Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum a inceput sa imi placa pula ! (2)
Autor : karmin - 2012-06-05
Citita de 31897 ori - Nota 4.65 (2225 voturi)
Se facuse deja dimineata.... Toata noaptea m-am gandit la ce mi se intamplase si credeam ca e ceva anormal ca am supt pula unui barbat. Dar totusi cand imi intorceam privirea spre el imi placea, si imi aminteam ce fericit am fost cand am facut sex! Pana la urma am reusit sa adorm si acum cand m-am trezit il cautam prin pat, dar din pacate el nu mai era langa mine.
M-am ridicat din pat si am mers pana la baie. In casa nu mai era nimeni. Dupa cateva ore, pe la pranz aud masina lui Sorin si il vad venind impreuna cu fratele meu. Cred ca eram mai rosu decat un rac la ideea ca voi da ochii cu el dupa episodul din seara ce trecuse. Au intrat in casa si nici macar nu m-au salutat. Vorbeau despre ale lor si eu am mers in camera mea.
Aveam in cap tot felul de idei,cum ca am facut cel mai rau lucru daca nici macar nu ma mai observa prin casa. Imi si imaginam ca a aflat si fratele meu, si apoi vor afla mama si tata. Au trecut asa cam 5 zile, timp in care eu sufeream in tacere si ei abia daca ma salutau cand si cand, pana intr-o zi cand fratele meu mi-a spus:
- Karmin, noi trebuie sa plecam la Bucuresti ca am fost sunat de la o firma unde am mers saptamana trecuta la un interviu si maine trebuie sa ma intalnesc cu ei.
- Si eu ce fac, imi este urat sa stau singur aici si bunicii vin peste cateva zile.
- Las ca te descurci tu, ca doar nu te violeaza cineva.
Ma gandeam ca sigur a aflat ceva de la Sorin daca mi-a spus asta dar nu puteam face nimic. Au plecat si dupa prima noapte cand am stat singur acolo i-am sunat pe ai mei sa vina sa ma ia ca imi era foarte urat. Ai mei nu puteau sa vina ca era in timpul saptamanii si nu puteau lipsi de la servici, iar fratele meu reusise sa se angajeze. Au promis ca vor incerca sa rezolve situatia si au inchis. Dupa cateva ore bune,se facuse seara deja, aud o masina la poarta. Am iesit in curte si l-am vazut pe Sorin coborand din masina.
- Ce faci papusico ti-era dor de pula mea ?
- Ai venit sa ma iei acasa ? am zis bucuros.
- Am venit sa te iau la pula ca am vazut ca ai ceva talente in tine.
- Hai ma Sorine, nu mai vorbi asa ca poate te aude cineva, am zis eu intrand in casa.
- Mergi si aranjeaza patul ca in seara asta dormim iar impreuna si stii ce imi place. Sa ma astepti in pielea goala ca vin imediat.
Am mers in camera mea si pentru ca imi era rusine nu m-am dezbracat. Dupa ce am asteptat cateva minute a venit si Sorin in pula goala.
- De ce nu te-ai dezbracat, vezi ca daca nu esti fetita cuminte si nu ma asculti te bat rau, a zis venind amenintator spre mine si rupandu-mi tricoul... Hai ia pula in gura ce mai astepti, ca stiu ca iti place.
Am inceput sa-i ling capul pulii, sa il strang usor intre buze, sa il iau din ce in ce mai mult in gura. Apoi mi-a scos pula din gura si am inceput sa-i sug coitele. Mi-a bagat iar pula in gura si a inceput iar sa ma futa intre buze pana a terminat in gura mea. Am inghitit sperma si apoi am mers pana la baie. Cand m-am intors el radea copios uitandu-se la ecranul telefonului. M-am dus langa el sa vad de ce rade, si cand ce sa vad, pe ecran era o poza cu mine care eram cu pula lui in gura.
- Vezi ce bine arati cu pula in gura ? De acum inainte cand vreau sa dau o muie te anunt si te grabesti spre mine sa mi-o sugi ai inteles ?
- I-ai zis si fratelui meu ca ti-am supt pula ?
- Nu inca, deocamdata vreau sa ma sugi doar pe mine.
Nu intelegeam ce vroia sa spuna dar nu am intrebat. Ne-am culcat si a doua zi dimineata am plecat spre Bucuresti. Am ajuns acasa si in camera mea ma gandeam la Sorin si la ceea ce se intamplase la tara. Au trecut cateva zile si intr-o zi imi suna telefonul:
- Ce faci papusico,hai pe la mine sa imi sugi pula.
- Ok, la ce ora sa vin ?
- Acum, in cateva minute sa te vad cu gura in pula mea.
Pentru ca statea la 3 blocuri distanta, in 20 de minute eram la Sorin. Nici macar nu m-a salutat si m-a si pus sa-i iau pula in gura. In timp ce-i sugeam pula lui Sorin i-a sunat telefonul. Am vrut sa scot pula din gura, dar el nu m-a lasat si eu sugeam, iar el vorbea la telefon. La un moment dat l-am auzit zicand ca da muie unui tanc, dar am crezut ca mi se pare. I-am supt-o pana a ejaculat si apoi am mers pana la baie. Cand m-am intors in camera, mi-a zis sa merg la el in dormitor si sa ma dezbrac in pielea goala ca mai trebuie sa i-o sug. Eu nu am vrut si el mi-a dat o palma peste fata zicand:
- O sa faci tot ce iti zic ca altfel vor afla ai tai. Daca nu esti in curul gol in pat peste 5 minute va fi vai de tine.
Am mers in camera si m-am dezbracat. La un moment dat am auzit soneria si dupa un minut am vazut inca un tip intrand in dormitor impreuna cu Sorin.
- Uite, ea e muista mea, a zis Sorin.
- Dar ce cuminte e, te asteapta goala in pat. Buna fetita, eu sunt Bogdan, dar ne vom cunoaste noi mai bine. Zicand asta Bogdan s-a dezbracat si asezandu-se langa mine mi-a zis sa-i iau si lui putin pula in gura.
Eu i-am luat capul pulii in gura,un cap nu asa gros cum avea Sorin, dar la fel de gustos. Avea o pula ceva mai mica decat cea a lui Sorin, si era putin stramba. Norocul meu ca nu era prea groasa ca altfel nu stiu cum as fi reusit sa-i iau toata pula in gura. In timp ce-i luam usor pula in gura lui Bogdan, el stand intins pe pat si eu intre picioarele lui am simtit un deget de-al lui Sorin ca incearca sa imi intre in cur. M-am retras ca mi se parea ciudat, mai ales ca avea pe deget ceva rece. El nu m-a lasat sa ma retrag prea mult si a reusit sa imi bage degetul in cur. Ma durea putin dar imi era frica sa zic ceva, sa nu ma bata. A mai bagat inca un deget si la un moment dat dupa ce a scos degetele din curul meu,eram chiar fericit ca nu mai am decat pula lui Bogdan in gura. Bucuria mea nu a durat mult pentru ca Sorin mi-a bagat capul pulii in cur si eu am simtit ca mor de durere si am inceput sa tip. Bogdan si-a scos pula din gura mea de frica sa nu-l musc si ma tinea ca sa ...



    Login