Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 5 )
Autor : carlito21 - 2013-04-13
Citita de 5638 ori - Nota 8.09 (160 voturi)
Saptamana care a urmat a fost una de cosmar. Cu toate eforturile depuse, nu reuseam sa fiu cu Cosmin intre patru ochi. Simona cred ca intrase la banuieli, desi nu-i dadusem inca nici un motiv serios sau poate ca s-a declansat acel instinct, strict feminin, prin care femeile reusesc sa-si dea seama cand sunt inselate. Se lipise de mine ca un scai si nu ma slabea de loc. Profitand de faptul ca statea putin mai departe de mine, iar drumul catre scoala trecea prin fata casei mele, ma lua de dimineata de acasa si ma insotea la scoala, iar la intoarcere ma conducea pana in casa, ca sa se asigure ca nu dispar undeva. Dupa ce mancam, se infiinta la noi, sa ne faceam lectiile, profitand de faptul ca aveam camera mea propie si invatam impreuna, pana seara tarziu, cand o conduceam acasa. Parintii nostri stiau ca ne iubeam, dar atata timp cat invatam bine si nu faceam “prostii”, inchideau ochii si tolerau intalnirile noastre cotidiene, prelungite cateodata pana noaptea tarziu. Oricum, totul se desfasura sub supravegherea lor, mai mult sau mai putin formala.

Antrenamentele si lucru la sala de forta, erau singurele momente cand, de regula, scapam de prezenta iubitei mele. Dar si aceste oportunitati au disparut. Credincioasa si rabdatoare, Simona ma astepta la iesirea din stadion si ma insotea pana acasa ori ma lua la o plimbare prin parcul orasului sau pe stradutele pline de verdeata ale cartierului unde era amplasat stadionul. Doar la scoala, in pauze sau la antrenamente, la vestiar, mai schimbam cu Cosmin 2-3 vorbe cu subanteles, dar discret si cu teama, ca sa nu se prinda si restul de relatia noastra, care devenise atat de puternica. Din priviri, din intonatia vocilor, fiecare realizam dorinta enorma a celuilalt, pasiunea rascolitoare care ne mistuia. Insa numai atat!

Se incheiase o saptamana, fara sa-l pot atinge pe Cosmin, fara sa-l pot strange in brate, fara sa-l sarut si sa fie al meu! A fost un chin greu de descris in cuvinte! In fiecare noapte il visam. Faceam dragoste ca doi nebuni, ne devoram infometati de dragoste, eram atat de fericiti! Dimineta ma trezeam mereu transpirat si cu chilotii patati de seva. Fara sa fie prea insistenta, Simona isi cerea totusi drepturile de iubita. Ca sa elimin orice suspiciune, ma comportam cu ea la fel ca inainte: ne sarutam, glumeam, ne imbratisam, ne giugilueam si evident, faceam dragoste ori de cate ori se ivea prilejul si nu eram deranjati.

Desi ma straduiam ca totul sa fie ca inainte, in sinea mea eram nemultumit. Inca o iubeam pe Simona, ma simteam atasat de ea. Imi placea de ea si imi placea in continuare sa facem dragoste. Eram la fel de armasar in pat cu ea, dar la sfarsit, simteam o unda de regret, de nemultumire, stiind cat de mult il doream si pe Cosmin. Nu imi placea ca pe ea am inselat-o cu Cosmin, iar pe el il inselam cu Simona, desi imi placea enorm de mult sa fac sex cu fiecare! Traiam o duplicitate care nu ma caracteriza si care ma deranja enorm. Dar nu puteam si nici nu doream sa renunt la nici unul din ei! Era groaznic de complicat si ma consumam foarte tare. Cautam cu disperare o solutie ca sa impac ambele situatii si sa ies in castig.

In saptamana urmatoare, Cosmin a lipsit de la antrenamente, iar a doua zi a lipsit si de la scoala. Eram ingrijorat, asa ca i-am dat un telefon, dar am vazut ca telefonul lui era blocat sau inchis. Disperat, cand m-am intors de la scoala, am cautat numarul lui de telefon de acasa. Aveam in agenda mea adresele si telefoanele tuturor baietilor din echipa. Am cautat si in cele din urma am gasit numarul dorit. Plin de speranta am format numarul si am asteptat sa-mi raspunda cineva. Telefonul insa suna lung si in gol. Dupa un timp, mi-a raspuns o voce rastita si dura de barbat care, fara sa-mi spuna cine era, m-a anuntat ca nu poate sa mi-l dea pe Cosmin la telefon, pentru ca era ocupat. Apoi a trantit telefonul, inainte sa mai pot eu sa il intreb ceva. Eram din ce in ce mai ingrijorat, nestiind ce se intamplase cu prietenul meu.

Trecuse de ora trei si trebuia sa apara Simona, ca sa invatam impreuna. Am sunat-o si am rugat-o sa nu mai vina, pentru ca aveam o intalnire urgenta cu antrenorul nostru, la sediul clubului si nu stiam cat va dura. Nesperat, Simona a inghitit galusca, m-a inteles si nici nu a pus intrebari suplimentare. M-a rugat totusi sa-i dau un telefon, la reintoarcerea mea acasa. Scapasem de ea! In minte imi incoltise un plan, sa-l caut personal pe Cosmin la el acasa, cu orice risc, si sa ma conving cu ochii mei ca nu a patit nimic. Din nefericire, Cosmin locuia in cealalta parte a orasului, intr-un cartier de case. Ca sa nu mai pierd vremea prin statiile de autobuz ( trebuia sa schimb doua masini ), m-am imbracat cu un trening usor si am pornit-o in goana catre el. Dupa o jumatate de ora de alergat, am ajuns pe strada lui si chiar atunci l-am zarit cum facea cu mana catre o masina, care a demarat din fata lui. Pana sa ajung la el, Cosmin a disparut dupa o poarta masiva de fier, de culoare verde.

Cand am ajuns acolo, m-am oprit cateva secunde ca sa-mi revin si sa-mi reglez respiratia, apoi am sunat. Imediat s-au auzit cativa pasi in spatele portii, apoi a aparut capul blond si zambitor al lui Cosmin. De cum m-a zarit, expresia fetei sale s-a schimbat brusc, devenind trista si ingrijorata:

- Salut, Ionut!
- Salut, nebunul meu dulce si blond! Ce dor mi-a fost de tine! Ce s-a intamplat cu tine? De ce-ai lipsit de la antrenamente si de la scoala? De ce nu m-ai sunat, sa ma anunti ca lipsesti? Eram foarte ingrijorat!
- Si mie mi-a fost teribil de dor de tine! Eram bolnav ca nu am putut macar sa te vad in aceste doua zile. De ce-am lipsit? E o poveste mai lunga! Alta data!
- Ionut, nu ma inviti inauntru?
- Nu! Nu prea pot ...
- De ce? Nu esti singur? Mai esti cu cineva?
- Nu-i vorba de asta! Nu e ce crezi tu, dar tata nu prea ma lasa sa primesc pe nimeni.
- Nici macar colegii de scoala sau de echipa?!
- Pe nimeni.

Apoi, m-a apucat brusc de bluza si m-a tras inauntru, inchizand cu gija porta dupa el. Mi-a facut semn sa tac si sa nu fac nici un zgomot, m-a tras langa peretele casei, dupa care m-a luat in brate, m-a strans cu putere, lipindu-se cu totul de mine si a inceput sa ma sarute cu patima, cu disperare, de parca urma sa ne despartim pentru totdeauna. Fericit, l-am strans la randul meu in brate si l-am sarutat lacom, bagandu-mi limba adanc in gura lui si i-am sorbit toata respiratia. Simteam extaziat gustul acela special al sarutului sau, incomparabil, dulce si seducator, care ma innebunea de placere. Imediat m-am excitat ca un armasar, simtind acelasi lucru si la el. Dupa cateva minute, Cosmin s-a desprins din imbratisare, m-a luat de mana si am intrat in casa. In hol era liniste si semiintuneric. Am urcat apoi pe o scara de lemn la etaj si in cele din urma am intrat intr-o incapere draguta si primitoare, care parea a fi camera lui.

Ne-am asezat pe patul lui Cosmin, continuand sa ne imbratisam si sa ne sarutam cu inflacarare. Eram coplesit de dorinta de al avea, de al poseda cat mai repede, de a ma cufunda in el cat mai adanc, pana in strafundurile lui cele mai intime. In acord cu dorintele mele salbatice, Cosmin s-a intins pe pat si m-a tras peste el imbratisandu-ma, apoi si-a bagat mainile pe sub tricoul meu si a inceput sa-mi mangaie spatele cu pasiune. Dupa aceea mi-a tras in jos pantalonii si boxerii si a inceput sa-mi mangaie cu dragoste fesele usor incordate, pe care le-a strans cu putere in brate, apasandu-ma si mai tare peste el. Simteam incantat cat de mult ma dorea in el, arzand de nerabdare sa fie al meu. Cosmin continua sa ma sarute cu sete, continua sa-mi mangaie cu pasiune fesele si gemea sub mine extaziat, coplesit de dorinta de a fi posedat. Amandoi tremuram de placere si de pofta, fiind gata sa ne contopim unul in celalat, intr-o dulce impreunare.

- Cosmine! Cosmineee!!!
- La naiba, e tata!

Amandoi am sarit brusc din pat, iar Cosmin cu ochii mariti de groaza, s-a facut alb la fata, iar barba a inceput sa-i tremure de teama.

- Unde trebuie sa ma ascund? Sub pat?
- Nu! Nici vorba! Baga-te in sifonier si trage usa bine!

Am intrat repede in sifonier, iar Cosmin s-a dezbracat si s-a bagat sub patura, prefacandu-se ca doarme. Deja pe scari se auzeau pasi apasati.

- Cosmine, unde mama dracului esti?
- Tata, sunt la mine in camera!

Deodata usa s-a izbit de perete si am auzit vocea aceea aspra si dura de la telefon.

- Ordinarule! Am pretentia de la tine, sa-mi raspunzi cand te chem! Ca doar eu sunt ala care te intretine, iti da papica si bani ca sa te distrezi cu futalaii din oras! Te-ai si culcat? Oi fi obosit, saracutul de tine?!
- Dar tata, doar stii ca azi noapte nu prea am dormit!
- Gura, curva ordinara! Si ce, nu ti-a placut?

Am inlemnit de groaza, ascultand conversatia! M-am miscat cu grija in dulap si mi-am apropiat un ochi de crapatura dintre cele doua usi ale sifonierului. Aveam o vedere perfecta asupra patului. In fata ochilor mei a aparut o matahala de barbat! Destul de inalt, peste 1,90 m, masiv, cam la 100 Kg, burduhanos, paros peste tot, in jur de 50 de ani, cu un cap masiv ca de buldog, cu maxilarul lasat in jos, cu gusa dubla, obrajii buhaiti si o chelie timpurie, marginita de un par cret, incaruntit si foarte neingrijit! Ce tip dezagreabil! In contrast total cu fiul sau, care fizic vorbind, arata ca un Zeu din Olimp. Bietul baiat, iesise de sub patura si se chircise ca un pisic, asteptand loviturile tatalui sau. Tipul statea cu genunchii sprijiniti de marginea patului si se uita la fiul sau cu dispret! Apoi si-a tras pana sub genunchi sortul soios si izmenele lungi si cazone, ca de militar, prezetand o pula bleaga si rosie, destul de lunga si de groasa si o pereche de coaie care atarnau paroase.

- Hai! Ce mai astepti? Treci la aparat! Crezi ca ai scapat, daca azi noapte te-am tinut mai mult in pula? Tot trei numere ti-am dat, numai ca fiind un pic ametit, a durat mai mult pana mi-am golit slobozul in tine! Pana la urma tot ti-ai facut somnul, ca te-ai sculat dupa ora 12. Hai, sa nu mai pierdem vremea, ca sunt asteptat la pocker, la “Cateaua turbata”!
- Te rog frumos, tata! Nu acum! Iarta-ma, astazi! Nu mai vreau! Azi noapte ai fost baut, ti-ai pierdut controlul si m-ai spart! Mi-a curs mult sange! Inca ma mai doare, rau de tot! Te rog, mult de tot!
- Poate ca fost asa! Nu mai tin minte. Zici ca te-am spart si ca ai sangerat. Vad ca totusi ai asternutul curat!
- Da, pentru ca dupa ce-ai plecat, l-am spalat, iar dimineata l-am uscat cu fierul si l-am calcat, ca sa nu stie mama!
- Bravo, mai baiete! Imi place ca stii sa te descurci! Ia de aici 100 de lei, pentru efort si pentru futalaii cu care te tragi in pula! Tocmai te-a cutat unu’ astazi la telefon! Cum zici?
- Multumesc frumos, tata!
- Gata cu vorba, ca ma asteapta prietenii de joc! Ia mi-o macar la muie, sa ma golesc si eu si sa ma simt bine! Uite, mai ia 50 de lei, ca astazi sunt generos! Vezi, te platesc anticipat, ca pe curve! La treaba!

L-am vazut pe Cosmin ca s-a asezat pe marginea patului, cu lacrimile curgandu-i pe obraji si s-a supus in tacere, ordinelor tatalui sau. Pe masura ce timpul trecea, barbatul se excita tot mai puternic, iar pula lui s-a transformat intr-un salam mare si gros, pe care bietul baiat de-abia mai putea sa-l ia in gura. Barbatul tinea ochii inchisi, se mangaia pe piept si pe burta, pe sub maieul murdar si patat cu bere si isi musca buzele de placere, grohaind ca un porc. Cand a ajuns la culme, tipul l-a apucat pe Cosmin de cap, tinandu-l strans si a inceput sa de-a din cur repede si cu putere, futandu- cu salbaticie. Cosmin nici nu mai putea respira, se ineca, din gura i se prelingeau spumele de saliva si se zbatea neputicios dand din brate, ca din niste aripi frante. Spre norocul lui Cosmin, tatal lui a inceput sa ejaculeze si sa geama gros si vulgar, ca un taur in calduri. Apoi si-a extras colosul din gura baiatului, si-a tras pe el nadragii si izmenele si fara sa mai zica nimic a disparut din raza mea vizuala. In prag s-a oprit si i-a zis lui Cosmin pe acelasi ton dur si rautacios:

- Bai, cur belit! Vezi ca acuma ma duc la “Cateaua turbata”, sa joc poker. De mancare, ai in frigider. Nu stiu cat o sa stau. Tu, sa-ti faci lectiile, ca de maine te duci la scoala! Sa nu te...



    Login