Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu sperma sefului meu, prelingandu-se pe buzele mele !
Autor : alex01 - 2012-07-05
Citita de 10959 ori - Nota 7.91 (655 voturi)
Primavara anului 2012. Desi in luna martie totul pare mai frumos, pentru ca natura revine la viata, pomii infloresc, totul parca nu mai este asa mohorat, eu ma indreptam spre casa de la serviciu si simteam ca mi s-au innecat toate corabiile. Nu de alta, dar tocmai aflasem ca am fost dat in somaj si imi si inchipuiam cum o sa reusesc sa ma descurc cu 400 de lei pe luna.
Oricum, neavand ce face am acceptat situatia asa cum era si desi ma descurcam din ce în ce mai rau cu banii incercam sa fac fata acestei noi provocari din viata mea. A trecut o luna de cand eram in somaj si a venit timpul sa merg sa îmi puna viza. Ajuns acolo mi se propun cateva joburi aberante si sunt trimis la o cafenea sa incerc sa ma angajez. Bineînteles ca cei de acolo nu m-au angajat, pentru ca ei căutau un pusti sau o pustoaica, nu un tip ajuns deja la 30 de ani, cum eram eu.
A doua luna iar sunt trimis intr-un alt loc unde nu sunt primit si venind cu negatia la cei de la somaj, o fata care lucra acolo ma intreaba :
- Am vazut ca nu aveti studiile superioare terminate. Sunteti cumva la facultate ?
- Da, raspund eu.
- Ma gandeam sa va trimit sa va incercati norocul la o firma unde cauta un student sau o studenta pentru postul de asistent manager pentru directorul general.
- Si credeti ca eu la 30 de ani mai pot concura cu alti studenti pentru un astfel de job ? i-am spus eu zambind.
- Daca macar nu incercati, nu aveti de unde sa stiti. Plus ca experienta anilor, ar putea sa va ajute.
- Ok, voi merge !
Am sunat acolo unde ma trimisese acea domnisoara draguta si am fost invitat la un interviu peste 3 zile la ora 9 dimineta. Ajuns acolo, imi venea sa intru in pamant de rusine, deoarece mai asteptau inca 19 tineri pentru acel interviu. Ma gandeam sa plec, dar primii zece au foat invitati la o discutie cu doamna de la resurse umane. După aproximativ 45 de minute au fost invitati si urmatorii zece, printre care si eu. Am stat si noi tot in jur de 45 de minute la discutie si ni s-a spus ca in următoarele 5 zile vom primi un raspuns daca am fost acceptati sau nu.
Am fost foarte surprins cand dupa doua zile am fost chemat iar la un interviu la acea firma. De data asta din 20 mai eram doar 8 persoane, 5 fete, 2 băieti si eu. A fost tot un interviu colectiv, dar de data aceasta am dat si un test. Dupa aproximativ 2 ore cat au durat discutiile cu cei de la resurse umane si testul, ni s-a comunicat ca vom fi sunati daca vom fi selectati pentru ultimul interviu. Au trecut patru zile si cand ma gandeam ca de data aceasta nu am mai luat al doilea interviu am fost sunat iar de la acea firma si invitat la un interviu cu insusi directorul general.
Ajuns acolo am constatat ca mai eram doar trei, doua fete si eu. Mai intai au fost chemate pe rand fetele, si dupa aproximativ o ora am fost chemat si eu.
- Buna ziua, numele meu este Constatin B. si sunt directorul general al acestei companii.
- Buna ziua, eu sunt Alexandru C., viitorul dumneavostra angajat sper ! am spus .
- Ce credeti ca va face să fiti mai bun decat una din celelalte doua fete care au venit impreuna cu dumneavostra pentru acest post.
- Varsta, experienta de viata.
Am discutat diverse, mi s-a comunicat ca am luat cea mai mare nota la testul de la al doilea interviu, dar spre sfarsitul discutiei cu domnul director, acesta mi-a spus :
- Sa stiti ca poate in alte conditii v-as fi acceptat pe dumneavoastra, deoarece chiar cred ca ati fi destul de potrivit pentru acest post si pentru ca sunt sigur ca ati invata repede tot ce ar trebui sa faceti, dar m-am hotarat sa o aleg pe prima fata cu care am discutat astazi.
- Am inteles, dar pot sa va intreb de ce ati ales sa o angajati pe ea si nu pe mine ?
- O sa fiu sincer cu dumneavostra. Cu ea am discutat destul de putin la interviul de astazi insa mi-a propus in loc de a discuta sa imi faca un sex oral. Practic asa a castigat ea postul.
- Vorbiti serios ?
- Da, nici mie nu mi-a venit sa cred, dar a propus, a facut si a castigat postul.
- Pot sa intreb ce salariu va avea ?
- In jur de 1000 de euro.
- Sincer, pentru banii acestia v-as face si eu sex oral in fiecare zi de lucru.
- Sunteti haios. Sper ca glumiti !
- Nu glumesc, o fac si acum daca doriti.
- Sunteti gay ?
- Nu, sau cel putin nu am mai facut nimic cu un barbat, dar am rate de platit, am multe necazuri si salariul pe care il oferiti este foarte tentant. Plus ca mereu am fost curios sa fac sex oral unui barbat.
- Nici eu nu am mai facut nimic cu un barbat pana acum, dar am auzit ca sunt mai buni la oral decat femeile.
- Nu puteti afla decat intr-un singur mod.
- Ok, o sa va las sa imi faceti sex oral, si promit ca daca o faceti mai bine decat contracandidata dumneavoastra va angajez.
Spunand acestea, domnul director, care avea cam 180 inaltime, sa zic undeva pe la 90 de kilograme, cam de 45-47 de ani, un barbat brunet, cu ceva fire argintii in cap, a inceput sa se desfaca la pantaloni.
Eu sincer, nici nu stiam bine ce sa fac, dar m-am asezat in genunchi in fata lui si asteptam sa isi scoata pula afara din pantaloni. Cand a scos-o imi venea sa fug, dar promisesem ca o sa-l sug. Nu avea o pula exagerat de mare, cam 17-18 cm, dar parea foarte groasa si era si putin orintata in sus. Am deschis gura, am scos limba si cu mana dreapta i-am belit capul pulii. Parea asa gros si amenintator si par...



    Login