Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 7 )
Autor : carlito21 - 2013-05-13
Citita de 6617 ori - Nota 8.09 (114 voturi)

- Ha! V-am prins! Ce faceti voi aici? Va futeti in cur, nu-i asa, puisorilor?! Mi-am dat seama, de cand v-am vazut cum va faceati laba pe sub masa! Labagiilor!

Usa cabinei s-a deschis pe neasteptate si in fata ei a aparut ospatarul, rosu la fata, transpirat, ranjind incantat ca dupa o gluma buna, cu slitul de la blugi desfacut si cu pula scoasa in afara, pe care o freca de zor. Amandoi am impietrit, ramanad ca niste statui, unul in pula celuilat, fara glas si incapabili de cea mai mica reactie.

- Cand v- am vazut ca ati coborat jos la WC, am crezut mai intai, ca vreti sa faceti alte prostii - droguri, etnobotanice, chestii de-astea - si cand colo dragilor, voi doi va futeati ca niste iepuroi! Ce frumos! Va ascult de vreo 10 minute si mi s-a sculat pula rau de tot. Cata imprudenta si cata prostie! Sa va futeti cu voce tare, intr-un loc public! As putea sa va dau pe mana politiei! Puscaria v-ar manca! Dar imi sunteti tare dragi, puisorilor! Mai ales tu, ala blond, de faci pe fetita! De unde sunteti, din ce cartier, ca nu v-am mai vazut pe aici!
- Din Visoi, domnule!
- Aha, din cealalta parte a orasului! De aia nu v-am mai vazut eu!
- Pacat ca sunt de servici, ca tare m-as mai baga si eu! Tu, ala brunetu’, de i-o tragi la buci! Ia zi, cum e ? Are gaoaza stramta si calda? E futabil bine?
- Domnule, va rugam sa ne scuzati! Plecam imediat! Nu am crezut ca va veni cineva! Va rugam mult sa ne iertati!
- Ciocu’mic! Raspunde la intrebare? Cum e?
- Mie imi place foarte mult! E prietenul si iubitul meu! Va rugam !!!
- Repet, cum e ?
- Are funduletul ingust si foarte futabil, domnule!
- Asa, ma! Bine, mai pampalailor nechibzuiti si nerabdatori sa va futeti, aveti mare noroc cu mine! Brunetule, ca tu esti barbatul, dupa cum vad eu! Va iert si o sa tin in secret futaiul vostru de aici, daca mi-l dai si mie pe iubitul tau, sa mi-o ia si mie la muie. Asa, pe repede inainte, ca nu am timp. Deja voinicul meu e sculat si doritor sa futa. Faceti-mi loc si mie!
- .....
- Brunetule, tu imbraca-te si stai afara de sase, sa nu apara careva, iar tu blondule, treci la treaba! Si fara galagie! Ce mai asteptati? Ce ati ramas asa, ca doua statui? Executarea!

Paralizati de surpriza aparitiei ospatarului, cu mintile golite, eram incapabili sa gandim logic si coerent, ne miscam ca doi roboti, executand comenzile lui. M-am echipat repede si am iesit din cabina, inchizand usa dupa mine. Din mers, am vazut cum Cosmin a ingenunchiat la picioarele ospatarului, care isi lasase pantalonii in vine, ca sa poata fi supt cat mai bine, apoi i-a luat pula intarita in mana si a inceput sa o linga, lent si senzual. Stateam teapan, amortit de frica si ascultam ca un tampit, ce se intampla dicolo de usa, incapabil sa fac vreun gest! Parca cineva imi luase mintile!

- Asa, curva mica, vad ca te pricepi la meserie! Linge-o bine si apasat! Ah, ce bine e! Ah!! Asa! Asa!
- Ia si coaiele, linge-le si pe ele un pic! Nu-ti fie jena, ca am facut dus inainte sa vin la servici! Sunt curat, ce naiba! Mi-am schimbat si chilotii! Nu esti primul, care mi-o ia la muie!
- Mama, ce mult imi place cum imi dai rotocoale cu limba pe capul pulii! Asa! Asa! Mama, ce bine e! Fetito, ma innebunesti de placere! Da-i inaite, tot asa!

Stateam prostit in continuare, fara sa reactionez intr-un fel, desi in sinea mea eram extrem de revoltat.

- Mai vreau, asa! Continua, nu te opri! Vai, dulceata, ce marfa poti sa fii!
- Acuma, ia mi-o in gurita, la supt! Dar frumos, ca vad ca te pricepi! Ah! Ah! Super! Ce bine poate fi!
- Mama, ce curva misto si priceputa esti! Brunetule, mai esti acolo?
- Imh!
- Mai, ai o fetita pe cinste! Curvulita ta stie o meserie, de milioane! Si-i place mult sa suga pula! Se vede de la o posta ca-i innebunit dupa pula. Uita-te la el! A facut spume la gura, de atata futut si tot nu se mai satura de ea! Unde l-ai agatat pe tip? N-ai vrea sa mi-l pasezi si mie, din cand in cand? Ca eu n-am avut asa mare noroc ca tine! Numa’ plevusca nepriceputa, cu cosuri pe fata ori babalaci cu gura stirba, nefututi de un secol! Ce zici? Batem palma si-l facem posta? O zi tu, o zi eu, cand nu sunt in tura la bar!
- Nu!!
- Daca vrei, putem sa-l futem amandoi deodata! Cred ca i-ar placea curvei! Ce zici blondule, ai vrea?
- Nghh! Ngh!!
- Scoate pula din gura si raspunde frumos! Vrei sa te futem amandoi deodata, in cur si in gura, asa, macar la doua zile? Eu am conditii, ca locuiesc singur intr-o garsoniera, la bloc.
- Nu! Nu!
- Nu, domnule! Nu! Nu ne mai chinuiti! Va rugam! Suntem doar doi copii!
- Hai ma, ca am glumit! Blondule, pazea ca-mi vine slobozu’. Casa gura mare si inghite tot, ca altfel e vai de curul tau! Ai inteles?
- Imh!
- Ah! Ahhh! Oauuu! Suuuper!! Gata, am terminat! M-am golit de tot! Treci si fa curatenie la locul de munca! Asa, fetita cuminte si silitoare! Si coaiele, inca un pic! Bravo!
- Ce bine a fost! Nu am mai futut o gurita asa de primitoare si de priceputa, de nu stiu cat timp!
- Ce fetita minunata si dulce poti sa fii! Gata cu pula, nesatulule! Atata ai meritat pe ziua de azi! Restul, data viitoare. Acuma, hai sus, sa-ti da baiatu’ o gurita, ca o meriti! Esti tare frumusel si foarte lipicios. Mai, tie chiar ca ti-a placut! Cum iti zice, papusa?
- ...
- Bine, daca tu nu vrei sa-mi spui cum te cheama, eu o sa-ti zic Cordelia, ca-mi place mie numele asta si ti se potiveste perfect! Ce zici, Cordelia draga, nu-i asa ca ti-a placut cum te-am futut? Este, ca am o pula frumoasa si zdravana, cu multa vlaga in ea si samanta din greu? Cand vrei sa ne mai vedem, papusica? Sa ti-o mai dea baiatu’ la gurita! Maine sunt liber toata ziua si o sa te astept la mine in garsoniera? Mama, ce futai o sa tragem! Iti promit ca o sa te tin in pula 24 de ore! Si o sa-ti dau atat samanta, cata tu nu ai baut niciodata pana acum! Uite aici, telefonul meu. Sa ma suni, baby! Te doresc foarte mult!
- Domnule, va rugam! Nu ne mai chinuiti! Lasati-mi prietenul in pace! Nu il mai umiliti! Gata, v-ati satisfacut placerea! Dati-ne, va rog, drumul! Da, recunosc, am gresit! Dar am platit pentru asta! Cred ca acuma sunteti satisfacut! Putem sa plecam?

Incet, incet, am reusit sa imi revin, iar gandurile mele au pornit sa lucreze cu maxima viteza, inghesuindu-se in capul meu, vrand parca sa recupereze sincopa de mai inainte! Ce trebuia sa fac? Normal, sa-l iau la pumni si la picioare si sa-l umplu de sange! Cu orice risc! Si-a batut joc si l-a violat pe iubitul meu, in timp ce eu am asistat ca un idiot la acest macel! Mai mare pedeapsa din partea lui Simona, nici ca se putea! Da! Trebuia sa redevin barbat si sa-l pun la punct pe nemernic! Iubitul meu, umilit si batjocorit, merita din partea mea un gest barbatesc si eroic! Dar cum sa procedez cat mai bine, fara sa agravez situatia si asa foarte nasoala?! Chiar atunci, cei doi au iesit din cabina, echipati normal, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

- Multumesc frumos, Cordelia! Ai fost minunata! Daca ti se face pofta de o pula zdravana, de barbat adevarat si nu de pustan incepator, stii unde ma gasesti! Sau suna-ma oricand! Chiar maine dimineta, ar fi super. Poate incercam si la gaurica! Mor de nerabdare sa ti-o trag si la bijboaca, mai ales ca cordaciul tau te-a laudat pentru asta! Zicea ca ai o gaoaza de milioane: “Mie imi place foarte mult! Are funduletul ingust si foarte futabil, domnule!”

Ardeam si clocoteam ca un vulcan! Mi-am inclestat pumnii, gata sa-l fac K.O. Cosmin, sesizand intentia mea violenta, mi-a facut semn cu capul sa renunt! Iar ospatarul a fost pe faza.

- Tinere, sper ca nu vrei sa faci vreo prostie si sa te trezesti in arestul politiei, impreuna cu curvulita ta! V-ati compromite toata viata, ati face puscarie, iar tot orasul ar rade de voi mereu! Brunetule, zi mersi ca nu te-am pus si pe tine sa mi-o iei la muie ori si mai rau, sa te sparg la buci! Am fost baiat finut si te-am respectat ca barbat! Si ce mare lucru am facut? I-am tras si eu fetitei tale o portie de pula, asa cum cred, ca tu o faci de mai multe ori pe zi! Ca stie fata o meserie, de milioane! Pentru asta te felicit, barbate! Esti inca foarte tanar, dar te pricepi sa-ti dresezi curvele! Jos palaria, barbate! Un adevarat cordaci! Asculta la mine! O sa ajungi mare!
- Domnule! Domnuleee!! ....!!!!
- Io ..., iubire, calmeaza-te! Fii cuminte! Hai sa ne caram dracului de aici!

Cosmin m-a insfacat de o aripa si m-a tarat dupa el, in sus pe scari, catre salon. Ospatarul ne urma calm, ranjind satisfacut pentru reusita sa. In dreptul barului, acesta a facut semnul victoriei cu doua degete, iar barmanul i-a raspuns ostentativ, agitand pumnul in sus: “Yes!” Am ajuns in strada, ametiti si coplesiti de spaima si de rusine! Cel putin asa simteam eu atunci. Un sentiment complex, greu de descris in cuvinte: deznadejde, furie, frustrare, ciuda, jena, rusine, umilinta si multa, multa vinovatie fata de Cosmin.

Mergeam unul laga altul, tacuti, bantuind pe niste stradute inguste si pustii, necunoscute noua, parca dintr-o alta lume, ireala, desprinsa dintr-un cosmar terifiant. Pasii ne-au indreptat catre centru, pe care in mod voit l-am evitat. Am ocolit Gradina Publica, locul preferat de promenada al iubitorilor de natura si de frumos. Riscam sa ne intalnim cu Simona sau cu alti cunoscuti. In fata unei case vechi, cu bancuta la poarta, ne-am asezat ca sa ne tragem sufletul. Primul care a spart gheata am fost eu, simtindu-ma teribil de vinovat.

- Cosmin, te rog din suflet sa ma ierti! Toata viata mea am sa ma invinovatesc pentru ce ti s-a intamplat in dupa-amiaza asta! Parca dracu’ m-a pus! Nu aveam stare de cateva zile! Trebuia neaparat sa te vad si sa vorbesc cu tine! Daca stateam locului si nu te cautam, nimic nu s-ar fi intamplat. Numai eu sunt de vina! Ce as putea sa fac, ca sa ma mai ierti, iubitul meu scump si drag?!
- Ionut, exagerezi, ca de fiecare data! D...



    Login