Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Continuare Prietenul din copilarie
Autor : belphegor - 2022-07-24
Citita de 5438 ori - Nota 5.73 (44 voturi)
Dupa experiența din seara anterioara cand dupa multi ani de la adolescenta am reusit sa il seduc pe Bogdan prietenul din copilărie care acum este un sexy daddy de 190 cm, cu o burtica sexy si o pula fenomenala.
(Ador un tip casatorit, statut de la sexul lipsa din familie si care atunci cand da de niste buci faine le fute perfect.)
Așa ca dupa ce l-am supt in acea seara, ramasese promisiunea ca a doua zi ma duce la casa lui de la tara. Toata noaptea am ars de nerabdare poftind la el. Dis de dimineata am pregatit fundul cum trebuie, bucutele epilate complet vrand sa ma asigur ca de fiecare data cand ma va vedea i se va scula pula.
Ne-am intalnit la ora stabilita in fata blocului sa mergem "la un gratar" ca baietii. A fost o intalnire foarte amuzanta pentru ca amandoi aveam un ranjet si o privire care trada ce o sa urmeze.
Noroc ca avea o casa intr-un sat apropiat si drumul nu a fost lung. Oricum cat a durat am stat cu mana pe burtica si pula lui. Seara anterioara se terminase repede , semn ca fusese statut dar acum pula era refacuta, beton . Cand s-a dat jos din masina sa deschida portile i se vedea erectia prin pantalonii scurti, noroc ca vecinii nu erau pe la porti.
Bineinteles ca am intrat foarte repede in casa si ne-am oprit direct in dormitor. M-a pus sa ma dezbrac si el s-a asezat pe margine sa priveasca.
"Arata curul si bucile alea uriase" mi-a zis.
Am incercat sa nu arunc hainele de pe mine , sa ma unduiesc un pic....culminand cu datul chilotilor jos prin aplecare astfel incat a avut priveliste directa spre gaurica.
Un "ahhh ce pizda" nu s-a lasat asteptat...
Dupa ce eram dezbracat complet m-am asezat in genunchi in fata lui ca sa il sug. I-am eliberat intai coaiele pe langa chiloti si pantaloni , sa le ling cat de bine pot ca sa umple bine fundul la final. Am eliberat si capul pulii si direct in gat l-am bagat. O pula perfecta, groasa si niste coaie de mascul adevarat incat si acum imi lasa gura apa cand ma gandesc la ea.
S-a ridicat ca sa ii dau pantalonii complet jos si sa ma futa in gura cu adevarat. Ma tinea de cap si imi dadea muie pana mi-au aparut lacrimile. Abia reuseam sa mai scot pula si sa ling coaiele incercand sa mai fac pauza. Apoi iar ma tineam de bucile lui si il lasam sa ma muiasca, sa i se izbeasca coaiele de mine si fruntea mea de burtica lui.
"Hai sa te fut, treci capra" a fost momentul asteptat si pentru care muncisem atata.
Eram pe pozitie cu bucile sus si am vazut ca a stat cateva secunde sa priveasca....apoi sa atinga..... Desi atitudinea lui era foarte macho cand ma punea sa sug sau sa il ling , se schimba cand trebuia sa se ocupe el de mine. Ma atingea foarte tandru pe buci, le mangaia , le framanta iar surpriza cea mai mare a fost sa ii simt limba intre buci....am crezut ca inebunesc sa primesc limbi de la asa barbat. Si lingea perfect cu fata toata intre buci , lins tandru dar adanc si saruturi pe buci.
"Ramai capra dar vreau sa iti mai fut gurita"
Era clar ce voia: sa i-o umezesc iar ca sa ma futa asa, gaurica udata de el si pula umezita de mine. A bagat-o de cateva ori in gat de credeam ca o o va scoate cu tot cu amigdale dar era efectul dorit: balele ajunsesera pana la coaiele lui.
Capul pulii a intrat greu dar a fost un gentleman. Nu pot descrie cum ma tinea de fund si il mangaia astfel incat sa nu simt cum "triseaza" cand baga pula in mine....
A urmat si a doua mana pe buci si era clar ca urmeaza sa ma rupa. Nici nu a apucat pula sa intre toata pentru ca a început sa dea la buci ca o bestie. Nimic nu se compara cu sunetul de buci futute atat de bine incat abia imi simteam picioarele. Din cand in cand se mai juca cu fundul meu scotand pula doar ca sa bage doar capul si sa o scoata iar si sa bata bucile cu ea. Cand proptea iar capul la gaurica ma lasa sa ma infig doar putin in ea si iar o scotea.
"Ce imi place cum vrei sa te infigi in pula. Hai ia-o cu bucile alea" si ma lasa sa ma infig pana ii simteam iar coaiele lipite de mine...



    Login