Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu taxi-ul :P
Autor : serfd2003 - 2009-05-14
Citita de 9763 ori - Nota 7.56 (36 voturi)
In primul rand, vreau sa multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri, legate de prima mea fantezie. Continuu acum, cu a doua! Inainte de toate, precizez ca este pur o fantezie, inca nu am facut-o cu un barbat...pt ca nimeni nu m-a convins sa o fac cu el…nu caut iubire, departe de mine asta, dar combinatia serios-pervers-discret-curat e din ce in ce mai greu de gasit.


Frumoasa seara. Distractie…eram cu niste colegi de facultate intr-un club din bucuresti! Aici multe fete alea alea, ganduri necurate din partea tuturor. De obice nu beau…in acea seara am facut exceptie..nu stiu sa zic de ce. Aveam sa ma felicit cateva ore mai tarziu pentru aceasta decizie.

Desi nu bausem mult si nu eram ametit, m-am hotarat rapid ca trebuie sa fac ceva gay in acea seara, pentru prima data in viata mea. Era momentul! Chef aveam mereu, insa acum, o data cu alcoolul aveam si curaj. Plec de la club, ma urc intr-un taxi si ii spun destinatia: Parcul Operei! Acolo stiam eu ca se mai intalnesc gay-ii pentru intalniri scurte si fericite. Soferul vorbea la telefon, inca de cand am urcat. Ii spune celui de la capatul celalalt ca in 10-15 minute ajunge si el. Pe moment nu mi-am dat seama despre ce e vorba…mai ales ca 10 minute facea doar pana ma ducea pe mine.

Inchide telefonul si ma intreaba dc stau mult, am treaba sau ma asteapta. Stingher de intrebarea lui, ii spun ca am treaba si nu e nevoie sa stea. La raspunsul meu, soferul rade usor si spune ca stie pt ce ma duc eu acolo si ca nu trebuie sa o fac in boscheti, noaptea cu frica ca vine politia… Refuzam sa ii dau dreptate, negand chiar ce spunea el…
-Si mie imi plac baietii, mai ales cei ca tine…finuti, imbracati bine si perversi…, spuse soferul.
- Asa si? Mie nu imi plac, nu am nici o treaba cu alti baieti!
- Nu mai incerca sa ascunzi, acum stiu! Si imi pune mana usor pe picior! Nu comentez nimic si ii ofer astfel acordul pt a continua cu avansurile.

La un moment dat, vad ca se abate de la drumul stabilit si ajunge intr-un cartier de blocuri. Il intreb de ce merge aici si imi raspunde ca nu e nimic de care sa ma sperii. Totul o sa fie bine. Ajungem in fata unui bloc acolo unde mai astepta un baiat, sprijinit de un taxi. Soferul, pe care aflu ca il chema Marian parcheaza masina, iar usa imi este deschisa de acel baiat, pe nume Sorin.
-El este, spuse Marian. Moment in care imi dau seama ca de fapt Sorin era cel cu care Marian vorbea la telefon inainte. Era sigur ca eu o sa il urmeaz si il chema din acest motiv si pe Sorin. Acest lucru m-a deranjat pe moment, insa aveam sa ma bucur putin mai tarziu!

-Nu, nu, nu! Eu nu fac asa ceva…cine e el? Nu exista, tipam eu la marian.
- Sorin, imi pare bine! Hai sa mergem sa luam ceva de baut de la magazin. Nu mai fi asa agitat.

Cei doi aratau foarte bine, Sorin fiind un pic mai creol. Miroseau frumos, avea un corp bine proportionat, ca orice tanar normal la 26-27 de ani. Erau genul de taximetristi pentru care o muie ramane o muie, indifferent ca e facuta de cineva cu pizda sau cu pula. Asta cautam…cineva care sa nu puna sentimente…ci doar sa fie pervers…sa ma aprecieze pentru curul si pentru buzele mele. Si dadusem acum de doi “cineva”.

Mergem in magazin, cei doi cumpara o sitcla de whisky, iar cand iesim din magazin, eu continuu cu texte de genul: eu nu pot face asa ceva…nu imi sta in fire. Marian imi replica scurt: “atunci de ce mai stai cu noi? Vrei sa iti spun de ce?” Tac iar sorin continua monologul lui Maria: pentru ca stii f bine ca te vei alege cu destula muie si ca vei fi futut asa cum trebuie! Pt ca ai parte nu de una ci de doua pule si de doi baieti pe care ii vei tine minte”. Avea dreptate!
Urcam in bloc. Aici statea Sorin. Un apartament de doua camere, decorat cu gust. Intram in sufragerie, iar Sorin scoate trei pahare pe care le pune pe o masuta. Eu ma asez pe un fotoliu oarecum stingher si speriat de ce avea sa urmeze. Marian desfacu sticla si turna in pahare, timp in care Sorin dadu drumul la calculator si porni un film porno cu niste tipe super.

Ciocnim un pahar si ma hotarasc sa le spun ca eu nu am mai facut asa ceva, mai ales cu doi! Sorin imi spune ca nu e o problema, ma vor ajuta ei, atat timp cat deschid mare gura si tin curu in sus. Incepem sa radem, iar atmosfera devine ceva mai degajata, iar eu un pic mai relaxat. Dupa 1 pahar si ceva de whisky, cheful imi revine si incep sa intru in jocul de vorbe al baietilor, care comentau de zor filmul de pe calculator.

-Mi s-a sculat rau, zise Sorin!
-Si mie, replica Marian. Si amandoi se uitara la mine. Rad usor si ii vad cum se ridica isi dau pantalonii jos si raman in chiloti. Fac si eu la fel! Ma asez cu fundul pe canapea, timp in care cei de se apropiau cu pulile sculate in boxeri.

Sorin isi dadu chilotii jos si ma puse sa ii miros, sa vad dc imi place. Chilotii erau ultima grija pt mine, ochii fiind atinti asupra pulii. Era o pula frumoasa…cum vazusem in filme…ce avea capul bagat…acoperit de piele. I-o belesc usor si se intrevede capul lucitor si mare. Marian se hotara sa ramana si el gol si isi dadu boxerii jos. Acestia dezveleau o pula f mare si f groasa, care ar fi facut fericita si o curva cu experienta.

Cei doi se apropie de mine, iar Sorin ma lua de cap si ma impinse usor cu gura in pula lui Marian. Era prima data cand simteam o pula in gura si era super. Incep sa lucrez la amandoi, capatanad experienta. Intre timp, cei doi ciocneau deasupra mea paharul cu bautura, isi turnau in pahare si chiar comentau cum le sugeam pulile.
-Le are pustiu pana la urma. Prima data, prima data, dar vad ca ii e foame rau. Ia-o putin la laba!!
-Ca o curva buna! Suge-o pe toata…bag-o in gura!

Faceam tot ce imi ziceau…fara sa comentez. Imi place mult aceasta dominare. Din cand in cand isi bagau pulile in paharul cu whisky si imi dadeau sa le curat capul de alcool.

Peste vreo 15 minute de muie continua, cei doi se hotarara sa schimbe pozitia. M-au pus capra, iar Sorin incepu sa se joace cu curul meu. Imi baga usor un degete, doua, timp in care eram pompat in gura de Sorin. Totul era de vis! La un moment dat il simt pe Marian cum se chinuie sa isi bage namila de pula in curul meu virgin! Incepusem sa tip usor de durere!
-Las ca te sparg, baga-mi-as pula in rasa ta de curva! Taci ca te fut de-ti sar capacele, zise marian
-Ce faci ma? Tzipi in loc sa o sugi! Treci la treaba, imi spuse si Sorin!
Ma conformez, si nu peste mult timp Marian incepu sa ma futa intr-un ritm rapid. Din cand in cand imi futea palme pe cur fapt ce ma excita la nebunie.
Desi ma durea pt ca era prima data, eram f excitat si uitasem de tot.

Il simt pe Marian cum iese din mine si il cheama pe Sorin sa se bucure de curul m...



    Login