Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 8 )
Autor : carlito21 - 2013-05-18
Citita de 5920 ori - Nota 8.09 (146 voturi)
Stateam amandoi pe bancuta, incrcand sa deslusim o solutie la problemele noastre atat de complicate dar si destul de presante.

- Bine, si acum ce o sa facem? Nici nu concep sa mai stai cu tatal tau! Nu mai vreau sa fii abuzat si batjocorit! Nu mai vreau sa suferi, dragostea mea! Haide la mine in seara asta, poate vorbim cu tatal meu si gasim o solutie convenabila!
- Ionut, delirezi din nou! Si ce o sa-i spui tatalui tau? “Tati, el e Cosmin, iubitul meu cu care ma fut de 2 saptamani sau mai bine zis, pe care imi place la nebunie sa-l trag in pula, ca eu sunt totusi activ. Stii, el are o problema acasa, taica-sau l-a facut curva lui si il fute in fiecare seara! Baiatul sufera si e disperat! Eu nu sunt de acord cu asta si te rog sa il primesti in casa noastra si sa ma lasi sa traiesc cu el! Il iubesc foarte tare si vreau sa fie amantul meu! Ce zici, tati? Esti de acord?” Mai baiatule, tu esti complet nebun! Bati campii! Hai, pa! Ca s-a facut tarziu! Ne vedem maine la scoala!
- Nu! Nu! Stai asa! Vorbesti numai prostii! Nu asta am vrut! Dar, macar la cina, pot sa te invit?
- Asta da, cu cea mai mare placere! Imi doresc foarte mult sa-i cunosc pe ai tai. Dupa care insa, ma intorc acasa la mine!
- Bine, fie si asa.

Cand am ajuns acasa, ai mei ma asteptau nerabdatatori , nestiind de ce am intarziat, fara sa-i anunt! De obicei nu faceam asa. Cand plecam de acasa le spuneam a lor mei unde merg si cat o sa stau sau cel putin le dadeam un telefon, in caz ca aparea ceva neprevazut. Mereu am fost sincer si onest cu parintii mei, iar ei in schimb mi-au dat o libertate mai mare, avand incredere in mine. Surpriza lor a fost cu atat mai mare, cand am aparut impreuna cu Cosmin. Nu prea aduceam colegi sau prieteni pe la mine, cu exceptia lui Simona, dar ea nu se punea, pentru ca era iubita mea oficiala, iar in ochii parintilor nostri eram ca si logoditi.

- Buna seara! Va rog sa ma scuzati ca am intarziat mai mult si nu v-am anuntat, dar mi-am uitat mobilul acasa. Am fost retinut la club cu niste probleme. El e Cosmin, noul meu coleg de clasa si de echipa. S-a mutat la noi in oras de putina vreme. Nu cred ca v-am vorbit despre el.
- Buna seara, doamna si domnule D.
- Buna seara, Cosmin. Ne bucuram mult sa te cunoastem. Ionut nu prea vine cu colegi pe acasa. E mai rezervat, mai retinut si nu inteleg de ce, ca doar nu mancam oameni. A, uite ca a venit si Roxana, sora lui Ionut!
- Roxana, el e Cosmin, noul meu coleg de clasa!
- Buna seara, Roxana!
- Buna, Cosmin! Te stiu de la scoala, te-am vazut de mai multe ori vorbind cu Ionut.
- Cosmin, Roxana e mai mica decat noi cu 2 ani, dar e in anul trei la filo, ca a inceput scoala de la 6 ani.
- Copii, mergeti in camerele voastre sa va pregatiti, ca in 10 minute servim cina. Ni s-au lungit urechile de foame asteptandu-va. Cosmin, sper ca ramai cu noi la masa?
- Va multumesc mult, dar nu as vrea sa va deranjez.
- Nici un deranj, fiule. Scaunul asta e ocupat mai mereu, mai ales seara. E a lui Simona, prietena lui Ionut, care e ca si fiica noastra.
- Tata! Te rog frumos! Pe Cosmin nu-l intereseaza amanuntele astea intime!
- Bine, bine! Mergeti sa va pregatiti de cina, ca mama serveste masa imediat!

A fost o cina foarte ciudata. Parintii mei, fiind niste oameni discreti, cu mult bun simt, evitau sa-l chestioneze pe Cosmin, dar totusi mureau de curiozitate sa afle cate ceva despre el, mai ales dupa ce am decretat ca imi devenise cel mai bun prieten. Sora-mea era topita dupa Cosmin. Toata seara nu si-a dezlipit ochii de la el, iar cand a aflat ca era cel mai bun prieten al meu, a rasuflat usurata, sperand la o cucerire facila, evident ajutata de mine! Imi venea sa rad: concuram amandoi pentru acelasi baiat. In cele din urma, ca sa salvez situatia, am prezentat foarte evaziv viata lui Cosmin: ca avea un tata pensionat de boala, care trebuia totusi sa munceasca, ca mama lui plecase sa munceasca in strainatate pentru a completa resursele financiare ale familiei, ca era pasionat de sport si era foarte talentat, ca era un tip timid, retras si retinut, asa cum eram si eu. Ai mei au fost multumiti de cele aflate despre Cosmin si au ramas foarte impresionati de soarta bietului baiat, despartit de mama lui, silit sa se gospodareasca singur. Mamei mele chiar i s-au umezit ochii de emotie, iar sora-mea a cazut intr-o imensa admiratie fata de Cosmin. Trecuse de ora 10 cand am terminat cina, iar Cosmin s-a ridicat de la masa, multumind frumos si pregatindu-se de plecare.

- Unde locuiesti, Cosmin? Stai departe de noi?
- Pe strada Oituz. Au inchiriat acolo o casa la curte!
- E in cealalta parte a orasului! Pai, pana acolo ai mult de mers pe jos. E tarziu si e periculos sa mergi atata drum singur in noapte. Ionut, cred ca ar fi bine ca el sa doarma cu tine in noaptea asta. Patul tau e suficient de mare si incapeti amandoi. Ce zici, Cosmin?
- Da, tata. E o idee excelenta! Mai ales ca tatal sau e internat la spital pentru cateva zile, sa faca niste controale medicale. Zau, Cosmin! Ramai in seara asta cu noi!
- Daca e asa, nici nu se mai pune problema sa pleci! Cosmine, in seara asta te culci cu Ionut!

Ne-am retras in camera mea si am mai vorbit putin. Apoi Cosmin m-a anuntat ca i s-a facut somn si s-a dus la baie ca sa faca un dus. Dupa care, a fost randul meu la baie. Cand m-am reintors in camera, Cosmin adormise, cufundandu-se intr-un somn profund si izbavitor. M-am strecurat sub patura langa el si m-am lipit de spatele lui lat, cu pielea fina si catifelata, mirosind atata de provocator. Eram amandoi numai in boxeri, in camera fiind suficient de cald. L-am inlantuit pe la spate cu bratele si picioarele mele si mi-am culcat fata intre umerii sai musculosi. Trupul tanar si vanjos a lui Cosmin emana o caldura placuta, iar respiratia lui profunda, dar regulata, era extrem de linistitoare. Desi ma excitasem putin, fiind in semierectie, in cateva minute am adomit si eu, tinandu-l in bratele mele pe iubitul meu.

... Eram in camera lui Cosmin, stateam amandoi tolaniti pe patul lui si ne giugiuleam de zor. Undeva se auzea in surdina o muzica spaniola la chitara. Amandoi eram in erectie maxima si ne masturbam reciproc. Ce pula frumoasa avea Cosmin! Coplesit de dorinta, m-am urcat peste el si am inceput sa-l sarut si sa-l musc salbatic de piept, de sfarcurile lui mici si dure, de abdomenul lui musculos, acoperit de patratele. Aveam o dorinta nebuna sa-i sarut si sa-i ling barbatia, asa ca m-am asezat intre picioarele lui musculoase lipsite total de par si i-am luat in mana pula lunga si vanjoasa. Am inceput sa o sarut si sa o ling pe toata lungimea ei, de mai multe ori, iar aceasta stralucea de la saliva mea. Apoi i-am lins gladul bulbucat si rozaliu, dand rotocoale cu limba in jurul lui. Cosmin era in al noualea cer si gafaia excitat. Apoi i-am luat pula in gura si am inceput sa i-o sug cu inversunare. Avea acelasi gust pe care l-am simtit prima oara, cand ne-am iubit in vestiar. Deodata, Cosmin s-a ridicat in genunchi, m-a apucat de cap si si-a indesat pula in gura mea, impingandu-o cu forta, in jos pe gatlej. Imediat a pornit sa ma pompeze cu putere, iar coaiele lui dure se izbeau de barbia mea. Am inceput sa ma sufoc, sa ma doara in gat, dar Cosmin nu slabea intensitatea.

- Stai linistit si nu te mai zbate asa! Lasa-ma sa te fut ca lumea! Mai am un pic si o sa-mi golesc samanta in tine. Stiu ca o doresti demult, dar n-ai avut curajul inca sa o incerci.

Ciudat! Vocea lui Cosmin parea schimbata ca si comportamentul sau. M-am uitat la coapsele sale si nu mai erau ale lui Cosmin. Erau mai grosolane, acoperite cu par. Deodata am simtit in gura si in gat jeturile calde si cleioase de samanta, iar deasupra capului meu un grohait de satisfactie, ca de porc satul. Asta era! De fapt nu Cosmin ma futea, ci tatal lui. Imediat mi s-a facut greata si am inceput sa vomit, dar malacul ma tinea strans, apasandu-mi capul peste pula lui, pana s-a golit definitiv ...

M-am trezit ingrozit si leoarca de transpiratie. Langa mine, Cosmin dormea linistit fara sa-i pese de cosmarurile mele. Am respirat de cateva ori cu putere, pana mi-am revenit, apoi mi-am culcat din nou fata pe spatele lui cald si musculos. Respiratia profunda si regulata a lui Cosmin m-a linistit si indata am adormit la loc.

... Eram in al noualea cer, de pe trupul meu incordat si infierbantat picurau stropi mari de transpiratie, care se scurgeau peste spatele musculos si cambrat a lui Cosmin. Acesta statea capra in fata mea si primea incantat loviturile mele de berbece, care faceau sa i se cutremure ritmic fesele rotunde si musculoase.

- Da! Da! E minunat! Asa! Izbeste-ma cu putere! Vai, ce misto e! Ionut, fute-ma! Fute-ma cu putere! Asa! Da! Ionut, fii armasarul meu! Ah! Ma innebunesti, iubire!

Il simteam tremurand de placere sub mine, gafaind ragusit si gemand ca o curva. Ca o adevarata profesionista imi dadea contre regulate, strangandu-mi cu putere pula in fundul lui musculos si stramt. Excitarea mea a atins apogeul. Simteam ca descarcarcarea era aproape, seva mea urca incet pe teava in sus. La randul meu, am pornit sa gem cu putere, sa gafai si sa-mi accelerez pompatul!

- Da! Da! Da-i inainte, armasarul meu puternic si drag! Asa! Imi place enorm! Fii dur si barbat cu mine! Vaaaiii ce biiine e! Cat de bine stii tu sa ma futi, Ionut! Te iubesc! Te iubeeesc!
- Si eu, dragul meu! Imi place enorm de mult sa te posed! Ah! Oaauuu! Cosmine, nu mai pot de placere! Ahh! Oau! Acuma esti numai al meu!
- Da, Ionut, numai al tau! Pe vecie, numai al tau!
- ......
- Ah! Ah! Mama, mama! Am sa innebunesc de place...



    Login