Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 9 )
Autor : carlito21 - 2013-05-24
Citita de 5057 ori - Nota 8.09 (130 voturi)
Cosmin se lipise de spatele meu, iar caldura emanata de trupul sau, usor transpirat, ma infiora de placere. Imi mangaia pieptul si abdomenul, iar degetele lui lungi si subtiri imi ravaseau carliontii de par, care imi acopereau partea aceea, apoi s-a aplecat si a inceput sa-mi sarute tandru si dragastos ceafa, gatul, urechile, iar cu degetele imi rasucea sfarcurile, care se intarisera deja. In cateva secunde, voinicul meu isi revenise, fiind gata la datorie. Incantat, m-am lasat usor pe spate, atingandu-i din nou trupul si i-am simtit sexul tare, prin tesatura subtire si elastica a chilotilor sai. Cosmin era la fel de excitat ca si mine. Pentru a evita o intalnire neprevazuta cu cei din casa, am decis sa ne reintoarcem in cameara mea.

- Cosmin, haide sa ne intoarcem in camera mea si sa continuam acolo. Oricand poate sa apara cineva si nu vreau sa mai facem o prostie, ca cea de ieri.
- Ai dreptate. Mai bine la tine in pat. In intimitate si cu tot confortul! In sfarsit, putem sa o facem in liniste si in tihna, asacum ne indeamna inima. Ionut, vreau sa-ti ofer o noapte incendiara de iubire, cum n-ai avut parte pana acum de la nimeni, vreau sa te fac cel mai fericit baiat de pe pamant.

Ne-am reintors in cameara, am rasucit cheia in usa, am stins lumina si am dat draperiile la o parte, ca sa patrunda lumina saracacioasa de la becul din fata casei. Pentru noi era suficient si atat, desi mie personal, imi placea sa fac sex cu lumina, ca sa-mi vad partenerul si reactiile lui. Ne-am intins in pat si am inceput sa ne mangaiem si sa ne sautam. Il simteam pe Cosmin tensionat si foarte excitat. Deodata, nu a mai rezistat, s-a pus peste mine, mi-a dat jos boxerii si a inceput sa ma sarute cu disperare, mai intai pe gura si pe fata, apoi tot restul corpului meu. Ma saruta si ma lingea cu o lacomie si o pasiune greu de descris in cuvinte. Eram in al noualea cer. Nimeni nu imi mai facuse vreodata asa ceva. Nici nu banuiam, cat de excitant poate fi, sa fii lins peste tot, precum o acadea sau o inghetata. Din cand in cand, Cosmin se oprea din linsul sau extrem de senzual si se reintorcea la buzele mele, cersindu-mi un sarut. Atunci, il luam in brate, treceam eu deasupra lui si, strangandu-l cu putere, il sarutam patimas sorbindu-i respiratia si-i framantam buzele rosii si carnoase, care aveau un gust nemaipomenit. Dupa aceea, Cosmin trecea din nou sa-mi linga si sa-mi sarute trupul.

Degeaba facusem dus din nou, tot trupul meu era umezit de saliva lui calda si senzuala. Incet, incet, a ajuns la coapsele mele, ocolind in mod voit pula si coaiele. Limba lui calda si moale, aplicata pe interiorul coapselor si in spatele genunchilor mei, m-a aruncat in flacarile unei placeri intense. Ma abtineam cu greu sa nu termin si sa ma golesc de seva. Cosmin a sesizat ca eam la limita si a apelat la squeezing, presand cu degetul mare la baza penisului meu, ca sa-mi franeze ejacularea. Dar cand a inceput sa-mi linga talpile, sa-mi muste calcaiele si sa-mi suga degetele de la picioare, parca am luat foc. N-am mai avut o asemenea experienta niciodata, iar intensitatea trairilor si a excitarii depasea orice limita. Nici squeezing-ul nu mai era suficient!

- Cosmin! Simt ca am luat foc! Nu mai pooot!! Ma golesc chiar acum!!
- Stai asa! Vreau sa te golesti in gura mea! Stii ca sunt nebun dupa samanta ta!

Cosmin a sarit ca o pantera sa-mi ia pula in gura si imediat ce a intrat intre buzele sale, mi-am dat drumul, in cateva jeturi calde si spumoase. Dupa ce am terminat, Cosmin a venit peste mine si ne-am sarutat, impartind seva calduta si cleioasa, care avea un gust minunat. Cosmin obosise si el. Si-a culcat capul pe pieptul meu, ca sa-si revina putin. Pula lui teapana si mare ma presa pe abdomen, simteam ca el era la fel de excitat si inca nu se golise.

- Cosmin, acuma e randul meu! Esti excitat de atata timp. Lasa-ma, sa ti-o iau la supt, ca sa te golesti si tu!
- Inca nu am terminat cu tine! Lasa-ma pe mine, ca mai rezist! Toate la timpul lor.

Apoi s-a ridicat si mi-a cerut sa ma intind pe burta. Cosmin s-a culcat peste mine si a continuat cu sarutarile si cu linsul incepand cu ceafa, cobrand apoi pe spate in jos. Eram din nou in erectie si aveam niste senzatii extraordinare. Nu credeam ca niste sarutari si mangaieri, chiar facute cu limba, puteau sa fie atat de senzuale si de excitante. Lipsa de experienta isi spunea cuvantul. Din cand in cand Cosmin ma musca usor , in joaca, iar senzatiile se amplificau. In scurt timp a ajuns in zona feselor pe care a inceput sa le sarute si sa le muste usor, apoi sa le linga centimetru cu centimetru. Eram din nou pe culmile extazului.

- Ionut, nu-i asa ca iti place? Este, ca e foarte misto? Simona ti-a facut vreodata asta sau tu i-ai facut-o ei?
- Cosmin, e nemaipomenit! E supermisto! Nu, nici eu nu i-am facut-o ei si nici ea mie! Habar nu aveam de asta, nici nu mi-ar fi trecut prin minte, dar e fantastic! Continua, mai vreau, esti un artist!
- OK! Dupa aceasta repriza de body licking urmeaza inevitabil, cireasa de pe tort: rimming-ul! Cred ca stii la ce ma refer?
- O, daaa! Sa ma lingi in cur si sa ma futi cu limba! Super! De-abia astept! Am vazut asta prin filmele porno, dar nu am incercat-o niciodata! Cum ar fi fost sa-i cer asta lui Simona?

M-am asezat in genunchi cu picioarele indepartate, cu fundul in sus si capul culcat pe perna. Imediat am simtit limba calda si umeda a lui Cosmin pe fesele mele. Acesta a inceput sa ma linga meticulos, inaintand catre crapatura dintre ele. Mi-a apucat fesele indepartandu-le cat mai bine, apoi si-a proptit fata intre ele si a inceput sa-mi liga rozeta. In momentul cand a inceput sa-mi faca pase cu limba, rozeta mea s-a deschis involuntar, iar eu am luat foc instantaneu. Traiam o senzatie de nedescris, o placere enorma, incomparabila cu alte stari erotice, iar cand s-a pornit sa ma penetreze cu limba, intrand cat mai adanc si rotindu-o prin anusul meu, am crezut ca voi lesina de placere.

- Ah! O nebunie! Extraordinar! Asa! Asa! Continua! Vai ce mult imi place! Ma innebunesti, Cosmine!
- Asta si vreau, dragul meu! Vreau sa te innebunesc de placere! Vreau sa realizezi ca pot fi si alte modalitati de a obtine placerea, ca poti ajunge la orgasm fara sa futi.

Cosmin continua sa ma linga si sa ma patrunda cu limba, spre marea mea satisfactie, iar atunci cand intra inauntru, sfincterele si muschii mei se contractau involuntar, stangandu-o cu putere, iar el gemea la randul sau, coplesit de extaz. Nu ma mai saturam de rimming, as fi vrut ca Cosmin sa nu se mai opreasca, dar ajunsesem la apogeu si seva mea urca repede pe teava.

- Ahhh!!! Cosmine, imi vine slobozul!
- Stai asa! Tine-te un pic!

Imediat, Cosmin s-a bagat sub mine si mi-a luat pula in gura sugandu-o cu vigoare, iar cu un deget a continuat sa-mi pentreze rozeta. Senzatia era coplesitoare. Am explodat ca un vulcan, trimitand cu putere jeturile mele de seva in gura lui Cosmin. Desi terminasem sa ejaculez, acesta continua sa-mi pentreze rozeta cu degetul si sa-mi suga pula ca pe un uger, golindu-mi coaiele de orice urma de seva. Gemeam extaziat cu capul in perna, ca sa nu-i trezesc pe cei ai casei. In cele din urma, Cosmin a iesit de sub mine si ne-am imbratisat, sarutandu-ne patimas. Eram atat de stors de orice energie, ca de-abia puteam respira.

- Cosmin, ai fost F-A-N-T-A-S-T-I-C !!! In viata mea nu am trait asa ceva! Te rog sa ma crezi, nebunul meu drag, ca era sa mor de prea mare placere. Inca ma mai dor coaiele, iar inima imi bubuie in piept, cu peste 100 de batai pe minut! Nici o femeie nu mi-a oferit asa placeri colosale cum ai facut-o tu mai inainte! Si asta fara sa te fut efectiv! Fantastic! Mai lasa-ma putin sa-mi revin si apoi va fi randul tau!
- Ionut, nici nu stii cat ma bucur ca am reusit sa te fac atat de fericit si sa-ti ofer aceste placeri nebune!

Dupa ce ne-am odihnit si ne-am mai revenit, a fost randul meu sa trec la treaba. M-am asezat intre picioarele musculoase ale lui Cosmin si am inceput sa-i ling pula si coaiele. La fiecare atingere a limbii mele pula lui vibra, parca curentata. Apoi, am luat-o in gura si am inceput sa o sug. Avea un gust teribil de excitant, care imi placea din ce in ce mai mult. Mi-am intetit jobul, iar cursele mele de du-te/vino s-au accelerat, facandu-l pe Cosmin sa geama si sa muste perna de placere. Incepuse sa-mi placa sa ma joc cu pula lui, desi nu ma consideram deloc gay. Ca sa-i sporesc placerea, mi-am umezit doua degete si i le-am bagat in fund, incepand si acolo aceeasi miscare de du-te/vino pe care o faceam si cu pula lui. In cateva clipe Cosmin a ajuns la extaz si m-a anuntat ca era gata sa ejaculeze.

- Ionut, esti minunat! E asa de bine! Nu mai pot, imi vine slobozul! Opreste-te putin, ca sa termin!

Era primul prilej sa-i gust seva. Pe a mea o stiam deja cu ajutorul lui si nu mai mi-era scarba sau jena. Eram pur si simplu curios, asa ca am continuat jobul si chiar mai mult, am inceput sa-l sug aspirandu-l cu putere. Imediat Cosmin a dat drumul la cateva jeturi caldute si cleioase de seva, pe care le-am retinut in gura, iar cand a terminat de ejaculat l-am imbratisat si ne-am sarutat, facand cum-swapping. Seva lui Cosmin avea un gust bun, dulce acrisor, cu un iz de ananas. Diferea de gustul sevei mele, care era mai salcie, cu iz de castravete, de iarba verde. Eram din nou excitat, ca un armasar si imi doream sa-l trag in pula pe Cosmin. Totusi, asta era cea mai mare satisfactie pentru mine, asadar ramasesem totusi barbat.

- Cosmin, ai fost minunat in noaptea asta, dar as vrea, totusi, sa te fut! Vrei si tu?
- Bineinteles! Nici nu ma gandeam ca ai sa renunti tu la asa ceva, mai ales aici in patul tau, avand tot confortul necesar.

L-am pus pe Cosmin sa stea in patru labe si am inceput sa-i fac rimming, ca o revansa la ce imi facuse el mai inainte. Pe masura ce il lingeam si il penetram cu limba, Cosmin se excita din ce in ce mai tare si gemea cu putere, riscand sa fim auziti.

- Cosmine, mai incet ca ne aude lumea! Tine perna in gura si va fi bine.

Am continuat rimming-ul si pe masura ce Cosmin se in...



    Login