Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 2 )
Autor : carlito21 - 2013-03-07
Citita de 7233 ori - Nota 8.07 (154 voturi)
In capul meu se invarteau o mie de ganduri, dar mi-era foarte greu sa le descalcesc. O gramada de sentimente si de trairi intense ma copleseau. Eram infiorat sa-i simt pielea fina si umeda lipita de corpul meu, imbratisarea puternica a bratelor sale si respiratia calda si provocatoare a gurii sale lipite de umarul meu. Era prea mult! Fara sa vreau, instinctiv, am realizat ca incepusem sa ma excit, din ce in ce mai tare, asa cum de alfel o facuse si Cosmin. Sexul sau mare si dur se inaltase intre pelvisurile noastre lipite, iar al meu, si mai vanjos, incerca sa-si faca loc. Deja depasisem orice limta! Demnitatea mea de barbat, atata cata mai ramasese, incerca sa reactioneze

M-am indepartat putin de el, i-am luat capul in palme, ca sa ma priveasca in ochi, in timp ce-i vorbeam, dorind sa-l conving, sa redevina demn si moral, sa renunte la pasiunea lui patimasa pentru mine. Cosmin ma privea pierdut, cu ochii sai mari si albastri, de un albastru intens si o imensa deznadejde se putea citi in ei! Vorbele mi-au inghetat pe buze, m-am pierdut in privirea aceea albastra si trista. Independent de vointa mea, mi-am apropiat buzele de buzele lui carnose si rosii, ireal de rosii, sarutandu-le tandru.

In momentul cand buzele noastre s-au atins, parca un fulger ne-a strabatut corpurile inclestate. S-a declansat ceva misterios in noi si a descatusat o energie, o frenezie fantastica. Am inceput sa ne sarutam cu pasiune si cu voluptate, cu o intensitate din ce in ce mai mare. Ne sarutam si ne imbratisam ca doi disperati, ca doi posedati! Ne striveam buzele cu putere si le muscam pana aproape la sange! Mainile noastre avide si posesive mangaiau cu patima trupul infierbantat al celuilalt: capul, gatul, umerii, spatele, salele, fesele, coapsele, intr-o inlatuire salbatica si fara nici o opreliste. Ne topeam unul in bratele celuilat si ne sarutam in tacere, rupti de realitate, ca doi flamanzi, infometati unul de celalat.

Cred ca au trecut cateva minute bune, dar noi infierbantati, nu simteam umezeala si racoarea care se instalase in baie. Primul care si-a revenit si a prins glas a fost Cosmin:

- Nu, nu poate fi adevarat! Cred ca visez! Ionut, chiar asta se intampla acuma cu noi? Ionut, te rog, strange-ma in brate cu putere! Cred ca am sa ametesc de placere si de fericire!

Cu ce am gresit si cu ce am pacatuit de am reusit sa starnesc atata iubire si patima pentru mine, in acest baiat frumos si deosebit, care oricand ar putea avea la picioarele sale, cele mai frumoase fete din lume?! Nu ma mai recunosteam! Il imbratisam si il sarutam cu pasiune, asa cum nu o facusem cu nici una din iubitele mele! Si culmea, imi placea la nebunie si ma excitasem ca un taur, fiind in pragul orgasmului! Oare, ce se intampla cu mine? Probabil ca visam si de fapt eram in bratele lui Simona!

Cosmin m-a trezit la realitate, cand am simtit limba lui calda si catifelata, plimbandu-se lent si senzual de-a lungul sexului meu dur si intarit , teapan ca o sulita. Excitarea mea s-a inzecit. Cosmin mi-a lins pula, minute in sir, senzual si pasional, asa cum nimeni nu o mai facuse pana atunci. Am mai avut eu experiente de sex oral cu fete, dar care s-au terminau repede. Tipele nu aveau nici o satisfactie, o faceau din obligatie, ca sa-mi faca mie placere! Pe cand Cosmin ...

- Iti place sa ti-o ling? Ionut, ai o pula extraordinara, frumoasa si puternica si are un gust divin! Nu ma mai satur de ea!
- Da, e minunat! Dar vreau sa mi-o iei in gura si sa mi-o sugi!

Nu imi venea sa cred, ca eu am rostit acele vorbe! Parca altcineva din mine a vorbit in locul meu. Cosmin a inceput o felatie extrordinara. Gura lui calda si umeda mi-a acaparat sexul, stangandu-l usor intre buzele lui carnoase, facandu-ma sa gem de placere. Apoi a inceput o cursa de dus-intors, lenta si languroasa, fiecare particica a sexului meu era strabatuta de curenti, la atingerea limbii lui catifelate. Si asta repetata si amplificata de nenumarate ori. Traiam niste senzatii incredibile, o excitare fiebinte si fantastica, cu totul diferita de aceea oferita de iubita mea, Simona. Felatia pe care uneori mi-o facea iubita mea, mai mult din joaca, decat din convingere sau placere, era un act mecanic, artificial, fara sa-mi produca asemenea stari si trairi! Eram pe culmile excitarii si tot mai voiam!

Am inceput sa-i mangai parul blond si cret, jucandu-ma cu buclele lui dese si marunte, parca puse pe bigudiuri. Drept raspuns, Cosmin mi-a luat bilutele intr-o mana si a inceput sa se joace cu ele, masandu-le usor, apoi le-a luat pe rand in gura si le-a supt fin si delicat, ca pe niste bomboane delicioase. Alte si alte stari ma copleseau. Nu ma mai puteam controla. Nu mai eram eu! Se descatusase in mine un animal, dornic de placeri sexuale intense. In momentul cand Cosmin mi-a luat din nou pula la supt, l-am apucat strans de cap si am inceput sa-l pompez, dand cu putere din fund. Simteam, cu o satisfactie enorma, cand glandul meu intarit se lovea de gatul baiatului, iar acesta gemea usor, dar continua extaziat sa ma mangaie pe fese si pe coapse. Era fantastic! Il futeam in gura pe Cosmin si era minunat! Nu facusem asta inca cu nici o fata, desi poate mi-am dorit-o. Futeam un baiat si nu mi-era deloc scarba! Ba din contra, eram in al noualea cer!

Oare ce se intamplase cu mine? Ce transformare fantastica a avut loc? Dar nu am avut timp sa aflu raspunsul, pentru ca Cosmin m-a adus in pragul orgasmului iar eu nu voiam inca sa termin. L-am luat de mana si l-am tras dupa mine in vestiar. Acolo m-am intins pe o bancheta, cu sexul meu mare si puternic avatat in sus si l-am invitatat pe Cosmin sa-si continue treaba:

- Hai, draga Cosmine, ia-o din nou! Esti asa de dulce si de minunat, cand mi-o sugi! Chiar iti place asa mult de pula mea?
- Da, ai o pula extraordinara, tare si groasa! Nu ma mai satur de ea!
- Bine, atunci ia de aici!

M-am cambrat usor si am inceput sa imping pula, de jos in sus, in gatul promitor a lui Cosmin . Acesta se pusese calare peste mine, cu fundul indreptat inspre fata mea. Pula lui teapana si rozalie, lunga si frumoasa, dar mai mica decat a mea, atarna provocator aproape de gura mea. Un imbold inexplicabil m-a facut sa-l trag pe Cosmin mai aproape de mine si sa o iau in gura. Am inceput sa o sug, usor si lent, asa cum o facuse si Cosmin mai inainte. Corpul sau a fost cuprins de o vibratie nervoasa si a inceput sa geama gros, cu carnatul meu in gura. Pula lui Cosmin avea un gust ciudat, usor picant, cu iz de urina, dar fara sa fie respingator. Cu nimic mai deosebit, decat gustul pasaricii iubitei mele. Dupa cateva momente, m-am obisnuit si chiar a inceput sa-mi placa. Era incredibil! Sugeam pula unui baiat si chiar imi placea! Oare ce transformare se petrecuse cu mine?! Am devenit si eu gay?!

Stateam in pozitia 69 si ne sugeam reciproc. Era minunat! Aveam niste sentimente si niste trairi fantastice si coplesitoare! Era nemaipomenit de bine, parca pluteam in ceruri. Am simtit ca am ajuns la apogeu si ca tensiunea acumulata in mine v-a erupe.

- Cosmine, stai putin! Ridica-te, ca imi vine slobozul! Dupa aia continuam!
- Nu! Nu iesi, Ionut! Goleste-te in gura mea! Vreau sa-ti simt in gura samnta, vreau sa ejaculezi in mine! Ionut, te rooog!!!


Eram oarecum surprins! De regula, fetele cu care am mai fost nu acceptau sub nici o forma sa-mi ia sperma in gura! Li se parea scarbos si neigenic! Chiar si lui Simona. Pe cand Cosmin ... M-am ridicat in picioare in fata lui, iar el s-a asezat pe bancuta, m-a tras mai aproape de el si deschizand usor gura, mi-a apucat glandul intre buzele lui fierbinti si catifelate. Cu o mana ma mangaia pe fese, iar cu alta imi masa coaiele. In cateva secunde am simtit ca am luat foc si din pula mea au tasnit in gura lui, jeturile puternice de samanta! Eram in cosmos! Ardeam ca focul si nu mai aveam aer. Inima mea batea ca o nebuna! Era superb!

Cosmin a inghitit lacom toata seva mea, pana la ultima picatura, lingandu-se pe buze. Apoi a inceput sa-mi linga pula si sa o curute frumos, ca o curva profesionista. La sfarsit si-a ridicat recunoscator privirea, spre fata mea rosie ca focul si mi-a soptit dragastos:

- A fost super! Samnta ta are un gust extraordinar! E asa de buna! Mai vreau, Ionut! Esti un baiat de milioane!
- Curva mica si parsiva! Ziceai ca nu ai mai luat-o niciodata! Ca nu te-a atins nimeni? De ce minti? Futu-te-n cur, sa te fut!
- Dar Ionut, eu...
- Gata, lasa vorba! Ca iar o sa ma minti!
- Nu, zau! Crede-ma ca tu esti primul si singurul! Zau, Ionut! Nu te supara pe mine! Chiar asa e!
- Bine! Atunci de unde te pricepi asa de bine, daca n-ai mai facut-o niciodata?
- Din revestele porno, din filme...
- Nu-mi vine sa cred, dar fie ca tine!

Fara sa mai spuna nimic, oarecum rusinat, mi-a luat din nou pula la supt, care atarna semierecta intre picioarele mele paroase.

- Chiar asa de mult iti place pula mea?
- Da, imi place foarte mult! Si tu imi placi enorm de mult! Din prima clipa cand te-am vazut! Esti un baiat super! Ma innebunesti! De cand te-am vazut, te-am visat in fiecare noapte. Tot ce am facut azi aici, tu m-ai invatat, noaptea in somn! Sa stii ca ne-am iubit in fiecare noapte, iar tu esti un amant extraordinar!

Induiosat de marturisirea lui atat de sincera si de pasionala, l-am ridicat de pe bancuta si l-am imbratisat, sarutandu-l cu inflacarare. Gurile si trupurile noastre s-au inlantuit din nou, ne sarutam si ne mangaiam cu ardoare. Eram in alta lume si era atat de bine! Nu mai eram eu, il doream pe baiatul frumos care ma saruta si ma imbratisa cu caldura! Doream sa il posed! Doream sa intru in el si sa fie al meu! Doamne, ce ganduri, ce dorinte murdare si pline de pacat, dar atat de puternice! Incercam sa-mi recapat luciditatea, sa redevin barbat! Greu, enorm de greu, cu Cosmin in bratele mele ...

- Ionut, te rog! Ia-ma, sunt numai al tau! Intra in mine si fute-ma! Te rooog! De doua saptamani ard de dorinta sa intri in mine si sa fiu al tau! Ionut, fute-ma! Fute-ma ... Fute-ma ...

De unde luciditate si ratiune, cand Cosmin ma ruga atat de senzual si se lipise cu totul de mine? Imi pierdusem capul cu totul! Dorinta si impulsul sexual erau mai puternice. M-am desprins din imbratisare si am luat din dulapul meu uleiul de masaj. Apoi, ca un expert, de parca toata viata mea as fi futut barbati in cur, l-am pus pe Cosmin sa stea aplecat, cu fundul spre mine, sprijinit de bancheta. I-am indepartat picioarele, am turnat in palma cateva picaturi de ulei de masaj si am inceput sa-i masez fundul si mai apoi rozeta. L-am patruns cu un deget, dupa care cu doua si in final cu trei degete. Simteam cum sfincterel lui cedeaza usor si se relaxeaza, largindu-se suficient pentru grosimea pulii mele. In tot acest timp, Cosmin gemea incetisor si murmura ceva ca pentru el.

De unde stiam eu sa le fac pe toate, atat de bine, aproape profesional, cand de fapt...



    Login