Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCOTTBUS : ANDY + VIC = LOVE
Autor : ciprianp - 2010-12-16
Citita de 10867 ori - Nota 8.11 (1981 voturi)
Cottbus este un oras foarte drag inimii mele. De el ma leaga nenumarate anintiri foarte placute si intime. Pe vremea cand facea parte din RDG iar eu eram la categoria juniori mici, am fost aici cu lotul national de gimnastica (juniori) de mai multe ori, in cantonamente de pregatire sau in competitii. Aici l-am cunoscut pe Andy W, primul meu iubit, cel care m-a initiat, m-a format si m-a calauzit cativa ani in minunata lume a gay loverilor. Aveam mai putin de 14 ani iar el era ceva mai mare ca mine. Era un tip extraordinar, un mare gimnast, ajuns apoi multiplu campion european, mondial si olimpic, dar si un prieten desavarsit cu un suflet urias si un amant inegalabil, tandru si fierbinte.
A trecut catva timp de la prima intalnire cu Andy. Din nou la Cottbus, la trilaterala de gimnastica masculina Germania-Romania-Elvetia. Un ultim cantonament de pregatire dar si concurs de verificare pentru apropiatele Europene de gimnastica de la Praga. Datorita unui sezon excelent am fost inclus in lotul largit al nationalei masculine de gimnastica alaturi de alti doi gimnasti promovati de la juniorii mari. Ardeam de nerabdare sa-l revad pe Andy, inca il mai iubeam sincer si patimas. De regula ne vedeam de cel putin 3-4 ori pe an, la concursuri si cantonamente, si macar o saptamana vara, cand Andy venea in Romania in vacanta special pentru mine, avand drept pretext vizita unor rudenii indepartate de la Sibiu. In rest corespondam asiduu, eu cel putin expediam cate o scrisoare pe saptamana, la Berlin, pe adresa lui.
Echipa Romaniei sosise prima si se instalase la Hotel Am Seegraben, loc traditional de cazare la astfel de competitii sportive. Dupa noi, a doua zi a sosit echipa Elvetiei iar cea a Germaniei urma sa sosesca chiar dupa amiaza aceea. Toate cele trei echipe eram cazate la acelasi hotel impreuna cu stafurile tehnice, practic hotelul fiind rezervat doua saptamani pentru acest event.
Dimineta antrenament asiduu la Centrul Sportiv din Cottbus la renumita sala de sport Lausitz Arena. Pranzul si apoi inca 2-3 ore la sala de forta a celebrului Club FC Energie Cottbus. Apoi program de voie in oras, plimbare si vizita la Castelul Fürst-Pückler, devenit muzeu. Cunoscand destul de bine orasul am ramas la hotel, in speranta secreta ca s-ar putea sa ma rentalnesc cu Andy chiar in acea dupa amiaza.
Asadar, stateam tolanit pe canapea numai cu un sort foarte lejer pe mine, fara nimic pe dedesupt ( dupa 10 ore de jockstrap strans simteam nevoia de lejeritate) si imi completam meticulos jurnalul (in decursul timpului am strans peste 10 caiete) dar in acelasi timp gandul imi zbura la Andy de care imi era foarte dor si il asteptam cu multa nerabdare. Nu ne mai vazusem de aproape doua luni...
... Afara era o dupa amiaza placuta si calduta iar aerul racoros ce venea pe fereastra larg deschisa dinspre Parcul Spreevald l-au toropit pe Vic care a adormit cu capul pe jurnal. Dupa un timp pe usa a intrat discret un tanar in jur de 20-22 de ani, blond, tuns scurt, nu prea inalt dar frumos proportionat si cu o musculatura specifica de gimnast. S-a apropiat tiptil de canapea si a observat ca Vic doarmea pe burta cu fesele partial dezgolite de sortul lejer si micut care i-a lunecat in jos. De sub burta se zarea partial cocoselul acestuia, rosu si intarit, strivit de apasarea trupului. Vizitatorul descult si imbracat numai in blugi, infiorandu-se de placere, s-a aseazat in genunchi langa canapea sarutand cu multa tandrete fesele roze si delicate ale lui Vic. Acesta s-a trezit brusc si zarindu-si iubitul mult dorit, zambea fericit cu ochii umezi de emotie sau poate de somn...
- Andy dragul meu, ce bine ca ai venit! Nu am plecat in oras, special ca sa te astept. Am lasat fereastra deschisa sa aud cand soseste autocarul. Andy dragul meu, mi-a fost asa de dor de tine!
- Si mie Vic, dulceata mea scumpa! De cum am venit am intrebat la receptie unde esti cazat, mi-am lasat bagajele in camera si am venit direct la tine. Frumosul meu drag, in ultimele zile numai puteam fara tine. Te visam in fiecare noapte si ma trezeam dimineata cu cearceaful umed de dorinta.
- Si eu dragul meu Andy, de abia mai suportam orele pana cand urma sa ne vedem.
Apoi Andy a preluat ca de obicei comanda. Mi-a cuprins capul in palmele lui aspre si batatorite de efort si, privindu-ma adanc in ochi, a inceput sa ma sarute cu multa gingasie. Buzele lui umede, rosii si catifelate se lipeau usor de buzele mele fierbinti si uscate de dorinta, intr-o dulce si placuta contopire. Limba lui moale si delicata se plimba tandru peste buzele si dintii mei, neindraznind sa intre mai adanc. Disperat de lunga asteptare, cu gura deschisa, sorbeam respiratia lui calduta, mirosind a cuisoare si a cardamon. Apoi, usor, usor, limba lui a intrat in gura mea impletindu-se cu a mea intr-o lunga si frenetica inlantuire. La randul meu, i-am mangaiat cu limba mea gura parfumata si palatinul sau puternic. Ne sufundam de placere unul in bratele celuilat.
Andy nu mai contenea cu sarutarile lungi, pasionale si dezmierdarile tandre. Eram complet topit in bratele sale. Limba lui calda si catifelata se plimba lacoma peste fata mea, gatul, urechile si revenea la lungi sarutari, muscandu-mi usor si in joaca buzele. Apoi a coborat cu sarutarile in jos, pe piept si abdomen, limba lui imi infiora trupul si eram transportat pe cele mai inalte culmi ale placerii. Nu era o excitare dura de tip sexual, mai degraba una invaluitoare, calda si placuta. Nu il simteam pe Andy ca pe un mascul dominator ci mai degraba ca pe ceva invaluitor si coplesitor, ca pe o ploaie de vara sau ca o lava calduta si placuta in care ma scufundam incet si care ma absorbea total. Era un sentiment de iubire extraordinar in care nu exista subjugare si dominare ci multa, multa incredere si daruire reciproca.
Andy a coborat cu sarutarile si dezmierdarile de-a lungul coapselor si picioarelor mele catifelate si nude. ( In acea vreme era o moda in gimnastica masculina dar si in alte sporturi in care corpul era la vedere, trupurile sa fie lipsite total de pilozitatea naturala. Moda a pornit de la cerintele fotografilor si operatorilor de imagine de a prezenta trupuri perfecte si fara pilozitati , in stilul statuilor antice. Pilozitatea corporala era considerata dizgratioasa, ba chiar indecenta, cam ca aceea de la subrat. Ca atare cu totii si de mai multe ori pe an ne supuneam acestei cumplite cazne: epilare totala, de la gat pana la degetele de la picioare. Totul trebuia epilat, inclusiv zonele intime, ramanand un smoc discret si simbolic de par pubian si acela tuns scurt. Si va asigur ca nu era de loc placut, ba chiar dureros. Fiind inaintea unei competitii majore toti baietii eram epilati la sange, avand pielea nuda si fina ca de domnisoare.)
Cuprins de pasiune, Andy era excitat si doritor de mai mult. Si-a dat jos blugii si boxerii apoi mi-a tras de pe mine sortul, ramand amandoi goi, frumosi si foarte nerabdatori. Deoarece canapeaua era ingusta Andy a ramas in continuare in genunchi langa ea iar pe mine m-a intors pe burta si a inceput sa-mi mangaie dragastos si delicat spatele, fesele si coapsele proaspat epilate. Apoi a inceput sa-mi sarute ceafa si sa mi-o muste usor producandu-mi placeri sporite. A coborat cu sarutarile pe spate in jos, apoi spre fese pe care mi le musca tandru si delicat ca pe niste fructe zemoase. Incet, incet se trezise in el masculul :
- Dragul meu Vic, ridica-ti, te rog, funduletul asta dulce mai sus, ca sa pot sa-l sarut mai bine!
M-am conformat cerintelor si mi-am bombat fundul in sus. Cu ajutorul palmelor, Andy mi-a indepartat fesele etalandu-mi rozeta doritoare de atentie si iubire. Apoi a inceput un joc al limbii alternand cu sarutari si mangaieri. Cateva minute mai tarziu a inceput sa ma penetreze cu limba usor si delicat ca o mangaiere. Rozeta mea tresalta de placere deschizandu-se doritoare la fiecare atingere. Excitarea mea incepuse sa sporeasca si simteam cum inima imi batea cu nebunie iar sangele parca imi clocotea.
- Draga Vic, te rog sa te asezi cu spatele rezemat de spatarul canapelei si cu picioarele la piept pentru ca vreua sa-ti pregatesc funduletul pentru dulcea noastra implinire.
M-am asezat in pozitia indicata, cu fundul in sus la dispozitia totala a iubitului meu. Apoi Andy umezindu-si un deget mi-a penetrat cu grija rozeta jucandu-se cateva minute bune. Iar a revenit la sarutari si rimming, apoi m-a penetrat cu doua degete si tot asa pana cand a ajuns la patru degete. In tot acest timp, in care imi masa anusul, ma saruta tandru pe fese si pe coapse. Astfel Andy a reusit sa-mi largeasca bine rozeta, sa o relaxeze si sa ma pregateasca de penetrarea finala. Pe vremea aceea nu faceam sex protejat, Andy fiind primul si singurul meu partener sexual, probabil ca si eu eram singurul sau iubit. De asemenea nu foloseam lubrifiant anal, saliva fiind suficienta, deoarece cocoselul lui Andy era normal ca dimensiune si ne potriveam excelent.
Fiind bine pregatit, am schimbat locurile. Andy s-a asezat pe canapea sprijinit de spatarul acesteia iar eu m-am suit desupra lui sezand pe vine cu rozeta deasupra cocoselului sau rosu si intarit, gata de penetrare. Eram cu fata spre el si puteam sa ne sarutam in voie, cum ne placea noua atat de mult. Andy si-a asezat palmele lui late si batatorite sub fesele mele iar eu am inceput sa ma las in jos, incet desupra pulii sale. Aceasta a intrat usor in mine si m-a patruns pana aproape de radacina sa. Apoi Andy m-a ridicat cu palmele in sus, pula lui facand cursa inversa de iesire. Acum puteam sa ma aplec putin in fata si sa-l sarut pe Andy pe gura si pe fata. Am mai repetat jocul acesta pret de cateva minute pana ce fundul meu s-a acomodat perfect cu pula minunata a lui Andy. Apoi acesta mi-a tinut fesele suspendate in palmele sale si a inceput sa pompeze din fund, de jos in sus, din ce in ce mai repede. Simteam o caldura placuta si o excitare rascolitoare in fund apoi, fiind excitat la maximum, am inceput sa-mi contractez anusul in ritmul miscarilor lui Andy care, fiind deja rapus de placere, gemea si respira gafait.
Cand Andy a obosit am preluat eu conducerea si ma miscam in jos si in sus pe pula lui cu o putere si o viteza din ce in ce mai mare. Andy nu mai putea de placere, ma saruta ca un nebun pe fata si pe piept iar cu o mana imi freca de zor pula intarita la maximum, aproape dureros, ca sa terminam deodata. In scurt timp am simtit cum Andy reia pompatul si pe data s-a golit in mine, gemand cu putere de prea marea placere. La randul meu m-am eliberat de energie si de tensiune, golindu-ma in cateva jeturi calde care i-au acoperit pieptul lui Andy. Beat de fericire, stand infipt pana la radacina in pula lui Andy, i-am cuprins cu picioarele, ca intr-un cleste, mijlocul sau subtire dar musculos iar el m-a strans la piept cu bratele sale puternice si ne-am sarutat, asa imbratisati, minute in sir pana cand cocoselul lui Andy a dat semne de slabiciune.
Atunci am coborat, Andy s-a intins pe canapea iar eu m-am intins peste el si am continuat sa ne sarutam innebuniti de dragoste si pasiune. Era randul meu sa fiu tandru si dragastos. Imi placea tare mult de Andy si nu ma mai saturam sa-l mangai si sa-l sarut, iar el imi raspundea cu aceeasi tandrete si caldura. Era un amant desavarsit!
- Andy, dragul meu prieten, te iubesc enorm de mult! Cand ma strangi in brate si ma saruti sunt cel mai fericit om de pamant! As vrea ca aceste clipe minunate sa nu se mai termine niciodata!
- Vic, dulce copil, cand sunt cu tine, cand te imbratisez, cand te sarut, cand te posed, ma simt ca in rai, intr-o alta lume, unde totul e frumos si bine. Zilele cand suntem impreuna sunt cele mai luminoase. Draga Vic, si eu te iubesc, ca un nebun si ca de obicei ti-am adus un dar. Un dar special, ceva deosebit.
- Vai draga Andy, ma bucur foarte mult! Te iubesc mult, mult de tot ! Ce mi-ai adus?
- Surpriza, copilul meu dulce si drag! Deseara cand vei veni la mine in camera am sa ti-l dau. Te rog sa ai putina rabdare!
- Andy, ti-am mai spus si te-am rugat, nu ma mai face copil! In curand voi face 18 ani, mai am trei luni si voi fi major! Tu ma tratezi tot ca pe un copil, cand eu sunt aproape barbat!
- OK, OK, nu te mai supara dragul meu barbatel, dar pentru mine ai ramas acelasi dulce si frumusel copil de acum 4 ani, pe care il iubesc din tot sufletul si acum ca si atunci. Vad si eu ca ai mai crescut, te-ai facut mare, te-ai implinit la trup dar, nu te supara, la minte esti inca crud. Barbatia vine nu de la muschi ci de la minte! Dar intradevar, nu mai esti un copil si tocmai de aceea astazi nu vei primi dulciuri sau jocuri. Vei primi ceva pe masura ta, ca tot te crezi barbat!
Zicand acestea m-a luat in brate si a facut o rasucire, aducandu-ma sub el. Mi-a prins capul in palmele sale si m-a privit patrunzator cu ochii sai albastri ca marea apoi cu o tandrete si o delicatete deosebita mi-a sarutat ochii, fruntea si in final buzele. Cu fiecare sarutare parca depunea o petala umeda si parfumata pe fata mea.
- Dragul meu Vic, poate nu vei sti niciodata cat de mult te-am iubit si te mai iubesc si la ce am renuntat pentru aceasta iubire! Dar in fine, importantant e ca acum suntem iarasi impreuna iar tu esti numai al meu.
Presimtind ce framantari grozave sunt in sufletul lui Andy si stiind cat de sincer...



    Login