Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin, un prieten drag ( 1 )
Autor : carlito21 - 2013-02-20
Citita de 7070 ori - Nota 8.09 (179 voturi)
Salut, prieteni! Sunt tot eu, Ionut si in continuare am sa va povestesc cateva intamplari interesante din perioada cand eram in liceu. Pentru ca nu vreau sa va retin prea mult, am impartit relatarea mea in mai multe episoade, ca sa nu va plictisesc. Sper sa va placa!

Antrenamentul din ziua aceea a fost cel mai dur de la reluarea campionatului! Totul a fost la maximum capacitatilor noastre: partea de incalzire si pregatire fizica, partea de dezvoltare a abilitatilor tehnice si jocul propriu-zis, unde s-a insistat pe schemele tactice. Antrenorul si secundul sau erau rosii ca focul, ragusisera de cat urlasera la noi si ne certasera ca pe niste nesimtiti! In calitate mea de capitan al echipei, incasam din plin loviturile celor doi, luand asupra mea greselile si slabiciunea colegilor. Incercam sa aplanez revolta care incepea sa se initieze in sanul echipei, certata si ocarata fara sens. Am depasit cu o ora durata obisnuita a antrenamentului si cu totii eram epuizati.

In fine, antrenorul a oprit pregatirea, iar noi ne-am indreptat grabiti spre vestiar. Odata ajunsi acolo, m-am prabusit epuizat pe bancheta din fata dulapului meu. Cosmin, un flacau zdravan, care a fost recent cooptat in echipa, s-a alungit cat era de mare pe bancheta de langa mine.

- Sunt complet t – e – r – m – i – n – a – t !

Nici eu nu eram mai fresh! Tremuram din fiecare fibra a muschilor mei si nu am fost in stare sa murmur nici un raspuns de consolare. Il stiam pe Cosmin de putina vreme, iar el nu era genul sa fie deschis si comunicativ. Parca-i era tema sa se ataseze de gasca noastra. Cu toate ca, noi l-am primit in echipa cu multa caldura si entuziasm, bucurosi sa ne intregim lotul cu un jucator atat de valoros, un atacant innascut, un adevarat briliant!

Respirand inca din greu, ca un cal de curse, m-am intors catre el ca sa-l privesc, in timp ce restul baietilor se foiau pe langa noi in vestiarul neicapator, dezechipandu-se si mergand grabiti la dusuri. Voiam sa-l intreb daca si vechiul lui antrenor era la fel de dur si de exigent ca al nostru, cand am observat ca bietul baiat era realmente K. O. Chiar ma gandeam ca poate a adormit epuizat de efort. Ingrijorat, m-am apropiat de el, simtindu-ma responsabil de starea coechipierului meu, in calitatatea mea de capitan. Era leoarca de transpiratie, iar fata lui era rosie ca focul.

- Cosmin, ce e cu tine? Sa-ti aduc niste apa?
- Nu, nu cred ca e nevoie. O sa-mi revin.

Restul baietilor nu au realizat ce se intampla si fiecare era preocupat sa scape cat mai repede de acolo. Aproape cu totii erau la dusuri si faceau o zarva de nedescris. Dupa efortul depus la antrenament si reprosurile urlate de antrenori, simteau nevoia sa se destinda. M-am hotarat sa-i aduc, totusi, un pahar cu apa, chair daca el m-a refuzat initial.

Am intrat la baie, unde erau si cateva chiuvete. Binenteles, ca nu am gasit nici un pahar. In jurul meu, baietii in piele goala se descarcau de stres si se harjoneau, facand cele mai stupide jocuri, incepand de la loviturile cu prosoapele ude, pana la masturbarea reciproca, spre amuzamentul general. Am iesit de acolo complet ud, pentru ca inca nu ma dezechipasem, fara sa rezolv nimic.

Nervos, am inceput sa cotrobai in vestiarele baietilor, in cautarea unui pahar. Am gasit de toate, haine de oras, rucsacuri, echipamente murdare si transpirate, ciorapi murdari, incaltaminte de sport care putea de-ti rupea nasul, tigari, reviste si poze porno, prezervative, tot ce doreai, mai putin un pahar. Am ajuns la dulapul lui Cosmin si, spre surprinderea mea, am gasit un set de pahare de unica folosinta.

Am luat repede un pahar si m-am dus grabit la chiuveta, ca sa-l umplu cu apa rece. M-am intors si generos i l-am oferit lui Cosmin. Acesta s-a ridicat intr-o rana, mi-a adresat un suras chiniuit, a luat paharul din mana mea si a inceput sa bea cu inghitituri mici, de parca avea gatul strangulat. L-am privit cu multa atentie. Marul lui Adam tresalta in ritmul inghititurilor sale si am observat ca avea un gat vanjos, cu vene puternice si proeminente. Ochii sai imi ocoleau privirea, ca si cum intre noi era o neintelegere.

- Cosmin, cred ca ar fi mai bine sa te dezechipezi! O sa te mai racoresti! Aici e cald si zapuseala, de la aburii de la dusuri.
-
El si-a ridicat ochii spre mine, privindu-ma parca aiurit, apoi i-a coborat, fara sa se atinga de hainele sale. In tacere, a lasat paharul cu apa pe jos si s-a intins la loc pe bancheta. Parca incepuse sa respire mai regulat. Imprejurul nostru au navalit baietii, sosind de la dusuri, cu parul ud atarnand in dezordine si cu trupurile vanjoase infasurate pe la mijloc cu prosoape. Majoritatea colegilor mei aveau deja par pe piept si pe picioare, care fiind inca ud, era lipt de trupurile lor musculoase, dandu-le un aer deosebit de viril.

Cosmin parea sa-si revina, asa ca m-am dus la locul meu, ca sa ma dezbrac de echipament. Deschizand usa dulapului, a cazut pe jos poza prietenei mele. Sunt un romantic incurabil! Mereu mi-a placut sa port cu mine poza ultimei mele iubiri, chiar si in dulapul de la vestiar, ca pe un talisman purtator de noroc.

Eram impreuna cu Simona de peste sase luni. Am petrecut impreuna momente deosebit de frumoase si de dragi. Lumea ne considera un cuplu perfect si minunat. Eram amandoi frumosi, sportivi si, fara sa exagerare, foarte buni si la invatatura. Majoritatea colegilor din liceu ne admirau, desi erau multi, care pe ascuns ne invidiau. Pe cand eu eram un tip brunet cu parul ondulat, in genul italian, Simona era o tipa blonda, in genul scandinavelor. Eu am facut sport intensiv, inca din clasele mici, ceea ce mi-a permis sa-mi dezvolt o musculatura frumoasa si armonioasa, dar si ea avea un corp superb, pentru ca practica natatia de la 5 ani.

Pe langa mine a trecut Matei, care zarindu-mi fotografia din mana, a comentat rautacios:

- Sper ca, macar cu ea, o sa ai parte de distractie! Cred ca in seara asta, o sa fiti in focuri!

Matei a mimat cu degetul mijlociu, un gest comun si obscen, indepartandu-se grabit, inainte sa o incaseze de la mine. Matei nu era un baiat rau, dar era mai greu de cap. A si ramas repetent de doua ori si de aceea era mai mare ca noi, fiind cel mai inalt si mai solid din lot. Era “ursul” echipei si-l foloseam in aparare, ca mijlocas de inchidere. Cu toata costitutia lui fizica impresionanta, in cap se pare ca avea numai un graunte de minte. Cu toate acestea il indrageam, pentru ca ne facea sa radem si era intr-un fel mascota echipei.

- Cretinule!

L-am injurat, fara rautate, stiind cu cine am de a face. Apoi am pus la locul ei poza Simonei, in rama improvizata pe partea interioara a usii de la dulapul meu. Rand pe rand, colegii mei au parasit vestiarul si, in cele din urma, am ramas singur cu Cosmin. Am inceput sa ma dezechipez si mi-am dat jos tricoul, umed de transpiratie si de stropii de la dus. Simteam o usoara durere in umeri, asa ca am inceput sa-i masez. Eram deosebit de mandru de corpul meu, de forma mea fizica, cat si de efortul depus constant, ca sa mi le mentin. Desi eram in ultimul an de liceu, fiind aglomerat cu invatatura, cu pregatirile pentru bac si facultate, imi rupeam din timp si mergeam la stadion, la sala de forta, cel putin de trei ori pe saptamana. In timp ce ma masam la umar, mi-am intors capul si l-am zarit pe Cosmin sezand in fund pe bancuta sa, cu ochii pironiti la mine. Nu mai era rosu de loc si arat mai bine. Brusc, el si-a lasat privirea in jos si a inceput sa roseasca si sa transpire iarasi. Eram din nou ingrijorat.

- Cosmin, cum e? Te simti mai bine?
- Imh!

Mai linistit, m-am intors si am continuat dezechiparea. M-am descaltat de ghete, de jambiere si aparatori, iar apoi mi-am dat jos sortul, ramanad numai cu jockstrapul. Simtindu-ma iarasi privit, am intors capul si l-am zarit pe Cosmin impietrit, cu ochii holbati la mine, inghitind in sec, parca hipnotizat de imaginea mea.

- Hei, Cosmin! De ce-ai ramas asa de uimit? Na-i mai vazut baieti cu trupul bine lucrat? La naiba, sunt altii, chiar si la noi in echipa, mult mai misto si mai bine facuti! Totul e o chestie de efort fizic si antrenament constant!

Cosmin nu mi-a raspuns si jenat si-a lasat capul in jos.

- De altfel, sunt convins ca si tu arati la fel de bine, tinand cont de cat sport ai facut si mai faci!

Stimulat de joaca de mai inainte a colegilor mei si dorind la randul meu sa ma descarc de tensiune si de stres, m-am apropiat de el si am incercat sa-l dezbrac, tragand de tricoul sau, care se uscase intre timp.

- Gata! Da-ti jos asta, sa vedem cum arati!

Cosmin a inceput sa surada si, cuminte, s-a lasat dezbracat de catre mine. Imediat au aparut in fata ochilor mei, un tors superb, sculptural, cu muschii pectorali si abdominali bine conturati si niste umeri largi si masivi. Uimit la randul meu de imagine, era sa scot un tipat de admiratie, pe care l-am mascat stangaci cu o gluma cam proasta:

- Ia uite ce flacau avem noi aici! Si el inca mai cere voie de la mama, ca sa mearga la gagici!

Dupa asta, tacticos, am continuat sa-l dezbrac: ghetele, jambierele, aparatorile, sortul si la sfarsit i-am ridicat cracii in sus, ca sa-i scot boxerii umezi de transpiratie.

- Ce mama dracului faceti aici? Unde va credeti, la bordel? De ce nu v-ati carat inca acasa?

Fiind preocupat sa-l dezbrac pe colegul meu si fiind absorbit de frumusetea extraordinara a corpului sau, nu am bagat de seama cand a intrat in vestiar antrenorul principal.

- Plecam imediat, sefu’! Cosmin nu s-a simtit bine si am stat putin cu el, ca sa-si revina. Tocmai ne pregateam sa mergem la dus! Il ajutam sa se dezbrace.
- Bine, bine! Mai repede, ca trebuie sa apara cei de la echipa mare!
- Dar azi e joi, sefu’! Azi nu au antrenamente dupa masa!
- Ma rog, voi grabiti-va, ca mai aveti si lectii de facut! Sa nu ziceti, ca din cauza mea, nu ati stiut la ore!

Antrenorul a facut stanga imprejur si a disparut fara sa mai zica nimic. M-am dus langa dulapul meu, mi-am dat jos jockstrapul, mi-am luat prospul si trusa de baie si m-am indreptat catre dusuri. Am intrat la primul dus, am dat drumul la apa si am inceput sa ma spal pe cap cu sampon. Dupa ce m-am clatit bine, am deschis din nou ochii si l-am zarit printre siroaiele de apa, in cabina din fata mea, pe Cosmin. Statea nemiscat si ma privea din nou hipnotizat, cu gandurile aiurea si penisul in erectie.

- Hei, Cosmin! Mai esti pe aici? La ce te gandesti atat de profund?

Cosmin a tresarit, parca trezit din somn si...



    Login