Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am devenit gay (4)
Autor : bigsuck - 2017-01-24
Citita de 7142 ori - Nota 5.86 (77 voturi)
Până în toamnă când am plecat la liceu în orașul care se afla la 40 de km de satul nostru, m-am bucurat de pula lui Alin care era neobosit, în sensul că ne dădea pula și mie și bunicii.
La oraș a trebuit să-mi iau gazdă și tata avea un văr mai de mâna a treia, adică mai îndepărtat ca grad de rudenie care avea și el un băiat cu un an mai mic decât mine, dar care era deja la o școală de arte plastice, deoarece avea talent la desen.
Unchiul Emil, gazda la care stăteam, avea un atelier de reparat mașini și era mai toată ziua plecat, în schimb, tanti Lieta era casnică și era mereu acasă, uneori mergea la o prietenă sau la coafor. Mituș, băiatul lor, și cu mine dormeam împreună și ne-am împrietenit foarte repede, datorită și calculatorului unde mi-a arătat filme porno cu femei goale în acte sexuale. Eu eram mai mult cu ochii la pulele bărbaților care le futeau și aveam pula sculată la vederea lor. Normal că și el avea pula sculată și n-a durat mult până am început să ne lăbărim reciproc.
Lui abia îi mijiseră câțiva flocușori la pulă și când a văzut ce junglă aveam eu la pulă, îi plăcea să umble cu degetele prin flocii mei. De la asta și până la a-mi suge pula n-a durat mult și ne sugeam reciproc. Însă eu voiam mai mult așa că a trebuit să duc ceva muncă de lămurire ca să-l fut în cur.
Am cumpărat câteva prezervative și așa au început nopțile noastre fierbinți.
Nu de puține ori, Mituș mă lua ca să ne uităm cum se futeau părinții lui, noaptea târziu și ne frecam pulele în timp ce priveam trupurile goale ale lui unchiu Emil și al tantii Lieta cum se înfruntau. Eu eram în extaz când vedeam trupul vânjos al lui unchiu Emil și nu de puține ori l-am văzut sub duș, pentru că nu se ferea de noi. Ca o paranteză, unchiu Emil avea 37 de ani, iar tanti Lieta, 35!
Cam la o lună de la venirea mea în familia lor, Alin s-a angajat și el la atelierul lui unchiu Emil și ca toate să fie la locul lor, a primit și el o cameră în locuința patronului. Ce-i drept, beneficiau de prezența lui acolo, întrucât îl mai foloseau și la alte munci în gospodarie, luându-i o chirie modică. Era bucuria noastră, a mea și a lui Mituș, că uneori, nopțile ni le petreceam la pula lui Alin care ne umplea pe amândoi de spermă.
La scurt timp de la venirea lui Alin, am observat oarecare tensiune între părinții lui Mituș, dar n-am dat nici o atenție, până într-o noapte de sâmbătă spre duminică. După ce-l futusem în cur pe Mituș și m-am dus la baie (era trecut demult de miezul nopții), am auzit vorbe și icneli în dormitorul matrimonial. În muzica dată în surdină, distingeam vorbe porcoase din gura unchiului Emil. Curios, m-am apropiat de ușă și am întredeschis-o puțin. Nu mică mi-a fost mirarea când am văzut-o pe tanti Lieta goală pușcă sub trupurile de-asemenea goale ale unchiului Emil și al lui Alin. Unchiu Emil o futea în gură, iar Alin era între pulpele ei și dădea din cur de curgea apa de pe el. Am fugit repede în cameră și l-am chemat și pe Mituș. Când a văzut ce se petrecea, Mituș a început să tremure de excitare. Ne strângeam în brațe unul pe celălalt și ne uitam la trio-ul care se desfășura în patul larg.
Priveam cum coaiele lui unchiu Emil jucau pe barba tantii Lieta și coaiele lui Alin se zbăteau între pulpele ei. Când au ajuns la momentul ejacularii, au scos niște răcnete de triumf și după, s-au ridicat și s-au îmbrățișat toți trei. Atunci am mișcat ușa care s-a deschis mai larg și am fost văzuți de cei trei cum eram îmbrățișați.
Tanti Lieta și-a tras repede o pătură peste ea, dar unchiu Emil a venit către noi și luându-ne pe după umeri ne aduse lângă pat și ne zise :
- Măi băieți, de-acum sunteți mari, aproape bărbați, așa că trebuie să știți cam ce se întâmplă între un bărbat și o femeie. Cred că ați văzut destul de când stați și vă uitați așa ca trebuie să vă explic de ce l-am adus și pe Alin aici. Pula mea e tare și pot să fut cât de mult, dar sămânța e sterilă, nu face copii.
- Dar tată, eu ce sunt, sare Mituș iritat.
- Dragul tatii, tu ești copilul nostru drag, dar trebuie să știi că nu ești rodul coaielor mele, ci al unui văr al mamei tale, unchi-tu Veniamin, el e tatăl tău biologic. Eu însă te iubesc ca pe copilul meu și pentru că mai vreau un copil am apelat la Alin, că l-am văzut bărbat tânăr, frumos și în putere. Așa că Alin o să fie mult timp prezent în patul nostru si-l socotim membru al familiei. Deci o sa-l vedeți de multe ori că o s-o fută pe mamă-ta.
Și într-adevăr Alin era aproape toată ziua în casă, umblând mai mult gol și nu de puține ori l-am văzut cum o futea pe tanti Lieta și nu numai în pizdă. La vreo lună și jumătate, tanti Lieta ne-a anunțat că a rămas gravidă. Alin și-a reluat programul de lucru la atelier, iar tanti Lieta cam tânjea după partidele de futai pe care le avea cu Alin. Mituș și cu mine aveam orare diferite și diminețile eu eram acasă, având ore după amiaza.
Într-o zi, după ce-a plecat unchiu Emil cu Alin la muncă și Mituș la școală, tanti Lieta m-a luat pe după umeri și m-a întrebat :
- Sergiule, tu ești băiat mare, n-ai și tu o prietenă? Văd că stai mai mult pe -acasă.
- Nu tanti, că sunt în primul an și am mult de învățat ca să recuperez, că la țară nu se face școală ca la oraș.
- Dar ești aproape bărbat, de-acum ai și tu nevoi ca orice bărbat, nu simți nevoie de femeie?
Acum înțelegeam unde bate ea și pe loc a început să mi se scoale pula. N-a fost nevoie de mai mult, că imediat ne-am îmbrățișat și ea mi-a și băgat mâna în pijamale, cuprinzându-mi pula în mână. M-a tras în dormitorul ei și a și început să tragă pijamalele de pe mine, iar eu i-am desfăcut capotul sub care era goală. Rămânând amândoi goi, m-a privit admirativ și zise :
- Măi, măi, dar chiar ești bărbat măi Sergiu! Cred că aș fi putut rămâne foarte bine gravidă și cu tine. Uite câta mai pula ai!
Într-adevăr, ai văzut ce pulă am, așa că nu mi-a fost greu s-o răstorn și s-o iau la futut. Până am plecat la școală, am futut-o de vreo patru ori și în gură și în pizdă.
Aveam asta în program în fiecare zi, astfel că îl cam neglijam pe Mituș, căruia îi dădeam doar pula la supt, fără să-l mai fut și-n cur.
Într-una din zile, când eu eram călare pe tanti Lieta, ne-a surprins Mituș, care venise mai devreme.
Ce scene a făcut, ce scandal! Că e și el bărbat, că are și el nevoie de femeie, și o ținea tot așa!
Până la urmă, tanti Lieta l-a luat direct :
- Mai bine zi că ai vrea să mă fuți și tu!
- Bineînțeles că vreau! Doar până la urmă ești tot femeie!
- Ia să văd ce ai tu în pantaloni!
Avea de-acum o blăniță neagră și creață la pula care se mai mărise, coaiele aveau sămânță în ele se când venisem eu la ei, așa că avea ce arăta.
- Ooo puiul mamei, dar are mama un bărbățel în toată regula!
Eu terminasem de ejaculat și din pizdă i se scurgea sperma mea albă la vederea căreia Mituș se apucă să o lingă. Băgase limba în pizdă și lingea făcându-i senzații tantii Lieta care începuse să salte din cur. Mă uitam la curul bombat al lui Mituș și-mi făcea poftă să-mi bag pula între bucile lui unde începuseră să răsară câțiva flocușori. M-am stăpânit și cum mi se sculase iar pula, am încălecat peste capul femeii și am început s-o fut în gură. Cât eu eram călare pe gură, Mituș s-a ridicat și s-a băgat între pulpele ei și a început să-i fută pizda. N-a durat mult și Mituș și-a golit coaiele în pizda ce tocmai o linsese. Eu încă îmi frecam pula între buzele gurii, când am simțit că-mi sunt linse coaiele. Mituș încă mă mai iubea, arătând că nu e supărat pe mine. Am ejaculat imediat, lăsând-o pe tanti Lieta să sugă în continuare. După ce n-a mai rămas nimic în pulă, am plecat poți trei la baie și ne distram bagând degetele în pizdă și lingându-le .
Dar eu duceam dorul de supt pulă de bărbat și n-aveam cum să mai ajung la pula lui Alin care era mai mereu călare pe tanti Lieta.
A venit și vremea când tanti Lieta a lăsat-o mai moale cu fututul, iar unchiu Emil și Alin cam duceau dorul.
Atunci am zis că e momentul să am parte...



    Login