Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum a inceput sa imi placa pula !
Autor : karmin - 2012-06-04
Citita de 29458 ori - Nota 3.66 (2207 voturi)
Sper sa nu primesc doar critici avand in vedere ca e prima oara cand scriu o fantezie.... Si mai sper ca veti avea rabdare sa cititi tot !
Totul a inceput intr-o vara foarte calduroasa, aveam 16 ani si am plecat la casa bunicilor in vacanta. Bunicii nu erau acasa,erau la tratament la bai si pentru a nu merge singur acolo, ca sa aiba cineva grija de mine, ai mei au hotarat sa il roage pe fratele meu sa ma insoteasca. Fratele meu,care era cu 12 ani mai mare decat mine, dupa ce s-a certat cu ai mei ca nu vrea sa ma insoteasca deoarece este plictisitor sa aiba grija de un tanc, asa cum imi zicea el, a acceptat in cele din urma .
Ma bucuram sincer ca voi merge la tara,pentru ca stiam ca acolo este liniste si placut si nu ma va deranja nimeni de la marea mea placere de a citi. Eram un baiat nici frumos,nici urat,inalt,cam 1.80 cm,putin plinut,dar nu gras,introvertit,rusinos si fara prea multi amici. Fratele meu era in scimb opusul meu,un baiat foarte vesel, care nu rata nici o petrecere,avea foarte multi prieteni si era in general un tip foarte galagios,unde mai zic ca era si mai dragut decat mine si avea in fiecare saptamana cate o noua prietena.
Am hotarat noi sa plecam,dar pentru ca nu aveam cu ce sa mergem si pentru ca fratelui meu nu-i placea sa mearga cu trenul l-a rugat pe un prieten al lui, Sorin, sa ne duca cu masina... Am plecat din Bucuresti dimineata pe la 9 si la ora 12 eram la tara. Pe drum fratele meu si prietenul lui au ascultat muzica, au ras, glumeau pe seama fetelor si spuneau ca abia asteapta sa vina seara sa vada ce bunaciuni sunt prin sat, pe la discoteca sa futa si ei niste taranci. Cand am ajuns ei s-au culcat putin sa nu fie obositi seara si eu m-am apucat de citit. Pe la 21 ei au plecat la discoteca si eu am ramas in casa sa ma joc cu un joc pe care il adusesem cu mine de la Bucuresti. Sorin m-a invitat si pe mine la discoteca, dar fratele meu a zis ca nu are nevoie sa fie dadaca in seara aia.
Eram bucuros ca e liniste in casa dupa ce au plecat, m-am jucat putin cu jocul meu si apoi pe la 23 am facut o baie. In baie era multa dezordine deoarece baietii pana sa plece s-au spalat si ei, si au lasat in urma lor dezastru. Dupa ce am curatat dupa ei si m-am spalat am vazut ca este trecut de 12 noaptea si am zis sa ma culc. Casa avea 3 camere,un dormitor in care dormea fratele meu,un dormitor unde urma sa dorm eu si Sorin in camera de zi. Peste 15-20 de minute am auzit galagie pe strada si mi-am dat seama ca au venit. Se auzeau si doua fete si imi dadeam seama ca toti sunt beti. Dupa cateva minute merg pana la baie si cand ma intorc am vrut sa beau putina apa dar pentru asta trebuia sa trec prin camera de zi. Desi imi era rusine am trecut repede pe acolo si cand am vrut sa trec inapoi, l-am vazut pe Sorin cum incerca sa-i bage pula in gura fetei cu care venise dar ea parca era moarta,nu reactiona deloc.
Sorin m-a oprit injurand si a zis ,,uita-te si tu la taranca asta vreau sa-i dau pula si ea doarme ca proasta,, Mie imi era si rusine sa ma uit dar el a venit spre mine asa gol cum era. M-am oprit si am vazut in fata mea un barbat brunet, foarte inalt,cam 1.90, atletic, fara par pe el si cu o pula foarte mare ( cam 21 de cm). Sorin,care abia se tinea pe picioare a zis ca trebuie sa faca ceva ca il dor coaiele si pe aia e clar ca nu o poate fute. Pentru ca eu nu ziceam nimic, mi-a zis ca are o idee:
- Karmin, daca tot e in pizda goala asta,nu iei tu chilotii ei pe tine si sutienul sa ma uit si eu cum iti sta si sa-mi fac o laba ?
- Nu ma Sorine ca imi e rusine si nu m-am imbracat ca o fata niciodata. Oricum nu cred ca imi vin.
- Hai ma ce pula mea,parca esti fata mare. Te imbraci putin,ma labaresc si eu si gata.
- Bine ma imbrac,dar hai la mine in camera ca poate vine frate-miu si rade de mine.
Am mers in camera si el s-a asezat in pat iar eu m-am imbracat cu chilotii fetei si sutienul nu stiam cum sa il pun. M-a ajutat el si mi-a zis:
- Da,chiar arati bine asa. Mai ca imi vine sa te fut. Stai aici pe pat langa mine sa te vad bine cand imi frec pula.
M-am asezat pe pat langa el si el isi freca pula si la un moment dat a inceput sa ma mangaie pe buci prin chiloti.
- Ce faci,am intrebat eu rusinat ?
- Te mangai pe buci,pune si tu mana pe pula mea, ca daca tot nu am ce fute macar sa ne mangaiem putin...
Desi,imi era rusine,i-am pus pana la urma mana pe pula si el ma mangaia cat mai insistent. La un moment dat mi-a zis sa stau pe burta sa imi vada curul mai bine ca e foarte frumos si bombat. Eu m-am asezat pe burta,el ma mangaia si la un moment dat a observat ca eu nu mai pot sa-i fac laba stand pe burta. A inceput sa ma mangaie si pe spate si a urcat pana la umeri venind cu pula deasupra capului meu.
- Intoarce-te sa iti mangai si tatele ca mai am putin si ma termin.
- Ce inseamna asta ?
-...



    Login