Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am devenit gay
Autor : bigsuck - 2017-01-12
Citita de 9519 ori - Nota 3.96 (50 voturi)
Cele ce vor urma mi-au fost povestite de un tânăr prieten cu care am avut câteva "relații"
Se numește Sergiu și în cele câteva întâlniri mi-a povestit cu lux de amănunte cum a ajuns să iubească bărbați.
........................... .................................. ..................... .........................
Mi-am descoperit atracția pentru bărbați de când eram adolescent, mai precis aveam 14 ani când am pus gura pe o pulă.
Trăiam la țară împreună cu părinții mei. Am fost unicul copil ca și vărul meu Alin, mamele noastre fiind surori. La câteva case distanță de ale noastre stătea bunica, mama mamelor noastre, care era văduvă de mulți ani. Eu cel puțin, nu-l prinsesem pe bynicul în viață, iar Alin era mic când a murit bunicul.
Alin și cu mine am copilărit împreună, chiar dacă diferența de vârstă dintre noi era de opt ani. Astfel am văzut toate fazele creșterii lui de la copil la bărbat, pentru că el nu pierdea ocazia să îmi arate cum îi crestea puța care devenea pulă.
Aveam șase ani când mi-a arătat cum îi crescuse flocii la pulă. Îmi lua mâna și mi-o punea pe blănița creață de deasupra pulii și fără să înțeleg ce se întâmplă, simțeam plăcere să răsfir firișoarele aspre și crețe. N-a trecut mult și mă punea să-i frec pula
și atunci am văzut prima oară spermă. Alte lucruri urâte nu făceam, doar dacă mai făcea el altele fără știrea mea
În timpul verii ne scăldam în apele râului care trecea pe lângă sat ii curul gol, așa că vedeam tot felul de puțe și pulici.
Aveam 14 ani și aveam și eu flocii mei de care eram foarte mândru și le arătam flocii de la pulă puțoilor care nu aveau
Alin o ajuta mult pe bunica în gospodărie pentru că avea optzeci de ani și socotea ca având 22 de ani, trebuie s-o ajute, chiar dacă bunica era foarte vioaie la anii aceia
De câtva timp se mutase la ea, urmând ca să primească moștenire casa ei.
Într-o zi m-am dus la ei cu gând să-l iau pe Alin la scăldat. Am intrat pe poartă, fără să fac zgomot, câinele doar s-a bucurat că mă vede dând din coadă fără a lătra.
Am intrat pe ușa acoperită de o perdea tip plasă și înaintând în camera următoare. Pe dormeza pe care dormea de obicei Alin am văzut două trupuri goale care se frământau, iar când ochii mi s-au obișnuit cu semiîntunericul am văzut-o pe bunica cu picioarele pe lângă șoldurile lui Alin iar acesta o futea de-i tremurau bucile babei. Vedeam găoaza și coaiele flocoase ale lui Alin cum se zbăteau între pulpele bunicii care icnea la fiecare contră. La vederea acelor coaie flocoase și a flocilor dintre bucile lui Alin, imediat mi s-a sculat pula și mi-o frecam uitându-mă la ei.
Când Alin a ajuns la momentul ejaculării, s-a prăbușit peste bunica strângând spasmodic din buci să-și lase slobozul în adancul pizdii bunicii. Bunica era și ea în extaz, având ochii închiși.
Când i-a deschis și m-a văzut cum mă uitam la ei, a tresărit și l-a împins pe Alin de pe ea trăgând un cearșaf să se acopere. În acele scurte clipe am apucat să-i văd pizda rânjită cu o încâlceala de floci carunți in jurul buzelor fleșcăite dintre care se prelingea slobozul alb ca smântâna al lui Alin.
Când s-a întors Alin și m-a văzut, un zâmbet larg i s-a așternut pe față și a zis:
- Nu te mai feri bunico. Sergiu e și el bărbat de-acu si are nevoie de pizdă. De ce să se ducă să-și verse sămânța aiurea când ai o pizdă așa primitoare. Lasă-l și pe el să te fută că tot din carnea matale e!
- Vai de mine, ce rușine, ce ru&#...



    Login