si dupa ce am golit cativa litri de bere, adusa pe ascuns in unitate de un complice, ne cam torpilaseram si ne hlizeam de zor. Mihai se credea amuzant si a inceput sa ma tachineze cu aluzii directe de genul:

- Ia zii barbate, nu-i asa ca esti inca flacau neinceput, nedus la muieri? Hai, nu te mai rosi ca o fata mare, recunoaste sincer! Hai zii, care iti plac mai mult, curvele blonde ori alea brunete? Haide, nu mai fii asa timid! Suntem intre barbati, ce dracu! Ti-o fi rusine?! De ce taci? Ti-ai inghitit limba ori te pomenesti ca esti homo! Tace bobocul! E clar, esti poponar! Fantastic, ma culc in fiecare seara langa un muist si habar n-aveam!

Tacerea mea incapatanata il starnea si il incuraja si mai mult pe Mihai, care a continuat cu mistourile, luandu-l ca martor pe George.

- Iti dai sema, mai George! Aveam langa noi pe regina gaoazelor si noi habar nu aveam! Muream prosti si nu stiam ca-i place tipului s-o ia intre buci!

Apoi mi s-a adresat din nou mie:

- Ia zii, ti-ar place sa fii tras in teapa pana la radacina, de o pula zdravana? Asa ca si tunul meu! Pana la urma, daca inchizi bine ochii, un cur frumusel si stramt de baiat poate fi la fel de bun de futut ca o pizda umeda de muiere. Importa sa ai unde sa-ti bagi pula si sa o golesti de sloboz! Ce zici? Facem treaba?

Cred ca ma facusem rosu ca un rac fiert, dar nu aveam nici un chef sa-i dau replica, pentru a nu prelungi inutil mistourile sale! Oricum, amandoi erau manga, nu aveam cu cine sa ma cert, asa ca m-am ridicat si i-am parasit brusc, pretextand o treaba urgenta ! Am bantuit panicat prin curtea unitati peste o ora, sperand ca se vor duce la culcare. Ma apucase si o durere de cap urata asa ca m-am indreptat spre infirmerie sa iau ceva pentru cap. Nici nu am apucat sa deschid usa, ca Mihai si George, care probabil ca m-au urmarit, m-au insfacat si m-au impins intr-un cabinet pustiu la acea ora.

- Am venit sa-ti propunem un targ! Nu o sa zicem la nimeni ce am aflat, ca-ti plac barbatii si ca o iei la buci, daca in schimb te oferi sa fii fetita noastra in acest weekend. Consemnarea asta mi-a cam stricat planurile! Am mare nevoie de o gaura... si a ta imi convine...In lipsa de ceva mai bun!

Nu le-am zis nimic. Eram indecis: Sa par surprins si sa refuz sau sa cad la pace cu ei, sperand ca vor ramane discreti? Pana la urma colegii mei aratau foarte bine ca barbati si ideea de a afla cu ajutorul lor cum e futaiul chiar imi placea.

- Deci? Esti de acord?

Am dat din cap in semn afirmativ. George nu a scos nici un cuvant dar il simteam ca era foarte excitat de ceea ce se intampla. Ar fi trebuit sa fie de piatra ca sa nu fie asa!

- Dezechiparea! La pielea goala! Daca ai face si striptis ar fi si mai sexi! Te pricepi?

Era prima oara, dar vazusem destule filme si ideea imi placea teribil, sa le arat cat de frumos eram! Pe masura ce ma dezbracam si ma unduiam provocator vedeam cum ochii li se faceau tot mai mari si straluceau de pofta, din ce in ce mai tare. Mihai a inceput sa se frece cu putere prin pantaloni facand sa apara o cocoasa uriasa care imi dadea fiori. George saliva abundent si-si trecea din cand in cand limba peste buzele uscate de excitare. In cinci minute am ramas numai in izmene.

- Am spus la pielea goala! Asa! Acuma suie-te pe masa si stai in 4 labe! a zis Mihai, continuand sa-si frece pula de zor.

Habar nu avea ca il visam in fiecare noapte, de cand eram vecini de pat. Era frumosul meu blond, pentru care la culcare, faceam laba pe ascuns sub patura, iar dimineata dupa ce-l visam, aveam izmenele umede si lipicioase. Practic, visele meu deveneau realitate si trebuia sa fiu foarte bucuros pentru asta!

- George, tu ai vreo dorinta?

George clatina din cap. Bietul baiat se pierduse cu totul. Sfiala si jena il coplesisera si se blocase. L-am privit direct in ochi si el s-a apropiat de masa ca hipnotizat.

- Haide si mangaie-ma!
- Hai, ca nu te musca! a adugat Mihai in culmea excitarii.

George a inceput sa ma mangaie delicat, ca pe o pisica, pe ceafa, pe spate, pe sale, mana sa calda si transpirata oprindu-se timid pe fesele mele moi si rotunde. Mihai si-a scos din pantaloni pula imensa si intarita, apoi suindu-se pe un scaun, mandru de ea, mi-a prezentat-o, frecandu-o de buzele si de fata mea!

- Iti place, putoare mica? Hai, casca gurita si ia-o la supt!

Eram in mainile unui duo foarte ciudat. Pe de o parte o fiara egoista, insetat de sex brut, de cealata parte un baiat tandru si fin, care voia sa-mi ofere la fel de multa placere pe cata primea si el de la mine. In timp ce gura mea era ocupata de pula pgroasa si pietroasa a lui Mihai, am simtit mangaierile lui George, tandre si excitante, pe fese, intre fese si apoi pe coapse in jos. Mihai, multumit de cum l-am supt (si era pentru prima oara in viata mea!), si-a scos pula din gura mea alaturandu-de lui George, care intrase cu mana pana la gaura mea, pe care o cerceta emotionat si curios.

- Are cam mult par in gaura si pe coaie. Nu arata frumos si contrasteaza cu curul acesta dragalas si netet! Haide sa-l radem!

Simtind retinerea mea, Mihai a adugat:

- Nu te teme! O sa-ti faca placere, puiut dulce si nefutut! O sa fie fantastic sa simti mangaierea rece a lamei intre bucile tale fierbinti! George, cauta dincolo la asistent, trusa de ras.

George s-a dus sa aduca trusa, iar eu am ramas pe masa in patru labe, cu Mihai care nu-si mai dezlipea ochii de la curul meu.

- Trebuie sa-ti fac o marturisire. E prima oara cand un barbat m-a facut sa ma excit si sa mi se scoale pula asa de tare. Si nu de acum! De cand a inceput seara. Esti o fetita traznet! Si curul asta! Ma baga in boala! Cere sa fie inceput si futut, cat mai repede! Sunt nebun de dorinta sa te sparg si sa te trag in pula! Cred ca nu mai ai nici un interes sa-ti lasi gaura neatisa! Ori vrei sa te pastrezi neatins pentru cineva anume?

Mainile sale au inceput sa-mi mangaie bucile, sa le desparta, sa-mi pipaie si sa-mi maseze rozeta, facandu-ma sa gem de placere.

- Si in plus esti foarte, foarte stramt. Chiar esti virgin si neinceput?
- Da! N-am futut si ...n-am fost niciodata futut.
- Ce bucurie pe toti trei! O sa fii in al noulea cer! Iti garantez! Asta va fi ziua ta cea mare, omule!

George s-a intors cu o foarfeca, un vas cu apa, sapun lichid si un brici.

- Asta e tot ce-am putut gasi!
- E perfect! Apleca-te mai bine si salta curu’ in sus, putoare mica, sa te epilez.

El a luat foarfeca si a inceput sa-mi tunda flocii din cur si de pe coaie. Contactul cu metalul rece al foarfecii mi-a produs un frison si o oarecare emotie dar caldura mainilor sale m-a facut sa intru in erectie. Era prima oara cand un barbat ma atingea in zona mea cea mai intima si asta m-a facut sa ma excit teribil de tare. Apoi, a luat o portie buna de sapun lichid pe care mi-a aplicat-o intre fese si pe coaie, dupa care a inceput sa ma maseze bine, pentru a obtine cat mai multa spuma. Trecand de crapatura dintre buci a facut sa-i alunce degetul aratator pana-n gaura curului. Ochii sai s-au fixat de ai mei, privindu-ma patrunzator. La randul meu l-am privit cu multa intensitate, parca rugandu-l sa continue si chiar sa avanseze mai mult. George era in flacari, complet nadusit s-a dezbracat de veston. O umflatura colosala se ridicase din pantalonii lui. S-a apropiat de mine si m-a imbratisat cu multa tandrete. Mihai n-a spus nimic, dar banuiam ca scena nu prea a fost pe gustul lui. Apoi a luat briciul in mana.

- Stai cuminte si nu te misca, ca nu vreau sa te crestez sau sa-ti scurtez jucaria asta draguta!

Mihai, cu fata luminata de zambetul sau de seducator in calduri, a inceput sa ma rada cu multa grija intre fese si pe scrot, masandu-mi rozeta cu degetul aratator. Fara jena m-am excitat si mai tare, pula mea fiind ca o maciuca de lemn. George mi-a prins capul in palmele sale si a inceput sa ma sarute cu patima. Limbile noastre se atingeau si se inlantuiau intr-o lunga si dulce sarutare. Faptul ca George era atat de dulce si de tandru cu mine, m-a facut sa renunt la orice temere si retinere, asa incat eu insumi mi-am largit cat mai mult fesele, pentru a-l ajuta pe Mihai la treaba. Cateva minute mai tarziu, spre regretul meu, acesta si-a incheiat sarcina.

- Ia uita-te aici, cat de draguta poate fi gaurica asta proaspat rasa! a exclamat Mihai incantat de opera sa.

Si-a bagat inapoi degetul in gaurica mea si a inceput sa se joace delicat cu ea.

- Stiu eu pe cineva care o sa fie teribil de incantat sa intre aici!
- Atunci intra o data! Ce mai astepti? am tipat eu superexcitat. Trage-ma-n pula pana la radacina, fii dur cu mine si i-ati portia pe care ti-ai dorit-o toata seara!

Mihai a continuat sa-mi exploreze fundul meu stramt si sa-l largeasca mai intai cu doua degete, apoi cu trei, facandu-ma sa gem de durere, iar apoi de placere. George a continuat sa ma sarute pasional cufundandu-si privirile in ochii mei, ma strangea in brate si ma mangaia cu o tandrete infinita. Tipul era atat de frumos, atat de tandru, ma topeam de placere in bratele lui...Orice particica din mine pe care el o saruta se putea considera binecuvantata. Placerea mea se amplifica intre tratamentul atat de excitant al curului meu oferit de Miha...



    Login