Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum a inceput sa imi placa pula ! (3)
Autor : karmin - 2012-06-09
Citita de 42827 ori - Nota 5.19 (2253 voturi)
Aceasta este a treia si ultima parte a primei fantezii pe care o scriu. Va multumesc pentru incurajari si sper sa va placa si aceasta parte. Personal este episodul care imi place cel mai mult...
In ziua urmatoare pe la ora 15.00 am primit un mesaj de la Sorin in care imi spunea care este adresa la care trebuia sa merg la ora 17.00 si sa fac in asa fel sa nu intarzii. Desi nu imi doream sub nici o forma sa mai traiesc experienta din ziua anterioara, aceea de a fi un fel de tarfa, la ora 16.58 sunam la usa apartamentului unde trebuia sa merg. Mi-a deschis un baiat maruntel si ma bucuram ca macar asta nu e asa mare si nu ma va chinui prea mult, insa dupa ce am intrat, am vazut ca in camera ma asteptau 4 baieti, si doar la gandul ce putea sa mi se intample, iar mi-au dat lacrimile.
- Ce faci papusa, ai venit dupa pula ? Lasa ca azi o sa ai parte de atata pula cat nici nu ai visat in viata ta.
Zicand acestea, un baiat blond, cam de 1.70-1.75 inaltime, uratel, si care parea ca avea undeva in jur de 30 de ani se descheia la pantaloni si ma invita sa-i sug pula. De frica sa nu iau bataie sau eu stiu ce mi se putea intampla, m-am asezat in genunchi in fata lui si am vrut sa iau capul pulii in gura. Acesta mi-a infipt toata pula in gura si imi zicea ca o curva ca mine trebuie sa o suga toata deodata si chiar si coaiele sa le ia in gura daca se poate. In timp ce blondul ma futea in gura, un altul imi zicea sa ma dezbrac si eu, ca vrea sa-mi futa putin curul. Au inceput apoi sa ma futa cate doi, unul in gura, unul in cur si faceau schimb din cand in cand. Eu plangeam, dar incercam rezist asaltului la care eram supus. Nu stiu cat a durat asta pentru ca eram deja intr-o stare de scarba si chiar disperare, dar la un moment dat unul din baieti a spus:
- Bai Alex, tu nu o futi pe tarfulita asta mica ? Sa stii ca e ea micuta, dar se misca bine in pula si o suge aproape ca o experta.
- Nu vreau ma sa fut pe nimeni, nu vezi ca asta saracu nici macar nu mai stie ce i se intampla ?
Zicand acestea, Alex se indrepta spre mine si nu pot sa va povestesc ce simteam in momentul acela. Era un baiat brunet, cu niste ochi verzi cum nu am mai vazut niciodata, culoarea sefirului as zice ca erau, inalt cam cat mine, in jur de 1.85cm, cu un tricou gri mulat pe el prin care i se vedea musculatura frumos conturata, cu niste buze groase si cu un mers foarte hotarat. Ajungand langa mine mi-a spus :
- Gata pustiule, imbracate si hai sa te duc acasa, ca esti satul de pula pentru astazi.
Ceilalti 3 baieti au protestat, dar totusi Alex i-a convins, eu ma imbracam si ma uitam mirat spre Alex ca nu a vrut sa ma futa si el. Desi simteam o oarecare bucurie, urma sa scap de cosmarul din ziua respectiva, parca imi parea rau ca tocmai cel mai frumos baiat pe care il vazusem pana atunci nu a vrut sa ma atinga macar. In gandul meu incoltise ideea ca-i provocasem sila si ca imediat dupa ce ieseam din apartament o sa imi spuna sa merg singur acasa.
Am iesit din apartament, am coborat pe scari ca nu mai aveam rabdare sa mai astept liftul si ajungand in fata blocului, avand inca lacrimi in ochi, si acel sentiment de dispret fata de mine, ca am ajuns sa fiu un fel de sclav sexual pentru atatia barbati, i-am multumit frumos ca m-a scos de acolo si am vrut sa plec.
- Unde vrei sa pleci. Intra in masina, am promis ca te voi duce eu acasa, si niciodata nu imi incalc promisiunile.
- Multumesc, dar de ce ai face tu asta, si de ce nu te porti si tu cu mine cum se poarta si prietenii tai ?
- Pur si simplu eu am crezut ca azi va veni sa-l futem un baiat care o va face cu noi din placere, dar se vedea ca tu de cand ai ajuns aveai doar frica in privire si tremurai tot. Baietii practic nu au facut sex cu tine, ci mai degraba te-au violat.
- Cred ca asta merita un baiat ca mine, am spus intrand in masina.
- De ce crezi ca meriti asta ? De cand faci sex cu baietii, cati ani ai si cum ai inceput ?
I-am povestit cum am inceput cu Sorin, la casa bunicilor mei, cum initial am crezut ca imi place sa fac asta, dar ca acum uram sa fiu un simplu obiect in care se descarcau de sperma atatia baieti.
- Si de ce ai venit azi aici, daca nu iti doreai sa faci sex cu noi ?
- Pentru ca Sorin are o poza cu mine in care eu sunt cu pula lui in gura si mi-a spus ca daca nu fac cum vrea el, va arata poza parintilor mei.
- Iti promit ca de azi nu vei mai face sex cu nimeni, decat daca iti doresti tu asta.
Desi nu il credeam, eram incantat totusi ca exista si un baiat care sa imi vorbeasca frumos, care nu ma facea tarfa si care chiar ma incuraja sa uit zilele pe care le traisem in ultima perioada. M-a lasat in fata blocului, mi-a cerut numarul de telefon, m-a intrebat cum ma cheama si a plecat.
Au urmat cateva zile in care eram ingrozit de fiecare data cand imi suna telefonul sau cand primeam un mesaj, de frica sa nu fie Sorin sa ma cheme la el sau sa ma trimita la prietenii lui. Au trecut asa 2 saptamani fara sa ma mai deranjeze nimeni, pana intr-o zi cand imi suna telefonul. Era un numar pe care nu il stiam:
- Alo.
- Salut Karmin, sunt Alex, nu stiu daca iti mai amintesti de mine.
- Sigur ca imi amintesc de tine, nu te voi uita niciodata ca m-ai scapat de prietenii tai.
- Te-am sunat sa iti spun ca a venit timpul sa platesti pentu ca te-am salvat, mi-a spus si simteam cum zambeste. Poti sa te intalnesti cu mine peste 2 ore ?
- Da, am spus destul de rezervat.
Mi-a explicat unde ne vom vedea si peste 2 ore eram in fata unui local si il asteptam. El a venit m-a salutat, am intrat in local, am baut un suc, am vorbit despre una alta, si m-a intrebat:
- Te-a mai sunat Sorin ?
- Nu.
- Poti sa stai linistit ca am rezolvat si nu o sa te mai sune.
Nu am inteles cum rezolvase asta,dar nici nu ma interesa. Eram bucuros ca am scapat de Sorin si de ceilalti baieti.Plata pe care trebuia sa o fac catre Alex ca ma scapase de prietenii lui era faptul ca a trebuit sa-i fac cinste cu acel suc. Asa a inceput o prietenie frumoasa intre mine si Alex, desi eu aveam cam 16 ani si jumatate si el 25. Ne intelegeam asa bine ca ieseam destul de des in oras la un suc, la un film, am fost si la munte impreuna cu alti prieteni de-ai lui. A trecut asa aproape un an, timp in care eu nu mai facusem sex cu nici un baiat, desi sincer, mi-ar fi placut sa am parte de Alex. El nu dadea semne ca ma place altfel decat ca amic si imi aminteam chiar ca a avut ocazia sa ma futa si nu a vrut.
Intr-o zi m-a chemat la el acasa si mi-a spus :
- Karmin, vreau sa iti spun ceva, dar nu vreau sa te sperii sau sa te superi pe mine.
- Nu ma voi supara indiferent ce zici.
- De cand te-am intalnit prima data, mi-a placut foarte mult de tine si as vrea sa fim prieteni.
- Suntem prieteni, nu ?
- Nu amici vreau sa fim, vreau sa facem dragoste unul cu celalalt.
- Serios ? Si eu care credeam ca doar eu sunt inebunit dupa tine.
Auzind asta a venit spre mine si a inceput sa ma sarute. Mi-a atins timid buzele, cu buzele lui fierbinti si carnoase, si usor, usor, limba lui si-a facut loc in gura mea si invers. Era prima data cand ma saruta un baiat si simteam ceva ce nu mai simtisem pana atunci. Vroiam mai mult, il vroiam gol in pat, imi doream sa fie al meu. M-a intrebat daca imi placea si daca as vrea sa facem mai mult decat atat. Pentru ca raspunsul meu a fost afirmativ, m-a luat in brate si m-a dus la el in dormitor.
Mi-a dat usor hainele jos de pe mine si s-a dezbracat si el. Avea un corp atat de frumos lucrat, ca pentru mine arata ca un zeu. Il admiram si il sorbeam din priviri. La randul lui parea incantat de ce vedea la mine. Ne-am asezat in pat, ne-am sarutat, apoi eu fiind deaspura lui am inceput sa il sarut pe gat, am coborat ...



    Login