Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 6 )
Autor : carlito21 - 2013-04-26
Citita de 4938 ori - Nota 8.07 (146 voturi)
Am parasit casa in mare graba, de parca ar fi fost bantuita, indepartandu-ne cat mai repede.

- Ionut, nu pe acolo, ca ajungem la “Cateaua turbata” si riscam sa fim vazuti de tata!
- OK, spune tu unde doresti sa mergem, ca doar e cartierul tau!
- Nici eu nu-l cunosc prea bine. Ne-am mutat acum trei luni, dupa ce am intrat in vacanta de vara. Cred ca ar fi bine sa o luam spre centru.
- Eu as prefera sa intram undeva la un suc sau la o bere si sa stam linistiti de vorba. Si eu am multe sa-ti povestesc. Cunosti un asemenea loc, mai retras si mai linistit.
- Da, nu e departe de aici.

L-am urmat pe Cosmin si dupa 10 minute de mers pe jos am ajuns la un internet cafe, care avea si un barulet in cea de a doua incapere, discret, slab luminat, care era gol la ora aceea. Ne-am asezat la o masa mai retrasa, in colt si am inceput sa ne pivim in ochi cu pasiune, iar mainile noastre s-au impreunat pe sub masa. Ma pierdeam in imensitatea albastra a ochilor lui Cosmin si simteam cum imi creste inima in piept. Doamne, aveam atatea sa-i spun baiatului asta atat de dulce si de nevinovat, dar nu stiam cum sa incep! La randul sau, Cosmin incerca sa faca acelasi lucru. Deschidea usor gura pregatit sa-mi spuna ceva, dar vorbele ramaneau nerostite, inghitea in sec, isi umezea cu varful limbii buzele arse de pasiune si ramanea hipnotizat, cu privirile lipite de ochii mei, apoi totul se repeta de la capat.

- Ionut, imi pare rau ca trebuie sa intrerup aceste momente deosebit de intime si de placute, dar trebuie sa vorbesc cu tine, la modul cel mai serios. Nu stiu daca o sa vrei sa afli, ceea ce vreau sa-ti spun, dar simt nevoia sa o fac. Trebuie sa-mi descarc sufletul, iar tu trebuie sa stii in ce vrei sa te bagi, inainte de a vorbi despre iubire.
- Cosmin, ce ai mai putea sa-mi spui in plus?! Si chiar de ar fi asa, eu sunt deja indragostit de tine! Baiatule, tu nu intelegi, ca te iubesc?! Nu sunt inca pregatit sa o strig in gura mare si nici nu ar fi nevoie! Important este, ca ti-am spus-o tie! Ajunge atat! Ce–mi pasa mie, de restul lumii? De ce-ar trebui sa stie?! Bine, sunt de acord sa discutam intre noi doi orice lucru, inclusiv problemele care te apasa! Si eu am sa-ti spun cateva lucruri, care ma framanta pe mine. Cum ti-am mai spus mai devreme, vreau sa fiu langa tine, atunci cand o sa-ti fie greu, vreau sa te protejez si sa te apar, atunci cand va fi cazul. Cosmin, dragul meu, de-ai sti cate griji mi-am facut in zilele de cand nu ne-am mai vazut! De-ai sti cate prostii mi-au trecut prin cap! Mi-era efectiv teama ca am sa te pierd, ca n-o sa te mai vad niciodata!

In timp ce-i vorbeam lui Cosmin cu atata inflacarare, am simtit cum ochii mi s-au umezit de emotie, cum nu mi s-a mai intamplat cu nici o fata. Nu am lacrimat, dar m-am simtit coplesit de emotie, de sentimentele noi care ma incercau. Apoi am simtit mana lui stanga, cum s-a asezat calda pe coapsa mea. Atingerea lui a declansat in mine o descarcare electrica, care s-a imprastiat in tot corpul. Privirea lui, calda si albastra, ma invaluia dragastos si simteam ca era al meu pentru totdeauna. Parca intelegand setimentele si trairile mele launtrice, Cosmin a inceput sa-mi mangaie cu tandrete coapsa si sa respire accelerat, de parca ar fi alergat intr- o cursa. Apoi mana lui s-a oprit pe sexul meu intarit, a inceput sa-l pipaie si sa-l maseze usor, soptind extaziat:

- Ce mult mi-a lipsit si cat de mult o doresc!
- Daca mai continui asa, o sa ma excit atat de tare, incat s-ar putea sa sar pe tine, chiar aici.

Facand abstractie de cele spuse de mine, Cosmin a continuat sa ma maseze, apoi si-a strecurat mana in pantalonii mei si mi-a apucat barbatia intarita in palma sa, strangandu-o cu putere. Dupa aceea a inceput sa mi-o frece usor cu cu degetele. La randul meu, am inceput sa respir accelerat.

- Ce doriti sa serviti?

Preocupat de senzatiile divine pe care mi le provoca Cosmin, nici nu am observat ca ospatarul statea in fata mea, privindu-ma usor amuzat. Luat prin surprindere, pentru un moment am ramas blocat, uitandu-ma la el ca un tampit.

- E vreo problema, tinere? Te simti bine?

M-am inrosit la fata, iar obrajii imi ardeau ca focul. In tot acest timp, impasibil si complet absent, Cosmin continua sa ma masturbeze.

- Pai, nu! Nu-i nici o problema!
- Deci, cu ce va servesc?
- Pai, pentru mine o bere rece. Cosmin, tu ce bei?
- La fel.
- De care?
- Heineken aveti?
- Avem toate marcile consacrate!
- OK, atunci Heineken!

Tipul a disparut ca sa aduca berile. Abia in acel moment am realizat, cat de mult ma excita noua situatie. Gratie lui Cosmin, eram pe cale sa fac o descoperire noua despre mine, pe care nu o stiam. In fata mea s-a deschis o noua lume. Niciodata nu m-am indoit, ca as avea o mica doza de exchibitionism, chiar daca am facut dragoste numai in medii private, de regula in pat, departe de ochii curiosilor. Dar a face asta intr-un bar, in plina zi, mi s-ar fi parut o utopie. Eram deja destul de excitat si prin cap imi treceau o sumedenie de imagini si idei, care mai de care mai mai porcoase si mai senzuale. Cosmin continua sa ma masturbeze cu tenacitate, eram deja pe culmile placerii, iar daca mai insista inca putin, riscam sa ma golesc acolo, sezand pe scaun.

Am contraatacat. M-am descaltat si mi-am asezat talpa peste cocoasa lui intarita dintre picioare, apasandu-o usor, apoi am inceput sa o masesez cu putere, iar aceasta s-a intarit si si-a dublat volumul. Simteam prin panza pantalonilor sai, cum pula lui tresalta excitata. Profitand de faptul ca mi-am schimbat pozitia, ca sa-l pot masturba la randul meu, Cosmin si-a bagat mana in chilotii mei si mi-a eliberat pula si coaiele, scotandu-le la aer. Noroc ca in incapere era obscur, iar masa era acoperita cu o musama suficient de lunga, ca sa mascheze manevrele noastre. Ne sorbeam din priviri zambindu-ne fericiti, iar pe sub masa ne masturbam de zor, el cu mana, iar eu cu talpa. Am inchis ochii si mi-am imaginat ca el ajunsese la apogeu si se golea in jeturi groase si caldute, umplandu-si cu seva cleioasa chilotii lui stramti. Imaginea cu Cosmin ejaculand, m-a excitat si mai tare. Continuam sa ne stimulam reciproc, nici unul din noi nedorind sa renunte la jocul acela atat de placut, pana cand deodata, l-am zarit pe ospatar, ca se apropia de noi.

- Inceteaza Cosmin, ca soseste ospatarul! Daca nu vrei sa se prinda, de ceea ce facem noi aici, opreste-te putin!
- Avand sansa sa ma joc asa de frumos cu scula ta minunata, imi doresc nespus de mult sa te fac sa ejaculezi, sa-ti golesti in palma mea coaiele astea pietroase si umflate si poate chiar sa ti-o iau putin la lins. De ce-as renunta chiar acum?
- Dragul meu, te rog! Te implor!
- Tu vrei sa zici ca, desi glandul tau s-a umezit, nu esti deloc excitat si nici ca iti face placere?
- Nici vorba! De mai bine de 10 minute ma abtin cu greu, ca sa nu-ti dau jos pantalonii, sa sar pe tine si sa te calaresc ca un armasar de prasila. Te doresc ca un nebun, vreau cu diperare sa intru in tine si sa ne contopim intr-o salbatica iubire.

Cand ospatarul a ajuns aproape de noi, am intrerupt dialogul nostru soptit. Ma simteam oarecum frustrat de jocul pe care Cosmin il facea cu mine, in timp ce eu il doream din toti porii mei, voiam sa-i simt trupul cald si senzual lipit de trupul meu. Doream sa-mi petrec tot tipul cu el, doream sa-i devorez pe indelete trupul acela superb, sa-i simt mirosul atat de provocator, sa-l aud cum geme disperat sub mine si ma implora nerabdator, ca sa-l pentrez. Imi doream, numai pentru mine, acel trup minunat de zeu tanar, pe care sa-l posed cu salbaticie, sa ma scufund in el si sa-mi golesc samanta clocotitoare, pana la ultima picatura.


In timp ce ospatarul, turna cu eleganta berea in paharele inalte si brumate, in mintea mea s-a declansat un flashback : eram chiar pe punctul sa ma golesc in Cosmin, iar acesta, cu picioarele incolacite pe soldurile mele, salta fericit in pula mea si ma saruta cu infocare, in toaleta de la Liceu. Dintr-o data, un mecanism teribil m-a adus la extaz, riscam sa ejaculez in urmatoarele secunde in palma calda si primitoare a lui Cosmin, care continua sa-mi frece pula, cu mult devotament. Nu mai aveam nici un minut de pierdut. I-am achitat repede ospatarului berile, inclusiv un bacsis generos, iar cand acesta a disparut din incapere, m-am ridicat brusc, mi-a tras la loc pantalonii, m-am incaltat, apoi l-am apucat pe Cosmin de mana, si tragadu-l dupa mine, am coborat la subsol pe cateva trepte, pana am ajuns la toaleta, care era goala si pustie.

Am intrat in ultima cabina si l-am placat cu putere pe Costin cu spatele de peretele ei. Apoi l-am apucat cu o mana de ceafa, m-am pravalit peste el cu toata forta corpului meu de sportiv, strivindu-l de perete si am inceput sa ne sarutam ca doi bezmetici. Cosmin ma imbratisa cu pasiune, strangandu-ma in bratele lui puternice si musculoase, in timp ce buzele noastre se striveau in placerea sarutului, iar limbile noastre infometate se inlantuiau ca doi serpi. Ce minunat era gustul buzelor sale! Unic si foarte special!

- Cosmin, nu mai rezist! Te iubesc si te vreau chiar acum! Vreau sa fii numai al meu, vreau sa te posed si sa te fac fericit! Nu mai vreau mana ta! Nu mai vreau amagiri! Vreau sa intru in tine, vreau sa-ti simt gaurica, care ma face sa ma simt in paradis!
- Stiu si simt perfect asta, dragul meu Ionut! Te rog sa nu te superi, nu am facut-o cu intentie! Dar doream sa ne jucam putin, doar asa, pentru placerea noastra. Sa ne excitam reciproc, sa ne simtim bine, fara sa urmarim sa ne futem neaparat. Cand iubesti cu adevarat pe cineva, nu e obligatoriu ca tu sa ajungi la finalizare. Important e sa-l faci pe el fericit! In iubire, cel mai important si mai excitant este atunci, cand tu oferi placere partenerului si nu, cand ajungi tu la extaz, descarcandu-ti seva si energiile! Asta am dorit eu sa fac.
- Ai dreptate iubire, dar acum, nu mai e timp de vorbe frumoase! Nu mai rezist mult! Trebuie sa te fut, ca alfel ma golesc in chiloti! M-ai superexcitat!

M-am retras usor, slabind apasarea, iar Cosmin s-a lasat in jos pe langa mine, ingenunchind la picioarele mele. Apoi mi-a tras in jos pantalonii si boxerii, mi-a luat in gura pula teapana si dura si a inceput sa o suga lent si senzual, plescaind de placere, in timp ce cu cealalta mana, imi masa coaiele umflate si dure, pline de seva. Gura lui calda si umeda, care mi-a inghitit pula pana la radacina ei, degetele lui puternice, dar care imi framantau delicat coaiele, ma faceau sa gem fericit si sa respir din ce in ce mai sacadat. Simteam ca trupul meu era strabatut de curenti de mii de volti, care porneau de la coaie si urcau pe ...



    Login