Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum am devenit gay (3)
Autor : bigsuck - 2017-01-22
Citita de 7519 ori - Nota 4.13 (70 voturi)
Mă mai opream din supt, scoteam pula din gură ținând-o de la bază și mă uitam cu dragoste în ochii lui Alin, din poziția în care stăteam. Îl iubeam mai ceva ca pe părinții mei, el era alfa și omega pentru mine, nu exista altcineva pentru mine în momentele acelea.
- Ce-i cu tine Sergiule, de ce ai privirea aceea care se uită pierdută în ochii mei?
- Aline, te iubesc, ești viața mea, vreau să fiu femeia ta!
- Aa prostuțule, tu te-ai îndrăgostit de mine? Bineînțeles că de-acum am să te fac femeia mea, dar asta nu înseamnă că o să renunț la pizdă!
- Ai să te întorci iar la bunica?
- La bunica, la oricare altă femeie care vrea pulă, că simt că asta e menirea mea, să fut!
- Să nu mă părăsești de tot, vezi cât te iubesc!
- O să ai pula mea, n-avea grijă, dar dacă tot zici că vrei să fii femeia mea, trebuie să mi te dai cu totul, vreau să-ți fut găozul!
Atunci putea să zică orice, că mă omoară, aș fi acceptat orice de la el.
- Atunci mai joacă-te cu pula mea, mai linge-mă, mai suge-mi coaiele până se scoală din nou !
N-am așteptat să-mi zică de două ori și eram cu limba sub coaiele lui unde moscoleam flocii între buze, coaiele flocoase acoperindu-mi ochii.
- Aahh nebunule, ce bine e! Du-te mai departe și bagă-mi limba în găoz!
I-am depărtat bucile cu mâinile cât am putut de mult și prin încâlceala de floci creți am început să ling rozeta care pulsa la fiecare atingere a limbii mele. Am apucat cu degetele marginile anusului făcând loc limbii să pătrundă înăuntru în timp ce Alin ofta și gemea de plăcere. Salivam și lingeam cu o poftă nebună. Simțeam gustul acruț al salivei care luase contact cu interiorul roziu al intestinului. Înghițeam saliva aceea ca pe un elixir pentru că era din trupul iubitului meu.
- Gata, gata că m-ai terminat, treci să te fut că pula-i par!
M-am așezat capră și imediat Alin și-a scuipat în palmă și și-a umezit capul pulii pe care mi l-a băgat printre buci începând să forțeze intrarea în găoz. Începea să mă doară, dar strangeam din dinți și mă țineam cu mâinile de un stâlp. Alin împingea, eu îi opuneam contră în ciuda durerii care se accentua. O durere atroce m-a străpuns în momentul în care capul pulii a reușit să intre și mi-am mușcat buzele până la sânge în timp ce lacrimile îmi împăienjenise privirea. Cu capul pulii în mine, Alin mă cuprinse cu mâinile pe sub burtă și începu să înainteze încet și sigur în curul meu. Presiunea din intestinul gros se transmitea în tot stomacul. Mă proptisem cu capul în stâlpul pe care-l țineam strans cu brațele și-i ofeream lui Alin trupul meu.
Acesta înainta fără milă în mine și curând simții flocii pull pe bucile mele.
- Sunt în tine dragule, cum mă simți?
Gemând, i-am răspuns :
- Parcă am un stâlp în mine!
Începu să râdă și zise :
- Ți-am îngrămădit puțin căcatul în capul pieptului, dar o să te obișnuiești!
Începu să se retragă ușor, dar nu mult, după care iar simții presiune. Găozul mă ustura la fiecare mișcare pe care o făcea.
Alin făcea mișcările de dus- întors din ce în ce mai dese in timp ce senzația de plin nu mai era așa evidentă.
Eram futut în cur de vărul meu și începea să îmi placă. Mișcările erau accelerate insotite de răsuflarea scurtă și icnetele lui. Era cald și curgea sudoarea pe noi și în scurt timp am simțit cum pula vibrează în mine, Alin stând înfipt în mine, tremurând din picioare.
S-a retras încet și am simțit sperma scurgându-se pe pulpe.
Alin a apucat maieul meu care era alături pe paie și s-a sters cu el la pulă după care mi l-a aruncat și mie zicând :
- Ia-l și șterge-te la cur, că după aia îl aruncăm!
M-am șters între buci și pe pulpe și mi-am tras pantalonii pe mine. În timp ce-și trăgea și el pantalonii, Alin îmi zise că mergem la râu să facem baie.
Îmi lăsasem pantalonii mai largi pe mine, să nu intre între buci că oricum mă mișcam greu simțind o jenă în găoz.
Maieul murdar de spermă amestecată cu căcat l-am aruncat în closetul din fundul curții. Când ne îndreptam spre poartă, bunica ieșise cu căldarea să dea mâncare la porci.
- Undea-au plecat pulele mamii?
- Am plecat la râu bunico, i-a răspuns Alin.
- Mergeți sănătoși dragii bunicii!
Când ieșeam pe poartă, Alin îmi zise :
- Să vezi ce futai îi trag deseară când mă întorc!
- Dar de când ai început s-o fuți, l-am întrebat eu.
- De când a dat căldura. Eu dorm în pula goală și într-o noapte m-am trezit că îmi borăște pula. Când am deschis ochii, bunica îmi sugea pula. Am lăsat-o să se bucure, dar i-am zis că de-atunci o sa dormim împreună ca bărbat și femeie. In noaptea aia am ținut-o numa-n pulă și de-atunci o fut mereu.
- Dar cum, la vârsta ei?
- Nu uita că a rămas văduvă destul de tânără, când încă avea nevoie de bărbat, dar n-a umblat cu alți bărbați, iar când m-a văzut pe mine gol, i-am amintit de bunicul, cu care semăn leit, zice ea.
- Dar cu suptul pulii...?
- Mi-a zis ca i-o sugea și lui bunicul și bunicul o lingea în pizdă.
Între timp am ajuns la râu unde ne-am amestecat printre ceilalți.
Spre seară când ne-am întors, era o liniște suspectă acasă la bunica. Am întrat încet în casă și am găsit-o pe bunica iar luată la pulă. De data asta era unchiul Tache, tatăl lui Alin.
Alin s-a supărat foarte tare și a strigat la el :
- Tată! Ce faci?
Unchiul Tache a sărit se pe bunica și trăgându-și chiloții pe el începu să se îmbrace. Dar tot am avut timp să văd că avea și unchiu Tache o mătărângă flocoasă de mă întrebam dacă Alin l-a moștenit în dotare pe bunicul sau pe unchiu Tache.
Deja îl voiam și pe unchiu Tache și trebuia să fac orice să ajung și la pula lui.
Unchiu Tache a plecat ca din pușcă, iar bunica, fără a se mai rușina, își luă capotul pe ea și începu sa-l dezvinovațească pe unchiu Tache :
- Dragii bunicii, nu-l judecați greșit pe bietul om, mai ales că acum sunteți și voi bărbați și știți ce este nevoia de femeie. Mamă-ta Aline, suferă de câteva luni de o boală incurabilă jos și nu mai suportă bărbat în ea, de aceea i-am zis bietului Tache să vină la mine să se descarce. Și vine bietul om cam la o săptămână și-și varsă focul în mine. Așa că Aline, dragul bunicii, nu fi gelos, că are bunica pizdă pentru toți, pule să aveți!
Alin se potolise și deja se freca la pula.
Bunica a v...



    Login