Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 3 )
Autor : carlito21 - 2013-03-30
Citita de 6396 ori - Nota 8.10 (106 voturi)

Eram in al noualea cer! Continuam sa-l pompez din greu pe Cosmin, iar acesta extaziat, gemea apasat, in ritmul in care-l futeam. Era super! La un moment dat, coplesit de placere si excitat la culme, Cosmin mi-a cuprins gatul intre picioarele lui, ca intr-un cleste si m-a tras peste el. M-am sprijinit pe maini si pe genunchi si am continuat sa-l pompez asa, ca pe o femeie, in pozitia atat de cunoscuta mie, care imi permitea mereu sa fiu viril si dominant, ca un armasar. Era pozitia pe care si Simona o adora cel mai mult, pentru ca ne permitea sa ne sarutam si sa ne mangaiem, in timp ce o posedam. La fel era si cu Cosmin, care extaziat, ma saruta cu pasiune si imi mangaia dragastos spatele si fesele incordate .

Deodata, Cosmin a inceput sa geama si sa suiere accelerat, apoi am simtit jeturile lui calde de samanta, pe pieptul si abdomenul meu. M-a imbratisat cu putere, indepartandu-si genunchii, iar eu m-am prabusit efectiv peste el, dar excitat la culme, am continuat sa-l pompepez!

- E super misto! Ionut, nu te opri! Fute-ma! Fute-ma mai departe! Cu toata puterea! Fi narvas, ca un armasar! Fute-ma cu putere! Asa e foarte bine! Fute-ma! Fute-ma, tare! Ionut, esti extraordinar! As vrea sa ma futi asa, mereu!

Apoi Cosmin a inceput sa ma sarute pasional si sa se zvarcoleasca sub mine, ca o soparla usor lunecoasa, de la sperma lui, care se intinsese intre piepturile noastre impreunate. Pula lui era inca mare si dura, palpitand excitant intre pelvisurile noastre apropiate. Cosmin continua sa geama si sa ma sarute pasional, zvacolindu-se sub mine in culmea extazului, strangandu-ma cu putere in bratele lui musculoase, ca si cum ar fi vrut sa ma retina, sa raman infipt cu pula in el pe vecie. Dar si eu eram la limita. Il futeam de ceva timp. Nu eram superman! Eram un biet liceean de 18 ani. Am inceput sa gafai cu putere si sa gem gros si apasat, in asteptare exploziei iminente.

- Vrei sa termini, Ionut?
- Da, nu mai rezist ! Mi-ai innebunit pula!
- Stai asa! Vreau sa ejaculezi in gura mea! Te rog mult, Ionut!
- OK! Dar hai repede, ca nu ma mai pot tine!

Am iesit repede din fundul sau primitor, mi-am scos prezervativul, iar Cosmin s-a asezat cu capul in dreptul pulii mele. Imediat ce mi-a cuprins glandul umflat cu buzele lui calde si carnoase, jeturile mele de sperma au pornit in rafale, umplandu-i toata gura. Dupa ce m-am golit complet, Cosmin s-a ridicat, m-a imbratisat cu caldura si, luandu-mi capul in mainile sale, m-a sarutat pasional. Am simtit imediat in gura sperma, pe care Cosmin a retinut-o in gura sa. O senzatie teribila! Nici rea, nici buna! Ciudata! Imi gustam propria samanta! Gustul ei il stiam deja, de mai inainte, dar prezenta fizica, efectiva, m-a socat! In sensul bun al cuvantului!

Seva mea era extraordinara! Un gust ciudat, salciu si un pic dulceag, cu iz de pula, dar foarte excitant! Iar placerea aceea, de a simti seva cleioasa si calda pe limba, era deosebita si super senzuala! Nu credeam ca sperma mea putea sa fie atat de excitanta si de gustoasa! Cat de proaste si de nestiutoare au fost gagicile mele, care au refuzat cu incapatanare sa-mi suga pula si sa-mi guste sperma, inclusiv Simona, care a luat-o de doua ori in gurita, dar a scuipat-o cu scarba! Muieri proaste, care gandesc numai cu pasarica! Fratilor, nu ezitati, sperma de barbat e nemaipomenita! Ma rog, era vorba de samanta mea, dar sincer, nu cred ca eu sunt un supermascul! Probabil ca toata sperma barbateasca e aproape la fel! Fetelor, nici nu stiti ce pierdeti, daca nu o luati in gurita! Sa nu credeti ca m-am aprins prea tare si bat campii!

Am inceput sa am relatii sexuale cu gagicile inca din clasa a noua, ca inca de pe atunci eram dotat, iar in vacanta de dupa clasa a zecea, intr-o tabara la mare, am gustat prima oara o pasarica si am facut primul meu cunilingus! Atunci am gustat prima oara sucurile unei fete. Iar de atunci, cu toate gagicile pe care le-am avut, am trait si aceasta experienta! Deci, va vorbesc in cunostiinta de cauza! Seva barbateasca este net superioara sucului feminin. Ma refer atat la gust si miros, cat si la consistenta! 1 la 0 pentru barbati! Si va spune asta un baiat hetero, 100% !

Cosmin se lipise cu totul de mine, ca o pijama si ma saruta cu multa pasiune, mangaindu-mi cu tandrete spatele si fesele. Pula lui lunga si dura imi intepa abdomenul, dar si a mea se trezise la viata si incerca sa o depaseaca pe a lui. Cosmin era adorabil si atat de dulce! Traiam niste stari unice! Era mai excitant si mai seducator decat orice gagica pe care o posedasem pana atunci! Ars amandi!

- Ionut, esti extrordinar! Iarta-ma, dar sunt indragostit si nebun dupa tine! Astazi m-ai facut cel mai fericit om de pe planeta! Stiu ca nu esti gay, stiu ca ai o iubita, la care tii foarte mult si cu care vrei sa te insori, stiu ca esti un baiat normal, absolut str8, dar totusi eu te iubesc! Nu vreau nimic de la tine, decat atat: sa nu-mi respingi iubirea si din cand in cand, cand vei dori tu, sa ma futi ca acum. Vreau sa fiu si eu fetita ta!

Am ramas din nou mut! Ce puteam eu sa-i raspund acestui baiat superb, atat de tandru si de senzual? Mai ales ca incepuse sa-mi placa atat de mult de el si se nastea din nou in mine dorinta puternica sa il posed! Poate ca eram nebun, dar doream sa-l trag din nou in pula! Doream din nou acele senzatii unice, pe care numai Ionut mi le-a oferit, cand l-am futut in fund! Of Doamne, cat de pacatos si de pervers am devenit! Dar sincer, imi dorem nespus de mult sa-l mai fut o data pe Cosmin! Insa, vocea ratiunii a invins pana la urma:

- Cosmin, incerc sa te inteleg, dar imi este foarte greu! Te rog sa ma ierti si sa nu te superi pentru ceea ce am sa-ti spun acum. Dupa cum singur ai spus-o, eu am o iubita, la care tin foarte mult. Sunt cu ea de peste 6 luni, sexual vorbind, traim ca sot si sotie si chiar dorim sa ne casatorim, imediat ce vom intra la facultate! Nu sunt gay si nu m-au atras niciodata baietii! Experienta din ziua aceasta este prima din viata mea si nu vreau sa se mai repete! Tu esti ca o fata! Sa stii ca multe fete s-au indragostit de mine, s-au tinut de capul meu, mi-au cerut sa le iubesc si chiar au dorit sa le fut, la fel ca tine! Dar nu am facut-o, pentru ca eu nu simteam nimic pentru ele! Te-ai indragostit de mine, dar asta nu inseamna ca sentimentele noastre sunt reciproce! Eu sunt si am ramas barbat! E greu de priceput? Intre noi nu poate fi vorba de nici o relatie! Ce-ai vrea sa fac? Dupa ce ma ridic din patul lui Simona, sa merg la tine si sa te fut? Asta niciodata! Am demintatea mea de barbat! Nu sunt un curvar! Te rog sa uiti tot ce s-a intamplat aici! In rest, ramanem colegi de scoala si coechipieri in echipa de fotbal. OK? Hai la dus, sa ne mai spalam o data si poate sa ne curatam de pacate!

Mi-am luat prosopul si sapunul si am mers la dus. L-am simtit in urma mea pe Cosmin, ca a facut acelasi lucru. Am dat drumul la apa si am ramas sub jeturile caldute minute in sir, incercand sa ma purific si sa uit tot ce s-a intamplat mai inaite. Cand am revenit la vestiar, Cosmin plecase deja, fara sa-mi spuna nimic, nici macar un salut. Am ramas cu un gust amar, ma incercau regretele ca am fost prea dur si atat de categoric cu el! Puteam sa fiu mai diplomat si mai bland, mai intelegator cu bietul baiat! El a fost sincer si onest cu mine: mi-a marturisit ca era gay si ca s-a indragostit nebuneste de mine. In fond, ce imi facuse? Doar eu l-am luat primul in brate si eu l-am sarutat! Ce sa inteleaga bietul baiat? Bine, el mi-a luat pula la supt, dar mi-a placut si nu l-am respins, asa cum mi-a placut si cand l-am futut. Iar aceea a fost initiativa mea. Deci? Cine a fost mai vinovat si mai pacatos? El macar avea o scuza, era gay si s-a indragostit de mine. Dar eu? Cu aceste regrete si remuscari, am parasit vestiarul stadionului si m-am indreptat spre casa. Regretam din tot sufletul ca l-am respins pe Cosmin si ca i-am vorbit atat de urat si de dur. Deja mi se facuse dor de el. Nu stiam cum sa imi repar greseala. Nu doream sa il pierd. L-am sunat de cateva ori pe mobil, dar mi-a respins apelurile.

In noaptea aceea nu am putut sa dorm linistit si m-am zvarcolit in pat, gandindu-ma la Cosmin si la ce am facut noi doi la vestiar. Nici nu stiam ce atitudine sa iau pe viitor fata de el. Si cum sa ma comport cu Simona, pe care am inselat-o prima oara de cand eram impreuna. Si cu cine? Culmea, cu un baiat, pe care abia daca-l cunosteam. Am adormit tarziu, spre dimineata, dar m-am trezit repede, leoarca de transpiratie, cu inima bubuindu-mi in piept. Se facea ca eram in bratele lui Simona si ne iubeam. Am incercat sa-i mangai trupul zvelt si frumos, cu pielea aceea fina si catifelata, dar am simtit sub degete niste muschi puternic si masivi. Intrigat, m-am uitat la fata ei si l-am vazut pe Cosmin, care imi zambea dragastos si mi-a facut smechereste cu ochiul. Am inceput sa ne sarutam cu multa pasiune, iar in spatele meu am auzit vocea Simonei. Am inlemnit de groaza si m-am trezit brusc. Era trecut de ora 4 dimineta, dar nu am mai avut curajul sa ma culc. Am aprins lampa de pe birou, am luat culegerea de mate si am lucrat cateva exercitii pentru bac, pana s-a facut ora 7, cand m-am echipat de scoala si am mers la bucatarie pentru micul dejun.

Am avut o dimineata, absolut de rahat! Cred ca aratam mai mult ca un zombi, decat ca un elev de liceu. Cand am ajuns la scoala, Simona ma astepta nerabdatoare in curte. In drum spre clasa, m-a supus la un tir de intrebari:
- Buna dimineata, iubi!
- Buna!
- Da’ ce e cu tine? Ti s-au inecat corabiile? Esti asa de incruntat! De ce nu m-ai sunat aseara? Era vorba sa mergem la film si dupa aceea sa ne simtim si noi bine, ca ai mei erau plecati la tara! Te-am sunat dupa antrenamente de cateva ori, dar aveai telefonul inchis. Cand am vazut ca am ratat filmul, m-am infuriat, am inchis si eu telefonul. M-ai sunat cumva si tu, dupa aceea? Ce s-a intamplat de fapt? Te-ai vazut cumva cu alta gagica, ca roiesc dupa tine, ca albinele dupa nectar?
- Simona, fi serioasa! Iarasi bati campii si esti geloasa fara rost! Nu s-a intamplat nimic si nu m-am vazut cu nici o fata! Dupa antrenamentul de pe teren, am avut sedinta tactica pentru meciul de duminica cu cei din D. Apoi Nea Marian, m-a chemat sa discute cu mine, ca si capitan, despre moralul echipei, ce probleme mai au baietii si cum sa facem sa-i ambitionam, ca sa castigam duminica. Am plecat de la stadion dupa ora 7, se inserase si te-am sunat sa renuntam la film si sa ne vedem direct la tine acasa. Dar aveai telefonul inchis. Am mers acasa, am mancat si m-am apucat de lectii. Am incercat sa te mai sun, dar la fel, telefonul tau era mut. Apoi am lucrat la mate, pentru ca azi dupa ore, avem pregatire pentru ...



    Login