Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 4 )
Autor : carlito21 - 2013-04-05
Citita de 5692 ori - Nota 8.09 (127 voturi)
Cand am intrat la toaleta, l-am vazut pe Cosmin la chiuveta ca se spala pe maini. A ridicat privirile spre mine, apoi din nou a intors capul in mod ostentativ. Am ignorat gestul sau si m-am apropiat de el, salutandu-l amical:

- Salut, Cosmin! Ce mai faci?
- ...
- Cosmine, vreau sa discut ceva serios cu tine! Nu fa pe mutul si pe surdul cu mine!

Am facut repede un control al celor 6 cabine, ca sa vad daca mai era cineva acolo si nefiind nimeni, l-am apucat brutal de un brat si l-am inghesuit in ultima cabina. Am inchis usa dupa mine, l-am placat cu spatele de peretele cabinei, apasandu-l cu un brat, iar cu calalta mana i-am prins maxilarul, silindu-l sa se uite in ochii mei.

- Cosmine! Te rog din suflet sa ma asculti si sa fi atent la mine! Nu am prea mult timp la dispozitie. De la inceput, te rog din adancul inimii sa ma ierti pentru toate cele spuse aseara, la vestiar! Te rog sa uiti vorbele pe care ti le-am spus! Nu a fost nimic adevarat! Am facut cea mai mare prostie din viata mea si regret amarnic acum! Nu stiu ce a fost cu mine! Nu am vorbit eu atunci! Parca cineva mi-a luat mintile! Te rog mult de tot, sa ma ierti! Sa stii, ca eu tin enorm la tine si nu vreau sa te pierd! Clipele frumoase pe care le-am trait ieri impreuna au fost cele mai fericite din viata mea! Pe bune! Daca vrei, pot sa si jur!
- Nu e nevoie, te cred, dar...
- Lasa-ma, sa termin! Dragul meu, ai aparut ca un meteor in viata mea si a-i ravasit-o cu totul! Dar nu-mi pare rau! Din contra, mi-ai deschis ochii si am aflat cate alte lucruri minunate mai exista in viata. Vreau sa ramanem prieteni, chiar si mai mult de atat. Da, sunt de acord intru totul cu dorintele tale pe care mi le-ai spus ieri. Da, imi placi la nebunie si te doresc cu disperare! Chiar acum! Chiar aici!
- Ma bucur foarte tare ca ti-ai schimbat parerea si ca ma vrei, dragul meu Ionut. Dar totusi, aici? Nu crezi ca...

Nu l-am mai lasat sa continue si i-am acoperit gura cu gura mea lacoma si insetata, apoi l-am cuprins in brate si l-am strans cu caldura la piept. Cosmin mi-a raspuns cu aceeasi caldura, strangandu-ma cu putere in brate si sarutandu-ma cu pasiune. Mi-am coborat mainile si am inceput sa-i strang in palme fesele musculoase, tragandu-l mai aproape si lipindu-l de mine. Am simtit scula lui mare si dura presandu-ma, asa cum si a mea, la fel de masiva si intarita, il apasa pe el. Ma durea pur si simplu, fiind inghesuita in blugii mei stramti si astepta excitata ca sa fie eliberata.

Dupa ce ne-am potolit setea unul de celalalt, fara sa ne dezlipim buzele, ca la un semnal, amandoi am inceput reciproc sa ne descheiem blugii si sa ne eliberam sculele din stransoare. Pulele noastre intarite si fierbinti, eliberate fiind, s-au avantat voiniceste in sus, atingandu-se una pe alta. O senzatie de milioane! Simteam pula lui calda si catifelata, pulsand de dorinta, lipita de pula mea, teapana si dura, care astepta sa fie iubita. Cosmin a inceput sa o mangaie tandru si sa mi-o frece. Apoi s-a desprins de mine, m-a impins usor, ca sa-si faca loc si s-a lasat in genunchi, ca sa mi ia pula la supt. Dar eu voiam sa-l posed! Sa intru cu totul si sa ma cufund in fundul lui cald si primitor! Nu aveam timp pentru tot tacamul.

Asa ca, l-am ridicat, i-am tras jos pantalonii si boxerii, pana l-a glezne si i-am spus:

- Ionut, nu avem timp pentru tot! Vreau sa te trag in pula! Descalta-te si scapa de izmene si de blugi. Asa e perfect. Acuma, ia-ma de gat, salta la mine in brate si inclesteaza-te bine cu picioarele de mijlocul meu. E perfect! Lasa totul pe seama mea! Tu numai sa te tii strans de mine si sa nu scoti nici un sunet!

Mi-am dus palma la gura, am scuipat cat mai multa saliva, pe care am intins-o peste pula mea. Am repetat figura de cateva ori, pana cand pula mea era era suficent de umeda. Apoi, tot cu saliva, i-am umplut curul fin catifelat a lui Cosmin si am inceput sa-l indes cu degetele. Foarte repede si din scurt, ca nu aveam timp. Putea sa intre cineva, in orice moment, chiar daca pauza se terminasa. Eram la parter, aproape de bufet.

- Gata! Am terminat! Lasa-te in jos pe pula mea si sa nu faci nici un zgomot! O sa am eu grija sa nu te doara prea tare!

L-am placat bine cu spatele de perete, mi-am potrivit pula intre fesele lui lunecoase, iar Cosmin s-a lasat in jos pe ea, privindu-ma cu ochii sai mari frumosi, cascati de placere. Cand a ajuns la capat, iar fesele lui netede si fine s-au oprit in tufa mea mare si deasa de floci, a scot doar un singur scancet de durere. Am inteles si am asteptat un pic, ca sa se acomedeze, apoi i-am spus:

- Cosmin, lasa-ma pe mine sa conduc! Vreau eu asa! Vreau sa simt ca eu sunt acela care te fute pe tine! Ca sunt masculul tau! Tu stai agatat de mine si ai grija sa nu-mi scapi din pula.

Apoi am inceput cu pula o miscare de in sus / in jos, lenta si senzuala, care imediat ne-a adus pe amandoi la extaz. Fericit, Cosmin a inceput sa ma sarute cu dragoste, iar eu mi-am scos mainile de sub coapsele lui, lasandu-l sa atarne liber in teapa mea si am inceput sa-i mangai soldurile si fesele musculoase. atat de senzuale.

- Ionut! Ma innebunesti, ma simt asa de bine cand ma futi! Te iubesc enorm, cum nu am iubit pe nimeni pana acum! Vai, ce bine e! Nu te opri! Fute-ma! Fute-ma, cu putere! Acuma, ca nu ai prezervativ, vreau sa-ti golesti toata samanta in mine si sa ma fecundezi! Vai, cat de mult imi place cum ma futi! Ce baiat minunat poti sa fi!
- Si mie imi placi Cosmin, foarte de mult! Te-am visat toata noaptea, ne iubeam cu pasiune si te futeam ca un armasar! Sa stii ca imi place nespus de mult sa te fut! Niciodata nu m-am simtit mai bine! Cu nici o fata! Cosmin, tu ma innebunesti cu fundul tau stramt si catifelat! Cred ca o sa ma golesc imediat!
- Si eu, iubitul meu drag! Simt ca o sa explodez!

Deoadata, s-a auzit usa de la toaleta deschizandu-se si cativa pasi apsati au inaintat catre noi. In primul moment Cosmin a inghetat speriat, fata i s-a crispat de groaza si voia sa coboare. I-am apasat gura cu palma si i-am facut semn sa stea nemiscat si sa nu faca nici un zgomot. Apoi am auzit vocea lui Matei. Ce mama dracului cauta asta la liceul nostru?

- Iesi afara, ordinarule! Ce dracu’ faci acolo, labagiu obsedat? Ai intrat la buda de mai bine de 10 minute si nu ai mai iesit! Te-am vazut cum te sarutai cu gagica ta pe hol, dupa care i-ai dat papucii! Ti s-a sculat pula si nu ai mai rezistat?! Ce copil poti sa fi! Iesi afara, ca am o vorba cu tine, capitane!
- Bine, mai Matei! Idiotule! Nici macar la toaleta nu scap de tine! Stai linistit, ca nu fac nicio laba! Am si eu o problema, cu scaunul! Ma cac mai greu! Ai priceput?
- Da bre, esti constipat! Da’ce-ai mancat, de nu poti sa te caci?

Intre timp, Cosmin linistindu-se, a inceput el sa se miste in pula mea, excitat sa stie ca o facea orecum in public. Si pentru mine era o situatie noua, destul de provocatoare si deosebita, sa ma fut la 50 de cm de cineva si el sa nu-si dea seama. Teribil de riscant si de excitant! Cu adrenalina la maxim !

- Treaba mea! Poate vrei sa vii putin, sa ma ajuti! Sa dai un pic cu limba, ca sa iasa mai usor!

Pentru a fi mai convingator, am inceput sa gem si sa ma screm, in timp ce Cosmin salta fericit in pula mea, aducandu-ma la orgasm.

- Capitane, nu fi porcos, ca eu nu te-am jignit! Am venit numa’ sa vorbesc ceva cu tine!
- OK, mai zevzecule, da’ nu poti si tu sa astepti un pic afara? Trebuie sa stai cu mine si sa inhalezi mirosul asta scarbos, de cacat si de pisat? Scatofilule!
- Hai bre, ca acia la voi, chiar ca nu pute! Ati dat cu dezodor si cu dezinfectant parfumat! Da’, ce-i aia, scarofilule?

Atat eu cat si Cosmin eram excitati la culme, ne sarutam in tacere, fara sa facem zgomot, iar Cosmin salta in pula mea cu o viteza din ce in ce mai mare. Ma innebunise si faceam eforturi disperate sa nu gem de placere. Samanta mea era deja pe teava!

- Scatofil, tampitule! Atata nu stii? Asta e unu ca tine, care se innebuneste dupa cacat si pisat! Acuma mars de aici, ca in sfarsit mi-a venit! Ah! Ah! Oh! Ce bine e! Ahhh!
- Bine, bre! Ti-ai batut joc de mine destul! Ma car si te las sa te golesti in pace, da’ sa stii ca te astept pe hol, langa usa! Nu scapi asa usor de mine!

Matei s-a indepartat nemultumit si inainte de a inchide usa, am mai auzit:

- Labagiu’ dracului! M-a facut mancator de cacat! Scarofil!

Apoi toaleta s-a cufundat in liniste. Eu ma golisem, ...



    Login